We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Rogelli Laval reviews

8.2 / 10 Average from 28 reviews | Write a review

8.2 / 10

28 reviews
5
(8)
4
(19)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


10 / 10

Jeroen 10 April, 2019

Zit goed, is niet te dik ook niet te warm, top!

8 / 10

Bob 19 March, 2019

Iets dikker dan verwacht, maar comfortabel en goede grip

8 / 10

Jarno 4 March, 2019

Mijn inziens beste handschoenen voor deze prijs

Pros
  • Prettige geprijsd
  • Prettige dikte en toch redelijk wind en waterdicht

9 / 10

Rene 13 February, 2019

Tussen de 5 en 15 graden wil jij deze handschoen aan hebben!

De Laval lijkt alles te hebben wat je zou willen vinden in een 'tussenhandschoen'. Bij het aantrekken is het meteen raak. Comfortabele en goede pasvorm. Hij zit lekker strak en is compact. Winddicht, maar toch ademend, niet te warm, niet te koud, perfect voor het voorjaar!

Pros
  • pasvorm
  • zitten lekker strak
  • hoge manchet
  • licht en comfortabel
  • Met de recente aanbieding een echte knaller!
Cons
  • Het etiket aan de zijkant had er afgemogen
  • Maar dat is eigenlijk geen minpunt..

9 / 10

Joeri 12 February, 2019

Top handschoenen

Comfortabele handschoenen voor in het voorjaar

Pros
  • Comfortabel
  • Niet te warm
  • Niet te koud
  • Mooi

8 / 10

Machiel 11 February, 2019

Prima handschoenen

Fijne handschoenen! Ze zitten goed strak, zijn lekker warm en de bediending van touchscreen geen probleem. Ik zou ze aanraden.

Pros
  • Zitten lekker strak
  • Goede bescherming tegen de kou
  • Loopt door over de pols
  • Bediening touchscreen werk prima
Cons
  • Zijn iets te flexibel, daardoor minder steun
  • Niet waterdicht
  • Geen kussentje om zweet af te vegen

8 / 10

Willy 9 February, 2019

Top handschoenen

Aangehad tijdend strandrace met temperatuur van 3 graden. Eerste 15 minuten leken de handschoenen niet warm genoeg. Na 15 minuten heerlijke warme handjes! Vallen inderdaad klein dus op voorhand maatje groter bestellen. XL voldeed goed bij mijn middelgrote handen (man van 1,85)

Pros
  • warm
  • compact
  • soepel
  • mooi
Cons
  • vallen klein

7 / 10

Ruud 4 February, 2019

Tussen door handschoen. Tot 2a3 graden

Mooi soepel dragend.

Pros
  • Elastische boord
  • Soepel dragend

8 / 10

Annick 21 January, 2019

Prima voor niet al te koud weer

Prima handschoenen tussen de 5 en 15 graden schat ik in. Niet voor extreem koud weer. Wel prima rond het vriespunt om mee hard te lopen. Gebruik ze voor zowel fietsen als hardlopen.

7 / 10

RA 20 November, 2018

Goede aankoop

Zeer goede handschoenen voor de koude dagen tot 5 graden..

Pros
  • Goede pasvorm
  • Grip
  • Zitten lekker
Cons
  • Maatje groter bestellen
  • Niet voor onder nul

8 / 10

Rico 12 November, 2018

Had steun plekken mogen hebben

Pros
  • Wind dicht
  • Geen zweethanden
Cons
  • Er zitten geen drukpunten in

10 / 10

Barry 12 November, 2018

Blij mee

Prima prijs voor goed product. Bovenkant is winddicht en binnenkant ventileert goed.

Pros
  • Prijs
  • Winddicht en toch ventilerend

8 / 10

Rudi 21 February, 2018

Aanrader voor prima prijs

Handschoenen met een prima pasvorm, elastiek is lang genoeg om kieren met winterjack te voorkomen, telefoon is goed te bedienen en warm genoeg bij temperatuur rond het vriespunt!

8 / 10

ARNO 16 February, 2018

opvallende verschijning

wanneer het niet te koud is een prettige handschoen met lange vingers

Pros
  • prijs / kwaliteit
Cons
  • geen

8 / 10

Jos 24 January, 2018

Fijne handschoen voor het voor- en najaar

Ik heb deze Rogelli Laval tijdens een 4-tal tochten gedragen bij een temperatuur van ca. 4 graden. Hiervoor zijn ze eigenlijk onvoldoende geïsoleerd kreeg toch nog koude vingertoppen tijdens het fietsen. Ik denk persoonlijk dat ze prima geschikt zijn voor een temperatuur tussen 5 en 10 graden. Ze vallen wel klein uit, zeker een maat groter bestellen. Zijn verder prima afgewerkt.

