Menu
Retour

Montre Garmin Vívoactive 4s

Montre Garmin Vívoactive 4s
Soyez le premier à donner votre avis
Couleur
Sélectionnez : Couleur
pour voir la disponibilité
259,-
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.6 de 75.573 avis

mantel-customer-service

Posez votre question

Contacter service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • Veelzijdige GPS-smartwatch met ingebouwde sportapps, polshartslagmeter, oxymeter, mogelijkheid tot het afspelen van muziek en Garmin Pay™ contactloos betalen.
  • In smartwatchmodus gaat de Vívoactive 4S maximaal haast een hele week mee zonder op te hoeven laden.
  • De Vívoactive 4s heeft allerlei connected functies, zoals smartphone meldingen, automatische uploads naar Garmin Connect™, LiveTrack en meer.
  • Met meer dan 20 vooraf ingeladen sport-apps voor onder andere wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen hoef je nooit stil te zitten!
  • De 40mm grote behuizing is ideaal voor dames of heren met een iets kleinere polsomtrek. Hierdoor is de Vívoactive 4s zelfs geschikt voor oudere kinderen.
  • De Vívoactive 4s kan alleen de buitentemperatuur meten met een accessoire dat niet meegeleverd wordt.

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Garmin
Navigation Oui
Vue cartographique Oui
Résolution de l'écran 218x218 Pixels
Compatible avec Android / iOS
Convient au type de cycliste Cycliste orienté performance
Sport Cyclisme / Course à pied / Natation / Fitness / Multisport
Ceinture de fréquence cardiaque Mesure de la fréquence cardiaque dans le bracelet
Bluetooth Oui
Toutes les caractéristiques techniques

Description

Description

De Garmin Vívoactive 4s is een compacte en veelzijdige GPS-smartwatch die jouw sportprestaties op een hoger niveau brengt én een mooie toevoeging is aan jouw garderobe! De Garmin Vívoactive 4s is het kleine broertje van de Vívoactive 4. In tegenstelling tot de 45mm grote behuizing van de Vívoactive 4, heeft de Vívoactive 4s een behuizing van 40mm. Naast alle functionaliteiten van een smartwatch is de Garmin Vívoactive 4s dé aanvulling op jouw sportavonturen!

Workouts
Via de Garmin Connect app kun je workouts met animaties op het scherm downloaden, zodat je altijd aan je techniek en houding kunt werken. Hiernaast kun je trainingsschema's op de Vívoactive 4s laden, waardoor de Garmin in detail jouw prestaties kan bijhouden. Van de rustmomenten en het aantal herhalingen tot volledige workout-sessies, de Vívoactive 4 zorgt er altijd voor dat je zo optimaal mogelijk aan het bewegen bent. Met meer dan 20 sportapps voor verschillende disciplines, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen en golf, heb je ook altijd de juiste benodigdheden en informatie bij de hand. Alsof je een persoonlijke coach hebt!

Verbinding met je smartphone
Tijdens het sporten wil je niet steeds met je telefoon in de hand zitten, maar ook niet afgesloten zijn van de buitenwereld. De Vívoactive 4s is een echte smartwatch en te koppelen aan jouw smartphone. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van berichtjes, notificaties en e-mails, maar kun je zelf via LiveTrack ook direct jouw sportprestaties uploaden. Dit alles terwijl je naar je eigen gemaakte afspeellijst van muziek luistert! Verbind de Vívoactive 4s met bijvoorbeeld Spotify en download je favoriete nummers eenvoudig naar het horloge. Na het verbinden van een bluetooth hoofdtelefoon is sporten door je favoriete muziek nooit meer saai! Kortom, alles wat je nodig hebt zit aan je pols.

Garmin Pay
Jouw smartphone hoef je dus niet bij de hand te houden, maar een portemonnee kun je lekker thuislaten. De Vívoactive 4s beschikt namelijk over Garmin Pay. Hiermee kun je jouw betaalpas koppelen aan de smartwatch en contactloos betalen. Aan alle veiligheid is uiteraard gedacht. Zo is het altijd nodig om 1 maal per 24 uur je persoonlijk aangemaakte pincode in te voeren. Ook registreert het horloge door de hartslagsensor of je het horloge daadwerkelijk draagt. Laat je contant geld en bankpas dus gerust veilig thuis tijdens je training!

