Menu
Retour

Lunettes de Vélo Oakley Flight Jacket Photochromic

Lunettes de Vélo Oakley Flight Jacket Photochromic
3 avis
Couleur de la monture
189,95 62,05 de réduction
Actuellement indisponible
Disponibilité prévue: semaine: 31 août - 6 septembre

 • Livraison gratuite
 • Retourner gratuitement
 • Avis Trustpilot 9.4 de 62.101 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

 • Door zijn 'Brow-less design' heeft deze bril geen bovenkant waardoor je een nog groter gezichtsveld hebt.
 • Door zijn speciale 'Advancer' hendel kun je nu zelf kiezen hoever je je bril van je hoofd hebt staan.
 • Voorzien van een photochromatische lens die zich aanpast aan de weersomstandigheden.
 • Ondanks alle voordelen, ziet de Advancer hendel er toch ietwat vreemd en minder clean uit.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley
Adapté aux porteurs de lunettes Non
Type de verre Photochromique
Couleur de la monture Gray Ink
Transmission de lumière 23 - 69%
Type de Monture Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre
Couleur des verres Clear Black Iridium Photochromic Activated
Indice de couleur Conditions variables

Description

Description

De Oakley Flight Jacket Prizm is een fietsbril die vanuit een aerodynamisch oogpunt is ontworpen en is door zijn fantastische eigenschappen de ultieme fietsbril. Waar ze bij de Jawbreaker al een enorm stap vooruit hadden gezet met een vergroot gezichtveld heeft Oakley dit nogmaals verbeterd bij deze Flight Jacket. Doordat deze fietsbril een 'open' bovenkant heeft is er een nog groter gezichtsveld gecreëerd dan ooit tevoren. Ook heeft deze Flight Jacket een betere ventilatie door de speciale Advancer. Dit is een hendeltje op het neusstuk die je makkelijk naar voren of achteren kunt duwen waardoor er nieuwe luchtstromen vrijkomen voor een betere koeling. Dit is bijvoorbeeld enorm fijn als je aan het klimmen bent. Je houdt hierdoor de voordelen van een echte fietsbril maar hij zit niet zo dicht op je gezicht dat er zweet op de lens komt. Ook wordt er bij deze fietsbril 2 verschillende lengtes oorpootjes meegeleverd zodat hij altijd goed op je hoofd zit. Kortom, ben je op zoek naar een fietsbril die door zijn unieke eigenschappen zich echt onderscheidt van de concurrentie? Dan is deze Oakley Flight jacket Prizm de fietsbril voor jou!
En lire plus

Fourni avec

• Oakley Flight Jacket Fietsbril
• Oakley Fotochromatische lens
• 2 maten oorstukjes.
• Brillendoosje
• Opbergzakje

Avis

Avis


10 / 10

Daniel, 24 mars 2020

Perfect sunglasses for UK weather

Went photochromic to give myself flexibility with the unpredictable UK weather. Works really well. Love the flight jackets, perfect unobstructed vision.

Points forts

 • Wide vision
 • Suits sunny and dark days

Points faibles

 • Price

10 / 10

Luc, 5 novembre 2019

Perfecte bril voor voor/najaar met protochromic lens

De perfecte lens/glazen voor in voorjaar en najaar. Het optisch zicht blijft altijd gelijk, ongeacht de lichtsterkte. Past zich naadloos binnen enkele seconden aan, kwaliteit ongeëvenaard. Het montuur is qua pasvorm uitstekend en door de meegeleverde kortere armpjes ook voor compacte Aero helmen aan te passen.

Points forts

 • pasvorm
 • meekleurende lens
 • groot oppervlak zonder bovenrand
 • houdt veel wind uit de ogen
 • licht gewicht ondanks formaat

Points faibles

 • bril uit duurder segment

9 / 10

Twan, 26 mars 2019

Super bril waarbij je niet tegen de rand kijkt

Bril die perfect past en goed meekleurt met t licht. En ja als je plat ligt op je tri-stuur heb je geen rand waar je tegenaan kijkt. Niet de goedkoopste maar wel een zeer prettige bril.

Points forts

 • Passing
 • Meekleuren
 • Geen bovenrand
 • Formaat
 • Geen last van wind innogen

Points faibles

 • Niet de goedkoopste

Recommandé par le spécialiste des produits

Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Flight Jacket Photochromic
Oakley Flight Jacket Photochromic
189,95
Ce produit
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
155,95
Oakley Jawbreaker Photochromic
Oakley Jawbreaker Photochromic
181,95
Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Radar EV Prizm Field
139,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Flight Jacket Photochromic Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Flight Jacket Photochromic Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Radar EV Prizm Field
3 avis 33 avis 60 avis 110 avis
Adapté aux porteurs de lunettes Non Non Non Non
Type de verre Photochromique Contraste Photochromique Contraste
Couleur de la monture Gray Ink Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished Black Polished Black
Transmission de lumière 23 - 69% 20% 23 - 69% 15%
Type de Monture Monture demi-cerclée Monture cerclée Monture cerclée Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre 1 Verre 1 Verre 1 Verre
189,95 155,95 181,95 139,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Advancer

Duw dit hendeltje die geplaatst zit op het neusstuk naar voren en de bril komt verder van je hoofd te staan. Hierdoor wordt er een nieuwe luchtstroom gecreëerd voor een nog betere koeling. Een ideaal hulpmiddel tijdens de enorm warme dagen of als je aan het klimmen bent.

Brow-less design

Deze bril heeft een frameloze bovenkant en is speciaal geoptimaliseerd om mee te gaan fietsen. Hierdoor heb je een nog groter gezichtsveld omdat je nergens meer tegen aan kijkt. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekent betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Adjustable stems

Dankzij de bijgeleverde oorpootjes kun je zelf kiezen welke lengte deze oorpootjes hebben. Voor een betere fit op je hoofd.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Photochromic lens

De Photochromic lens technologie maakt de lens automatisch donkerder wanneer de mate van UV-licht toeneemt. En past automatisch weer aan wanneer het bewolkt wordt naar een lichtere kleur lens die nog steeds 100% UV beschermd.

Type Oakley Fotochromatische Lens:

Oakley Clear Black Iridium Photochromic

De Oakley Flight jacket Clear Black Iridium Photochromic lens is door zijn range van 23-69% lichtdoorlating geschikt voor wisselende omstandigheden. Door zijn 23% kun je hiermee prima in de zon fietsen maar door zijn 69% ook in enorm bewolkt / schaduw weer. Rij je in bewolkt weer dan is de lens transparant, in de zon is de lens donkergrijs. Hierdoor oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. Je houdt die transparante look aan de binnenkant ook als hij op zijn donkerst is. Hij wisselt in ongeveer 10 seconden van de lichtste naar donkerste lichtdoorlating. Ideaal als je bijvoorbeeld ermee in het bos rijd. De Oakley Fi Clear Black Iridium Photochromic lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in wisselende omstandigheden.