Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

1 / 5

Flot design, men dårlig kvalitet.

- Bart, 18 april, 2023

Klokkens fjeder er af dårlig kvalitet, og efter seks måneder og ikke så meget brug er den allerede bøjet, hvilket gør klokken ubrugelig.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyden er ofte ikke høj nok
Svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Gik i stykker efter 2 dage, alt for skrøbelig

- Sébastien, 17 december, 2022

Klokken gik i stykker efter den anden dag. Fjederen er meget skrøbelig og bøjede meget hurtigt. Og knappen for enden af fjederen gik løs. Klokken er nu ubrugelig. Designet er meget flot, og det er meget fristende at købe den (hvilket jeg gjorde på trods af de negative anmeldelser), men begå virkelig ikke den samme fejl. Den er alt for skrøbelig.

Fordele og ulemper

Design
Let at installere
Diameter ikke særlig velegnet til ophæng
Lav volumen
Meget, meget skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Livstruende.

- Cees, 4 oktober, 2022

Denne klokke kan ikke bruges effektivt i trafikken, men meget få trafikanter kan høre klokken.

Fordele og ulemper

Let at montere
Smuk
Alt for stille, bilister kan ikke høre dig.
Kun cyklister kan høre denne klokke.
Automatisk oversat

1 / 5

Jeg er ikke tilfreds

- Christophe, 2 juni, 2022

Svag lyd, næsten uhørlig! Ærgerligt, for det er en flot, elegant klokke

Fordele og ulemper

Smuk klokke
For lidt lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig artikel

- Freek, 21 maj, 2022

Kan lide dårligt, fjederen er for svag, derfor svag lyd til at alarmere

Fordele og ulemper

Alt for slap, ingen høj lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke...

- Frans, 17 maj, 2022

Klokken går i stykker i løbet af meget kort tid. Fjederen drejer, og så er klokken ubrugelig. En værdiløs klokke, med andre ord.

Fordele og ulemper

Dårlig kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Fejlsalg.

- Erik, 3 maj, 2022

Skrøbelig ting, går meget let i stykker. Og så er den også dyr. Lad være med det.

Fordele og ulemper

Fin klokke
Virker slet ikke, dårligt køb
Automatisk oversat

1 / 5

Kun egnet til udstilling.

- Arnout, 29 april, 2022

Defekt efter ca. 10 opkald. Fjeder skæv. Klokken ubrugelig

Fordele og ulemper

fin model
meget dårlig konstruktion af knappen
Automatisk oversat

1 / 5

fjeder, der skal ændres !!!!!!!!

- ROMAN, 29 april, 2022

klokken bliver ubrugelig efter et par ringninger, fordi fjederen er for blød

Fordele og ulemper

Ergonomi og diskretion på styret
Klokkefjeder for let
Automatisk oversat

1 / 5

Waardeloos ding

- Guido, 12 april, 2022

første at opviel er det tydeligt lagere geluidsniveau binnen enkele weken vervormde het veertje waardoor de bel helemaal niet meer functioneerde

Fordele og ulemper

lille, forbi lys og GPS på stuur
veertje lubbert, waardoor bel niet meer werkt
zeer zwakke/ zachte fietsbel
Automatisk oversat

1 / 5

Ikke bæredygtig

- Adam, 23 januar, 2022

Det fungerer mindre og mindre godt for hver gang, indtil fjederen er strakt til det punkt, hvor der ikke kan påføres nogen god kraft.

Fordele og ulemper

Kompakt
Ser godt ud
Ikke længere brugbar inden for et år
Skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig konstruktion. Gik i stykker den første dag.

- David, 19 januar, 2022

Fordele og ulemper

diskret
skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Smart klokke, men gør ikke, hvad den skal gøre

- JW, 18 januar, 2022

Efter et par opkald springer den skævt, ser smart ud, men gør ikke det, den blev hyret til.

Fordele og ulemper

Flot disgn
smart emballage
går hurtigt i stykker
svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Meget dårlig kvalitet

- Arjen., 10 januar, 2022

Klokken var allerede i stykker efter en uge. Fjederen bliver meget hurtigt skæv. Jeg satte den tilbage et par gange, men den knækkede af efter seks måneder. En kammerats var også hurtig til at knække den.

Fordele og ulemper

Stilfuld
Lille lyd
Meget dårlig kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Anbefales ikke

- Jan, 29 december, 2021

Godt design. Ikke høj nok og endnu mindre ved regn. Stadig meget skrøbelig konstruktion. Knog-garantien holder ikke.

Fordele og ulemper

Design
Mindre i regnvejr
Skrøbelig
Stille
Automatisk oversat

1 / 5

Klokken er så knust

- Marlies, 20 oktober, 2021

Klokken gik i stykker med det samme, så min oplevelse er negativ.

