Menu
Terug

Calobra

41

Calobra is hét bewijs dat kwalitatief goede fietskleding niet duur hoeft te zijn. De zomercollectie bestaat uit comfortabele bibshorts, een ruime keuze aan fietsshirts met een eigenzinning maar stijlvol design, ondershirts en accessoires. Dankzij het vergroten van de collectie en de verbeterde kwaliteit fiets jij deze zomer stralend in het rond!

Meer lezen

Gesorteerd op

Calobra Hearts Fietsshirt
(3)
60,-
Onze keuze voor een shirt met korte mouwen en een aansluitende pasvorm.
Mantel's keuze

Calobra Bermuda Fietsshirt
(5)
60,-
Onze keuze voor een shirt met korte mouwen en een aansluitende pasvorm.
Mantel's keuze

Calobra Course Fietsshirt
(1)
51,-
Code goud deal

Calobra Ticket to the Moon Fietsshirt
(1)
51,-
Code goud deal

Calobra Seamless W SL ondershirt
Vanaf 14,-
Outlet

Calobra Course Fietsshirt
(5)
56,21
Outlet

Calobra Track Fietsshirt
(3)
56,21
Outlet

Calobra wielerkleding

Wie zich goed voelt op de fiets rijgt de kilometers aan elkaar. En als je er ook nog eens gesoigneerd uitziet, dan maakt dat het fietsen alleen nog maar lekkerder. Vandaar de slogan van Calobra: Make More Miles. Want als wielrenner wil je kilometers maken, hoe meer hoe beter.

De klim Sa Calobra

'Sa Calobra' is een berg op Mallorca. Geen grote bekende berg waar historie is geschreven. Maar wel een van de bergen die je eigenlijk bedwongen moet hebben. De Calobra is een 10 kilometer lange kronkelweg omhoog vanaf de haven van Port Sa Calobra. Maar, om aan de klim te kunnen beginnen moet je hem wel eerst afdalen. Het is namelijk de enige weg die het dorpje rijk is. En dat maakt deze beklimming uniek.

Uniek Calobra design

Dat unieke komt terug in de opvallende en verrassende stijl van Calobra. Rustige prints die toch barsten van het design en zich onderscheiden van de grote massa. Stijlvol, maar niet te druk, maar toch met een verrassende twist. Het verrassende van de Calobra-wielerkleding komt weer uit de sterk wisselende landschappen die de klim rijk is. Je begint namelijk letterlijk op het strand en komt in de 10 kilometer bergop talloze landschappen tegen. Laag struikgewas, mooie spelonken, bomen en heel langzaam steeds meer een landschap dat qua uitzicht best de titel hooggebergte mag dragen.

Calobra is stijlvol

Dat maakt Calobra tot een van de mooiste en compleetste klimmen die je kunt fietsen. Helemaal als je bedenkt dat na de eerste afdaling de mooie haven van Port Sa Calobra lokt met zijn restaurantjes. De geur van de verse vis in combinatie met het mooie uitzicht zorgen ervoor dat je wel af moet stappen om even iets te drinken of te eten. Met Calobra fiets je rond in de laatste trends, maar dan wel voor een prijs waardoor je dat drankje of visje in de haven nog kunt betalen. Maar dan wel na het hapje en drankje weer meteen de fiets op. Kilometers maken, klimmen en genieten. Make More Miles.