Menu
Back

Garmin Index S2

Garmin Index S2
3 reviews
128.80
Currently out of stock
Expected delivery time: This week


mantel-customer-service

Ask a question

Contact our customer Service

Specifications

Specifications

Brand Garmin
Colour Black

Reviews

Reviews


5 / 5

Echte aanwinst

- Frank 17 July 2021

Als aanvulling op onze andere Garmin spullen en de grote tevredenheid daarover deze weegschaal gekocht. Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing en heel makkelijk in te stellen. Na het instellen binnen enkele seconden al verbonden met de Garmin Connect app. Elke weging staat direct in de app en via het schema is alles mooi bij te houden. Geen gedoe met gebruiker selecteren, weegschaal herkent zelf de gebruiker die erop gaat staan. Kortom een echte aanwinst!

Pros & Cons

Makkelijk af te lezen
Zeer makkelijk in gebruik

5 / 5

Duur maar zijn geld waard

- WERNER 19 May 2021

Zeer gemakkelijk in gebruik zag er eerst ingewikkeld uit maar dit is het niet. Zou volgende keer eerder een witte kiezen op de zwarte is alles te zien stof voet afdrukken en zo

Pros & Cons

Alle gegevens duidelijk
Gemakkelijk verbinding met app Garmin connect
WiFi verbinding
Nu nog mijn gewicht onder controle krijgen

4 / 5

Mooi en handig, maar afwijkende vetmeeting

- Ernst-Jan 31 December 2020

Mooie handige weegschaal die na eenmaal ingesteld te zijn, zonder mobiel, elke meeting sync't met Garmin Connect. Als je veel Garmin spullen gebruikt is dit een handige aanvulling. Gemeten vetpercentage (23% bij activiteitsniveau 7) wijkt wel af ten opzichte van eerdere weegschaal (Beuer BF100 ~17%) en vetmeting tijdens sportmedisch onderzoek (~15%). Vetpercentage van mijn vrouw was ook dik 10% hoger. Wil je een nauwkeurigere/lager vet%meting dan is deze weegschaal misschien minder geschikt. Spiermassa komt dan weer wel overeen met vorige weegschaal.

Pros & Cons

Automatische persoonsherkenning
Sync via WIFI
Vet% wijkt behoorlijk af van andere meetingen