Menu
Terug

Oakley Field Jacket Photochromic Fietsbril

Oakley Field Jacket Photochromic Fietsbril
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Oakley Sutro Prizm Road

Bekijk product
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.4 uit 62.313 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Review

Review


9 / 10

Ali, 7 februari 2020

Zalige bril

Aankoop dat ik allang had moeten doen. Het is een plezier om aan te hebben. Geen last meer van allerlei dingen die in je ogen terecht komen tijdens het fietsen en het dampt bijna niet aan. Is het echt waard


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Field Jacket Photochromic
Oakley Field Jacket Photochromic
169,95
Huidige product
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
124,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
157,95
Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Radar EV Prizm Field
139,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Field Jacket Photochromic Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Field Jacket Photochromic Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Field
1 review 12 reviews 33 reviews 110 reviews
Geschikt voor Brildragers Nee Nee Nee Nee
Lenzentype Fotochromatisch Contrast Contrast Contrast
Kleur frame Matte Black Matte Black / Matte White / Matte White Pink Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished Black
Lichtdoorlatendheid 23 - 69% 20% 20% 15%
Type Frame Full frame Full frame Full frame Half frame
Aantal lenzen 1 Lens 1 Lens 1 Lens 1 Lens
169,95 124,95 157,95 139,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Advancer

Duw dit hendeltje die geplaatst zit op het neusstuk naar voren en de bril komt verder van je hoofd te staan. Hierdoor wordt er een nieuwe luchtstroom gecreëerd voor een nog betere koeling. Een ideaal hulpmiddel tijdens de enorm warme dagen of als je aan het klimmen bent.

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekent betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Adjustable stems

Dankzij de bijgeleverde oorpootjes kun je zelf kiezen welke lengte deze oorpootjes hebben. Voor een betere fit op je hoofd.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Photochromic lens

De Photochromic lens technologie maakt de lens automatisch donkerder wanneer de mate van UV-licht toeneemt. En past automatisch weer aan wanneer het bewolkt wordt naar een lichtere kleur lens die nog steeds 100% UV beschermd.

Type Oakley Fotochromatische Lens:

Oakley Clear Black Iridium Photochromic

De Oakley Field Jacket Clear Black Iridium Photochromic lens is door zijn range van 23-69% lichtdoorlating geschikt voor wisselende omstandigheden. Door zijn 23% kun je hiermee prima in de zon fietsen maar door zijn 69% ook in enorm bewolkt / schaduw weer. Rij je in bewolkt weer dan is de lens transparant, in de zon is de lens donkergrijs. Hierdoor oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. Je houdt die transparante look aan de binnenkant ook als hij op zijn donkerst is. Hij wisselt in ongeveer 10 seconden van de lichtste naar donkerste lichtdoorlating. Ideaal als je bijvoorbeeld ermee in het bos rijd. De Oakley Field Jacket Clear Black Iridium Photochromic lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in wisselende omstandigheden.

Extra informatie
Wil jij je lens op sterkte laten slijpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je de gegevens geven van een opticien bij jou in de buurt die dit kan. Niet elke opticien kan dit namelijk door de specifieke lenzen.