Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

4 / 5

Ser godt ud, falder pænt ind i styret fin lyd

- Sabine, 31 marts, 2024

Bælterne er gode

Fordele og ulemper

Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Upåklageligt!

- Quentin, 26 februar, 2024

Installationen tager kun et par minutter og er et simpelt spørgsmål om at følge anbefalingerne. Din cykel vil se upåklagelig ud med denne diskrete ringeklokke!

Automatisk oversat

4 / 5

Diskret klokke i god kvalitet med behagelig lyd

- APM, 13 januar, 2024

Godt hørbar, men ikke irriterende for den øvrige trafik. Alle dele er coatede, så jeg forventer en noget længere levetid end ved tidligere køb.

Fordele og ulemper

Alle dele i farver
Fin lyd
Ikke prangende
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Klokken, der ikke ligner en klokke

- René, 1 december, 2023

Jeg har allerede en Knog og har brugt den på min racercykel i et par år. Klokken er lavet af holdbare materialer

Fordele og ulemper

Brugervenlighed monteres i en håndevending
Design/klar tone
Passer ind i dit cockpit
Nej, det gør det ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke

- Jelmer, 10 november, 2023

Præcis hvad du køber!

Fordele og ulemper

Cykelklokke, der passer rundt om dit styr
Ringer godt. Selv ældre mennesker kan høre dig!
Forsigtig ved montering for at undgå ridser.
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Tim, 30 juni, 2023

Jeg tøvede på grund af anmeldelserne om, at den ikke ville være høj nok. Men klokken har en fin lydstyrke efter min mening, så lad det ikke afskrække dig.

Fordele og ulemper

Design
Lyden er god
Næppe mærkbar
Ret dyr for en klokke
Automatisk oversat

4 / 5

Smuk minimalistisk klokke

- Julian, 24 juni, 2023

Selvom jeg har læst her og der, at fjederen føles lidt skrøbelig og/eller knækker af, ville jeg give denne klokke en chance. Jeg havde en lignende klokke fra et andet mærke, som gav virkelig dårlig lyd. I det mindste giver denne klokke god lyd og er meget bedre og pænt færdig. Det kan næsten ikke mærkes, og det var præcis derfor, jeg købte denne klokke. Jeg spekulerer på, hvor længe den vil holde, men indtil videre er jeg meget glad og tilfreds med den!

Fordele og ulemper

God lyd
Minimalistisk
Næsten usynlig på styret
Rimelig pris
Automatisk oversat

4 / 5

Gør, hvad den skal: Ringe

- Johan, 7 juni, 2023

Lever op til forventningerne. Jeg har tidligere haft Knog Oi Luxe, men fjederen er allerede knækket på den. Denne virker meget mere solid og er også billigere.

Fordele og ulemper

Høj klokke
Skiller sig ikke ud
Solid
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Bælter gode, ikke hårde

- Gvas, 23 april, 2023

Bælter gode, ikke hårde

Fordele og ulemper

Bælterne er gode
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

4 / 5

smuk og diskret, men lidt for stille

- Eddy, 15 april, 2023

Jeg forventede, at lyden ville være lidt bedre, men designet er meget flot.

Fordele og ulemper

optager kun lidt plads
ser godt ud og er ikke klodset
er til den stille side
Automatisk oversat

4 / 5

Als het nodig is doet ie wat ie moet doen.

- Arthur, 17 februar, 2023

Da jeg to gange mødte min cykel, vidste jeg det godt. Det gør wielrennen et stykke mere tilsløret.

Fordele og ulemper

Minimalistisk design
Onopvallend opvallend
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design cykelklokke

- Robert, 8 december, 2022

Flot cykelklokke! Et anderledes design end normale cykelklokker. Pænere, mindre iøjnefaldende på styret. Jeg kan også bedre lide lyden end de normale cykelklokker.

Fordele og ulemper

design
Diskret
God lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Praktisk lille iøjnefaldende klokke

- Michel, 6 december, 2022

Jeg har 3 af disse klokker nu, 2 på mtb'en og 1 på racercyklen. De er billige, lette og næsten ikke mærkbare. Jeg bruger den regelmæssigt, og for mig ringer den højt nok. Desværre er ingen klokke høj nok for nogle mennesker, så de bevæger sig ikke. Det er en skam, at fjederen ikke er lavet af rustfrit stål, så den ruster, når den er blevet rengjort og/eller regnet på et par gange. Men alt i alt en fin lille klokke!

