Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Pegasus Salerno reviews

8.6 / 10 Gemiddelde uit 18 reviews | Schrijf een review
5
(9)
4
(9)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • Verstelbaar stuur (2)
  • 7 versnellingen (2)
  • Voorvering (1)
  • Naafdynamo voor en achterlicht (1)

Minpunten

  • Verende zadelpen niet heel erg soepel (1)
  • Geen (1)
  • draad bevestiging van achterlicht (1)
  • 7e versnelling draait te licht (1)

8 / 10

Raymond 14 september, 2019

Mooie en zeer complete fiets, goede prijs / kwaliteit

Mooie fiets met veel technische elementen (voor- en zadelvering, 8 shymano nexus versnellingen, naafdynamo , verstelbaar stuur etc). Rijd lekker, zowel voor korte stadritjes als langere tochten.

Pluspunten
  • Voorvering
  • Naafdynamo voor en achterlicht
  • Verstelbaar stuur

7 / 10

Conny 28 augustus, 2019

Leuke goed rijdende fiets

Leuke fiets. Verende zadelpen mag iets beter. Beetje schokkerig maar niet heel erg storend

Pluspunten
  • 8 versnellingen
  • Verstelbaar stuur
  • Verende voorvork
Minpunten
  • Verende zadelpen niet heel erg soepel

8 / 10

Jeroen 1 juli, 2019

Goede fiets

Goede degelijke fiets

8 / 10

Emma 25 juni, 2019

Goede fiets voor een goede prijs

De fiets bevalt me goed, hij trapt heel licht en de dynamo voor voor- en achterlicht is ook fijn. Nooit meer lege batterijtjes. Hij is iets minder chique afgewerkt dan een Gazelle of Batavus (lampjes, bel, handremmen), maar alles werkt goed! Alleen de ene trapper kraakt, dat doet wat af aan de ervaring. Verder vlieg ik over de weg op mijn Pegasus.

8 / 10

Tineke 19 maart, 2019

Fiets heel fijn en licht

Zeer fijne stevige fiets schakelt fijn en rijdt licht het is ook geen zware fiets maar zeer stabiel

7 / 10

Leon 10 september, 2018

Lekkere fiets maar hoogste versnelling te licht

Een heerlijke fiets voor een relatief lage prijs. Fiets er elke dag 25 minuten snel mee naar mijn werk.

Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Draaiwerk
Minpunten
  • 7e versnelling draait te licht

8 / 10

Dick 13 juli, 2018

Goede degelijke fiets toppie

8 / 10

Herman 26 januari, 2018

Mooie en fijne fiets

De pegasus is een mooie, stevige en fijne fiets. Verlichting werkt op de dynamo dus geen gedoe met batterijen. Hij schakelt en trapt prima

Pluspunten
  • verlichting middels dynamo
  • 7 versnellingen
  • verende vork en zadel

7 / 10

Harry 20 januari, 2018

Degelijke stadsfiets

Prima, degelijke stadsfiets met zadel- en stuurvering. Versnelling is niet zo soepel, hij blijft vaak hangen. Verder jammer dat rechter remhendel niet langer is gemaakt. Hier zit de versnellingsbediening tussen de het handvat en de remhendel en daardoor kan je nu alleen met twee vinger bij de remhendel. Ruimte tussen de twee framebuizen aan de voorkant is eigenlijk net te smal om een kettingslot door te halen.