Wir verwenden auf dieser Website Cookies, um deinen Einkauf noch einfacher und persönlicher zu gestalten. Diese Cookies ermöglichen es uns oder Dritten, Informationen über dich zu sammeln und dein Internetverhalten innerhalb (und möglicherweise außerhalb) unserer Website zu verfolgen. Auf der Grundlage dieser Informationen können wir und Dritte die Anzeigen an deine Interessen und Profil anpassen. Wenn du unsere Webseite weiterhin nutzt, stimmst du unserer Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen
Menü
Zurück

Thule Aufbewahrungstasche Bewertungen

9.4 / 10 Durchschnitt aus 22 Bewertungen | Bewertung schreiben
9.4 / 10

22 Bewertungen
5
(18)
4
(4)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pluspunkte

Wir haben auf Deutsch noch keine Stärken verfügbar

Minuspunkte

Wir haben auf Deutsch noch keine Schwächen verfügbar

10 / 10

Joanna 27 Mai, 2019

parfait

protège mon Thule XT2 parfaitement, facile a utiliser, tres bon prix comparé a d’autres sites.

8 / 10

Franco 14 Mai, 2019

Doet wat het moet doen, lekker beschermd stevig ,vlug in en uitgepakt

Ben er zeer tevreden over is goed beschermd. Met nederlands weer staat de drager toch nog al eens een keer opgeslagen. Maar zo uitgepakt en ook vlug ingepakt. Zag eerdere reviews dat de rits niet degelijk was ik denk dat het wel mee gaat vallen en ook als je de rits niet zou gebruiken is drager nog goed opgeborgen

10 / 10

E.F. 31 März, 2019

Mooi en handig in gebruik.

10 / 10

BOUDRIOT 28 März, 2019

Très pratique

Produit de bonne facture, solide et bien fini. Points fort / faible = Employé une seule fois; donc je ne peux répondre à ces questions.

10 / 10

J. W. R. 14 März, 2019

Stevige en handige opbergtas

Prima bescherming voor je fietsendrager.

Pluspunkte
  • Stevig
  • Degelijke opbergtas
  • Biedt goede bescherming

10 / 10

Jean-Marie 25 Februar, 2019

'Handige Opbergtas'

Zeer handige en praktische opbergtas met ritssluiting waarin het Thule XT2 apparaat gemakkelijk en perfect in past :-)

7 / 10

Raul 1 November, 2018

funda poco comoda

La funda esta bien. pero encuentro que podria llevar mas puntos de cierre en la misma cremallera para q fuera mas facil abrirla y cerrarla.

Pluspunkte
  • colocacion
  • encaja perfecta
Minuspunkte
  • cremallera

8 / 10

P. 26 Juni, 2018

Doet wat 'ie doen moet!

Prima opbergtas, doet wat hij doen moet. Zorgt ervoor dat de drager netjes weggezet kan worden. Door de dikte wordt niet alleen de drager beschermd, maar ook de plek waar je de drager neerzet. Rits lijkt me wat kwetsbaar, maar vooralsnog geen probleem mee gehad. Overall, tja, het is een opbergtas, niet zo spannend.

Pluspunkte
  • Mooi afgewerkt
Minuspunkte
  • Voorzichtig met de rits.

9 / 10

Wout 14 Mai, 2018

Perfecte service

Prima webshop om iets te bestellen. Als je over je bestelling belt, wordt het ook gelijk geregeld. Aanrader.

Minuspunkte
  • geen

9 / 10

Ludo 18 März, 2018

Een heel goede opbergtas

Stevig en gebruiksvriendelijk met ritssluiting om de Thule Easyfold fietsdrager netjes in op te bergen.

Pluspunkte
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Beschermd bij niet gebruik
  • Handvat opening bovenzijde
  • Ritssluiting ideaal

10 / 10

Bengt 18 Februar, 2018

En väska som är helt perfekt för ändamålet.

En mycket praktisk väska som är ett självklart tillbehör till cykelhållaren EasyFold XT 2.

Pluspunkte
  • Enkel väska att lasta in cykelhållaren i.
  • Kompakt då den ej används.
  • Mycket billig
  • Praktiskt att bära cykelhållaren i.
  • Bra materialval gör den lätt att tvätta av.
Minuspunkte
  • Inga alls.

8 / 10

Marco 9 Januar, 2018

Goed product

9 / 10

MANUEL 4 Dezember, 2017

Buena calidad

Simplemente es un bolsa para guardar el portabicis. Tiene calidad. Muy cómoda para introducir el portabicis

10 / 10

Gerrit 12 Oktober, 2017

Goed gedaan, Mantel.

Prima tas. Snel bezorgd. Prima service van Mantel. Waren we al van ze gewend toen we nog in Arnhem woonden, bijna 20jr geleden.

9 / 10

Paul 13 September, 2017

Prima product en s'anderendaags geleverd . Top !

9 / 10

Dominique 11 September, 2017

article de qualité

10 / 10

Michel 28 Mai, 2017

très bonne qualité

10 / 10

Marimar 10 November, 2016

muy adecuado a su función

Complemento extraordinariamente útil al portabicis easyfold. Apertura total con cremallera y además tiene algo de acolchado.

Pluspunkte
  • diseño
  • práctico

10 / 10

ILARIO 20 Oktober, 2016

Ottimo prodotto

Tutto bene,consegna veloce e qualità della merce

10 / 10

Jurgen 25 September, 2016

Perfect.

Tas is precies gemaakt voor zijn functie!.

10 / 10

Stefano 26 August, 2016

ottima protezione per portabici

ottima protezione per i portabici Easyfold, indicata per non graffiare altri oggetti nella vettura così come l'interni della vettura stessa

Pluspunkte
  • ottima protezione
  • preciso per Easyfold
Minuspunkte
  • nessuno

10 / 10

Daniele 25 August, 2016

Thule EasyFold borsa

Resistente e ben strutturata per collocare il portabili e rende veramente facile il trasporto.

Pluspunkte
  • resistente
  • ben strutturato
  • facile ricollocazione il portabici
  • facile trasporto