Regenkleding Fiets

24

Met goede regenkleding fiets je er in de winter toch net wat lekkerder bij, want het zorgt er voor dat jij droog blijft tijdens een regenbui. Er zijn vele soorten regenkleding voor op en af de fiets. Van een functioneel regenpak tot regenjassen waar je in gezien wil worden. Ook regenkleding voor wielrenners en mountainbikers welke niet alleen bestand tegen een flinke bui of een hele dag met regen, maar ook licht en klein op te bergen. Goede regenkleding is ook ademend zodat je niet teveel zweet.

Lees meer
Categorieën
Regenjassen
Regenbroeken
Regenpakken
Accessoires
Merken

Gesorteerd op

Ben je tevreden met het assortiment?

Regenkleding kopen? Met goede regenkleding fiets je er net wat lekkerder bij!

Er is niets zo vervelend dan zeiknat op school of werk aankomen door een gigantische regenbui. Om te voorkomen dat je de hele ochtend met een natte broek door moet komen, is goede regenkleding essentieel. Met de juiste regenjas, regenbroek of regenpak is dit probleem verleden tijd. Dankzij de waterafstotende stof hou je de regen buiten, waardoor je kleding lekker droog blijft! Heb jij nog vragen? Deze worden hieronder beantwoord!

Welke regenkleding is er allemaal?

Regenkleding is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Wij bieden een ruim assortiment aan regenkleding voor op de fiets. Ons assortiment aan regenkleding valt onder te verdelen in vier categorieën, namelijk: Ben jij op zoek naar alleen een regenjas? Dan kun je bij ons kiezen uit een ruime selectie aan waterwerende regenjassen. Is je normale jas al waterafstotend of waterdicht? En ben je op zoek naar alleen een regenbroek? Neem dan een kijkje tussen onze regenbroeken. Als je het helemaal goed aan wilt pakken, kies dan voor een regenpak. Een regenpak bestaat uit een regenjas en een regenbroek. Op deze manier bescherm je jezelf optimaal tegen het herfstweer. Tussen de accessoires vind je waterdichte handschoenen. Deze handschoenen zorgen ervoor dat je handen lekker warm blijven.

Wat is het verschil tussen waterafstotende en volledige waterdichte regenkleding?

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar niet alle regenkleding in ons assortiment is volledig waterdicht. Waterafstotende regenkleding komt heel dicht in de buurt bij volledig waterdichte regenkleding, alleen zijn de naden niet volledig dicht, zodat je meer ventilatie hebt. Waterafstotende kleding is dus ideaal voor de buitjes in de lente of de zomer. Op deze manier ben je beschermd tegen de regen, maar krijg je het niet veel te warm door de temperatuur. Wil jij geen enkel risico lopen? Kies dan voor onze volledig waterdichte regenkleding!

Hebben jullie ook regenjassen voor dames en heren?

Natuurlijk hebben wij ook regenkleding voor dames en heren. Onze regenjassen zijn qua pasvorm onder te verdelen in dames regenjacks en heren regenjacks. De pasvorm van een dames regenjas is perfect afgestemd op het vrouwelijk lichaam. Daardoor kun je zowel als man als vrouw bij ons terecht voor goede en stijlvolle regenkleding.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn regenbroek tussen mijn spaken komt tijdens het fietsen?

Regenbroeken hebben over het algemeen nogal een wijde pasvorm. De pasvorm van regenbroeken is wijder omdat deze vaak over je normale broek heen gedragen moet worden. Doordat de regenbroek wijder is dan normaal, kan het wel eens voorkomen dat ‘ie tussen je spaken terecht komt. Naast het feit dat dit natuurlijk erg vervelend is, is het ook nog eens gevaarlijk. Om dit tegen te gaan verkopen wij een handige broekklem. Deze broekklem zorgt ervoor dat de onderkant van je regenbroek bij elkaar blijft en niet tussen je spaken komt. Een handig oplossing dus!

Welke regenkleding is het beste?

De regenkleding die in ons assortiment te vinden is, is allemaal van een zeer kwalitatief hoogwaardige merken. Het is dus moeilijk om een beste merk aan te wijzen. De merken regenkleding die wij verkopen zijn: Ons meest bekende merk regenkleding is AGU. Dit merk staat bekend om combinatie van hoogwaardige maar ook stijlvolle regenkleding. Met een AGU regenjas en een AGU regenbroek fiets je er dus niet alleen droog, maar ook nog eens helemaal mooi bij.

Wat betekent het ademend vermogen van regenjassen?

Ademend vermogen betekent hoe geventileerd jouw regenjas is. Als je regenjas totaal geen ademend vermogen heeft, dan kun je je warmte niet kwijt en zul je waarschijnlijk heel bezweet op je werk aan komen. De mate van ademend vermogen is bij ons aangeduid aan de hand van sterren. De regenjassen met 2 sterren zijn niet heel ademend, terwijl de jassen met 5 sterren heel ademend zijn.

Is er ook specifieke regenkleding voor tijdens het wielrennen of mountainbike?

Er is zeker ook regenkleding voor tijdens het wielrennen en mountainbiken. Het verschil tussen normale regenkleding voor op de stadsfiets en regenkleding voor tijdens het sporten zit ‘m in de aerodynamica. Op de mountainbike of racefiets wil je natuurlijk zo snel mogelijk zijn. Daar hoort dus ook strakke en aerodynamische regenkleding bij! De normale regenkleding zit allemaal wat wijder en comfortabeler.

Lees meer op ons blog
Met de juiste regenkledij fiets je er altijd droog bij! [Koopgids]

Met de juiste regenkledij fiets je er altijd droog bij! [Koopgids]

Lees meer