Profiteer nu van hoge kortingen tijdens onze Sprintdeals! Maar wees er snel bij, want de Tour wacht op niemand!

Wahoo ELEMNT Bolt v2 Fietsnavigatie

Wahoo ELEMNT Bolt v2 Fietsnavigatie
43 reviews
Bestel snelheid- en cadanssensor mee
Selecteer: Bestel snelheid- en cadanssensor mee
om de voorraad te zien
Bestel stuurhouder mee
Selecteer: Bestel stuurhouder mee
om de voorraad te zien
Bestel hartslagmeter mee
Selecteer: Bestel hartslagmeter mee
om de voorraad te zien
Vanaf 239,95 40,04 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

 • Nu besteld, donderdag in huis
 • Online besteld, gratis bezorgd

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice
mantel-customer-service

Probeer in de winkel

Bestel online, beslis en betaal in de winkel. Je zit nergens aan vast.

Meer informatie

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

 • Door het 2.2 inch kleurenscherm zijn je routes en data nu nog duidelijker zichtbaar.
 • Turn-by-Turn navigatie met "Back on Track" functie: wanneer je afwijkt van je route navigeert de ELEMNT Bolt je eenvoudig terug.
 • Beschikt over ANT+ en Bluetooth voor verbinding met sensoren, powermeters, fietstrainers en je smartphone.
 • Met de Elemnt Companion App maak je gemakkelijk nieuwe routes en workouts aan én beheer je de instellingen van je ELEMNT Bolt.
 • De ELEMNT Bolt v2 is de vervanging van de populaire ELEMNT Bolt, en heeft o.a. verbeterde navigatieopties en een kleurenscherm.
 • Een hartslagband, snelheids- en cadanssensor zijn niet standaard meegeleverd.
 • Het aanmaken van een route op de ELEMNT Bolt zelf, kan alleen door een locatie op de kaart te selecteren. Navigeren op basis van een adres kan wel via de Wahoo Companion App.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk
Wahoo
Type batterij
Oplaadbare batterij
Bestel siliconenhoes mee
Geen bescherming
Accuduur
15 uur
Route plannen
Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone
'Back-to-start' functie
Ja
Surprise Me functie
Nee
Kaartweergave
Ja
Kaartmateriaal Uitbreidbaar
Ja
Alle specificaties

Beschrijving

Beschrijving

De Wahoo ELEMNT Bolt v2 Fietsnavigatie is ontworpen voor jouw ultieme rit. Turn-by-turn navigatie, het kristalheldere kleurenscherm, 15 uur accuduur en de gebruiksvriendelijke bediening die je gewend bent van Wahoo zorgen ervoor dat jij alles uit je training of fietstocht kunt halen.

Kleurenscherm en Smart Navigation
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 heeft een flinke update gehad! Deze fietscomputer bevat nu een 64 kleurenscherm met een hoog contrast, waardoor je in alle licht- en weersomstandigheden jouw data goed af kunt lezen. Verder is het glas van het scherm van krasbestendig en duurzaam Gorilla Glass gemaakt. Ook heeft de Bolt nu Smart Navigation, net als de Wahoo Elemnt Roam. De Bolt kan automatisch omleidingen maken met Turn-by-Turn navigatie wanneer je van je geplande route afwijkt, of je terug navigeren naar het beginpunt van je route. Hiernaast is het nu mogelijk om naar een punt op de kaart te navigeren, direct vanuit de fietscomputer. Voor nog uitgebreidere navigatieopties heb je uiteraard de Wahoo Companion App, waarmee je bijvoorbeeld naar een specifiek adres kan navigeren. Fysiek is de nieuwe Bolt nét iets groter geworden, en valt het op dat de drie knoppen onder het scherm wat bol zijn, en een klein beetje uitsteken. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te bedienen.