Fordele og ulemper

let
lille
ringe hårde nok
du skal placere den rigtigt
rust
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk klokke med flot og slankt design

- Robin, 2 november, 2022

Installationen er nem, og lyden er fin. Lydstyrken kunne dog godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

Enkelt design
Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Ikke særlig højlydt
Ser ikke særlig solid ud eller føles ikke særlig solid
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Mark, 29 oktober, 2022

Klokken sidder godt og stramt på styret, men lyden er lidt for blød.

Fordele og ulemper

ser godt ud
Ikke særlig svært
Automatisk oversat

4 / 5

Slankt udseende klokke og lav pris

- Colin, 4 september, 2022

Dette er en slank klokke, der gør, hvad der er brug for til en lav pris. Perfekt til landevej/Gravel eller MTB

Fordele og ulemper

Lav pris
Ser godt ud
Udfører det nødvendige arbejde
Automatisk oversat

4 / 5

Produkt af god kvalitet.

- Joona, 1 september, 2022

Fungerer godt, kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Stealth
Ikke den mest højlydte klokke derude...
Automatisk oversat

4 / 5

Fijne bel!

- Amber, 27 august, 2022

Envoudig monteerbaar. Smukt design. Wel een vrij hoog geluid waardoor sommige mensen de bel wat later horen. Keertje extra bellen voor de zekerheid

Fordele og ulemper

Flot design
Makkelijk te monteren
Na 3 maanden beetje verkleurd richting
Vrij hoog geluid, niet iedereen hoort hem goed
Automatisk oversat

4 / 5

God, men skal ses over tid

- Fabrice, 26 august, 2022

Attraktivt, diskret udseende. Integrerer perfekt med de andre betjeningselementer. Lyder højt nok, men ikke hver gang. Virker skrøbelig. Skal ses over tid

Fordele og ulemper

Størrelse
Udseende
Ringer ikke hver gang
Virker skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Super boble!

- Frans, 25 august, 2022

Nem at montere, er ikke i vejen og nem at betjene, og så ser den perfekt ud.

Fordele og ulemper

Lyder langt og godt
Optager næsten ingen plads på dit styr
Stilfuld
Lidt dyr, hvis du vil have en anden farve
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Tom, 23 august, 2022

Fin klokke, som man næsten ikke kan se. Klokken lyder ikke særlig højt, men højt nok.

Fordele og ulemper

Diskret
Smuk
Dyr
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

4 / 5

Ottimo campanello alternativo.

- Roberto, 10 august, 2022

Montato su monopattino elettrico si integra benissimo. Selv om lyden ikke er særlig kraftig, kan den mærkes.

Fordele og ulemper

Bello esteticamente
Suono brillante
Data la dimensione, poco potente
Mekanismen er i plastik,
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Adrian, 8 august, 2022

Købt til racercykel. Fungerer fint til formålet

Fordele og ulemper

Falmer pænt væk
Let at installere
Mindre støjende i byen
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design og masser af lyd

- Koen, 5 august, 2022

Efter at have læst mange anmeldelser fandt jeg ud af, at den går ret hårdt til værks, så tøv ikke med at købe den.

Fordele og ulemper

Passer diskret
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Diskret

- Renaud, 28 juli, 2022

Gør jobbet, diskret på bøjlen

Fordele og ulemper

Diskret
Let at montere
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke, når du cykler afslappet og ikke har travlt med at få folk til at holde ind til siden.

- Ronald, 10 juli, 2022

Ved kraftigere vind og mere støj fra omgivelserne er cykelklokken ikke let at høre for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Lille og smalt design
Mindre hørbar med mere støj fra omgivelserne
Automatisk oversat

4 / 5

Funktion og design

- Wim, 10 juli, 2022

Fin klokke, der larmer nok til at advare forgængere

Fordele og ulemper

Funktionalitet
Smukt design
Bremse- og skiftekabler kan forstyrre opkaldet
Automatisk oversat

4 / 5

Kunne være højere

- Mathias, 21 juni, 2022

For at sætte den fast, er det bedst at fjerne håndtaget osv. Men det er ikke noget problem. Jeg har også en lignende klokke (noname fra Kina), som føles en smule højere og lysere i lyden.

Fordele og ulemper

Godt design
Iøjnefaldende
Lidt støjsvag
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Hans van der Vlist, 14 juni, 2022

Fin klokke og ikke så mærkbar, men lyden kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

design
montering
lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, lille brugssag.

