Menu
Retour

Roues Route Scope R5

Roues Route Scope R5
Soyez le premier à donner votre avis

Produit alternatif

Fulcrum Wind 40C

Voir le produit
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.6 de 71.897 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

contacter service client

Description

Description

De Scope R5 racefiets wielen voor velgremmen ademen snelheid! Ze zijn een perfecte keuze voor verschillende terreinen, van vlak tot heuvelachtig gebied. De 57 mm hoge aerodynamische velg is daarnaast ook ontworpen voor hogere snelheden. Dankzij het AEA Algorithm Enhanced Aerodynamics is het optimale velgprofiel ontwikkeld die een minimale weerstand heeft en zeer stabiel aanvoelt. Hierdoor heb je nog minder last van windstoten of zijwind. Met een gewicht van 1549 gram is de R5 zeer licht voor hoge wielen. De Scope's zijn dankzij het Diamond Ratchet Bodysysteem super snel op gang te trekken na het nemen van een bocht of het aanzetten bij een sprint. De door Scope speciaal ontwikkelde remranden zorgen in combinatie met de Scope remblokken voor goede remprestaties, zelfs in de regen.

Het remvlak kan temperaturen aan tot wel 280 graden Celsius. De Scope R5 wielset is voorzien van duurzame SKF lagers met een goede afdichting en lage rolweerstand. De wielen zijn opgebouwd op basis van aerodynamische 57mm hoge velgen met een interne velgbreedte van 21mm. Door het voorgemonteerde tubeless velglint en tubeless ventielen is het mogelijk de R5 wielen tubeless te rijden. De brede velg in combinatie met bijvoorbeeld een bredere 28mm tubeless buitenband zorgt voor meer comfort, een lagere rolweerstand en een verhoogde lekbestendigheid. Scope heeft zelfs zoveel vertrouwen in haar kwaliteit, dat een garantie van 3 jaar gegeven wordt op alle wielen. In geval van een crash is het mogelijk gebruik te maken van het Scope crash replacement programma.

3 Jaar garantie
Kwaliteit staat bij Scope op nummer 1. Na registratie van de wielset op de website van Scope, binnen 30 dagen na aankoop, activeer je de garantieperiode van 3 jaar. Bij het registreren van je wielset is het noodzakelijk het serienummer te vermelden. Deze is terug te vinden op de meegeleverde registratiekaart, de wieldoos of op de flens van de achternaaf.

Lifetime Crash Replacement programma
Ondanks de hoge kwaliteit is een Scope wielset niet altijd bestand tegen de gevolgen een zware valpartij. Scope biedt daarom, naast de garantieperiode van 3 jaar, een crash replacement programma. Scope geeft je hiermee de kans om het wiel na een crash te vervangen tegen een gereduceerd tarief.

Technologies

Algorithm Enhanced Aerodynamics (AEA)
Het velgprofiel van de Scope wielen is ontwikkeld met behulp van de Algorithm Enhanced Aerodynamics (AEA) -technologie. Dit algoritme berekent het meest aerodynamische velgprofiel om optimale prestaties te garanderen. (Voor de vorige generatie Scope wielen zijn er talloze uren besteed aan het tekenen van honderden verschillende velgprofielen, deze zijn vervolgens geanalyseerd door gebruik te maken van CFD, in een poging het optimale en meest aerodynamische velgprofiel te vinden. Deze methode van vallen en opstaan ​​benadert eerder het optimale dan het definieert. Samen met de Technische Universiteit Delft (NL) is er een algoritme ontwikkeld dat de coördinaten definieert voor het meest aerodynamische velgprofiel. Deze unieke innovatie in aerodynamica wordt Algorithm Enhanced Aerodynamics, genoemd.

Naafsysteem
Het Scope-hubsysteem is opnieuw ontwikkeld. De beproefde eigenschappen zoals de brede flensafstand (voor hoge laterale stijfheid), op maat gemaakte oversized (6803/6903) SKF-lagers en het gereedschaploze adapter systeem zijn gebleven en zijn alleen waar mogelijk verfijnd. Naast de SKF-lagers blijven de CeramicSpeed-lagers beschikbaar als upgrade voor de Race-serie.

Diamond Ratchet Bodysysteem
Het Diamond Ratchet bodysysteem is een nieuw ontwikkeld engagement systeem wat ervoor zorgt dat de geleverde kracht nog sneller wordt overgebracht op het wiel. De standaard 36T ratchet ring is eventueel te vervangen voor een 48T ring waardoor je body nog sneller aangrijpt bij het aanzetten. Compatible met alle groepsets: Shimano, Shimano Micro Spline, Sram XDR, Campagnolo en Campagnolo N3W.

