Menu
Terug

Pegasus Salerno reviews

8.5 / 10 Gemiddelde uit 25 reviews | Schrijf een review
8.5 / 10
25 reviews
5
11
4
14
3
0
2
0
1
0

Pluspunten

  • 7 versnellingen (3)
  • Verstelbaar stuur (2)
  • Uiterlijk (2)
  • Uitrusting (1)

Minpunten

  • Fietsstandaard (1)
  • Er had een versnelling bij gemogen. (1)
  • Vorderrad ohne Drehebegrenzung (1)
  • Gepäckträger (1)

10 / 10

Wander 10 augustus, 2020

Fantastische fiets, met alle comfort, echt een aanrader!

De keuze is gevallen op Pegasus Salerno omdat prijs/uitrustingsniveau/uitstraling en kwaliteit zorgen voor de beste deal! Comfort is erg goed door verende voorvork, verende voorvork en uitstekend zadel. Naaf verlichting is ook erg handig. De kleurstelling en afwerking van alles is van hoog niveau. Daarom zoek niet verder, maar gun je jezelf een Pegasus Salerno heren of damesfiets

Pluspunten
  • Uitrusting
  • Comfort
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Fietsstandaard

9 / 10

Veronika 14 april, 2020

Schönes, leichtes Fahrrad

alles super, nur der Sattel ist recht hart

10 / 10

Susanne 30 augustus, 2019

Een fantastisch fiets voor een kanjer van een zoon op weg naar de brugklas.

Pluspunten
  • Stevig
  • Prettig
  • Sportief

10 / 10

M. 26 juli, 2019

Pegasus ( salerno ) is heel goede fiets

Bijna sinds een maand na aankoop van deze tweewiel ‘ ik heb ongeveer 250 km gefietst ‘. Ik ben echt blij en tevreden. Pegasus ( Salerno ) is heel goede fiets.

Pluspunten
  • Tveredenheid.

9 / 10

Maarten 13 februari, 2019

Top fiets met top levering en top service

Heel fijn dat je online je fiets kunt bestellen en dat hij netjes voor de deur wordt afgeleverd!! Deze Pegasus is top! Geen bijzonderheden geen fratsen, maar een eerlijke fiets! Hopelijk houdt hij t lang vol!!

Pluspunten
  • Degelijke fiets
  • Lampjes die aanblijven ook al stap je af
  • Led lampjes
  • Super versnelling
Minpunten
  • Geen

9 / 10

G.T. 13 februari, 2019

zeer fijne fiets

goede degelijke fiets. met als grote plus dat het achterlicht ook via de dynamo gaat.

Pluspunten
  • stevige fiets
  • trapt heerlijk ligt
  • achterlicht via dynamo
Minpunten
  • draad bevestiging van achterlicht

10 / 10

Gossen 27 januari, 2019

Sehr Gut zufrieden.

10 / 10

Gossen 25 januari, 2019

Super Fahrrad.Vielen Dank.

9 / 10

J.A. 13 september, 2018

Fijne, vlotte fiets die geheel aan mijn specificatie voldoet.

Pegasus verrast mij met deze fiets. Na 30 jaar Gazelle (totaal versleten) is dit een goede overstap voor een zeer redelijke prijs. Door de 7 versnellingen gaat de fiets vlot in het verkeer mee en de naafdynamo functioneert zonder krachtverlies. Daarbij heeft deze fiets een mooie vlotte uitstraling, is licht van gewicht en voelt tegelijk erg stabiel.

Pluspunten
  • Goed afgewerkt
  • Functioneert prima
  • Licht en stabiel
  • Prijs/kwaliteit uitstekend

9 / 10

Vivian 28 augustus, 2018

Aanrader

Pluspunten
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • stuur gemakkelijk verstelbaar

9 / 10

Jarno 20 februari, 2018

Gewoon een prima fiets en niet te duur.

Ik heb net mijn salerno opgehaald en eerlijk is eerlijk; Het is een beauty. (zwarte 61cm heren uitvoering). Mooi dik buisframe en wat mij betreft fiets hij gewoon goed en licht. Door de constructie vergt hij weinig onderhoud en dat scheelt weer in de kosten bij een servicebeurt. Gewoon dezelfde kwaliteit als zijn duurdere concurrenten. Ik ben er heel blij mee en die batterijtjes voor het achterlicht neem ik voor lief. Ook prima afgeleverd door Mantel trouwens (tegen een schappelijke prijs).

Pluspunten
  • Goede prijs
  • Afwerking
  • Looks
  • Licht trappend
Minpunten
  • Niet echt gevonden nog