Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Sidi Alba 2 Racefiets Schoenen


Schoenbreedte
Selecteer: Schoenbreedte
om de voorraad te zien
Schoenmaat EU
Selecteer: Schoenmaat EU
om de voorraad te zien
Kleur
Selecteer: Kleur
om de voorraad te zien
Schoenmaat UK
Selecteer: Schoenmaat UK
om de voorraad te zien
159,95 20,- korting
Bekijk de voorraad
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.2 uit 49.433 reviews

Plus- & minpunten

  • Het Tecno-3 sluitsysteem creëert een optimale pasvorm aan de bovenkant van de schoen.
  • De Millennium 4 Carbon Composite zool is met carbon versterkt, wat resulteert in een goede stijfheid.
  • Dankzij het anti-slip teenstuk en de vervangbare hielpad kun je met deze schoen goed lopen.
  • Door het ontbreken van een tweede draaisluiting, is de pasvorm minder gelijkmatig te bepalen.

Specificaties

Merk Sidi
GeslachtHeren
CollectieZomer 2020
Type sluiting Draai
Stijfheid zool Gemiddeld
Pedaaltype 3-puntbevestiging

Beschrijving

De Sidi Alba 2 is een zeer comfortabele racefiets schoen voor heren die kwaliteit belangrijk vinden. Via het Tecno-3 sluitsysteem kan de pasvorm, aan de bovenkant van de schoen, zeer nauwkeurig bepaald worden. Zelfs tijdens het fietsen is een simpele draai aan dit sluitsysteem voldoende om de pasvorm aan te passen. De twee klittenbandsluitingen completeren de goede pasvorm. De Millennium 4 Carbon Composite zool staat garant voor een goede stevig- en stijfheid. Deze nylonzool is namelijk met carbon versterkt, wat resulteert in een zeer goede krachtoverbrenging op de pedalen. Door het toevoegen van een anti-slip teenstuk en een vervangbare hielpad kun je met deze racefiets schoen ook goed lopen. Bovendien zijn de schoenplaatjes perfect en naar eigen wens te plaatsen via de schaalverdeling op de zool.

Dus ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige racefiets schoen met een goede stijve zool? Dan is de Sidi Alba 2 een prima keuze voor jou.

Sidi Alba 2 Mega voor brede voeten

De Sidi Alba 2 is ook te bestellen in de Mega variant. Dit is een extra brede uitvoering van de Sidi Alba 2 fietsschoenen voor mensen die een bredere voet hebben. Is dit iets voor jou? Klik dan bij het bestellen breedtemaat 'Mega' aan.

Uitgebreide omschrijving maat in cm
De maat in centimeters geeft aan hoe lang de schoen is. Dit is gemeten aan de binnenkant van de schoen vanaf de hiel tot aan de tenen. Om te bepalen welke schoenmaat je nodig hebt kun je je eigen voet opmeten. Doe dit door een A4-tje op de grond te leggen tegen de muur aan. Ga met je voet op het papier staan met je hak tegen de muur. Teken een streepje bij je grote teen. Meet deze afstand op en tel hier ongeveer 5 millimeter bij op. Het aantal centimeters die je nu hebt is de maat in centimeters die je terugvindt op onze website. Per merk kan het verschillen welke EU/UK maat je nodig hebt. Dit komt doordat ieder merk zijn eigen leest heeft en soms groot of klein vallen. Vandaar dat wij de maat in centimeters per merk hebben toegevoegd. Daarnaast hebben wij de schoenen ingedeeld in smal/gemiddeld/breed. Om zelf je voetbreedte te bepalen kun je gebruik maken van deze tabel. Lees alles hierover op ons blog!

Meer lezen
Lees meer op ons blog

Vergelijkbare producten

Sidi Alba 2 Shimano RC701 Sidi Kaos Fizik Tempo R5 Overcurve
Sidi Alba 2 Shimano RC701 Sidi Kaos Fizik Tempo R5 Overcurve

15 reviews

16 reviews

10 reviews
Geslacht Heren Heren Heren Heren / Dames
Collectie Zomer 2020 Zomer 2019 Zomer 2018 Zomer 2019
Type sluiting Draai Draai Buckle Draai
Stijfheid zool Gemiddeld Stijf Gemiddeld Gemiddeld
Schoenbreedte Breed / Gemiddeld / Smal Gemiddeld Gemiddeld / Smal Gemiddeld / Smal
Schoenmaat EU 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 49 / 50 / 25,5 cm 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 25 cm 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 23 cm 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47 / 48 / 24,4 cm
159,95 159,95 149,95 134,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Soft instep 3 systeem
Dit is een anatomisch gevormde wreefband die zorgt voor een optimale aanpassing en een gelijke drukverdeling over de wreef van je voet.

Tecno-3 systeem
Dit sluitsysteem is gevestigd aan de zijkant van de voet. Door aan het systeem te draaien kan de pasvorm aan de bovenkant van de voet zeer nauwkeurig bepaald worden.

Millennium 4 Carbon Composite zool
Dit is een kwalitatief hoogwaardige nylonzool die met carbon is versterkt. Dit geeft de zool meer stijfheid, waardoor de krachtoverbrenging op de pedalen effectiever is. Het anti-slip teenstuk en de vervangbare hielpad zorgen ervoor dat je makkelijke kunt lopen. De schoenplaatjes zijn perfect naar eigen wens te plaatsen via de schaalverdeling op de zool.

Fabrikant specificaties

• Soft Instep 3 systeem
• Tecno-3 systeem
• 2 klittenbandsluitingen
• Vervangbaar hielkussen
• Millennium 4 Carbon Composite zool