Menu
Terug

Lazer Z1 MIPS reviews

9.4 / 10 Gemiddelde uit 46 reviews | Schrijf een review
9.4 / 10
46 reviews
5
38
4
8
3
0
2
0
1
0

Pluspunten

  • MIPS (3)
  • Pasvorm (2)
  • Ventilatie (2)
  • Laag gewicht (2)

Minpunten

  • Geen (3)
  • Nog niet tegengekomen (1)

8 / 10

Francisco 30 oktober, 2019

Super light

Super gute Design und beste Material. Passt genau perfekt für meine Größe

Pluspunten
  • Design
  • Materials
  • Light

8 / 10

Andrea 21 oktober, 2019

Ottimo per agonismo

Il casco ha un ottimo sistema di regolazione . Rapporto qualità /prezzo ottima .... spedizione e consegna come indicato

8 / 10

F. Gregory 11 september, 2019

Happy with it, especially price relative to competitors. Hope to never find out if safety is as go n

Pluspunten
  • Light
  • Mips
  • Adjustment very good
Minpunten
  • Straps a bit thin
  • Warmer than Synthe

8 / 10

Stephen 18 juni, 2019

Really smart helmet

Smart looking helmet and super safe too!

Pluspunten
  • Aesthetics
  • Lightweight

8 / 10

Reggie 9 mei, 2019

Goed en perfect zottend helm

Goed zittend helm! Of MIPS bij een valpartij goed werkt heb ik gelukkig geen ervaring mee. Het zit in ieder geval niet in de weg en heb je geen idee van dat het in je helm zit gedurend een rit. Uitstekende view, geen irritante vooruitstekende helm randen.

Pluspunten
  • Zit comfort
  • Geen vooruitstekende helmrand
  • Goed instelbaar middels draaiknop boven op de helm
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Frédéric 5 mei, 2019

Simple, efficace et beau...

Joli design, tiens bien sur la tête, roulette non pas derrière le casque comme d'habitude mais sur le haut. Il faut prendre le coup de main, mais ça ne gêne absolument pas, bien au contraire. Seul défaut notable : il a une odeur très forte au début quand on commence à s'en servir.

Pluspunten
  • Design
  • Roulette
  • Maintien
Minpunten
  • Odeur

8 / 10

Karel 4 december, 2017

je voelt haast niet dat je de helm op hebt.

8 / 10

Hans 24 september, 2017

Uitstekende combinatie tussen gewicht en veiligheid

Zit goed en weegt weinig, al zou ik niet zo ver gaan om te zeggen dat je nauwelijks weet dat je hem op hebt

Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Laag gewicht
  • MIPS