Menu
Terug

SKS Pompslang met E.V.A. Kop reviews

8.9 / 10 Gemiddelde uit 13 reviews | Schrijf een review
8.9 / 10
13 reviews
5
8
4
5
3
0
2
0
1
0

Pluspunten

  • De kop zit goed en stevig op het ventiel (1)
  • Slang is lang genoeg (1)
  • Aansluiting is ook goed en stevig (1)
  • Werkt met ieder ventiel (1)

Minpunten

  • Geen (2)
  • Hendel vergt gewenning (1)
  • relatief duur (1)
  • paste niet op mijn bandevuller (1)

9 / 10

MC 2 mei, 2020

Goed en stevig kop en pompslang

Heb deze pompslang met kop gekocht om hem op mijn bandenspannings meter te bouwen want daar zit een manometer op dan kan ik zien hoeveel druk ik in me fietsband kan doen ....Alleen ik moest een verloopnippel gebruiken voor de aansluiting ..Verder werkt het goed en zo als het moet

Pluspunten
  • De kop zit goed en stevig op het ventiel
  • Slang is lang genoeg
  • Aansluiting is ook goed en stevig
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Ton 17 april, 2019

Oude Rennkompressor nu bruikbaar voor al onze fietsen.

Ik had bij mijn Rennkompressor de messing kop. Fijn voor presta ventielen, maar door de aanschaf van mijn sportfiets had ik een pomp nodig die ook met schrader overweg kon. Houd er wel rekening mee dat het hendeltje vrij stroef gaat en pijnlijk hard omhoog klapt.

Pluspunten
  • Werkt met ieder ventiel
  • Blijft goed zitten op ventiel
Minpunten
  • Hendel vergt gewenning

9 / 10

Martijn 19 februari, 2019

Past gewoon op mijn 20 jaar oude pomp

Pluspunten
  • Goede kop voor op het ventiel

8 / 10

P. 17 december, 2018

Prima pomp

Ik heb een SKS baanpomp uit 1995, en dit is mijn derde slang. Uiteindelijk slijten de pomp-rubbers in deze slangen, en Mantel heeft de rubbers voor deze slangen! Ik heb er dus meteen twee reserve pomprubbers bij gekocht en kan er tot 2035 (?) weer tegenaan! Dit is mijn eerst slang met een klemmechanisme, en dat werkt fijn!

Pluspunten
  • Prettig klemmechanisme
  • pomprubbers los te koop
  • Past ook op oudere pompen

8 / 10

J. 15 december, 2018

prima artikel

10 / 10

Benno 30 oktober, 2018

Snelle levering en een lange slang met super E.V.A. pompkop.

Voor mijn 20 jaar oude SKS fietspomp een nieuwe slang besteld. Nu met E.V.A. pompkop. Mooie lange slang. Gemakkelijk te bedienen. Alle onderdelen voor mijn oude SKS pomp nog te bestellen. Super!!

Pluspunten
  • Lange slang
  • makkelijke te bedienen pompkop
  • snelle levering
  • makkelijk onderdelen bestellen

9 / 10

Pieter 25 juli, 2018

Onmisbaar

Pluspunten
  • Lekker lange slang.
  • Geschikt voor verschillende ventielen
  • In combinatie met de SKS baanpomp de ideale fietsp
Minpunten
  • Geen

10 / 10

Willy 8 april, 2018

perfect

10 / 10

Nico 9 juli, 2017

Uitstekend product, alom kwaliteit en vlotte corecte levering!

Pluspunten
  • Te gebruiken bij vershillende ventielen.
  • Geen luchtverlies bij het oppompen.

10 / 10

Peter 15 februari, 2017

Doet wat het moet doen

De SKS hoge druk fietspomp is 25 jaar oud en de slang ging kapot. Op zoek en kontakt op genomen met Mantel en er zijn nog steeds onderdelen verkrijgbaar zo ook de slang. Kwestie van er op draaien en de pomp deed het weer. Door de langere lengte nog simpeler te gebruiken. Zo zie je maar weer kwaliteit!!

Pluspunten
  • Langere slang
  • Met de meeste ventielen

7 / 10

Bert 19 mei, 2015

werkt, doet wat hij moet doen

Op draaien, pompen, klaar

Pluspunten
  • sterk
  • handig
Minpunten
  • relatief duur

8 / 10

Harry 20 april, 2015

een fijne pompslang voor het opblazen

een zeer fijne pompslang voor op de compressor alleen nog een klein puntje van kritiek,zet er bij welke schroefdraad er op zit past namelijk niet op alle bandevuller's

Pluspunten
  • goed systeem
Minpunten
  • paste niet op mijn bandevuller

10 / 10

Peter 7 april, 2015

werkt perfect

met deze kan je banden opblazen zonder lekkende aansluiting