Calobra winter fietskleding – Warm en comfortabel de winter door [Lookbook]

Deel dit bericht

We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu echt winter. Tijd dus om de fietskleding weer even te updaten met een paar winterse items. Een lekker warm wielershirt of lange bibtight zijn echt geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we de nieuwste Calobra winter fietskleding weer binnen. Daarmee zit je niet alleen warm op de fiets, maar weet je ook zeker dat je niet teveel betaald.

Natuurlijk is de Calobra fietskleding voor de winter extra dik en heerlijk warm. Maar je wilt als wielrenner of mountainbiker natuurlijk ook fietskleding waar je in gezien mag worden. Daarom speciaal voor jou het Calobra lookbook.

In dit lookbook vind je voor de heren en voor de dames twee sets winter fietskleding waar jij de koude dagen warm en gesoigneerd mee door kunt.

Voor de liefhebbers van blauw…

Voor de liefhebbers van rood…

Calobra winter fietskleding voor heren

Calobra winter fietskleding voor dames

Deel dit bericht
Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je kunt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegenkomen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van Nijmegen naar het Mantel hoofdkantoor in Arnhem en terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter op een fijne oude crosser. Ook in het weekend ben ik niet van de fiets af te slaan. Ik pak dan de racefiets of mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken. Het leuke is dat ik dan als blogger (en copywriter SEO) regelmatig met de nieuwste gadgets in de weer ben voor een review. Ideaal toch? En kun je me buiten niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift. En dan mag ik het allemaal nog werk noemen ook!

Gerelateerde berichten


Meest gelezen

1 September 2016 2800

Dit seizoen heeft Trek met de introductie van de nieuwe Trek Domane SLR serie een bijzondere generatie fietsen op de …