Menu
Terug

Trek

76
Trek is een van de grootste producten van racefietsen en mountainbikes. Maar Trek maakt ook speed pedelecs voor supersnel woon-werkverkeer. En ook bij de gravel bikes is Trek een van de meest geliefde merken bij veel fietsers. De racefietsen en mountainbikes van Trek zie je ook heel veel terug bij topsporters. De reden daarvoor is dat Trek altijd een van de eerste is met vernieuwingen die het fietsen niet alleen comfortabeler maken, maar ook sneller. En natuurlijk kun je ook voor een goede stadsfiets bij Trek terecht.
Meer lezen

Gesorteerd op

Trek Domane AL 2
729,-
Onze keuze voor een instap racefiets
Mantel's keuze

Trek Marlin 5 Women's Dames Mountainbike
(3)
529,-
Onze keuze voor een instap dames mountainbike
Mantel's keuze

Trek Allant+ 7
(1)
3.699,-
E-bike van het Jaar
Mantel's keuze

Trek X-Caliber 9
1.349,-

Trek Domane AL 3 disc
(5)
1.049,-

Trek Domane SL 5
2.999,-

Trek Madone SL 6
4.899,-

Trek Emonda SL 5
2.699,-

Trek Procaliber 9.6
2.299,-

Trek Emonda SL 6
3.399,-

Trek Emonda SL 6 Pro
3.999,-

Trek Domane SL 6
3.999,-

Trek Emonda SL 7
5.799,-

Trek Verve+ 1
(7)
Vanaf 2.299,-

Trek Domane SL 6
(2)
3.599,- 3.299,-
Promoties

Trek Emonda SL 7 Disc eTap
(1)
4.949,- 4.299,-
Promoties

Trek L300
(2)
929,- 769,-
Promoties

Trek Madone SL 7 Disc
6.499,-

Trek Verve+ 2
2.899,-

Trek District+ 4 2020 Elektrische Fiets
Vanaf 2.599,-
Promoties

Trek Verve+ 3
(1)
2.899,-

Trek Boost 148 Steekas
19,99

Trek W315464
20,-

Trek is een van de grotere merken in de Fietswereld. Dit Amerikaanse bedrijf is, zoals zoveel goede ideeen, ontstaan in 1975 in een kroeg. Trek-oprichters Dick Burke en Bevil Hogg hadden al besloten dat ze zelf fietsen wilden gaan produceren voor het midden en hogere segment. Want verrassend genoeg was er toen niemand in de VS die voor die segmenten zelf fietsen produceerde.

Trek Racefietsen

Trek racefietsen zijn overal terug te vinden. Van de weekendrijders op de dijken tot en met het profpeloton. De Madone, Emonda en Domane series kom je in hun verschillende uitvoeringen overal tegen. De prijzen variëren uiteraard per uitvoering. Wie kiest voor lichtgewicht aluminium met een goedkopere groepset is voor minder dan duizend euro klaar. Wie uitpakt kan voor de meest luxe en gewilde versie van het topmodel meer dan tien duizend euro neertellen. Voor iedere portemonnee is er dus wel een Trek racefiets te vinden.

Trek Mountainbikes

Trek Mountainbikes zijn ook in veel verschillende prijsklassen terug te vinden. Het goedkopere segment kan prima met de Trek Marlin uit de voeten. De X-caliber en Superfly-series vormen het middensegment en het begin van het top-segment met genoeg keuze voor de beginnende of gevorderde mountainbiker. Ga jij echt alleen voor topfietsen? Dan zijn de Trek Procaliber, Trek Top Fuel, Trek Remedy en Trek Stache de ranges waar jij terecht kan. Wie liever een beetje hulp - lees: een motortje - zoekt voor het mountainbiken kan met de Powerfly ook prima uit de voeten. Topfietsen met een klein beetje hulp om toch die paar heuvels die net niet meer lukken op te kunnen fietsen.

Bontrager accessoires en onderdelen

Al jaren maakt het bekende Bontrager onderdeel uit van het hele Trek concern. Niet verrassend dus dat Carbon wielen een grote rol spelen bij Trek. Maar dat is niet het enige dat ze vna carbon maken. Zadels, tijdritstuurtjes en allerlei andere accessoires worden onder de naam Bontrager verkocht.

Stadsfietsen en elektrische fietsen van Trek

Maar Trek is niet alleen voor de sportfietsers. Ook de casual fietser kan prima bij ze terecht voor een woon-werk fiets of gewoon een stadsfiets om af en toe in het weekend een comfortabel en rustig tochtje te ondernemen. Uiteraard zijn er ook genoeg elektrische fietsen van Trek terug te vinden in talloze uitvoeringen voor wie liever wat rustiger aan doet.