Tubeless-systeem
De geometrie van het unieke Scope Tubeless System zorgt voor eenvoudige montage, directe inflatie, langdurige druk en compatibiliteit met alle (tubeless) banden.

Local Reinforcement
Met de Local Reinforcement-carbon technologie zijn het aantal lagen carbon rond de spaakgaten aan de binnenkant van de velg vergroot. Op deze manier wordt het gewicht aanzienlijk vermindert, met behoud van de sterkte en stijfheid.

Fourni avec

• Scope R5 wielset
• Scope snelspanners
• Scope carbon remblokken
• Tubeless velglint (voorgemonteerd)
• Tubeless ventielen (voorgemonteerd)
• 9/10 speed cassette spacer
• Garantie registratiekaart

Montage

• Cassettesleutel
• (Eventueel momentsleutel)

Een cassette op een wiel monteren is eenvoudig als je het juiste gereedschap tot je beschikking hebt. Wanneer je een cassettesleutel met Shimano passing aanschaft kun je zowel de Shimano als de Sram cassette op je achterwiel monteren. Heb je een 9/10-speed cassette dan schuif je eerst de meegeleverde spacer over de body heen. Vervolgens plaats je de cassette op de body. Dit kan maar op één manier door de passing welke deze body heeft. Als laatste draai je de sluitring er netjes recht op met de hand en vervolgens draai je hem aan met de cassettesleutel. Vast is vast is de regel maar indien je wilt kun je dit ook met een momentsleutel doen.

De werkwijze om je wielen tubeless te maken kun je het beste even bekijken in onze blog op de website : Hoe monteer ik een tubeless band op mijn racefiets?

Conseils d'utilisation

• Let bij het monteren van de buitenbanden op de rijrichting.
• Vergeet bij 9 & 10-speed niet de spacer als eerste te monteren voordat je de cassette gaat plaatsen.
• Zorg dat het velglint of tubeless tape goed in het velgbed ligt.
• De body voor 11-12 speed Sram XDR zul je apart aan moeten schaffen.
Afficher plus Afficher moins


Produits similaires

Produits similaires

Scope R5
Scope R5
1.398,-
Ce produit
Fulcrum Wind 40C
Fulcrum Wind 40C
999,-
Shimano Dura Ace WH-R9100 C60
Shimano Dura Ace WH-R9100 C60
1.399,-
Campagnolo Bora WTO 45
Campagnolo Bora WTO 45
1.749,-
Comparer les produits ci-dessus
Scope R5 Fulcrum Wind 40C Shimano Dura Ace WH-R9100 C60 Campagnolo Bora WTO 45
Scope R5 Fulcrum Wind 40C Shimano Dura Ace WH-R9100 C60 Campagnolo Bora WTO 45
11 avis 7 avis
Je cherche une Paire de roues Paire de roues Paire de roues Paire de roues
Caractéristique(s) des roues Roues légères pour la montagne / Roues aérodynamiques / Roues extra-confortables Roues légères pour la montagne / Roues aérodynamiques Roues aérodynamiques Roues légères pour la montagne / Roues aérodynamiques
Poids fabricant 1549 grammes 1555 grammes 1495 grammes
Type de frein Frein sur jante Frein sur jante Frein sur jante Frein sur jante
Matériau de la jante Carbone Carbone Carbone Carbone
Collection 2021 2020 2020 2020
1.398,- 999,- 1.399,- 1.749,-
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Marque Scope
Je cherche une
Paire de roues
Caractéristique(s) des roues
Roues légères pour la montagne / Roues aérodynamiques / Roues extra-confortables
Poids fabricant
1549 grammes
Type de frein
Frein sur jante
Matériau de la jante
Carbone
Collection
2021
Type de pneu
Clincher / Tubeless
Type de roue libre
Shimano / Sram 10 - 11 speed
Poids maximal du cycliste
120 kg
Type de roulements
à Billes
Hauteur de la jante
57 mm
Largeur de la jante
28 mm
Largeur de la jante (interne)
21 mm
Largeur de pneu recommandée
25 mm / 28 mm / 30 mm / 32 mm
Nombre de rayons de la roue avant
18
Nombre de rayons de la roue arrière
21
Type d'écrou de rayon
Externe
Matériau de l'écrou de rayon
Aluminium
Type de rayon
Straight pull
Matériau des rayons
Acier inoxydable
Matériau de la surface de freinage
Carbone
Patins de frein fournis
Oui
Blocages de roue fournis
Oui
Housses de roue fournies
Non
Garantie
2 ans
Garantie prolongée
Oui, après l'enregistrement
Crash Replacement
Oui
Largeur du moyeu avant
100 x 5 mm QR
Largeur du moyeu arrière
130 x 5 mm QR
Couleur
Noir