Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie

Bezorging

Terug

Onderdelen en accessoires worden bezorgd met PostNL. Informatie over de bezorging van fietsen vind je hier.

Je bestelling wordt op de volgende dagen bezorgd:

Besteld voor 22:00 uur 1e bezorging 2e bezorging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
In het weekend Dinsdag Woensdag

Pakket traceren

Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het tracking nummer in. Je vindt jouw trackingnummer in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL, of direct in je account bij de betreffende bestelling.

Niet thuis?

Wanneer PostNL je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt via de website van PostNL ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code'.

Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven PostNL/Kariboo afhaalpunt. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd, daarna gaat de zending terug naar Mantel.

Bezorgkosten*

Mantel rekent onderstaande bezorgkosten voor onderdelen en accessoires. Het gebruik van postbus-adressen is uitgesloten.

Bestellingen tot € 49,99 € 4,95
Bestellingen vanaf € 50,00 Gratis

*Voor de bezorging van fietsen rekenen we €27,95. Meer informatie kun je vinden onder Bezorging - Fietsen.


Heeft deze informatie jou geholpen?

Nee

Contacteer ons

Online Bestellen

ACTIES & KORTINGEN

Retourneren & Garantie

Superstore Arnhem & Den Bosch

Sponsoring

Algemeen & Juridisch

Veiligheid en privacy