Menu
Retour

Assos Care Package

Assos Care Package
Malheureusement ce produit est épuisé et il ne sera plus disponible dans notre assortiment.
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.6 de 75.621 avis

mantel-customer-service

Posez votre question

Contacter service client

Description

Description

Ook helemaal fan van de producten van Assos? Dan is dit pakket echt iets voor jou. Nu krijg je extra voordelig de Assos Chamois Creme, Assos Skin Repair Gel en de Assos Active Wear Cleanser. Zo weet je zeker dat je lekker op de fiets zit.

Assos Chamois Creme
De Assos Chamois Creme is dé crème die gebruikt worden onder fietsers. Hij zorgt ervoor dat je minder last heb van schuurplekken op het zitvlak zodat je ook langere tochten of meerdaagse tochten zonder problemen kunt uitrijden. Zeker als je vaker per week traint is dit een echte aanrader. De crème is antibacterieel en houdt je huid lekker koel tijdens lange warme ritten. Eventueel kan de crème ook opgebracht worden op het zeem na het wassen van de broek. Dit houdt het zeem soepel en elastisch en voorkomt bacteriën.

Assos Skin Repair Gel
Heb je toch wat last van irritatie na het fietsen dan biedt de Skin Repair gel uitkomst. Deze gel smeer je direct na het fietsen en douchen op het zitvlak. De gel zorgt voor een sneller herstel, stimuleert de bloedvaten, verkoeld en zorgt voor minder zwelling. Zeker na intensieve lange ritten is dit een echte aanrader.

Assos Active Wear Cleanser 300ml
Wil jij je mooie (Assos) broek extra lang goed houden? Dan raden wij de Assos Active Wear Cleanser aan. Het beste is om de broek met de hand te wassen of een fijne machinewas in combinatie met de cleanser. Deze is PH neutraal, neutraliseert de geuren en behoudt de kleuren en eigenschappen van de kleding. Deze kleinere verpakking is ideaal om mee te nemen op vakantie.
Afficher plus Afficher moins

Avis

Avis


5 / 5

Super product

- Jolyan 19 mars 2021

Works really well. Plus next day delivery.