Pros
  • betaalbaar
  • goede afwerking
  • looks
Cons
  • geen winterhandschoen
  • vallen klein uit

8 / 10

Bart 23 January, 2018

goede handschoenen, warm en goede grip

Heb deze handschoenen éénmaal gedragen op m'n MTB, gevallen en m'n heup gebroken. Naast op de fiets bieden de handschoenen een erg goede grip op m'n krukken en bieden een goede bescherming tegen de kou. Erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Zijn slanke handschoenen.

Pros
  • grip
  • pasvorm
  • prijs-kwaliteit

10 / 10

Jelle 15 January, 2018

Must have

Dit zijn echt top dingen. Heb ze al ruim een jaar en draag ze van oktober tot april, zowel op racefiets als cross. Tot een graad of 5 te dragen zonder koude handen!

Pros
  • Grip
  • Koubescherming

9 / 10

Hans 21 November, 2017

Fijne handschoenen

Fijne handschoenen Met vingertoppen waarmee je nog steeds je touchscreens kan bedienen.

Pros
  • Pasvorm
  • Looks
Cons
  • Geen

8 / 10

Merijn 20 November, 2017

Prima handschoen voor de frissere dagen

Getest tijdens het hardlopen bij een temperatuur van rond de 6 graden en een straf windje op de dijk: geen koude vingers. Wat dat betreft dikke prima. Of ze ook bij lagere temperaturen voldoen, kan ik nog niet zeggen. Zoals ook in andere review al opgemerkt is de maatvoering aan de krappe kant. Normaal kan ik prima uit de voeten met een L, nu zitten ze redelijk strak. Wat dat betreft zou een maattabel bij het product handig zijn.

Pros
  • Winddicht
  • Netjes afgewerkt
  • Prijs / kwaliteit verhouding
Cons
  • Valt wat klein

7 / 10

Arne 30 August, 2017

Kwaliteitsvolle handschoenen

Handschoenen zijn van goede kwaliteit. De rubber grip onderaan is heel degelijk. Misschien net te warm om heel het jaar door te gebruiken. De maatvoering is wel redelijk klein. Een XL zit me toch nog krap, terwijl ik deze koos om zeker ruim genoeg uit te komen.

Pros
  • Kwaliteit afwerking
  • Rubber grip
Cons
  • Kleine ivgm maat

10 / 10

Marita 3 May, 2017

Mooi en warm bij 4 tot 14 graden

Hele mooie aansluitende handschoenen. Perfect voor als je die lompe winterhandschoenen niet meer aan wilt, maar korte handschoentjes net te koud zijn. De silicone stukjes zijn prettig bij het vasthouden van het sturen en het pakken van een bidon. Blij met de aanschaf!

Pros
  • Mooi
  • Strak

9 / 10

Marc 1 March, 2017

ideaal voor deze tijd van het jaar

Onlangs bij droog weer weliswaar uitgetest en geen klachten te formuleren: licht, soepel, comfortabel en toch beschermend tegen weer en wind, lijkt me. goede prijs/kwaliteit.

Pros
  • licht
  • soepel
  • comfortabel
  • beschermend

8 / 10

Jos 24 December, 2016

Zit als een tweede huid

Fijne sporthandshoenen. In ieder geval winddicht, een prettige temperatuur, je krijgt geen koude handen maar ook niet warmer dan je wilt. Nog geen regen gehad dus ik weet niet of ze waterdicht zijn. Minder geschikt om mee te fietsen door de dikke naad bij de duimaanzet, dat irriteert vrij snel. Het aan doen van de handschoenen gaat vrij lastig omdat de manchet aan de krappe kant is. De handschoen sluit daardoor wel goed af maar ik heb even gedacht om een grotere maat te nemen.

Pros
  • Winddicht
  • Prettige temperatuur
  • Goede passing
  • Afsluiting manchet
Cons
  • Dikke naad bij de duimaanzet
  • Krappe manchet

7 / 10

Jclm 6 December, 2016

veel voor weinig

Pros
  • vorm
  • lengte vingers
  • winddicht
  • stijlvol
  • super veel grip
Cons
  • geen

8 / 10

Hans 20 April, 2016

goed handschoentje

Goede handschoen voor deze prijs. Is wel dun waardoor hij niet heel warm is, maar voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Pros
  • Goede pasvorm
  • Veel grip
  • Licht
Cons
  • Dun

8 / 10

Michel 17 March, 2016

voldoet prima

Pros
  • winddicht

6 / 10

Peter-Paul 27 April, 2015

Strakke handschoen voor warmer weer

Prima handschoen ter bescherming van volledige vingers (op MTB soms hard nodig), niet snel echt te warm. Biedt goede grip maar mis wel wat polstering. Daardoor relatief vrij snel last van druk op handpalmen

Pros
  • pasvorm
  • bescherming
  • gevoel
Cons
  • dunne polstering

8 / 10

Koos 24 February, 2015

Prima handschoenen voor fris weer, voldoende isolatie en grip