Interface en Quick View LED's
Wahoo heeft de interface van de Elemnt Bolt ook een update gegeven. De grootste vernieuwing zit 'm in het gebruik van kleuren. Zo worden hartslag- of powerzones weergegeven in duidelijk verschillende kleuren, die overeenkomen met de kleuren in de Companion App. Hierdoor is het eenvoudiger om te focussen op specifieke gegevens, en zie je in een oogopslag in welke zone je aan het trainen bent. Ook voor navigeren is het kleurenscherm een enorme plus. Zo worden waterwegen blauw gekleurd en zijn bossen groen, waardoor het een stuk makkelijker is om je te oriënteren tijdens je fietsrit. Door de Ambient Light Sensor past het scherm zich automatisch aan op omgevingslicht. De ELEMNT Bolt v2 heeft net als de eerste generatie Bolt Quick View LED's aan de bovenzijde van het scherm. Deze handige LED lampjes geven je extra informatie tijdens je fietsrit, en via de Companion App kan je instellen waar deze voor gebruikt worden. Tijdens het navigeren kunnen ze aangeven dat wanneer er een afslag komt, in combinatie met een hartslag- of powermeter kunnen ze je trainingszones aangeven. In combinatie met je Strava account kunnen de LED's je ook nog waarschuwen wanneer je aan een Strava Live segment begint, zo pak je nog makkelijker die KOM!

Vernieuwingen
Naast het kleurenscherm en de vernieuwde navigatieopties zijn er nog een aantal belangrijke updates in de ELEMNT Bolt v2. Zo is het interne geheugen vergroot naar 16 GB, waar de originele het met 4 GB moest doen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er nu nog meer kaart data op de Wahoo aanwezig is. De kaarten van heel Europa, Noord-Amerika en Australië staan nu standaard op de Bolt v2, en andere kaarten zijn eenvoudig te laden via de Companion App. Ook is alle hoogte data nu standaard aanwezig, voor nog accurater metingen tijdens je workouts. De oplaadpoort van de v2 is USB-C, waardoor ook de oplaadsnelheid flink is verhoogd. De waterdichte afsluiting van de USB poort is nu ook te vervangen, mocht deze ooit afbreken. De Bolt is wel wat zwaarder geworden ten opzichte van zijn voorganger: 70 gram t.o.v. 61 gram.

Technologie

Wahoo Companion App
Wahoo heeft nagedacht over het instellen van het toestel. Door de Wahoo ELEMNT Bolt v2 te koppelen aan je telefoon kun je alle gegevensvelden aanpassen via je telefoon. Ook kun je waarschuwingen en geluiden aan- of uitzetten via de App. Daarnaast kan de Bolt gekoppeld worden aan verschillende 3rd party applicaties via de Wahoo Companion App.

Turn-by-Turn navigatie
Door een locatie op de kaart te selecteren op de Bolt v2 kan je eenvoudig navigeren naar een nieuwe locatie mét Turn-by-Turn navigatie. De Wahoo geeft je dan automatisch een duidelijke waarschuwing wanneer je moet afslaan. Ook wanneer je afwijkt van je geplande route kan de nieuwe Bolt je eenvoudig terug op de route brengen.

Fietstrainer
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 beschikt over de mogelijkheid om deze te koppelen aan fietstrainers van Wahoo en Tacx als deze beschikken over ANT+ FE-C. Via 4 verschillende programma’s kan je de trainer aansturen. Met Route simulatie is het mogelijk om een gereden route via GPX opnieuw te rijden via het toestel. De trainer past de weerstand automatisch aan op basis van GPS coördinaten.

Aerodynamisch design
Ontworpen in samenwerking met beste mensen als het gaat om aerodynamica in het fietsen. De Elemnt Bolt v2 biedt je dezelfde kracht en eenvoudigheid als de originele Elemnt maar met een bewezen aerodynamisch design. De snelste fietscomputer en outfront mount op de markt. Uit de CFD (Computational Fluid Dynamic) testen is gekomen dat je op een 40 km tijdrit met een snelheid van 34 km/u een 12,6 seconden sneller bent.

WhatsApp notificaties
De ELEMNT Bolt v2 geeft je nu nog meer notificaties dan de originele Bolt. Naast SMS en telefoon berichten kan je nu ook berichten lezen vanuit andere apps. Zo kan je tijdens je fietsrit een pop-up krijgen wanneer je een e-mail of WhatsApp bericht ontvangt. Dit kan heel handig zijn, maar soms wil je liever wat rust tijdens je workout. Vandaar dat je dit ook eenvoudig uit kan zetten door middel van de Do Not Disturb mode.

Live Tracking
Deel gemakkelijk je locatie in real-time met de Live Tracking optie. Wanneer je dit aanzet, kan je ook andere Wahoo gebruikers zien op de kaart van je fietsnavigatie. Via de Companion App kan je ook eenvoudig je locatie delen met vrienden of familie.

