Menu
Retour

Moniteur de Fréquence Cardiaque Wahoo TICKR X

Moniteur de Fréquence Cardiaque Wahoo TICKR X
1 avis
79,99
Actuellement indisponible
Disponibilité prévue: semaine: 20 - 26 juillet

  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 60.831 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • Tal van slimme functies zoals oscillatie (verticale beweging), grondcontact tijd, cadans en de mogelijkheid om te trainen zonder fietscomputer, horloge of smartphone dankzij het interne geheugen.
  • De Wahoo TICKR X beschikt over ANT+ en Bluetooth. Je kunt de TICKR verbinden met wel 3 devices tegelijk, bijvoorbeeld je smartphone, fietscomputer en smartwatch.
  • Met een gewicht van 48 gram is de TICKR X de lichtste hartslagband op de markt. Je voelt bijna niet dat je hem om hebt.
  • De LED indicatoren zitten aan de bovenzijde van de sensor. Je ziet dus eenvoudig of de verbinding tussen de hartslagmeter en fietscomputer tot stand is gebracht.
  • In combinatie met de Wahoo Fitness app of meer dan 50 andere training apps gaat er een wereld aan workouts voor je open.
  • Voor een simpelere versie met minder mogelijkheden kun je eventueel naar de Wahoo TICKR kijken.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Wahoo
ANT+ Oui
Bluetooth Oui
Type de pile CR2032
Couleur Blanc
Taille Universel

Description

Description

De Wahoo TICKR X hartslagmeter geeft je alle informatie die jij nodig hebt voor het bereiken van jouw sportieve doel. Uiteraard wordt accuraat je hartslag en calorieverbruik gemeten. De TICKR X heeft echter nog veel meer slimme functies. De TICKR meet bijvoorbeeld het aantal omwentelingen tijdens het fietsen. Hierdoor wordt een cadanssensor dus overbodig. Loop je ook graag hard? Door "Running Dynamics" zie je data als oscillatie (verticale beweging), grondcontact tijd en cadans. Ook registreert de TICKR X push-ups, sit-ups en andere fitness- of cardio oefeningen. Je smartphone hoef je niet per se op zak te hebben. De TICKR X heeft een ingebouwd geheugen en kan tot zo'n 50 uur aan gegevens registreren welke je na je workout kunt analyseren.

De TICKR X hartslagmeter heeft een flexibele, universele hartslagband die je gemakkelijk om je borst klikt en net zo gemakkelijk weer af kan doen. Na het sporten even afspoelen onder kraan en de TICKR X is weer klaar voor je volgende activiteit. Water en zweet is geen enkel probleem voor de TICKR X door de IPX7 waterdichtheid. Met 48 gram is het eveneens de lichtste hartslagband op de markt. Je voelt dus bijna niet dat je de Wahoo TICKR X om hebt!

De Wahoo TICKR X is voorzien van LED indicatoren aan de bovenzijde van de sensor om te zien of er een via ANT+ of Bluetooth verbinding tot stand is gebracht en of je hartslag gemeten wordt. Het is mogelijk de Wahoo TICKR X te verbinden met 3 apparaten tegelijk, zoals bijvoorbeeld je fietscomputer, smartwatch of smartphone. Door de TICKR X te verbinden met je smartphone, gaat er een wereld van workouts voor je open! Zo gebruik je eenvoudig de Wahoo Fitness App, maar communiceert de TICKR ook met apps als Strava, The Sufferfest, Adidas Running of de Nike Run Club app. De CR2032 batterij gaat tot wel 200 uur aan workouts mee.

Avis

Avis


9 / 10

Francesca, 5 juin 2020

An all in one solution!

Thanks to the thickr X I can run on Zwift with any other sensor because it tells me hearthrate, pace and cadence all in one! I’m very satisfied.


Produits similaires

Produits similaires

Wahoo TICKR X
Wahoo TICKR X
79,99
Ce produit
Garmin HRM-Dual
Garmin HRM-Dual
69,95
4iiii Viiiiva HRM ANT+ to BT Bridge
4iiii Viiiiva HRM ANT+ to BT Bridge
59,99
Polar H10
Polar H10
89,90
Comparer les produits ci-dessus
Wahoo TICKR X Garmin HRM-Dual 4iiii Viiiiva HRM ANT+ to BT Bridge Polar H10
Wahoo TICKR X Garmin HRM-Dual 4iiii Viiiiva HRM ANT+ to BT Bridge Polar H10
1 avis 61 avis 34 avis 3 avis
ANT+ Oui Oui Oui Oui
Bluetooth Oui Oui Oui Oui
Type de pile CR2032 CR2032 CR2032 CR2025
Couleur Blanc Noir Noir Noir
Taille Universel Universel M / L / XL / XXL
79,99 69,95 59,99 89,90
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit