Menu
Terug

Garmin Charge Power Pack

Garmin Charge Power Pack
2 reviews
129,99
Online tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd: week van 9 - 15 november

  • Online besteld, gratis bezorgd

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice
3 Mantel Superstores
Altijd testdag in onze Superstores in Arnhem, Den Bosch & Utrecht
Superstores bekijken

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • 20 uur extra batterijduur.
  • Draadloos aansluiten op de Garmin Edge 1030, 830 en 530.
  • Past in de speciale Garmin In-line Flush stuurmount.
  • Alleen voor de Garmin Edge 1030, 830 en 530 fietscomputer met In-Line Flush stuurmount.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Garmin
Oplaadbaar Ja

Beschrijving

Beschrijving

De Garmin Charge Power Pack is ideaal voor de lange fietstochten waarbij je niet gemakkelijk je Garmin Edge 1030, 830 of 530 kan opladen. Deze Garmin Charge Power Pack verlengt de levensduur van je Garmin. In combinatie met de Garmin In-line Flush Stuurhouder heb je geen kabels lopen van de Edge 1030, 830 en 530 fietscomputer naar de Garmin Charge Power Pack. Het opladen van je Edge verloopt via een 5-pins connectie aan de onderzijde van de computer via de houder.

Let op! De Garmin Charge Power Pack is geschikt voor de Garmin In-line Flush Stuurhouder en de Garmin Edge 1030, 830 en 530.
Meer lezen

Standaard meegeleverd

• Garmin Charge Powerpack
• Handleiding
• Oplaadkabel

Reviews

Reviews


10 / 10

Jeroen, 1 april 2018

Fantatisch functioneel en compacte powerpack zonder kabels

Ik heb de powerpack besteld en een dag later al thuis ontvangen. Diezelfde avond in de schemer eventjes getest of ik hem bevestigd kreeg. De ochtend dat ik ging fietsen was ik wel benieuwd waarom er nog een onderdeeltje in de doos was meegeleverd, zag daar niet 123 de functie van. Bij daglicht zag ik dat er zonder wisseling van dat onderdeel nooit contact kon zijn tussen powerpack en Garmin. Snel gewisseld en kon mijn hele rit zonder zorgen uitrijden met genoeg energie voor mijn navigatie. Bij de Randonneurs was men erg onder de indruk van deze mooie oplossing.

Pluspunten

  • compact
  • geen kabels
  • volgens mij kun je oudere types aansluit via een k

Minpunten

  • nieuwe stuurbeugel nodig voor iedere fiets

10 / 10

Daniel, 28 januari 2020

Un + pour de longues sorties.

Content de mon achat même si cela m’oblige d’acheter le nouveau support garmin et brancher mon Edge 820 par câble pour que cela fonctionne !!!

Vaak samen gekocht


Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Wanneer je lange fietstochten maakt is niks vervelender dan dat de batterij van je fietscomputer leeg is voordat je klaar bent met je activiteit. Met de nieuwe innovatieve batterypack van Garmin kan je de levensduur van je Garmin Edge 1030, 830 of 530 verlengen met 20 uur boven op de standaard levensduur van de Edge fietscomputer. Voor het gebruiken van de Garmin Charge Power Pack heb je de Garmin In-line Flush Stuurhouder nodig.
Deze stuurhouder wordt standaard bij elke Garmin Edge 1030, 830 en 530 meegeleverd. Door de Edge boven op de stuursteun te zetten en de Garmin Charge Power Pack onder de steun te hangen, laadt je het toestel op. Het opladen van het toestel gebeurt draadloos via een 5-pins connectie aan de onderzijde van de fietscomputer. Er komen bij het opladen van de Edge via de Garmin Charge Power Pack geen draden aan te pas. De Garmin Charge Power Pack is uitsluitend te gebruiken met de Garmin Edge 1030, 830 en 530.