Menu
Retour

Ceinture Cardio Garmin HRM-Pro

Ceinture Cardio Garmin HRM-Pro
3 avis
122,95 7,04 de réduction
En stock (10+)

  • Commandé maintenant, livré le lundi
  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.6 de 75.464 avis

mantel-customer-service

Posez votre question

Contacter service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • De meest complete en comfortabele hartslagband van Garmin.
  • Biedt tal van extra meetinstrumenten voor sporters als triatleten, wielrenners, team sporters, hardlopers en zwemmers.
  • Kan dankzij de dubbele transmissie tegelijkertijd met 2 apparaten verbinden, heel handig wanneer je wilt verbinden met je fietscomputer en een horloge of fietstrainer app.
  • Meet gegevens tijdens het zwemmen en slaat deze op, zodat je na afloop je training kan analyseren.
  • Het is de meest comfortabele hartslagband, maar het blijft een borstband die je voelt zitten.
  • Dit product gebruikt een vervangbare knoopcel batterij voor zijn stroomvoorziening, en is dus niet op te laden.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Garmin
Tour de poitrine 60 cm - 142 cm
Type de pile CR2032
Couleur Noir / Jaune
ANT+ Oui
Bluetooth Oui

Description

Description

De Garmin HRM-Pro hartslagmeter is voorzien van een dubbele transmissie. Hierdoor meet je borstband op een nauwkeurige manier je hartslaggegevens en kan deze delen met meerdere apparaten tegelijk, fietscomputer, horloge, fitnessapparatuur, of fietstrainer. Het is een multifunctionele hartslagband. Voor hardlopen biedt hij een tal van extra functies zoals verticale oscillatie, grondcontacttijd, staplengte en meer.

Voor het zwemmen worden hartslaggegevens opgeslagen zodra je te water raakt en naar je horloge gestuurd zodra je klaar bent. Voor teamsporten kun je stappen, calorieën en het aantal minuten intensieve training bijhouden en het vervolgen synchroniseren met je Garmin-horloge via de Garmin Connect-app. Til je prestaties naar een hoger niveau met de tot nu toe meest comfortabele hartslagband die er verkrijgbaar is!

Technologies

ANT+
Met ANT+ connectiviteit kan je dit apparaat verbinden met andere apparaten die beschikken over het ANT+ protocol, zo kun je probleemloos producten van verschillende fabrikanten aan elkaar koppelen. Veel fietscomputers en compatibele sensoren beschikken over deze draadloze technologie. Hiermee kunnen al je sensoren en apparaten eenvoudig data met elkaar uitwisselen. Zodat jij al je gegevens op de juiste plek hebt.

Bluetooth
Met de Bluetooth connectiviteit kan je dit product makkelijk verbinden met de meeste smartphones. Op deze manier kan je de trainingsdata inzien in al je favoriete fitness apps. Zoals bijvoorbeeld Strava, Runkeeper, Endomondo of Wahoo Fitness.
Afficher plus Afficher moins

Avis

Avis


5 / 5

Remplit parfaitement sa fonction

- MASSON 13 octobre 2020

Remplit parfaitement sa fonction. Parfaitetransmission.

4 / 5

Prima hartslagmeter maar koppelen is een drama

- Marlon 13 janvier 2021

De hartslagmeter functioneert prima, geeft net als de run-band de run dynamics. Heeft daarnaast ook de optie om standalone te werken. Kan me alleen niet voorstellen dat hij met zwemmen net zo goed werkt als de blauwe band, die zit in het water gewoon op je huid geplakt. In de documentatie zie je ook staan dat hij gebruikt moet worden onder een wetsuit in open water. Bij ontvangst was de software versie 6.x en bij het proberen te koppelen is de software geupdate naar 7.1 maar de koppeling is niet geslaagd. Helaas reageert Garmin al 3 weken niet op mijn verzoek om hierbij te helpen. Het is wel een Garmin kwaal dat de koppeling van apparaten zeer moeizaam kan gaan. Als de koppeling vlot zou verlopen had ik een 8 gegeven. Als de borstband was verbeterd een 9. Levering door Mantel was prima !!

Points forts & points faibles

Gegevens (lijken) accuraat
Horloge ziet de band snel
Via Garmin connect is de batterij status zichtbaar
Koppelen met telefoon is een drama

4 / 5

Good but overpriced

- George 12 octobre 2020

Very good HR monitor, however, slightly disappointed when I found out it is not fully compatible with my Garmin vivoactive 4 watch. Some of it’s capabilities only work with the more expensive Garmin ranges!

Points forts & points faibles

Comfortable
Fits well
High quality
Only fully works with the top of the range watches

Fréquemment achetés ensemble

Fréquemment achetés ensemble