Waterdicht
Het display van de Garmin Vívoactive 4s is goed afleesbaar in zonlicht, waardoor je met deze GPS-smartwatch ook tijdens de mooiste en meest zonnige dagen lekker naar buiten kunt om te bewegen. Verder wordt het scherm beschermd door Corning® Gorilla® Glass 3. Dit extra duurzame glas is chemisch versterkt en daardoor beter bestand tegen beschadigingen. Ook is de Vívoactive 4s waterdicht, met een 5 ATM rating. Hierdoor is de Vívoactive 4s ook te gebruiken tijdens het zwemmen! Kortom, met de Vívoactive 4s wordt sporten lekker zorgeloos en kun je focussen op het genieten.

Fourni avec

• Vívoactive 4s
• Oplaad-/gegevenskabel
• Handleidingen
Afficher plus Afficher moins


Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Garmin Vívoactive 4s
Garmin Vívoactive 4s
259,-
Ce produit
Garmin Vívoactive 4
Garmin Vívoactive 4
289,95
Garmin Forerunner 245
Garmin Forerunner 245
269,95
Polar Ignite 2
Polar Ignite 2
219,90
Comparer les produits ci-dessus
Garmin Vívoactive 4s Garmin Vívoactive 4 Garmin Forerunner 245 Polar Ignite 2
Garmin Vívoactive 4s Garmin Vívoactive 4 Garmin Forerunner 245 Polar Ignite 2
6 avis 1 avis
Navigation Oui Oui Oui Non
Vue cartographique Oui Oui Oui Non
Résolution de l'écran 218x218 Pixels 260x260 Pixels 240x240 Pixels 240x204 Pixels
Compatible avec Android / iOS Android / iOS Android / iOS Android / iOS
Convient au type de cycliste Cycliste orienté performance Cycliste orienté performance Cycliste orienté performance Cycliste de loisir
Sport Cyclisme / Course à pied / Natation / Fitness / Multisport Cyclisme / Course à pied / Natation / Fitness / Multisport / Golf Cyclisme / Course à pied / Natation / Fitness Cyclisme / Course à pied / Fitness / Multisport
259,- 289,95 269,95 219,90
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Marque Garmin
Navigation
Oui
Vue cartographique
Oui
Résolution de l'écran
218x218 Pixels
Compatible avec
Android / iOS
Convient au type de cycliste
Cycliste orienté performance
Sport
Cyclisme / Course à pied / Natation / Fitness / Multisport
Ceinture de fréquence cardiaque
Mesure de la fréquence cardiaque dans le bracelet
Bluetooth
Oui
ANT+
Oui
Fonction de paiement
Oui
Altimètre
Oui, barométrique
Taille de l'écran
1,1 pouces
Écran tactile
Oui
Connecteur
USB
Programmes d'entraînement
Oui
Type Notification Smartphone
Message / Identification de l'appelant / Commande de musique / Notifications
Thermomètre
Non
Alarme vibreur
Oui
Capteur GPS
Oui
Étanche
Résistant à l'eau
Alertes
Visuelles / Sonores / Vibration
Rétro-éclairage
Oui
Calories
Oui
Mesure activité 24h
Oui
Coaching
Oui
Source de courant
Batterie interne
Podomètre
Oui
Moniteur de sommeil
Oui
Virtual Partner
Oui
Chronomètre
Oui
Marches Grimpées
Oui
Capteur de mouvement
Oui

Description du producteur

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY®
Bekijk gedurende de dag de energieniveaus van jouw lichaam, zodat je de beste tijden kunt vinden om te bewegen en te rusten.

PULSE OX SENSOR
De Pulse Ox sensor meet de zuurstofsaturatie in je bloed gedurende de dag en terwijl je slaapt om te tonen hoe goed jouw lichaam zuurstof opneemt.

STRESSTRACKING
Dit laat je zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt. Ontspanningsherinneringen vragen je zelfs om een korte ademhalingsactiviteit uit te voeren als je je gestresst voelt.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS
Met de Garmin Connect™ app kun je jouw cyclus bijhouden, fysieke en emotionele symptomen noteren en leren over training en voeding tijdens elke fase van je cyclus. Ontvang zelfs tracking-informatie over jouw cyclus op je pols.

