Menu
Terug
Terug naar klantenservice

Vragen over: Verwachte levertijd

Ja, we geven hier altijd de levertijd weer zoals die bij ons bekend is. Verandert het bij de leverancier, dan verandert het ook meteen op deze plek. Onze klantenservice kan je niet meer vertellen dan hier staat.

Ja, de leverancier verwacht het product dan bij ons te kunnen leveren. Dit is een verwachting, geen zekerheid. De levertijd kan veranderen.

Ja en nee. Het is afhankelijk van de populariteit van het product. Maar ook van de verwachte levertijd en het aantal mensen dat zich al ingeschreven heeft. Dus wil jij bijvoorbeeld een populair product snel in huis hebben, dan is de kans klein. Voorbeelden van populaire producten zijn fietstrainers, racefietsen, mountainbikes en ook gerelateerde onderdelen zoals cassettes en kettingen.

Nee, je kunt geen product reserveren. Bij Mantel kun je alleen producten bestellen die we op voorraad hebben. Dit klinkt misschien gek, maar we stellen jou liever meteen ‘teleur’ dan dat we je achteraf moeten vertellen dat we het product toch niet kunnen leveren. Dat is iets waar we zelf ook niet blij van worden. Mocht je onze klantenservice willen contacten met deze vraag, het antwoord is nee.

Nee, dat kunnen we niet. Dit is namelijk een verwachte dag en die kan ook veranderen. Onze toppers bij onze klantenservice weten net zoveel als jij kan zien op onze website. Dus als je hierover contact met ons wilt opnemen of we toch iets kunnen doen of zien, dan moeten we je helaas teleurstellen, en dat doen we liever niet!

Vanwege de schaarste wordt door leveranciers de voorraad verdeeld. Dat betekent dat de levermomenten kunnen verschillen tussen fietsenzaken.

Klantenservice
059-280121 gesloten
service.be@mantel.com
Stuur een email