Menu
Retour

Cuissard Assos Equipe RSR S9

Cuissard Assos Equipe RSR S9
1 avis
Taille (fabricant)
Sélectionnez : Taille (fabricant)
pour voir la disponibilité
Quelle est la taille de vos jeans ?
Sélectionnez : Quelle est la taille de vos jeans ?
pour voir la disponibilité
290,-
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

 • Livraison gratuite
 • Retourner gratuitement
 • Avis Trustpilot 9.4 de 62.286 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

 • De gebruikte stof is gemaakt uit bijzonder dunne garen die een enorme elasticiteit hebben zodat je deze broek echt als een 2de huid draagt. Zodat er geen wrijving meer optreed voor een hoger comfort.
 • Het lichte maar comfortabele S9 zeem geeft je heel veel comfort tijdens je fietsritten.
 • De pasvorm is verbeterd waardoor je onderrug beter wordt beschermt en de zeem beter op zijn plek blijft zitten.
 • Enorme lichte comfortabele broek. Dit komt omdat ze voor 30% minder gebruik maakt van de verschillende naadsoorten.
 • Bij de Equipe-lijn werkt Assos met maat XLG, dit is maat XL met langere broekspijpen.
 • De aanschafprijs van een Assos broek ligt hoger dan het gemiddelde maar daar krijg je ook de allerbeste broek voor terug.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Assos
Durée de la sortie +120 minutes
Couleur Noir
Type de climat Temps sec avec 18-25 °C
Sexe Hommes
Collection Hiver 2020/2021
Peau de chamois Avec Chamois
Bretelles Oui

Description

Description

Het doel van Assos was om met deze Assos Equipe RSR S9 de beste broek ooit te ontwikkelen. Of ze daarin zijn geslaagd? Wij denken van wel! Vanuit de expertise van profwielrenners werd er gekeken naar het constant wisselen van je rijpositie. Dit heeft natuurlijk invloed op hoe een broek moet zitten en waar die comfort en steun moet geven. Hier ontwikkelde Assos de Ergobox en Rollbar technologieën voor.

De Ergobox zorgt voor een verstevigde achterzijde wat meer stabiliteit geeft voor je onderrug. De Rollbar technologie maakt het mogelijk dat de bretels lager op de achterzijde van de broek geplaatst zijn waardoor het zeem beter op zijn plek blijft zitten. Ook heeft Assos voor deze RSR S9 broek een nieuw stoftype ontwikkeld de .701. Dit is een innovatief materiaal wat bestaat uit bijzonder dunne garen die een enorme elasticiteit hebben. Dit is op een speciale manier zo toegepast zodat er nagenoeg geen wrijving meer optreedt. Hierdoor zit het als een tweede huid om de benen, wat uiteindelijk resulteert in een bijzonder hoog draagcomfort van de broek.

Ook het hart van de broek, de zeem, is verbeterd. Hij is lichter geworden en bestaat uit superAir microShock shuim 3D padding. Dit in combinatie met het kraterCooler-System om de luchtstroom te vergroten. Hij is nu verbonden met de gepatenteerde horizontale Stabilisator aan de rugzijde. Het resultaat? Het bekende ASSOS comfort niveau, maar dan nog beter. De uitkomst van al deze verbeteringen? Met de Equipe RSR 9 heeft Assos hun beste broek tot nu toe ontwikkeld!
En lire plus

Avis

Avis


10 / 10

Jos, 9 mai 2019

Geweldig!

Eerste keer gebruikt voor voor een lange fietstocht van 4 uur. Geen centje pijn, nergens irritatie. Elke cent waard.

Points forts

 • Pasvorm
 • Comfort

Recommandé par le spécialiste des produits

Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Assos Equipe RSR S9
Assos Equipe RSR S9
290,-
Ce produit
Assos Cento Evo
Assos Cento Evo
255,-
Assos Equipe RS Spring Fall S9
Assos Equipe RS Spring Fall S9
230,-
Comparer les produits ci-dessus
Assos Equipe RSR S9 Assos Cento Evo Assos Equipe RS Spring Fall S9
Assos Equipe RSR S9 Assos Cento Evo Assos Equipe RS Spring Fall S9
1 avis
Taille (fabricant) S / M / L / XL / XXL S / M / L / XL / XXL / 3XL S / M / L / XL / XXL
Quelle est la taille de vos jeans ? 27 - 29 / 30 - 32 / 33 - 35 / 36 - 38 27 - 29 / 30 - 32 / 33 - 35 / 36 - 38 / 39 - 41 27 - 29 / 30 - 32 / 33 - 35 / 36 - 38
Durée de la sortie +120 minutes +120 minutes +120 minutes
Couleur Noir Noir Noir
Type de climat Temps sec avec 18-25 °C
Sexe Hommes Hommes Hommes
290,- 255,- 230,-
Ce produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