Standaard meegeleverd

• ELEMNT Bolt Unit
• Aero Integrated Out Front Steun
• Stuurpen bevestiging
• USB-C oplaadkabel
• Quick Start Handleiding
• Handleiding
Toon meer Toon minder

Lees meer op ons blog

Wahoo Indoor Wahooligan Bundel - Dé ultieme set voor je indoor training! [Review]

Lees meer

Fietscomputer koopgids - Welke fietscomputer past het beste bij mij?

Lees meer

Reviews

Reviews

4.5 / 5
Gemiddelde uit 43 reviews
5
29 reviews
4
10 reviews
3
2 reviews
2
1 review
1
1 review

Foto's van klanten


Meest recente reviews

5 / 5

Geweldige ervaring. Eenvoudig en effectief. Geweldig.

- Corentin 15 juli 2024

Geweldige ervaring. Eenvoudig, effectief. Geweldig. Ik heb een Garmin met touchscreen en de knopnavigatie van de Wahoo is veel beter.

Plus- & minpunten

duidelijke, gemakkelijk te volgen routes
gemakkelijk af te lezen dataschermen tijdens het rijden
responsieve gps
Automatisch vertaald

5 / 5

Fijne fietscomputer!

- Nienke 8 juli 2024

Handige fietscomputer, makkelijk in gebruik. Routes worden automatisch ingeladen vanuit mijn Strava/Komoot account. Ook na afloop van een rit heb je de mogelijkheid deze automatisch te delen op bv. Strava. Wanneer je verkeerd rijdt, berekent de navigatie automatisch de nieuwe route. De fietscomputer werkt met knopjes en niet met touchscreen.

Plus- & minpunten

eenvoudig in gebruik
kan route herberekenen
lange batterijduur
geen touchscreen

4 / 5

Goed ding

- Pim 4 juli 2024

Nu een paar weken in gebruik, Aangeschaft ter vervanging van Garmin 820 Knoppen zijn fijn met slecht weer.

Plus- & minpunten

Fijn compact
Relatief betaalbaar
Robuuste bediening met knoppen

5 / 5

Super!!

- Dyde 27 juni 2024

Heel erg blij met de fietscomputer!! Hij gaat lang mee qua batterij en het overzicht van je route is erg duidelijk :) Raad ‘m zeker aan!!

Plus- & minpunten

Duidelijk overzicht van je fietstocht
Je doet er lang mee qua batterij
Veelzijdig aan functies (hartslag, muziek etc.)
Prijzig

5 / 5

helemaal geweldig, ontzettend tevreden met deze veelzijdige top fietscomputer

- Dennis Otten 8 juni 2024

TOP fietscomputer! Erg veelzijdig. Eenvoudig te installeren, eenvoudig te bedienen, degelijk ontwerp, makkelijk te koppelen aan allerlei sensoren. Super duidelijke navigatie instructies! Werkt helemaal super in combinatie met apps als Komoot en Strava. Super blij mee!!

Plus- & minpunten

duidelijke navigatie instructies
eenvoudige bediening
robuust en degelijk design
veel functionaliteit

5

Corentin, 15 juli 2024

Geweldige ervaring. Eenvoudig en effectief. Geweldig.

Geweldige ervaring. Eenvoudig, effectief. Geweldig. Ik heb een Garmin met touchscreen en de knopnavigatie van de Wahoo is veel beter.

 • duidelijke, gemakkelijk te volgen routes
 • gemakkelijk af te lezen dataschermen tijdens het rijden
 • responsieve gps
Automatisch vertaald

5

Nienke, 8 juli 2024

Fijne fietscomputer!

Handige fietscomputer, makkelijk in gebruik. Routes worden automatisch ingeladen vanuit mijn Strava/Komoot account. Ook na afloop van een rit heb je de mogelijkheid deze automatisch te delen op bv. Strava. Wanneer je verkeerd rijdt, berekent de navigatie automatisch de nieuwe route. De fietscomputer werkt met knopjes en niet met touchscreen.

 • eenvoudig in gebruik
 • kan route herberekenen
 • lange batterijduur
 • geen touchscreen

4

Pim, 4 juli 2024

Goed ding

Nu een paar weken in gebruik, Aangeschaft ter vervanging van Garmin 820 Knoppen zijn fijn met slecht weer.

