Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Cycloc Solo reviews

8.6 / 10 Gemiddelde uit 16 reviews | Schrijf een review

8.6 / 10

16 reviews
5
(10)
4
(4)
3
(2)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • eenvoudige montage (1)
  • geschikt voor verschillende fietsen (1)
  • Mooi designs (1)
  • Multifunctioneel (1)

Minpunten

  • afdekkapje laat makkelijk los (1)
  • Zwaar (1)
  • Groot (1)
  • 1 richting voor fiets (1)

10 / 10

Ingela 15 oktober, 2018

Med Cycloc Solo belv min man cykel som ett konstverk på väggen!

Toppen!

9 / 10

Robert-Jan 15 januari, 2018

veelzijdig ophangsysteem

Pluspunten
  • eenvoudige montage
  • geschikt voor verschillende fietsen
Minpunten
  • afdekkapje laat makkelijk los

8 / 10

Flup 16 oktober, 2017

Net en eenvoudig ophangsysteem

8 / 10

Kevin 20 maart, 2017

Prima muurhanger die tevens multifunctioneel is

Makkelijk te monteren dingetje en een eyecatcher!

Pluspunten
  • Mooi designs
  • Multifunctioneel
  • Netjes afgewerkt
Minpunten
  • Zwaar
  • Groot

10 / 10

RAUL 9 maart, 2017

Lo compraría aunque no tuviese bicicleta

Muy funcional.Bien diseñado

Pluspunten
  • Originalidad
  • Sencillez

8 / 10

Benno 1 januari, 2017

Mooi emmertje

De Solo is een mooi ophangsysteem. Fiets ophangen gaat zeer gemakkelijk. ik had echter graag deze solo in spiegelbeeld gehad omdat de fiets dan beter op mijn muur, in mijn inrichting kwa kasten en ruimte etc. hangt. het is one size fits all en daarmee is de voorkant van de fiets altijd rechts, jammer... Verder moet je volgens de handleiding bevestigingsmaterialen (M8) gebruiken die per stuk 100+ kilo kunnen dragen, niet nodig bij fiets van +/- 10 kilo.

Pluspunten
  • vormgeving
  • gemak
  • kleuren
Minpunten
  • 1 richting voor fiets
  • overdreven grote bevestigingsmaterialen 'benodigd'

9 / 10

Bart 28 december, 2016

Mooi en functioneel

Zeer degelijke fietshouder. Aanpasbaar aan de breedte van de fiets. Mooi design.

Pluspunten
  • Mooi
  • Stevig
  • Mogelijkheid om slot te bevestigen
Minpunten
  • geen schroeven/pluggen bijgeleverd

10 / 10

Mario 22 december, 2016

Sencillo y bonito. Perfecto.

Fácil de colocar. Resistente y decorativo.

Minpunten
  • Caro

9 / 10

Vince 12 december, 2016

quick and easy to fit

5 / 10

Max 2 november, 2016

Tolles Design, aber...

nicht für alle MTB-Lenker geeignet. Produkt ist trotz des Distanzstücks nur für Lenker bis ca. 600 mm geeignet. Mein MTB-Lenker ist 700 mm, d. h. Rückversand aufgrund fehlender Informationen in der Produktbeschreibung.

Pluspunten
  • Design
  • Verarbeitung
Minpunten
  • extrem teuer
  • nicht für alle Lenkergrößen

5 / 10

Hugo 22 augustus, 2016

good design with drawbacks

Pluspunten
  • Clever design
Minpunten
  • needs a solid wall

9 / 10

Stijn 17 augustus, 2016

Stevige constructie

Een mooi product. Makkelijk te bevestigen. Let goed op!! De moeren/bouten zijn er niet bij geleverd.

8 / 10

Ben 25 april, 2016

Cycloc is neat, stylish, and does its job

9 / 10

Jeremy 2 maart, 2016

Good quality product that solves storage issues

Very good and looks modern and stylish. Easy to install and does the job

Pluspunten
  • Stylish
  • Easy to install

10 / 10

Anna 10 februari, 2016

Daumen hoch!

Klasse Design und hohe Funktionalität überzeugen. Variabel für alle Fahrräder, die wir haben:Mountinbike, Damenradrahmen, Rennrad, Kinderbike... Absolutes Plus für Ordnungsliebhaber oder solche die "immer auf der Suche sind": Der Stauraum. Wir empfehlen die Halterung weiter!

Pluspunten
  • Stauraum
  • Design
  • Stabilität und Varabilität

10 / 10

Jane 13 december, 2015

brilliant product would recommend

looks good, i have it in my living room, turns the bikes into 'art'