A-Lock Engineering
S9 racingFit-systeem met nieuwe textielen en technologieën die samenwerken om de fietsbroek te stabiliseren en de zeem op de plaats houden.

Butterfly Pattern
Dit betreft het primaire textielpaneel dat de onderrug en de benen volledig bedekt en samenkomt aan de achterkant. Een lager aantal naden leidt tot een meer uniforme compressie, minder gewicht en een hoger comfort.

Type.701kompressor
Een gepatenteerd textiel dat speciaal is ontwikkeld voor compressie en comfort. Het bevat 160g/m2, UPF 50+, garen met odorControl, maximale slijtvastheid, wrijvingsreductie en warmtebeheer.

ergoBox
Dit betreft een vierkante patroon constructie die de zeem aan de achterkant omkadert en deze insluit om extra stabiliteit te creëren.

Carbon Xbib
Elastisch materiaal uit één geheel dat omgevouwen wordt en zo een ondersteunend A-frame vormt dat achterin een beperkte verticale rek levert. Boven de X-verbinding wordt een meer flexibel materiaal gebruikt, dat antibacteriële eigenschappen bevat, om vocht te verwerken en vooraan vlak te blijven.

zeroWaist
Een raw-cut en met tape versterkte rand, om de overgang tussen lichaam en stof zo vloeiend mogelijk te maken. Het resultaat is meer comfort met minder druk.

Ultralight Leg Grippers
De nieuwe lycra-/elastaanstructuur is in de banden geweven en wikkelt zich om de dijen. Het resultaat is een zachte, ultra lichte compressie. Een siliconen behandeling blijft achterwege.

30% seam reduction
Het product is voorzien van vlakke en een lager aantal naden. Een hoger comfort en een lager totaalgewicht zijn de positieve resultaten.

S9 Basalt
Dit verwijst naar een antibacteriële microvezel bovenlaag in 3D-basalt kleur. Het is een eerbetoon aan de lavasteen die staat voor kracht, stabiliteit en moed.

superAir microShock foam
Dit betreft een lichtgewicht open-cel-schuim met een schokabsorberende samenstelling. Het schuim keert terug naar zijn oorspronkelijke positie en vult de opening op, elke keer dat de positie in het zadel verandert door de verschuiving van het gewicht.

Assos Waffle/3D-Waffle
Dit is een gepatenteerd drielaags geperforeerd schuim dat het ademend vermogen verhoogd en overtollig gewicht elimineert.

Surface Reduction Design
De voetafdruk van de zeem is verminderd ten opzichte van het vorige Equipe Evo-patroon. Het verliezen van extra gewicht is hiervan het uitgangspunt.

Assos goldenGate
Dit betreft een gepatenteerde technologie die het stiksel langs beide zijpanelen van de zeem onderbreekt. Hierdoor is een

Horizontal Stabilizer
Een gepatenteerde centrale steek, waarmee de achterzijde van de zeem aan het buitenste textiel is bevestigd. Hierdoor verschuift deze niet indien je op de trappers loopt.

Krater Ventilation/Krater Cooler
Dit betreft een systeem van kleine gaatjes vooraan in de zeem. Deze verbeteren de luchtstroom, waardoor de gevoelige plekken beter koel worden gehouden.

XLG en TIR maten
Assos heeft ten opzichte van veel andere merken twee opvallende maten in hun assortiment. Dit zijn de maten XLG en TIR. XLG is eigenlijk een XL maat maar dan met net wat langere broekspijpen dan een normale XL maat. TIR is dan weer de maat XLG, maar dan ook met een net wat wijdere heupomvang en beenomtrek.