Menu
Terug

Garmin Index S2

Garmin Index S2
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met de Garmin Index S2 krijg je meer zicht op je gewicht, vetpercentage, BMI en bot- en spiermassa. Deze 'slimme weegschaal' kan je verbinden met de Garmin app, zodat je veranderingen bij kan houden. De informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd in grafieken.

De weegschaal kan schakelen tussen verschillende modi die duidelijk worden weergegeven op het kleurenscherm. Zo is er een modus om je spiermassa te meten, het percentage lichaamsvet of je botmassa. Deze gegevens kan je bewaren in de app, zodat je jouw vooruitgang kan zien. De metingen gebeuren met een elektronisch signaal en zijn gebaseerd op de weerstand van verschillende lichaamsdelen. Dit werkt alleen als je met blote voeten op de weegschaal staat.

Uiteraard kan de weegschaal ook je gewicht bijhouden. Bekijk je gewicht in kilogram, pounds of stones en pounds. De weegschaal laat zien hoe dit is veranderd de afgelopen 30 dagen. Langere periodes vind je in de app. Voer je lengte in zodat de Garmin Index S2 je BMI kan berekenen. Op de Index S2 kan je tot wel 16 gebruikers instellen. Deze kunnen allemaal via de app hun eigen gegevens synchroniseren en bekijken. Zo kan je hele gezin, team of vriendengroep de weegschaal gebruiken voor persoonlijke doelen. De verbinding loopt via je wifi netwerk. Als de Garmin Index S2 verbonden is kan je zelfs de weersvoorspellingen bekijken.

Je gezondheid wordt niet alleen bepaald door je gewicht, maar door veel meer factoren. Met de Index S2 heb je het totaaloverzicht en kan je werken aan persoonlijke doelen!

Standaard meegeleverd

• Garmin Index S2
• 4 AAA-batterijen
• 4 tapijtvoeten
• Documentatie
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


5 / 5

Snel en makkelijk te installeren, makkelijke synchronisatie via Garmin Connect.

- Mark 7 oktober 2021

Snel en makkelijk te installeren, makkelijke synchronisatie via Garmin Connect.

Plus- & minpunten

doet waar het voor dient
snel te syncen
snelle en makkelijke installatie

5 / 5

Echte aanwinst

- Frank 17 juli 2021

Als aanvulling op onze andere Garmin spullen en de grote tevredenheid daarover deze weegschaal gekocht. Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing en heel makkelijk in te stellen. Na het instellen binnen enkele seconden al verbonden met de Garmin Connect app. Elke weging staat direct in de app en via het schema is alles mooi bij te houden. Geen gedoe met gebruiker selecteren, weegschaal herkent zelf de gebruiker die erop gaat staan. Kortom een echte aanwinst!

Plus- & minpunten

Makkelijk af te lezen
Zeer makkelijk in gebruik

5 / 5

Duur maar zijn geld waard

- WERNER 19 mei 2021

Zeer gemakkelijk in gebruik zag er eerst ingewikkeld uit maar dit is het niet. Zou volgende keer eerder een witte kiezen op de zwarte is alles te zien stof voet afdrukken en zo

Plus- & minpunten

Alle gegevens duidelijk
Gemakkelijk verbinding met app Garmin connect
WiFi verbinding
Nu nog mijn gewicht onder controle krijgen

4 / 5

Mooi en handig, maar afwijkende vetmeeting

- Ernst-Jan 31 december 2020

Mooie handige weegschaal die na eenmaal ingesteld te zijn, zonder mobiel, elke meeting sync't met Garmin Connect. Als je veel Garmin spullen gebruikt is dit een handige aanvulling. Gemeten vetpercentage (23% bij activiteitsniveau 7) wijkt wel af ten opzichte van eerdere weegschaal (Beuer BF100 ~17%) en vetmeting tijdens sportmedisch onderzoek (~15%). Vetpercentage van mijn vrouw was ook dik 10% hoger. Wil je een nauwkeurigere/lager vet%meting dan is deze weegschaal misschien minder geschikt. Spiermassa komt dan weer wel overeen met vorige weegschaal.

Plus- & minpunten

Automatische persoonsherkenning
Sync via WIFI
Vet% wijkt behoorlijk af van andere meetingen