- Nicky, 10 juni, 2022

Den sad hurtigt på min cykel og ser meget pæn ud. Desværre rykker plastknappen på fjederen nogle gange, når jeg ringer. Så kan jeg ikke længere ringe ordentligt. Med lidt fifleri kan jeg få det til at fungere igen. Men det er ikke ideelt. På trods af fifleriet er den ikke gået i stykker endnu. Ellers en fin klokke med en klar klang.

Fordele og ulemper

fin
klar lyd
Let at montere
Ikke egnet til aerodynamiske styr
Knappen rykker nogle gange tilbage og sidder fast
Automatisk oversat

4 / 5

Skiller sig ikke ud er lille.

- Edward, 3 juni, 2022

Skiller sig ikke ud er lille civiliseret lyd.

Fordele og ulemper

Mulighed for at føre kablet i holderen
Skiller sig ikke ud på styret
Er der flere under plastikken i æsken?
Automatisk oversat

4 / 5

Til den sikre cyklist!

- Steven, 1 juni, 2022

Nem, diskret montering. Uundværlig for enhver sporty cyklist!

Fordele og ulemper

Hip
Subtil redigering
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Dejlig kompakt klokke

- Erik, 1 juni, 2022

Fin lille klokke med en fremragende lyd ... perfekt til landevejscyklen. Placer kablerne godt

Fordele og ulemper

Div farver
Kompakt
Luksuriøs og komplet emballage
Belastning af bremsekabler
Automatisk oversat

4 / 5

Så langt så godt!

- Joëlle, 28 marts, 2022

Efter mange overvejelser købte jeg denne ringeklokke. Jeg var faktisk på udkig efter en ringeklokke, der ikke ville skille sig så meget ud på mit fine racercykelstyr, men de dårlige anmeldelser holdt mig først tilbage. Jeg bestilte den alligevel, og indtil videre er jeg imponeret! Lyden er ikke méga høj, men det flotte, slanke design gør op for det. Forhåbentlig kommer den til at holde længe!

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Smukt design
Ingen mega høj lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Slank klokke med en god lyd

- Pieter, 24 februar, 2022

Valgte disse på grund af det slanke udseende på mit cykelstyr. Jeg var først i tvivl om, hvorvidt klokken kunne høres, men indtil videre går det fint, når jeg overhaler.

Fordele og ulemper

Enkelhed
Lyd
Slankt udseende
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Paul, 17 februar, 2022

Fin boble. Nu skal vi bare vente og se, hvor godt plastikken holder.

Fordele og ulemper

Design
Smukt klar lyd
Den store version er virkelig stor
Automatisk oversat

4 / 5

Perfekt til en let racercykel.

- Baudouin, 15 februar, 2022

Jeg er tilfreds, originalt produkt, let, nemt at montere.

Fordele og ulemper

Letvægt
Nem at installere
En smule skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Meget stilfuld og effektiv

- Vincent, 30 januar, 2022

Lidt svag ringetone midt i trafikken

Fordele og ulemper

Effektiv
Elegant
Ringetonen er lidt svag
Automatisk oversat

4 / 5

Flot stram klokke, man kan næsten ikke se den, men man kan høre den!

- Ron, 24 januar, 2022

Takket være det gennemtænkte design (fordybning til kabler) monteres den pænt på styret, tæt på frempinden, så den næsten ikke kan ses! (i sort version)

Fordele og ulemper

design
lyd
montering
Automatisk oversat

4 / 5

Et overraskende design

- Werner, 22 december, 2021

En fin cykelklokke, fordi den er så diskret. Lydstyrken er dog ikke særlig høj, men den lyder.

Fordele og ulemper

lys
smukt design
dyr
Ikke særlig højlydt
Automatisk oversat

4 / 5

Hele smukke bel.

- Nils, 12 december, 2021

Hele mooie en goed werkende bel alleen jammer dat het veertje dat de hendel vast houdt niet roestvrij is en ook moeilijk droog te houden.

Fordele og ulemper

goed geluid
onopvallend
smukt design
veertje onder de bel roest snel
Automatisk oversat

4 / 5

Ser godt ud og er let at installere

- Guido, 25 oktober, 2021

Næsten perfekt, for at få den bedste støj skal "betjeningen" være præcis.

