Menu
Retour

Roues Route Scope R5.A

Roues Route Scope R5.A
Soyez le premier à donner votre avis
Je cherche une
Type de roue libre
Couleur de l'autocollant
Sélectionnez : Couleur de l'autocollant
pour voir la disponibilité
1.398,-
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.6 de 71.842 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

contacter service client

30 jours Satisfait ou remboursé

30 jours Satisfait ou remboursé

Sur ce produit, notre garantie exclusive 30 jours, satisfait ou remboursé s'applique. Celui-ci vous permet d'essayer le produit pendant 30 jours. Si vous n'êtes pas satisfait de l'achat, vous pouvez le retourner dans les 30 jours et vous serez remboursé. Même si le produit a été utilisé et testé par vous.

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • De Scope R5.A Gravel wielset is een aerodynamische wielset dankzij een 57mm hoge en 30mm brede velg geschikt voor banden van 28mm of breder.
  • Dankzij de Algorithm Enhanced Aerodynamics technologie is de velg geoptimaliseerd om tot het optimale en meest aerodynamische velgprofiel te komen.
  • Het Diamond Ratchet Bodysysteem is extreem licht en zorgt ervoor dat de geleverde kracht nog sneller wordt overgebracht op het wiel.
  • Tubeless rijden heeft tal van voordelen namelijk: meer comfort, een lagere rolweerstand, en een betere lekbestendigheid.
  • Scope wielen zijn ontwikkeld in Nederland in samenwerking met Schwalbe, SKF, TU Eindhoven en TU Delft; een hoge kwaliteit gegarandeerd dus.
  • Er worden geen wieltassen of remschijven meegeleverd bij aankoop van een wielset.
  • Een body voor Sram XDR, Campagnolo of Campagnolo N3W is apart verkrijgbaar.

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Scope
Je cherche une Paire de roues
Caractéristique(s) des roues Roues aérodynamiques / Roues extra-confortables
Matériau de la jante Carbone
Hauteur de la jante 57 mm
Largeur du moyeu avant 100 x 12 mm axe traversant
Largeur du moyeu arrière 142 x 12 mm axe traversant
Type de frein Frein à disque - Centerlock
Collection 2021
Toutes les caractéristiques techniques

Description

Description

De Scope R5.A Gravel wielen zijn uitermate geschikt voor verharde en onverharde paden maar ook als aero wielen op de weg. De Gravel bike wordt een steeds meer allround fiets die zowel moet presteren op het asfalt als op bospaden en gravel paden. Hierdoor vraagt het aan de ene kant om een aerodynamisch wiel die aansluit op een bredere band vanaf 28mm of breder. Dankzij een externe velgbreedte van 30mm sluiten brede comfortabele banden perfect aan. Hierdoor kunnen de Scope R5.A wielen de trillingen die vrij komen bij het fietsen op onverharde paden gemakkelijk eruit filteren.

Naast de reguliere Scope Race Series zijn ook deze gravel wielen voorzien van de (AEA) Algorithm Enhanced Aerodynamics technologie, waarbij de optimale velgvorm is bereikt. Dit zorgt voor nog meer stabiliteit op snelheid. Wel zo prettig wanneer je de wielen op het asfalt gebruikt. De Scope R5.A wielset is voorzien van duurzame SKF lagers met een goede afdichting en lage rolweerstand. Het daar aan toegevoegde Diamond Ratchet bodysysteem is een nieuw ontwikkeld engagement systeem wat ervoor zorgt dat de geleverde kracht nog sneller wordt overgebracht op het wiel.

3 Jaar garantie
Kwaliteit staat bij Scope op nummer 1. Na registratie van de wielset op de website van Scope, binnen 30 dagen na aankoop, activeer je de garantieperiode van 3 jaar. Bij het registreren van je wielset is het noodzakelijk het serienummer te vermelden. Deze is terug te vinden op de meegeleverde registratiekaart, de wieldoos of op de flens van de achternaaf.

Lifetime Crash Replacement programma
Ondanks de hoge kwaliteit is een Scope wielset niet altijd bestand tegen de gevolgen een zware valpartij. Scope biedt daarom, naast de garantieperiode van 3 jaar, een crash replacement programma. Scope geeft je hiermee de kans om het wiel na een crash te vervangen tegen een gereduceerd tarief.

Technologies

Algorithm Enhanced Aerodynamics (AEA)
Het velgprofiel van de Scope wielen is ontwikkeld met behulp van de Algorithm Enhanced Aerodynamics (AEA) -technologie. Dit algoritme berekent het meest aerodynamische velgprofiel om optimale prestaties te garanderen. (Voor de vorige generatie Scope wielen zijn er talloze uren besteed aan het tekenen van honderden verschillende velgprofielen, deze zijn vervolgens geanalyseerd door gebruik te maken van CFD, in een poging het optimale en meest aerodynamische velgprofiel te vinden. Deze methode van vallen en opstaan ​​benadert eerder het optimale dan het definieert. Samen met de Technische Universiteit Delft (NL) is er een algoritme ontwikkeld dat de coördinaten definieert voor het meest aerodynamische velgprofiel. Deze unieke innovatie in aerodynamica wordt Algorithm Enhanced Aerodynamics, genoemd.

