Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

1 / 5

Stort tilbageslag!

- Job, 22 januar, 2024

Meget skuffende kvalitet. Flot design, men fungerer knap nok og gør ikke det, den er beregnet til. Spild af penge.

Fordele og ulemper

Lille
Fjeder af dårlig kvalitet
Næsten ingen ringelyd
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men desværre slet ikke tilfreds med funktionaliteten.

- Carl, 12 juni, 2023

Fordele og ulemper

Smukt design
Fjederen folder sig sammen efter få ganges brug
Stille
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men dårlig kvalitet.

- Bart, 18 april, 2023

Klokkens fjeder er af dårlig kvalitet, og efter seks måneder og ikke så meget brug er den allerede bøjet, hvilket gør klokken ubrugelig.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyden er ofte ikke høj nok
Svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Gik i stykker efter 2 dage, alt for skrøbelig

- Sébastien, 17 december, 2022

Klokken gik i stykker efter den anden dag. Fjederen er meget skrøbelig og bøjede meget hurtigt. Og knappen for enden af fjederen gik løs. Klokken er nu ubrugelig. Designet er meget flot, og det er meget fristende at købe den (hvilket jeg gjorde på trods af de negative anmeldelser), men begå virkelig ikke den samme fejl. Den er alt for skrøbelig.

Fordele og ulemper

Design
Let at installere
Diameter ikke særlig velegnet til ophæng
Lav volumen
Meget, meget skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Livstruende.

- Cees, 4 oktober, 2022

Denne klokke kan ikke bruges effektivt i trafikken, men meget få trafikanter kan høre klokken.

Fordele og ulemper

Let at montere
Smuk
Alt for stille, bilister kan ikke høre dig.
Kun cyklister kan høre denne klokke.
Automatisk oversat

1 / 5

Jeg er ikke tilfreds

- Christophe, 2 juni, 2022

Svag lyd, næsten uhørlig! Ærgerligt, for det er en flot, elegant klokke

Fordele og ulemper

Smuk klokke
For lidt lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig artikel

- Freek, 21 maj, 2022

Kan lide dårligt, fjederen er for svag, derfor svag lyd til at alarmere

Fordele og ulemper

Alt for slap, ingen høj lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke...

- Frans, 17 maj, 2022

Klokken går i stykker i løbet af meget kort tid. Fjederen drejer, og så er klokken ubrugelig. En værdiløs klokke, med andre ord.

Fordele og ulemper

Dårlig kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Fejlsalg.

- Erik, 3 maj, 2022

Skrøbelig ting, går meget let i stykker. Og så er den også dyr. Lad være med det.

Fordele og ulemper

Fin klokke
Virker slet ikke, dårligt køb
Automatisk oversat

1 / 5

Kun egnet til udstilling.

- Arnout, 29 april, 2022

Defekt efter ca. 10 opkald. Fjeder skæv. Klokken ubrugelig

Fordele og ulemper

fin model
meget dårlig konstruktion af knappen
Automatisk oversat

1 / 5

fjeder, der skal ændres !!!!!!!!

- ROMAN, 29 april, 2022

klokken bliver ubrugelig efter et par ringninger, fordi fjederen er for blød

Fordele og ulemper

Ergonomi og diskretion på styret
Klokkefjeder for let
Automatisk oversat

1 / 5

Waardeloos ding

- Guido, 12 april, 2022

første at opviel er det tydeligt lagere geluidsniveau binnen enkele weken vervormde het veertje waardoor de bel helemaal niet meer functioneerde

Fordele og ulemper

lille, forbi lys og GPS på stuur
veertje lubbert, waardoor bel niet meer werkt
zeer zwakke/ zachte fietsbel
Automatisk oversat

1 / 5

Ikke bæredygtig

- Adam, 23 januar, 2022

Det fungerer mindre og mindre godt for hver gang, indtil fjederen er strakt til det punkt, hvor der ikke kan påføres nogen god kraft.

Fordele og ulemper

Kompakt
Ser godt ud
Ikke længere brugbar inden for et år
Skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig konstruktion. Gik i stykker den første dag.

- David, 19 januar, 2022

Fordele og ulemper

diskret
skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Smart klokke, men gør ikke, hvad den skal gøre

- JW, 18 januar, 2022

Efter et par opkald springer den skævt, ser smart ud, men gør ikke det, den blev hyret til.

Fordele og ulemper

Flot disgn
smart emballage
går hurtigt i stykker
svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Meget dårlig kvalitet

- Arjen., 10 januar, 2022

Klokken var allerede i stykker efter en uge. Fjederen bliver meget hurtigt skæv. Jeg satte den tilbage et par gange, men den knækkede af efter seks måneder. En kammerats var også hurtig til at knække den.

Fordele og ulemper

Stilfuld
Lille lyd
Meget dårlig kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Anbefales ikke

- Jan, 29 december, 2021

Godt design. Ikke høj nok og endnu mindre ved regn. Stadig meget skrøbelig konstruktion. Knog-garantien holder ikke.