TRACKING VAN HYDRATATIE
Leg je dagelijkse waterinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie hebben dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

ADEMHALING METEN
Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

GEAVANCEERDE SLAAPCONTROLE
Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van je lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals Pulse Ox1 en ademhalingsgegevens.

HARTSLAGMETER BIJ DE POLS
De watch neemt voortdurend hartslagmetingen en waarschuwt je als deze hoog blijven terwijl je rust. Het helpt ook te meten hoe hard je traint tijdens activiteiten — zelfs onder water.

MINDFUL ADEMEN
Als je wilt ontspannen of concentreren, kun je een ademhalingsactiviteit starten. Deze watch houdt je stressniveau en ademhaling bij, zodat je een beter inzicht krijgt in de manier waarop je ademhaalt.

WORKOUTS MET ANIMATIE OP HET SCHERM
Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates en je kunt meer downloaden via de Garmin Connect app.

INGEBOUWDE SPORT-APPS
Leg alle activiteiten vast met meer dan 20 vooraf geladen GPS- en binnensportapps, waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, golf en meer.

GARMIN COACH
Een gratis hardloopcoach om jouw pols om je te helpen trainen voor uw volgende 5 km, 10 km of halve marathon.

AANGEPASTE WORKOUTS
Stel je eigen workouts samen in Garmin Connect en download ze naar de watch.

SMARTPHONE MELDINGEN
Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

MUZIEK
Download nummers en afspeellijsten van jouw compatibele muziekaccounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES
Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kun je, indien nodig, jouw locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen verzenden met ingebouwde ongevaldetectie.

GARMIN PAY™
Reken snel en eenvoudig af en selecteer openbaar-vervoersbedrijven met Garmin Pay oplossingen voor contactloos betalen via deelnemende providers.

CONNECT IQ™ STORE
Geef je horloge een persoonlijke touch door apps, widgets, watch faces en meer te downloaden. Gemakkelijk, en gratis.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
Blijf langer in beweging met een batterijlevensduur van maximaal 8 dagen in de smartwatchmodus en tot 6 uur in GPS-modus met muziek.

DUURZAAM DISPLAY
Het altijd actieve, in zonlicht leesbare Garmin Chroma Display™ bevindt zich onder duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3.

WATERBESTENDIGHEID
Deze watch is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het ideaal is voor zwemmen, douchen of een dag in de spa.

Spécifications du fabricant

Productspecificaties:
• Lenzen: Corning® Gorilla® Glass 3
• Sierranden: Roestvrij staal
• Materiaal behuizing: Vezelversterkte polymeer met polymeer-afdekking aan de achterzijde
• Banden met snelsluiting: Ja (18 mm)
• Bandmateriaal: Siliconen
• Grootte behuizing, BxLxH: 40 x 40 x 12,7 mm
• Omvang pols: 110-175 mm
• Aanraakscherm: Ja
• Schermgrootte: 27,9 mm (1,1 inch diameter)
• Schermresolutie, BxH: 218 x 218 pixels
• Type scherm: In zonlicht afleesbaar, transflectief memory-in-pixel (MIP)
• Gewicht: 40,0 g
• Levensduur van batterij: GPS-modus met muziek: Tot 5 uur; Smartmodus: Tot 7 dagen
• Classificatie waterbestendigheid: Zwemmen, 5 ATM
• Kleurenscherm: Ja
• Geheugen/geschiedenis: 7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activity trackinggegevens

Klokfuncties:
• Tijd/datum
• Tijdsynchronisatie via GPS
• Automatische zomertijd
• Wekker
• Timer
• Stopwatch
• Tijd zon op/zon onder

Sensoren:
• GPS
• Garmin Elevate™ polshartslagmeter
• Barometrische hoogtemeter
• Kompas
• Gyroscoop
• Versnellingsmeter
• Thermometer (met apart geleverde accessoire)
• Acclimatisering Pulse Oxymeter

Veiligheids- en trackingfuncties:
• LiveTrack
• Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten
• Hulp