Naafsysteem
Het Scope-hubsysteem is opnieuw ontwikkeld. De beproefde eigenschappen zoals de brede flensafstand (voor hoge laterale stijfheid), op maat gemaakte oversized (6803/6903) SKF-lagers en het gereedschaploze adapter systeem zijn gebleven en zijn alleen waar mogelijk verfijnd. Naast de SKF-lagers blijven de CeramicSpeed-lagers beschikbaar als upgrade voor de Race-serie.

Diamond Ratchet Bodysysteem
Het Diamond Ratchet bodysysteem is een nieuw ontwikkeld engagement systeem wat ervoor zorgt dat de geleverde kracht nog sneller wordt overgebracht op het wiel. De standaard 36T ratchet ring is eventueel te vervangen voor een 48T ring waardoor je body nog sneller aangrijpt bij het aanzetten. Compatible met alle groepsets: Shimano, Shimano Micro Spline, Sram XDR, Campagnolo en Campagnolo N3W.

Tubeless-systeem
De geometrie van het unieke Scope Tubeless System zorgt voor eenvoudige montage, directe inflatie, langdurige druk en compatibiliteit met alle (tubeless) banden.

Local Reinforcement
Met de Local Reinforcement-carbon technologie zijn het aantal lagen carbon rond de spaakgaten aan de binnenkant van de velg vergroot. Op deze manier wordt het gewicht aanzienlijk vermindert, met behoud van de sterkte en stijfheid.

Fourni avec

• Scope R5.A wielset
• Tubeless velglint (voorgemonteerd)
• Tubeless ventielen (voorgemonteerd)
• 10 speed cassette spacer
• Garantie registratiekaart

Montage

• Cassettesleutel
• (Eventueel momentsleutel)

Een cassette op een wiel monteren is eenvoudig als je het juiste gereedschap tot je beschikking hebt. Wanneer je een cassettesleutel met Shimano passing aanschaft kun je zowel de Shimano als de Sram cassette op je achterwiel monteren. Heb je een 9/10-speed cassette dan schuif je eerst de meegeleverde spacer over de body heen. Vervolgens plaats je de cassette op de body. Dit kan maar op één manier door de passing welke deze body heeft. Als laatste draai je de sluitring er netjes recht op met de hand en vervolgens draai je hem aan met de cassettesleutel. Vast is vast is de regel maar indien je wilt kun je dit ook met een momentsleutel doen.

De werkwijze om je wielen tubeless te maken kun je het beste even bekijken in onze blog op de website : Hoe monteer ik een tubeless band op mijn racefiets?
Afficher plus Afficher moins


Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Scope R5.A
Scope R5.A
1.398,-
Ce produit
Vision SC 55 Disc
Vision SC 55 Disc
999,-
Fulcrum Wind 55 DB
Fulcrum Wind 55 DB
1.149,-
Fulcrum Wind 40 DB
Fulcrum Wind 40 DB
1.049,-
Comparer les produits ci-dessus
Scope R5.A Vision SC 55 Disc Fulcrum Wind 55 DB Fulcrum Wind 40 DB
Scope R5.A Vision SC 55 Disc Fulcrum Wind 55 DB Fulcrum Wind 40 DB
1 avis 8 avis 7 avis
Je cherche une Paire de roues Paire de roues Paire de roues Paire de roues
Caractéristique(s) des roues Roues aérodynamiques / Roues extra-confortables Roues aérodynamiques Roues aérodynamiques Roues aérodynamiques
Matériau de la jante Carbone Carbone Carbone Carbone
Hauteur de la jante 57 mm 55 mm 55 mm 40 mm
Largeur du moyeu avant 100 x 12 mm axe traversant 100 x 12 mm axe traversant 100 x 12 mm axe traversant 100 x 12 mm axe traversant
Largeur du moyeu arrière 142 x 12 mm axe traversant 142 x 12 mm axe traversant 142 x 12 mm axe traversant 142 x 12 mm axe traversant
1.398,- 999,- 1.149,- 1.049,-
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Marque Scope
Je cherche une
Paire de roues
Caractéristique(s) des roues
Roues aérodynamiques / Roues extra-confortables
Matériau de la jante
Carbone
Hauteur de la jante
57 mm
Largeur du moyeu avant
100 x 12 mm axe traversant
Largeur du moyeu arrière
142 x 12 mm axe traversant
Type de frein
Frein à disque - Centerlock
Collection
2021
Poids maximal du cycliste
120 kg
Largeur de la jante
30 mm
Largeur de la jante (interne)
23 mm
Type de pneu
Clincher / Tubeless
Largeur de pneu recommandée
28 mm / 30 mm / 32 mm / 35 mm / 37 mm / 40 mm / 42 mm / 47 mm / 50 mm
Type de roue libre
Shimano / Sram 10 - 11 speed
Type de roulements
à Billes
Nombre de rayons de la roue avant
21
Nombre de rayons de la roue arrière
24
Type de rayon
Straight pull
Matériau des rayons
Acier inoxydable
Matériau de l'écrou de rayon
Aluminium
Type d'écrou de rayon
Externe
Patins de frein fournis
Non
Blocages de roue fournis
Non
Housses de roue fournies
Non
Garantie
2 ans
Garantie prolongée
Oui, après l'enregistrement
Crash Replacement
Oui
Couleur
Noir