Fordele og ulemper

Design
Mindre i regnvejr
Skrøbelig
Stille
Automatisk oversat

1 / 5

Klokken er så knust

- Marlies, 20 oktober, 2021

Klokken gik i stykker med det samme, så min oplevelse er negativ.

Fordele og ulemper

Smuk klokke
Var allerede i stykker efter 1 dags brug
Automatisk oversat

1 / 5

Er ikke i overensstemmelse

- Casper, 19 oktober, 2021

Desværre var denne klokke en stor skuffelse. Ikke høj nok, især under våde forhold. Den gik også i stykker efter et par måneder.

Fordele og ulemper

Udseende
Ikke høj nok i mange situationer
Kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Ingen god cykelklokke

- Maarten Gerritsen, 1 oktober, 2021

Køb ikke, hvis du leder efter en ringetone, der kun skal give en høj ringetone, når du ringer.

Fordele og ulemper

ser godt ud
lav ringende lyd
rasler en smule, når man cykler
Automatisk oversat

1 / 5

Moderat produktion

- Maarten, 10 august, 2021

Købte dette produkt for et par måneder siden. Efter et par ture knækkede fjederen, og den kan ikke repareres. Værdiløs

Fordele og ulemper

Nyttig idé
Fjer
Går hurtigt i stykker
Må ikke købes
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men fungerer dårligt og bryder hurtigt sammen.

- Robert, 18 juli, 2021

Hvis bare jeg havde læst anmeldelserne tidligere: faktisk for blød lyd og ikke holdbar. Jeg har brugt den 4 gange, og fjederen er allerede "strakt", fordi man er nødt til at skubbe hammeren for langt væk for at få et godt hørbart "pinggg". Kort sagt: Lad dette produkt ligge på hylden, og gå efter en BBB Loud&Clear eller Noisy Brass. Måske lidt mindre pæne, men de virker.

Fordele og ulemper

Design
For blød "pinggg"
går (for) hurtigt i stykker
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig kvalitet og ikke brugbar inden for 1 måned

- Eric, 13 juli, 2021

Dårlig mekanisme Kunne bruge klokken et par gange, hvorefter fjederen vendte sig og bare holdt op med at ringe. Værdiløst køb.

Fordele og ulemper

Flot form
Hurtig at samle
Dyr
Fjederen knækker hurtigt
Pris-kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Udseendet kan snyde.

- Phaedrus, 23 maj, 2021

Gekocht op uiterlijk en merk. Is echter goedkoop product, kermiskwaliteit. Was na een paar keer bellen al kapot. Kies wat anders!

Fordele og ulemper

Ser ud
Prijs
Slechte kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke

- Mathieu, 22 februar, 2021

At har allerede bøjet fjederen to gange

Fordele og ulemper

Design
Foråret bryder hurtigt ud
Ny hvert år
Pris/kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Fraråde

- Hinke, 15 februar, 2021

Fordele og ulemper

God lyd
Smuk
Folk kan ikke høre dig
Næsten øjeblikkeligt defekt
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke lort

- Sebo, 1 januar, 2021

Flot design, men kontrolmekanismen er af plastik. Især når den er kold, knækker den af. Til den pris kunne man forvente, at producenten havde lavet nogle udholdenhedstest.

Fordele og ulemper

design
går hurtigt i stykker
Automatisk oversat

1 / 5

Smuk, men værdiløs

- Maarten, 31 december, 2020

Denne klokke er smuk og skiller sig ikke ud på dit styr. Hos mig gik den i stykker to gange: Fjederen, der holder klokken, er meget skrøbelig. Den store variant er heller ikke så høj; den mindre variant virker højere.

Fordele og ulemper

Æstetisk
Holdbarhed
kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Foråret bryder hurtigt sammen

- Jens, 27 december, 2020

Købte denne klokke til 5 personer fra cykelklubben. I mellemtiden er den allerede ikke brugbar/hørbar med 4 personer, fordi fjederen ikke er robust nok.

Fordele og ulemper

design
dyrt
ikke høj nok
ikke robust
Automatisk oversat

1 / 5

ødelagt inden for et par måneder

- Aad, 9 december, 2020

værdiløs bare stop med at sælge

Automatisk oversat

1 / 5

Sonettedel for stor og kabeltaster

- JF, 6 december, 2020

Automatisk oversat

1 / 5

desværre - undskyld

- Pierre, 13 september, 2020

i januar 2019 købte jeg klokken, efter et 3/4 år gik fjederen i stykker / væk, fik en ny til garanti, desværre nu 12. september det samme problem igen, vil ringe, men desværre springer fjederen væk igen. med de få gange, jeg skal ringe, er det klart for mig, at jeg ikke anbefaler at købe denne smukke klokke længere. en simpel gratis NFTU klokke har gjort det perfekt i årevis!

Fordele og ulemper

ser godt ud
svag fjeder
Automatisk oversat