Menu
Terug
Er zijn weer Countdown Deals! Wacht niet te lang, de aanbiedingen zijn nog geldig t/m maandag. Bekijk alle Countdown Deals.

Keuzehulp Fietstassen

Keuzehulp Fietstassen

AGU Fietstassen 19

AGU fietstassen zijn van alle markten thuis. Of je nou dagelijks pendelt van huis naar werk, regelmatig op fietsvakantie gaat of de boodschappen per fiets vervoert, een passende AGU fietstas is er altijd! Een AGU fietstas is dé degelijke keuze want de meeste AGU fietstassen zijn waterdicht, gemaakt van sterk materiaal en zijn heel makkelijk te bevestigen en los te maken. Het maakt niet uit wat je bestemming is, een AGU fietstas is dé perfecte vriend voor onderweg! 
Meer lezen

Gesorteerd op


Gekozen filters

AGU Venture Seat Pack Zadeltas
60,95
Onze keuze voor een zadeltas voor bikepacking
Mantel's keuze

AGU Shelter Clean Large Enkele Fietstas
59,95
Adviesprijs 60,-
Onze keuze voor een waterdichte fietstas voor woon-werk verkeer
Mantel's keuze

AGU Venture Frame Pack Frametas
Vanaf 34,95
Adviesprijs 40,-
Groene Keuze

AGU Bikepacking Set
149,-
Adviesprijs 190,-

AGU Venture Snack Pack Stuurtas
19,95
Adviesprijs 25,-
Groene Keuze

AGU Urban Essentials DWR Fietstas
44,95
Adviesprijs 55,-

AGU Venture Handlebar PACK Stuurtas
Vanaf 58,95
Adviesprijs 65,-
Groene Keuze

AGU Venture Frame Pack Top Tube Frametas
20,95
Adviesprijs 30,-
Groene Keuze

AGU Urban Trend H2O Fietstassen
58,95
Adviesprijs 80,-

AGU Urban Essentials DWR Fietstas
62,95
Adviesprijs 75,-
Groene Keuze

AGU Urban Trend H2O Roll-Top Fietstas
49,95
Adviesprijs 65,-
Groene Keuze

AGU Shelter Tech Large Enkele Fietstas
79,95
Adviesprijs 80,-

AGU Performance DWR Frametas Frametas
26,95
Adviesprijs 28,-
Groene Keuze

AGU Performance DWR Dubbel Frametas
27,95
Adviesprijs 30,-
Groene Keuze

AGU Essential DWR 4L Stuurtas
28,95
Adviesprijs 30,-
Groene Keuze

Ben je tevreden met het assortiment?

AGU fietstas kopen? Bekijk alle AGU fietstassen!

Voor elk fietsritje en weertype heeft AGU wel een geschikte fietstas in hun assortiment. AGU fietstassen zijn dan ook van alle markten thuis. AGU fietstassen worden door veel fietsers gebruikt, onder andere omdat deze fietstassen gemaakt zijn van sterk materiaal, makkelijk te (de)monteren zijn en omdat de meeste AGU fietstassen waterdicht zijn.

Heeft AGU ook waterafstotende en waterdichte fietstassen?

De waterdichte AGU fietstassen beschermen jouw spullen tegen alle weersomstandigheden. Deze fietstassen hebben gelaste naden en zijn gemaakt van waterdicht materiaal. Zo zijn er dubbele fietstassen en enkele fietstassen die 100% waterdicht zijn, bijvoorbeeld de AGU Shelter Clean Medium enkele fietstas. Er zijn ook AGU tassen die niet volledig waterdicht zijn, maar wel waterafstotend. Deze waterafstotende fietstassen houden jouw spullen droog bij milde regenbuien, maar niet bij de zwaarste regenbuien.

Welke AGU fietstassen zijn geschikt voor woon-werk verkeer of de dagelijkse boodschappen?

Denk hierbij aan fietstassen die je kunt gebruiken voor woon-werk verkeer en voor boodschappen. AGU heeft bijvoorbeeld fietstassen met een laptop compartiment in hun assortiment. Daarnaast zijn afneembare fietstassen ideaal voor woon-werk verkeer, zo heeft AGU ook fietstassen met een bijgeleverde schouderband, zodat jij de tas na het fietsen gemakkelijk met je mee kunt dragen.

Welke AGU tassen zijn geschikt voor mijn bikepacking avontuur?

Uiteraard ontbreken bikepacking tassen niet in het veelzijdige assortiment van AGU. Denk hierbij aan: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zo zit er altijd wel iets bij wat bij jou wensen past. Zo is er bijvoorbeeld de Agu Venture Snack Pack stuurtas waarbij je altijd een energierijke snack voor het grijpen hebt.

Zijn de fietstassen van AGU duurzaam?

Veel AGU fietstassen bevatten het Greensphere-label. Dit is een keurmerk voor duurzaamheid. Dit betekent dat er bij de productie van dit product gebruik is gemaakt van milieuvriendelijke en gerecyclede materialen. Je koopt dus een product dat niet alleen goed is in het gebruik, maar ook voor het milieu.

Lees meer op ons blog