Menu
Retour

Lunettes de Vélo Oakley Radar EV Prizm Black Polarized

Lunettes de Vélo Oakley Radar EV Prizm Black Polarized
4 avis
Couleur de la monture
179,95 49,05 de réduction
En stock (10+)

 • Commandé avant 22:00, livré le lendemain
 • Livraison gratuite
 • Retourner gratuitement
 • Avis Trustpilot 9.4 de 63.329 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

concacter service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

 • Voorzien van de nieuwste lens: Prizm Polarized voor het beste zicht dat er op dit moment is.
 • Accessoires zoals lenzen en earsocks beschikbaar om je bril eens te vernieuwen.
 • Grotere lens dan de oudere Radar zodat je niet meer tegen het frame aankijkt.
 • Het wisselen van de lenzen vergt wat oefening.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley
Adapté aux porteurs de lunettes Non
Oakley Type de Verre Path
Type de verre Polarisée / Contraste
Couleur de la monture Matte Black
Transmission de lumière 14%
Type de Monture Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre
Couleur des verres Prizm Black Polarized
Toutes les caractéristiques techniques

Description

Description

De Oakley Radar EV Prizm Polarized fietsbril is de opvolger van de legendarische Oakley Radar alleen dan met vele upgrades. Na tientallen jaren onderzoeken en testen met ‘s werelds beste atleten, bleek dat de fietser niet compleet door de lens keek maar tegen het frame. Hier is Oakley mee aan de slag gegaan en hebben een grotere lens ontworpen waardoor je een beter en groter zichtsveld hebt. Ook zijn er nieuwe ‘surge-poorten’ ontworpen om een verkoelende luchtstroom te behouden. Het lichtgewicht, maar waanzinnig duurzame frame is gemaakt van het Oakleys eigen O-Matter materiaal. Dit in combinatie met het HDO en Plutonite lensmateriaal resulteert in de beste bescherming voor je ogen. Kortom neem afscheid van je oude Radar want deze nieuwe Radar EV Prizm Polarized is zoveel beter! Deze Radar EV bouwt voort op de legende die door de oude Radar is gecreëerd. ''the king is dead, long live the king''
En lire plus

Fourni avec

• Oakley Radar EV fietsbril
• Oakley Prizm Black Polarized lens
• Brillendoosje
• Opbergzakje
• 1x extra neusrubber

Avis

Avis


9 / 10

Christa, 26 avril 2020

mijn ervaring is dat ik het een super bril vind, met of zonder zon !!!

9 / 10

Leonard, 29 avril 2019

Goede looks in Combi met goedzicht

Points forts

 • Contrast
 • Looks
 • Gewicht

10 / 10

Matti, 23 avril 2019

Hurtigt og effektivt

Der var ikke en finger at sætte på ekspeditionen. Al information flød, og produktet ankom som lovet hurtigt.

Points forts

 • God information
 • Hurtig levering

10 / 10

Mikkel, 26 janvier 2019

De sidder som limet på en

Du bliver utrolig hurtig.

Points forts

 • Fart
 • Sidder godt

Points faibles

 • Fartbøder

Fréquemment achetés ensemble

Fréquemment achetés ensemble


Recommandé par le spécialiste des produits

Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Radar EV Prizm Black Polarized
Oakley Radar EV Prizm Black Polarized
179,95
Ce produit
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
154,95
Oakley Jawbreaker Photochromic
Oakley Jawbreaker Photochromic
181,95
Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Road
139,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Radar EV Prizm Black Polarized Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Black Polarized Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Radar EV Prizm Road
4 avis 33 avis 60 avis 58 avis
Adapté aux porteurs de lunettes Non Non Non Non
Oakley Type de Verre Path Path
Type de verre Polarisée / Contraste Contraste Photochromique Contraste
Couleur de la monture Matte Black Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished Black Polished White / Matte Black / Retina Burn / Matte Balsam
Transmission de lumière 14% 20% 23 - 69% 20%
Type de Monture Monture demi-cerclée Monture cerclée Monture cerclée Monture demi-cerclée
179,95 154,95 181,95 139,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Marque Oakley
Adapté aux porteurs de lunettes
Non
Oakley Type de Verre
Path
Type de verre
Polarisée / Contraste
Couleur de la monture
Matte Black
Transmission de lumière
14%
Type de Monture
Monture demi-cerclée
Nombre de verres
1 Verre
Couleur des verres
Prizm Black Polarized
Indice de couleur
Journée ensoleillée

Description détaillée

Bij de Radar EV is vooral gekeken hoe zijn gebruikers door de lens keken. Deze informatie heeft uiteindelijk geleid dat je gezichtsveld door Oakley ook wel Field of View genoemd maar liefst 10% groter is in vergelijking met zijn oudere broertje de Oakley Radar. Voor alle omstandigheden heeft Oakley een specifieke Radar EV lens gemaakt.
Deze Oakley Radar EV Prizm Polarized is leverbaar met een Prizm Black Polarized lens. Deze Prizm Black Polarized lens is echt geschikt voor de zonnige dagen. Dit door zijn lichtdoorlating van maar 14%.

Technologieën:

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekend betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Field of View

Speciaal geoptimaliseerde lens voor tijdens het fietsen. De grootste uitdaging was het creëren van een lens, die een bepaalde grote en vorm zonder onderbrekingen heeft zodat jij niet meer tegen het frame aankijkt. Dit bleek vrij lastig aangezien fietsen een sport is waarbij je voornamelijk je hoofd naar beneden hebt maar je ogen naar voren zijn gericht. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt word in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Three-Point Fit

Een gepatenteerde innovatie die verzekerd dat het frame alleen contact met de neus brug en de zijkant van het hoofd maakt. Dit systeem zorgt er voor dat de lens in een nauwkeurige optische uitlijning zit en een fijne pasvorm heeft die de drukpunten van frames met oorhaken elimineert.

Ventilation

Dankzij zijn speciale ''surge'' poorten wordt de lucht langs de lenzen geleid om lenscondens te voorkomen. Hierdoor voldoet de Radar EV aan de ventilatiewens van zijn gebruikers.

Prizm Polarized lens

De speciale Prizm Polarized lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert. Ook heeft de Oakley Prizm Polarized lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Polarized lenscoating!

Type Oakley Prizm Polarized Lens:

Prizm Black Polarized

De Prizm Black Polarized is door zijn 14% lichtdoorlating echt geschikt voor de extreem zonnige dagen. Hij valt door zijn rustige donkere kleur niet zo op als de andere Prizm lenzen. Hij oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De groene, blauwe en rode kleuren worden helderder en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. De Prizm Polarized filter van Oakley neemt reflecties weg, zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden.Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Prizm Black Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, niet wilt opvallen maar toch de speciale licht gereguleerde Prizm polarized lenskwaliteit wil.