 • Fijn compact
 • Relatief betaalbaar
 • Robuuste bediening met knoppen

5

Dyde, 27 juni 2024

Super!!

Heel erg blij met de fietscomputer!! Hij gaat lang mee qua batterij en het overzicht van je route is erg duidelijk :) Raad ‘m zeker aan!!

 • Duidelijk overzicht van je fietstocht
 • Je doet er lang mee qua batterij
 • Veelzijdig aan functies (hartslag, muziek etc.)
 • Prijzig

5

Dennis Otten, 8 juni 2024

helemaal geweldig, ontzettend tevreden met deze veelzijdige top fietscomputer

TOP fietscomputer! Erg veelzijdig. Eenvoudig te installeren, eenvoudig te bedienen, degelijk ontwerp, makkelijk te koppelen aan allerlei sensoren. Super duidelijke navigatie instructies! Werkt helemaal super in combinatie met apps als Komoot en Strava. Super blij mee!!

 • duidelijke navigatie instructies
 • eenvoudige bediening
 • robuust en degelijk design


Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist

CloseTheGap HideMyBell Regular2 Mantel Edition

38,95
Onze keuze voor een geïntegreerde fietsbel
Mantels keuze

Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Wahoo ELEMNT Bolt v2
Wahoo ELEMNT Bolt v2
Vanaf 239,95
Huidig product
Wahoo ELEMNT ROAM v2
Wahoo ELEMNT ROAM v2
Vanaf 332,95
Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
344,-
Bovenstaande producten vergelijken
Wahoo ELEMNT Bolt v2 Wahoo ELEMNT ROAM v2 Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
Wahoo ELEMNT Bolt v2 Wahoo ELEMNT ROAM v2 Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
43 reviews 32 reviews 15 reviews
Type batterij Oplaadbare batterij
Bestel siliconenhoes mee Geen bescherming
Bestel snelheid- en cadanssensor mee Geen sensoren / Wahoo snelheid- en cadanssensor Geen sensoren / Wahoo snelheid- en cadanssensor
Bestel stuurhouder mee Geen stuurhouder / HideMyBell Mantel-edition Geen stuurhouder / HideMyBell Mantel-edition
Bestel hartslagmeter mee Geen hartslagmeter / Wahoo Trackr HR Hartslagmeter Geen hartslagmeter / Wahoo Trackr HR Hartslagmeter
Accuduur 15 uur 17 uur 15 uur
Vanaf 239,95 Vanaf 332,95 344,-
Huidig product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Algemeen

Merk
Wahoo
Type batterij
Oplaadbare batterij
Bestel siliconenhoes mee
Geen bescherming
Accuduur
15 uur
Satelliet signaal
Galileo / GLONASS / GPS
Bevestigingsmateriaal
1 standaard stuurhouder + 1 Out Front Mount
Oplaadkabel
USB-C
Waterdichtheid
IPX7
Kleur
Zwart
Garantie
2 jaar

Navigatiefuncties

Route plannen
Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone
'Back-to-start' functie
Ja
Surprise Me functie
Nee
Kaartweergave
Ja
Kaartmateriaal Uitbreidbaar
Ja
Kaartupdates
Ja, gratis
Turn By Turn aanwijzingen
Ja
Route herberekenen
Ja
Points of Interest
Nee
Live Tracking
Ja, via GSM

Sensoren

Verbinding sensoren
ANT+ / Bluetooth Smart
Snelheidssensor
Compatibel, niet meegeleverd
Cadanssensor
Compatibel, niet meegeleverd
Hartslagmeter
Compatibel, niet meegeleverd
Powermeter
Ja
Hoogtemeter
Ja, barometrisch
Temperatuurweergave
Ja

Connectiviteit

Beschikbare apps
Strava / Training Peaks / Endomondo / ELEMNT / Komoot / RideWithGPS
Toont smartphone berichten
Ja
Strava Live Segments
Ja
WiFi
Ja
Aansluitstekker
EU
ANT+
Ja
Bluetooth
Ja

Display

Touchscreen
Nee
Schermgrootte
2,2 inch
Schermresolutie
240x300 Pixels
Achtergrondverlichting
Ja
Kleurenscherm
Ja

Compatibiliteit

Compatibel met
Smartphone / Tablet / PC
Shimano DI2 compatibel
Ja

Afmetingen

Gewicht
70 gram