Menu
Terug

Garmin Charge Power Pack

Garmin Charge Power Pack
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 74.219 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Garmin Charge Power Pack is ideaal voor de lange fietstochten waarbij je niet gemakkelijk je Garmin Edge fietscomputer kunt opladen. Deze Garmin Charge Power Pack verlengt de levensduur van je Garmin. In combinatie met de Garmin In-line Flush Stuurhouder heb je geen kabels lopen tussen de Edge fietscomputer en de Garmin Charge Power Pack. Het opladen van je Edge verloopt via een 5-pins connectie aan de onderzijde van de computer via de houder.

Let op! De Garmin Charge Power Pack is alleen geschikt voor onderstaande modellen in combinatie met de Garmin In-line Flush Stuurhouder.

Compatibiliteit

Edge® 1000
Edge® 1030
Edge® 1030 Plus
Edge® 520
Edge® 520 Plus
Edge® 520 Plus
Edge® 530
Edge 530 Mountainbike-bundel
Edge® 820
Edge® 830
Edge 830 Mountainbike-bundel
Edge® Explore
Edge® Explore 820

Standaard meegeleverd

• Garmin Charge Powerpack
• Handleiding
• Oplaadkabel
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


5 / 5

Fantatisch functioneel en compacte powerpack zonder kabels

- Jeroen 1 april 2018

Ik heb de powerpack besteld en een dag later al thuis ontvangen. Diezelfde avond in de schemer eventjes getest of ik hem bevestigd kreeg. De ochtend dat ik ging fietsen was ik wel benieuwd waarom er nog een onderdeeltje in de doos was meegeleverd, zag daar niet 123 de functie van. Bij daglicht zag ik dat er zonder wisseling van dat onderdeel nooit contact kon zijn tussen powerpack en Garmin. Snel gewisseld en kon mijn hele rit zonder zorgen uitrijden met genoeg energie voor mijn navigatie. Bij de Randonneurs was men erg onder de indruk van deze mooie oplossing.

Plus- & minpunten

compact
geen kabels
volgens mij kun je oudere types aansluit via een k
nieuwe stuurbeugel nodig voor iedere fiets

5 / 5

Un + pour de longues sorties.

- Daniel 28 januari 2020

Content de mon achat même si cela m’oblige d’acheter le nouveau support garmin et brancher mon Edge 820 par câble pour que cela fonctionne !!!


Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Wanneer je lange fietstochten maakt is niks vervelender dan dat de batterij van je fietscomputer leeg is voordat je klaar bent met je activiteit. Met de nieuwe innovatieve batterypack van Garmin kan je de levensduur van je Garmin Edge 1030, 830 of 530 verlengen met 20 uur boven op de standaard levensduur van de Edge fietscomputer. Voor het gebruiken van de Garmin Charge Power Pack heb je de Garmin In-line Flush Stuurhouder nodig.
Deze stuurhouder wordt standaard bij elke Garmin Edge 1030, 830 en 530 meegeleverd. Door de Edge boven op de stuursteun te zetten en de Garmin Charge Power Pack onder de steun te hangen, laadt je het toestel op. Het opladen van het toestel gebeurt draadloos via een 5-pins connectie aan de onderzijde van de fietscomputer. Er komen bij het opladen van de Edge via de Garmin Charge Power Pack geen draden aan te pas.