Deel dit bericht

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers. Bliz combineert geavanceerde technologieën met stijlvolle ontwerpen en zijn ontwikkeld met het oog op comfort, prestaties en duurzaamheid. Het assortiment van Bliz omvat verschillende modellen en lenstinten, zodat fietsers kunnen kiezen op basis van hun individuele voorkeuren en de specifieke omstandigheden waarin ze rijden. Of je nu een professionele racer bent of een recreatieve fietser, Bliz biedt een scala aan opties om te voldoen aan de behoeften van elke rijder, met als doel om comfort en prestaties te optimaliseren tijdens het fietsen.

Een mix van duurzaamheid en stijl

De fietsbrillen zijn niet alleen ontworpen voor prestaties, maar ook voor stijl. Met een focus op Scandinavisch design, is een collectie samengesteld die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Elk ontwerp is zorgvuldig overwogen, met minimalistisch design dat wordt gecombineerd met maximale duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn de brillen klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ook zijn alle Bliz fietsbrillen in veel verschillende frame en lens kleurencombinaties te krijgen, zodat de bril helemaal bij jou en je fiets past!

Bliz fietsbril racefiets
Met veel keuze in frame en lens kleurencombinaties fiets je altijd in stijl rond!

Bliz Matrix

€ 88,95

Bliz Matrix Small

€ 88,95

Bescherming tegen de elementen

Met geavanceerde lenstechnologieën, zoals polarisatie en UV-bescherming, wordt ervoor gezorgd dat altijd een helder zicht behouden wordt, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Hierdoor ben je maximaal beschermd tegen de elementen. Bliz heeft ook ervaring met skibrillen, hardloopbrillen en brillen voor andere outdoor activiteiten, wat er voor zorgt dat de fietsbrillen ook zijn ontwikkeld voor gebruik in alle omstandigheden.

Bliz fietsbril mountainbike
Je kunt de fietsbrillen zowel op de racefiets als mountainbike gebruik

Bliz Fusion

€ 98,95

Bliz Fusion Small

€ 98,95

Comfortabel en prestatiegericht

Bij Bliz wordt begrepen het belang van comfort tijdens het fietsen. Daarom zijn de brillen ontworpen met ergonomie en functionaliteit in gedachten. Lichtgewicht frames, verstelbare neusstukken en antislip tempeluiteinden zorgen voor een comfortabele pasvorm die blijft zitten, zelfs tijdens de meest intense ritten. Bovendien ventileren alle brillen goed om beslaan te voorkomen en de drager koel te houden, zodat de focus op de weg behouden blijft.

Bliz Hero

€ 98,95

Bliz Hero Small

€ 98,95

Kies Bliz voor je volgende avontuur

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met fietsen, Bliz heeft de perfecte fietsbril voor jou. De collectie biedt een mix van stijl, bescherming, comfort en prestaties, allemaal verpakt in een Scandinavisch design dat zowel tijdloos als functioneel is.

Bekijk alle Bliz fietsbrillen

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mark Jansen

Mark Jansen