Fordele og ulemper

Design
Installation
Kunne godt være lidt højere
Automatisk oversat

4 / 5

Flot, smal, passer på ethvert styr, uanset hvor meget udstyr du har på det.

- Håkan, 31 august, 2021

Jeg kan godt lide, at denne klokke er så smal. Den passer lige mellem stilken og tt-stangen. Og så har den en dejlig klar lyd.

Fordele og ulemper

Klar og ikke for høj lyd
Optager ikke meget plads
Automatisk oversat

4 / 5

En god klokke, der er sin pris værd.

- Endrik, 7 august, 2021

God og høj klokke! Lyden er ikke for skarp

Fordele og ulemper

Let at montere
Optager ikke meget plads på styret
Plads til at montere bremsekabel osv. nedenunder
Automatisk oversat

4 / 5

smukt design, kan bygges endnu mindre

- Thomas, 30 juni, 2021

smukt design, kan bygges endnu mindre

Fordele og ulemper

Fungerer perfekt
Godt design
En smule stor
Automatisk oversat

4 / 5

Smuk og med bedre holdbarhed end før

- Robin, 27 maj, 2021

Det ser ud til, at denne klokke har fået en opgradering. Mens tidligere modeller havde en svag fjeder, ser den nuværende ud til at være meget fastere. Resultatet er en flot ringeklokke, som knap nok er synlig på min racercykel OG en tillid til, at den holder meget længere nu om dage.

Fordele og ulemper

Forbedret holdbarhed
Næsten usynlig på cyklen
Slankt design
Automatisk oversat

4 / 5

slankt design på styret.

- Philip, 19 maj, 2021

Jeg havde forventet, at håndtaget ville være mere robust til en klokke til denne pris.

Fordele og ulemper

Diskret design
lille type, lyd ok
håndtaget er ikke særlig stabilt
stor type, lyden kunne være bedre
Automatisk oversat

4 / 5

Fint produkt

- Martijn, 8 april, 2021

Funktionelt design og god betjening gør det til et fint produkt.

Fordele og ulemper

Klar og venlig lyd
Let at montere
Velintegreret styr
Automatisk oversat

4 / 5

Smukt slankt og godt

- Peter, 7 april, 2021

Hvis du vil have et minimalistisk design på f.eks. en elegant urban elcykel, er dette en meget fin løsning. Fordi den er så lille, er lyden ikke særlig høj, men den høje frekvens gør den mærkbar nok.

Fordele og ulemper

Materialer af høj kvalitet
minimalistisk
ringetonen har en høj frekvens, så den skiller sig ud
Selvom ringetonen er høj, er den relativt blød
Automatisk oversat

4 / 5

Fint og smukt enkelt design

- Marloes, 22 februar, 2021

Smukt produkt. Æsken indeholder værktøj til montering. Stramt design. God lyd

Fordele og ulemper

Fremragende lyd
Monteringssæt medfølger
Nem montering
Automatisk oversat

4 / 5

Klar klokke med smukt design

- Daniel, 12 februar, 2021

Veldesignet ringeklokke, der også passer til tykke racercykelstyr. Flot design. Dog ret dyr for en ringeklokke.

Fordele og ulemper

Design
Klar boble
Dyrt
Automatisk oversat

4 / 5

Flot ringetone!

- Adriaan, 3 februar, 2021

Aerodynamisk cykelklokke til en god pris, en god investering!

Fordele og ulemper

Lys
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk vare

- Ralf, 1 februar, 2021

Lyden kunne godt have været lidt højere.

Fordele og ulemper

Nem montering
Smukt design
Lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Funktionel og stilfuld ringeklokke til racercyklen

- Edwin, 31 januar, 2021

Smuk (stilfuld) og fin klokke (klar lyd) og dejligt, at bremse-/skiftekablerne kan skjules under klokken (fordybning), især med brede styr.

Fordele og ulemper

Kabler kan skjules under klokken
Klar lyd
Stilfuld
Virker en smule skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

okay, men følsom over for snavs

- Dieter, 13 januar, 2021

Jeg har haft klokken i ca. 2 uger nu, under en mountainbiketur kom der noget mudder imellem den, og så ringede den ikke så godt længere. rensede den igen bagefter med kompressor, og nu er alt fint igen. det er derfor, jeg vil råde til kun at bruge den på en landevejscykel

Automatisk oversat

4 / 5

Smukt designet klokke.

