Menu
Terug

Cannondale

38
Het Amerikaanse fietsmerk Cannondale staat bekend om hun innovatieve manier van het produceren van fietsen. De lefty voorvork bij Cannondale mountainbikes is hier een mooi voorbeeld van. Als je een Cannondale racefiets of MTB aanschaft, dan weet je zeker dat je een fiets koopt met de nieuwste technieken en onderdelen waar de passie voor fietsen vanaf spat. De Cannondale Scalpel is de high-end mountainbike serie in zowel hardtail als full-suspension variant, ook verkrijgbaar met Lefty Ocho voorvork. Naast sportfietsen maakt Cannondale ook zeer hoogwaardige e bikes en stadsfietsen. Dus of je nou op zoek bent naar een Cannondale e bike of een Cannondale MTB, hier vind je het allemaal! 
Lees meer

Gesorteerd op

Cannondale Scalpel HT Carbon 4

1.899,-
Onze keuze voor een middenklasse hardtail mountainbike
Mantels keuze

Cannondale Synapse Carbon 2 RL

2.999,-
Onze keuze voor een topklasse comfortabele racefiets
Mantels keuze

Cannondale Mavaro Neo 3 Hybride E-Bike

3.399,-
Onze keuze voor een elektrische toerfiets
Mantels keuze

Cannondale Synapse Carbon 3 L

2.499,-

Cannondale Caad13 Disc Tiagra

1.749,-
Buiten fietsen

Cannondale Trail 8

499,-

Cannondale Topstone Carbon 3

2.499,-

Cannondale Topstone 3

1.099,-

Cannondale SuperSix Evo Carbon Disc 105

2.699,-
Buiten fietsen

Cannondale Scalpel Carbon 3

3.699,-

Cannondale Topstone Carbon 2 L

2.999,-

Cannondale Adventure Neo 3.1 EQ Hybride E-Bike

2.299,-

Cannondale Scalpel HT Carbon 3

2.299,-

Cannondale Trail SL 2

949,-

Cannondale Trail SL 3

899,-

Cannondale Caad Optimo 2

1.149,-

Cannondale Trail 7

599,-

Cannondale Scalpel HT Carbon 2

3.199,-
Outlet

Cannondale Scalpel Carbon SE 2

3.699,-
Buiten fietsen

Cannondale Adventure Neo 2 EQ Hybride E-Bike

2.749,-

Cannondale Trail SL 4

799,-

Cannondale Mavaro Neo 5+ Hybride E-Bike

2.999,-
Buiten fietsen

Cannondale Trail Women's 7

579,-

Cannondale Adventure Neo 3 EQ Hybride E-Bike

2.499,-
Buiten fietsen

Cannondale SpideRing 8 Arm Kettingblad

129,95

Cannondale Trail 6

699,-

Cannondale Mavaro Neo 5 Hybride E-Bike

2.899,-

Cannondale Trail Women's 6

699,-
Buiten fietsen

Cannondale Caad13 Disc 105

1.799,-
Outlet

Cannondale Trail SL Women's 3

899,-
Outlet

Cannondale Synapse MY18 S Balhoofdlager

69,95

Cannondale 2019 SystemSix Stem Spacer Kit

28,95

Cannondale Tesoro Neo X 2 Remixte Hybride E-Bike

3.299,-

Cannondale fiets kopen? Bekijk alle Cannondale fietsen!

Al vanaf het prille begin maakt Cannondale fietsen van het hoogste niveau die bol staan van innovatie. Waar andere merken alleen nog dachten aan staal als materiaal, was het Cannondale die in 1983 met de aluminium ST500. En daar hield het niet op: Ook op het gebied van carbon constructies heeft het merk een leidende rol gespeeld. Tot op de dag van vandaag maakt Cannondale hoogstaande, iconische fietsen met hun unieke passie voor het product en eindeloze drive.

Welke Cannondale racefiets past het beste bij mij?

Succes is een woord dat verweven is met het merk Cannondale in combinatie met racefietsen. Van de geweldige sprinttrein rondom Mario Cipollini, naar de eerste successen van Peter Sagan in het iconisch groene shirt van het eigen Cannondale Pro Cycling Team, tot het opvallende roze shirt van EF Pro Cycling waarin Alberto Bettiol de Ronde van Vlaanderen won. Met een supersnelle Cannondale racefiets zorg je ervoor dat je op het hoogste niveau kunt presteren. Zo maakt Cannondale de meest geavanceerde aluminium racefietsen met de Caad-serie (Cannondale Advanced Aluminum Design). De Cannondale Caad13 is dan ook een alom geprezen racefiets. En ook op het gebied van carbon racefietsen staat Cannondale vooraan: De superlichte Cannondale Supersix Evo performance fiets en de comfortabele Cannondale Synapse endurance racefiets zijn daar goede voorbeelden van. Bij deze laatste laten ze ook zeker weer hun drang naar innovatie zien, met het geïntegreerde SmartSense systeem.

Welke Cannondale mountainbikes zijn er allemaal?

Een Cannondale mountainbike is voorzien van de meest vernuftige en innoverende productietechnieken. De bekendste innovatie op mtb gebied is de Cannondale Lefty voorvork. Deze vork heeft maar één vorkpoot; dezelfde rijeigenschappen en stijfheid voor een veel lager gewicht! De carbon Cannondale Scalpel, die zowel als hardtail mountainbike als full suspension mountainbike te verkrijgen is, is een prachtig stukje techniek, waarbij de Lefty op de duurdere modellen te vinden is. Met de aluminium Cannondale Trail hardtail mtb hebben ze een serie neergezet die geschikt is voor beginners die voor het eerst een mountainbike willen proberen, tot aan ervaren moddervreters. Er is dus voor iedereen een geschikte Cannondale MTB!

Heeft Cannondale gravel bikes in het assortiment?

Een Cannondale gravel bike mag zeker niet ontbreken in het Cannondale assortiment. Naast modder, is gravel tegenwoordig een favoriete ondergrond voor fietsers. Cannondale is in deze hype gestapt met hun Cannondale Topstone gravel bikes. De Cannondale Topstone 1 kan beschouwd worden als het populairste model. Ook zijn de Cannondale gravel bikes zowel in carbon als in aluminium te verkrijgen. Bijna net zo snel als een racefiets op asfalt en prima geschikt om de meest mountainbike trails mee te doen: De Cannondale Topstone gravel bike is de meest veelzijdige sportfiets van het Amerikaanse merk.

Is er voor mij ook een geschikte Cannondale e-bike?

Niet alleen op het gebied van sportfietsen biedt Cannondale absolute topproducten. Ook als je een Cannondale e bike koopt, verzeker je jezelf van een fiets van topkwaliteit. De Cannondale Mavaro en Cannondale Tesoro zijn twee e-bikes uit het hoogste segment, waarbij de eerstgenoemde comfortabeler en de tweede sportiever is. Een Cannondale elektrische fiets voor een iets vriendelijker prijs is de Cannondale Adventure Neo serie. Deze fietsen zijn vrij uniek op de markt, door deze een hoogwaardige, pure en comfortabele rijbeleving geven die op dit prijspunt nauwelijks ergens anders te vinden is.