Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Pegasus Salerno reviews

8.6 / 10 Gemiddelde uit 18 reviews | Schrijf een review
5
(9)
4
(9)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • Verstelbaar stuur (2)
  • 7 versnellingen (2)
  • Voorvering (1)
  • Naafdynamo voor en achterlicht (1)

Minpunten

  • Verende zadelpen niet heel erg soepel (1)
  • Geen (1)
  • draad bevestiging van achterlicht (1)
  • 7e versnelling draait te licht (1)

8 / 10

Raymond 14 september, 2019

Mooie en zeer complete fiets, goede prijs / kwaliteit

Mooie fiets met veel technische elementen (voor- en zadelvering, 8 shymano nexus versnellingen, naafdynamo , verstelbaar stuur etc). Rijd lekker, zowel voor korte stadritjes als langere tochten.

Pluspunten
  • Voorvering
  • Naafdynamo voor en achterlicht
  • Verstelbaar stuur

10 / 10

Susanne 30 augustus, 2019

Een fantastisch fiets voor een kanjer van een zoon op weg naar de brugklas.

Pluspunten
  • Stevig
  • Prettig
  • Sportief

7 / 10

Conny 28 augustus, 2019

Leuke goed rijdende fiets

Leuke fiets. Verende zadelpen mag iets beter. Beetje schokkerig maar niet heel erg storend

Pluspunten
  • 8 versnellingen
  • Verstelbaar stuur
  • Verende voorvork
Minpunten
  • Verende zadelpen niet heel erg soepel

10 / 10

M. 26 juli, 2019

Pegasus ( salerno ) is heel goede fiets

Bijna sinds een maand na aankoop van deze tweewiel ‘ ik heb ongeveer 250 km gefietst ‘. Ik ben echt blij en tevreden. Pegasus ( Salerno ) is heel goede fiets.

Pluspunten
  • Tveredenheid.

8 / 10

Jeroen 1 juli, 2019

Goede fiets

Goede degelijke fiets

8 / 10

Emma 25 juni, 2019

Goede fiets voor een goede prijs

De fiets bevalt me goed, hij trapt heel licht en de dynamo voor voor- en achterlicht is ook fijn. Nooit meer lege batterijtjes. Hij is iets minder chique afgewerkt dan een Gazelle of Batavus (lampjes, bel, handremmen), maar alles werkt goed! Alleen de ene trapper kraakt, dat doet wat af aan de ervaring. Verder vlieg ik over de weg op mijn Pegasus.

8 / 10

Tineke 19 maart, 2019

Fiets heel fijn en licht

Zeer fijne stevige fiets schakelt fijn en rijdt licht het is ook geen zware fiets maar zeer stabiel

9 / 10

Maarten 13 februari, 2019

Top fiets met top levering en top service

Heel fijn dat je online je fiets kunt bestellen en dat hij netjes voor de deur wordt afgeleverd!! Deze Pegasus is top! Geen bijzonderheden geen fratsen, maar een eerlijke fiets! Hopelijk houdt hij t lang vol!!

Pluspunten
  • Degelijke fiets
  • Lampjes die aanblijven ook al stap je af
  • Led lampjes
  • Super versnelling
Minpunten
  • Geen

9 / 10

G.T. 13 februari, 2019

zeer fijne fiets

goede degelijke fiets. met als grote plus dat het achterlicht ook via de dynamo gaat.

Pluspunten
  • stevige fiets
  • trapt heerlijk ligt
  • achterlicht via dynamo
Minpunten
  • draad bevestiging van achterlicht

10 / 10

Gossen 27 januari, 2019

Sehr Gut zufrieden.

10 / 10

Gossen 25 januari, 2019

Super Fahrrad.Vielen Dank.

9 / 10

J.A. 13 september, 2018

Fijne, vlotte fiets die geheel aan mijn specificatie voldoet.

Pegasus verrast mij met deze fiets. Na 30 jaar Gazelle (totaal versleten) is dit een goede overstap voor een zeer redelijke prijs. Door de 7 versnellingen gaat de fiets vlot in het verkeer mee en de naafdynamo functioneert zonder krachtverlies. Daarbij heeft deze fiets een mooie vlotte uitstraling, is licht van gewicht en voelt tegelijk erg stabiel.

Pluspunten
  • Goed afgewerkt
  • Functioneert prima
  • Licht en stabiel
  • Prijs/kwaliteit uitstekend

7 / 10

Leon 10 september, 2018

Lekkere fiets maar hoogste versnelling te licht

Een heerlijke fiets voor een relatief lage prijs. Fiets er elke dag 25 minuten snel mee naar mijn werk.

Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Draaiwerk
Minpunten
  • 7e versnelling draait te licht

9 / 10

Vivian 28 augustus, 2018

Aanrader

Pluspunten
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • stuur gemakkelijk verstelbaar

8 / 10

Dick 13 juli, 2018

Goede degelijke fiets toppie

9 / 10

Jarno 20 februari, 2018

Gewoon een prima fiets en niet te duur.

Ik heb net mijn salerno opgehaald en eerlijk is eerlijk; Het is een beauty. (zwarte 61cm heren uitvoering). Mooi dik buisframe en wat mij betreft fiets hij gewoon goed en licht. Door de constructie vergt hij weinig onderhoud en dat scheelt weer in de kosten bij een servicebeurt. Gewoon dezelfde kwaliteit als zijn duurdere concurrenten. Ik ben er heel blij mee en die batterijtjes voor het achterlicht neem ik voor lief. Ook prima afgeleverd door Mantel trouwens (tegen een schappelijke prijs).

Pluspunten
  • Goede prijs
  • Afwerking
  • Looks
  • Licht trappend
Minpunten
  • Niet echt gevonden nog

8 / 10

Herman 26 januari, 2018

Mooie en fijne fiets

De pegasus is een mooie, stevige en fijne fiets. Verlichting werkt op de dynamo dus geen gedoe met batterijen. Hij schakelt en trapt prima

Pluspunten
  • verlichting middels dynamo
  • 7 versnellingen
  • verende vork en zadel

7 / 10

Harry 20 januari, 2018

Degelijke stadsfiets

Prima, degelijke stadsfiets met zadel- en stuurvering. Versnelling is niet zo soepel, hij blijft vaak hangen. Verder jammer dat rechter remhendel niet langer is gemaakt. Hier zit de versnellingsbediening tussen de het handvat en de remhendel en daardoor kan je nu alleen met twee vinger bij de remhendel. Ruimte tussen de twee framebuizen aan de voorkant is eigenlijk net te smal om een kettingslot door te halen.