- Arno, 8 december, 2020

Smal cykelklokke til landevejscyklen, som er uundværlig i dag.

Fordele og ulemper

Form
Lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Lige tilpas.

- Gerton, 6 december, 2020

Det er nemt.

Fordele og ulemper

Høj
Lille
Nej
Automatisk oversat

4 / 5

Original og fungerende cykelklokke

- Willem, 2 december, 2020

Original og velfungerende cykelklokke. Klokken er hurtig at montere, men du skal sørge for, at ingen kabler skubber mod klokken, for så forsvinder lyden.

Fordele og ulemper

Hurtigt installeret
Kompakt
Original
Automatisk oversat

4 / 5

God, men lidt upraktisk kabelsamler

- Per, 24 november, 2020

Det eneste reelle problem med uret er, at kablerne skal gå på undersiden af styret for at gå ind i ringen. Ellers krydser de hinanden, og hvis de rører ved uret, virker det ikke. Bortset fra det er det et dejligt minimalistisk ur, der fungerer godt.

Fordele og ulemper

Minimalistisk
Stilfuld
Kablerne skal føres på undersiden
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Anniek, 21 november, 2020

Fantastisk klokke, god lyd, let vægt, nem at montere og flot design

Automatisk oversat

4 / 5

Fin lille klokke

- Yde, 5 november, 2020

Fordele og ulemper

Klar lyd
Nem at betjene
Ser cool ud
Bliver let viklet ind i kablerne
Hvor længe holder fjederen...
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke, men

- Leen, 25 oktober, 2020

Fordele og ulemper

Enkel montering
Slap fjeder
Smuk
Blød lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, men den ringer ikke særlig højt.

- Leen, 25 oktober, 2020

Automatisk oversat

4 / 5

Smukt, slankt og diskret design

- Martin, 10 september, 2020

Lige præcis!

Fordele og ulemper

Design
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Forvirrende smuk lyd

- Zeggiknie, 1 september, 2020

Meget flot ting. Meget fin lyd. Måske skiller den sig ikke nok ud, når det larmer på gaden på grund af dette. Det var trods alt ikke alle, der flyttede sig for mig.

Fordele og ulemper

God lyd
Smukt design
Lyden er ikke altid klar nok
Automatisk oversat

4 / 5

smuk slank bel med godt lyd

- Tim, 16 august, 2020

Jeg har valgt denne smukke slank, fordi den næsten ikke er opstillet på din cykel. desuden også et tydeligt ping!

Fordele og ulemper

design
Lyd
synlighed på cyklen
ingen
Automatisk oversat

4 / 5

Fin, men stor

- Nienke, 26 juli, 2020

Nem at montere, selv når kablerne er i vejen. Til en racercykel synes jeg dog, at den er lidt stor

Automatisk oversat

4 / 5

Fin, diskret og velfungerende cykelklokke

- Chris, 18 juli, 2020

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Bare en god klokke!

- Remco, 15 juli, 2020

Det handler bare om en god klokke. Den eneste ulempe er, at folk opdager det for sent ved ret høj hastighed. Men det kan også skyldes hastigheden. Hvis du bare er på udkig efter en god ringeklokke, der ikke skiller sig ud på din racercykel, er dette et godt køb!

Fordele og ulemper

Design
Farve
Lyd
Høj hastighed
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design

- Walter, 13 juli, 2020

Fordele og ulemper

Flot design
Ikke irriterende på racercykel
Lyder højt nok
Automatisk oversat

4 / 5

Super praktisk

- Cor, 10 juli, 2020

Fantastisk lyd og aerodinamisk formet, stilfuld

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Tydeligt hørbar
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Original

- Misha, 8 juli, 2020

Det er en original dørklokke. Jeg tog den i guld. Jeg lavede en fejl. Det ser bling bling ud. Jeg anbefaler lysegrå. Den har 3 fejl: - dyr for en dørklokke - Intet kan komme i vejen for ringen. På en racercykel er der kabler og et styr, så det er ikke let at finde et sted på styret ... - Når du kører på en slibende overflade med små vibrationer, ringer ringeklokken af sig selv. Slet ikke højt. Men efter 3 timer på landevejen kan det begynde at blive irriterende. Ikke desto mindre ringer den højt, og knappen er meget tilgængelig.

Fordele og ulemper

Høj klokke
Originalt udseende
Tilgængelig knap
Kræver intet andet element for at røre ved annea
Kære
Støj
Automatisk oversat