Menu
Retour

Lunettes de Soleil Oakley Latch Key Prizm

Lunettes de Soleil Oakley Latch Key Prizm
Soldes
Transmission de lumière
99,95 82,05 de réduction
En stock (encore 9)

  • Commandé avant 22:00, livré le lendemain
  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 65.437 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

concacter service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • Via het handige scharnier kun je de bril eenvoudig aan je shirt klemmen.
  • Het frame is voorzien van O-Matter materiaal, wat deze bril licht en duurzaam maakt.
  • De Prizm Black lens kent een lichtdoorlatendheid van 11% en is daardoor geschikt voor extreem zonnige dagen.
  • De Prizm Black lens is een stuk minder opvallend dan andere Oakley lensen.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley
Type de verre Contraste
Couleur de la monture Matte Black
Couleur des verres Prizm Black
Transmission de lumière 11%
Indice de couleur Journée ensoleillée

Description

Description

De Oakley Latch Key Prizm is een mooie retro zonnebril die voorzien is van de nieuwste technologieën. Deze nieuwe toevoeging aan de Latch-brillencollectie heeft een roestvrijstalen beugel voor een randloze look. Bovendien is er een handige scharnier toegevoegd, waardoor deze zonnebril eenvoudig aan je shirt geklemd kan worden. Het frame is gemaakt van Oakley´s eigen O-Matter materiaal. Hierdoor is deze fietsbril zeer licht qua gewicht en ook super duurzaam. Het Plutonite Lens materiaal staat garant voor een uitstekende bescherming tegen UV-straling van de zon. Natuurlijk is het belangrijk dat deze zonnebril ook goed en comfortabel op je hoofd zit. De gepatenteerde Three-Point Fit techniek voorziet in deze wens en laat de bril alleen contact maken met de neus en de zijkanten van het hoofd.

Prizm Black lens
De Prizm Black lens is door zijn lichtdoorlatendheid van 11% geschikt voor de extreem zonnige dagen. Door zijn rustige, donkere kleur valt hij niet zo op als de andere Prizm lensen. Dit rustige karakter heeft deze fietsbril zowel aan de buitenkant als de binnenkant. De Prizm technologie reguleert alle kleuren weg die je niet wilt zien. Doffe kleuren worden ´warmer´ wat vervolgens leidt tot een beter contrast. Groene, blauwe en rode kleuren worden helderder en dieper in vergelijking met andere kleuren. Het positieve resultaat hiervan is dat je allerlei details en objecten beter van elkaar kan onderscheiden. Dankzij deze kleurverbetering creëert de Oakley Latch Key Prizm ook een heerlijke ontspanning voor het oog.
En lire plus

Fourni avec

• Oakley Latch Key Prizm zonnebril
• Opbergzakje


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Latch Key Prizm
Oakley Latch Key Prizm
99,95
Ce produit
Oakley Latch Beta Prizm Grey
Oakley Latch Beta Prizm Grey
109,95
Oakley Latch Beta Prizm Tungsten
Oakley Latch Beta Prizm Tungsten
117,95
Oakley Frogskins Lite Prizm Sapphire
Oakley Frogskins Lite Prizm Sapphire
99,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Latch Key Prizm Oakley Latch Beta Prizm Grey Oakley Latch Beta Prizm Tungsten Oakley Frogskins Lite Prizm Sapphire
Oakley Latch Key Prizm Oakley Latch Beta Prizm Grey Oakley Latch Beta Prizm Tungsten Oakley Frogskins Lite Prizm Sapphire
1 avis
Type de verre Contraste Prizm Grey Contraste Contraste
Couleur de la monture Matte Black Matte Black Olive Ink Matte Black
Couleur des verres Prizm Black Prizm Grey Tungsten Prizm Sapphire
Transmission de lumière 11% 17% 14% 12%
Indice de couleur Journée ensoleillée Journée ensoleillée Journée ensoleillée Journée ensoleillée
99,95 109,95 117,95 99,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Technologieën:

Iridium lens
De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd.

High Definition Optics
Dit is een verzameling van gepatenteerde technologieën die er voor zorgen dat Oakley brillen voldoen aan de test normen van het ''American National Standards Institute'' voor optische helderheid, visuele betrouwbaarheid en slagvastheid.

Plutonite Lens
Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermt tegen de UV straling.

Three-Point Fit
Een gepatenteerde innovatie die verzekert dat het frame alleen contact met de neus brug en de zijkant van het hoofd maakt. Dit systeem zorgt er voor dat de lens in een nauwkeurige optische uitlijning zit en een fijne pasvorm heeft die de drukpunten van frames met oorhaken elimineert.

O-Matter
Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.


De Prizm Black is door zijn 11% lichtdoorlating echt geschikt voor de extreem zonnige dagen. Hij valt door zijn rustige donkere kleur niet zo op als de andere prizm lenzen. Hij oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. De prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg , doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De groene, blauwe en rode kleuren worden helderder en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Hierdoor kan je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Prizm Black lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, niet wilt opvallen maar toch de speciale licht gereguleerde prizm lenskwaliteit wil.