Menu
Retour

Lunettes de Vélo Oakley Flight Jacket Prizm Trail

Lunettes de Vélo Oakley Flight Jacket Prizm Trail
Malheureusement ce produit est épuisé et il ne sera plus disponible dans notre assortiment.

Produit alternatif

Oakley Sutro Prizm Road

Voir le produit
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 61.949 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Avis

Avis


10 / 10

Jon, 13 juillet 2020

Perfect MTB glasses

So impressed with these Oakleys. The Prism Trail lenses are perfect for forest trail conditions. They make everything very sharp and work especially well in light to low light transitions.

9 / 10

Joseph, 11 juillet 2020

It's a very good eyewear for cycling.

Very good product and it's very comfortable to wear. Fast delivery and and in a good price so very much recommended.

10 / 10

Jerome, 15 mai 2020

Stijlvolle en functionele bril, de èchte Oakley look!

Het oranje frame met de prizm trail lens is met mtb-en door het bos super maar wat ik een prettige meevaller vond is dat de lens ook op de racer met sterk zonlicht niet vervelend kijkt. Voor mij een Multifunctionele topaankoop! De info op de Mantel site en de levering waren exact zoals je het wenst.

Points forts

  • Multifunctionele lens
  • 2 lengtes mogelijk voor brilpootjes
  • Stijlvol design
  • Meegeleverde brilcase met reserveonderdelen

Points faibles

  • Kan ik niet ontdekken

10 / 10

Troels, 13 mai 2020

Lækker kvalitet

Lækker briller, ikke prøvet bedre✔️


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Flight Jacket Prizm Trail
Oakley Flight Jacket Prizm Trail
134,95
Ce produit
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
124,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
154,95
Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Road
139,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Flight Jacket Prizm Trail Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Flight Jacket Prizm Trail Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road
4 avis 12 avis 33 avis 57 avis
Adapté aux porteurs de lunettes Non Non Non Non
Type de verre Contraste Contraste Contraste Contraste
Couleur de la monture Matte Black Matte Black / Matte White / Matte White Pink Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished White / Matte Black / Retina Burn / Matte Balsam
Transmission de lumière 36% 20% 20% 20%
Type de Monture Monture demi-cerclée Monture cerclée Monture cerclée Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre 1 Verre 1 Verre 1 Verre
134,95 124,95 154,95 139,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Advancer

Duw dit hendeltje die geplaatst zit op het neusstuk naar voren en de bril komt verder van je hoofd te staan. Hierdoor wordt er een nieuwe luchtstroom gecreëerd voor een nog betere koeling. Een ideaal hulpmiddel tijdens de enorm warme dagen of als je aan het klimmen bent.

Brow-less design

Deze bril heeft een frameloze bovenkant en is speciaal geoptimaliseerd om mee te gaan fietsen. Hierdoor heb je een nog groter gezichtsveld omdat je nergens meer tegen aan kijkt. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekent betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Adjustable stems

Dankzij de bijgeleverde oorpootjes kun je zelf kiezen welke lengte deze oorpootjes hebben. Voor een betere fit op je hoofd.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde licht doorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert.

Type Oakley Prizm Lens

Prizm Trail

De Oakley Flight Jacket Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden dieper en helderder in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kan je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kan je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Flight Jacket Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.