Reviews over de
Oakley Radar EV Photochromic

Oakley Radar EV Photochromic
4.7 / 5
Gemiddelde uit 149 reviews
5
76 reviews
4
26 reviews
3
1 review
2
2 reviews
1
0 reviews

4 / 5

Lekkere bril

- Mathieu, 27 augustus, 2016

Fijne bril als het in de ochtend nog wat schemering en/of nevelig maar 's middags weer zonnig op de terugweg. Voor een strakke blauwe dag met felle zon is een lens met polaroid fijner. Beslaat bij stilstaan, ontwasemt wel snel als je weer in beweging komt. Zit prima - soms vergeet je dat je een bril draagt

Plus- & minpunten

Gewicht
Pasvorm
Ruim gezichtsveld
Veelzijdig

5 / 5

Super goede bril

- Peter, 24 april, 2016

Zit perfect en je hoeft geen lenzen meer te wisselen. Aanrader aan een zeer scherpe prijs.

5 / 5

Oakley = altijd goed

- Maarten, 28 maart, 2016

Ik rij al 25 jaar met Oakley M frames, vanwege pasvorm en kwaliteit. Soms probeer ik wel eens een concurrent, maar dat bevalt nooit zo goed als Oakley. De meeste concurrenten tochten (voor mij) te veel in de ooghoeken, wat niet fijn is in combinatie met contact lenzen. Dus vandaar de Radar EV Path gekocht, een beetje spannend was dat wel vanwege de ventilatie sleuven aan de bovenkant van de lens. Zou dit voor mij het ongewenste tocht probleem geven? Nou deze ventilatie werkt dus exact zoals Oakley zelf vermeld: minder condens en nagenoeg geen tocht op je ogen. Ook is de lens qualiteit zoals gewend goed en deze meekleurende lens is ideaal voor het voor en najaar wanneer zon en wolken elkaar afwisselen. Het donker kleuren gaat wel veel sneller dan het lichter worden, dus bij het inrijden van een tunnel in de bergen gaat dat niet snel genoeg. Als laatste is het design ook mooi.

Plus- & minpunten

Gaat kang mee bij normaal gebruik
Lens kwalitiet
Wind bescherming
Je wil er meer
Niet goedkoop

5 / 5

´All in one - sportbril´

- Erik, 12 maart, 2016

De Oakley Radar EV Path Photochromic overteft mijn verwachtingen. Ik heb altijd een Pro M-frame gebruikt met verschillende lenzen, maar met deze bril hoef ik niet meer te wisselen van lens: geweldig! Ik heb hem gebruikt tijdens wintersport met zowel bewolkt als felle zon. Ook met ATB'en in het bos goed contrast. Kortom een echte alles-in-een bril; geen lenzen wisselen meer. Het enige nadeel is dat het geen echte 'slechtweer-bril' is (persimmon/yellow), hiervoor wil ik waarschijnlijk nog een extra lens aanschaffen. Daarnaast vind ik het ook een erg mooi vormgegeven bril.

Plus- & minpunten

Alles-in-een lens
Mooie vormgeving
Oakley kwaliteit
geen slechtweer

4 / 5

de bril heeft een goede pasvorm

- Simon, 20 november, 2015

Deze Oakley zit goed en ziet er goed uit! Het enige nadeel vind ik dat het glas redelijk snel beslaat.

Plus- & minpunten

pasvorm
uiterlijk
het glas beslaat soms