Fordele og ulemper

Smuk klokke
Var allerede i stykker efter 1 dags brug
Automatisk oversat

1 / 5

Er ikke i overensstemmelse

- Casper, 19 oktober, 2021

Desværre var denne klokke en stor skuffelse. Ikke høj nok, især under våde forhold. Den gik også i stykker efter et par måneder.

Fordele og ulemper

Udseende
Ikke høj nok i mange situationer
Kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Ingen god cykelklokke

- Maarten Gerritsen, 1 oktober, 2021

Køb ikke, hvis du leder efter en ringetone, der kun skal give en høj ringetone, når du ringer.

Fordele og ulemper

ser godt ud
lav ringende lyd
rasler en smule, når man cykler
Automatisk oversat

1 / 5

Moderat produktion

- Maarten, 10 august, 2021

Købte dette produkt for et par måneder siden. Efter et par ture knækkede fjederen, og den kan ikke repareres. Værdiløs

Fordele og ulemper

Nyttig idé
Fjer
Går hurtigt i stykker
Må ikke købes
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men fungerer dårligt og bryder hurtigt sammen.

- Robert, 18 juli, 2021

Hvis bare jeg havde læst anmeldelserne tidligere: faktisk for blød lyd og ikke holdbar. Jeg har brugt den 4 gange, og fjederen er allerede "strakt", fordi man er nødt til at skubbe hammeren for langt væk for at få et godt hørbart "pinggg". Kort sagt: Lad dette produkt ligge på hylden, og gå efter en BBB Loud&Clear eller Noisy Brass. Måske lidt mindre pæne, men de virker.

Fordele og ulemper

Design
For blød "pinggg"
går (for) hurtigt i stykker
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig kvalitet og ikke brugbar inden for 1 måned

- Eric, 13 juli, 2021

Dårlig mekanisme Kunne bruge klokken et par gange, hvorefter fjederen vendte sig og bare holdt op med at ringe. Værdiløst køb.

Fordele og ulemper

Flot form
Hurtig at samle
Dyr
Fjederen knækker hurtigt
Pris-kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Udseendet kan snyde.

- Phaedrus, 23 maj, 2021

Gekocht op uiterlijk en merk. Is echter goedkoop product, kermiskwaliteit. Was na een paar keer bellen al kapot. Kies wat anders!

Fordele og ulemper

Ser ud
Prijs
Slechte kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke

- Mathieu, 22 februar, 2021

At har allerede bøjet fjederen to gange

Fordele og ulemper

Design
Foråret bryder hurtigt ud
Ny hvert år
Pris/kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Fraråde

- Hinke, 15 februar, 2021

Fordele og ulemper

God lyd
Smuk
Folk kan ikke høre dig
Næsten øjeblikkeligt defekt
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke lort

- Sebo, 1 januar, 2021

Flot design, men kontrolmekanismen er af plastik. Især når den er kold, knækker den af. Til den pris kunne man forvente, at producenten havde lavet nogle udholdenhedstest.

Fordele og ulemper

design
går hurtigt i stykker
Automatisk oversat

1 / 5

Smuk, men værdiløs

- Maarten, 31 december, 2020

Denne klokke er smuk og skiller sig ikke ud på dit styr. Hos mig gik den i stykker to gange: Fjederen, der holder klokken, er meget skrøbelig. Den store variant er heller ikke så høj; den mindre variant virker højere.

Fordele og ulemper

Æstetisk
Holdbarhed
kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Foråret bryder hurtigt sammen

- Jens, 27 december, 2020

Købte denne klokke til 5 personer fra cykelklubben. I mellemtiden er den allerede ikke brugbar/hørbar med 4 personer, fordi fjederen ikke er robust nok.

Fordele og ulemper

design
dyrt
ikke høj nok
ikke robust
Automatisk oversat

1 / 5

ødelagt inden for et par måneder

- Aad, 9 december, 2020

værdiløs bare stop med at sælge

Automatisk oversat

1 / 5

Sonettedel for stor og kabeltaster

- JF, 6 december, 2020

Automatisk oversat

1 / 5

desværre - undskyld

- Pierre, 13 september, 2020

i januar 2019 købte jeg klokken, efter et 3/4 år gik fjederen i stykker / væk, fik en ny til garanti, desværre nu 12. september det samme problem igen, vil ringe, men desværre springer fjederen væk igen. med de få gange, jeg skal ringe, er det klart for mig, at jeg ikke anbefaler at købe denne smukke klokke længere. en simpel gratis NFTU klokke har gjort det perfekt i årevis!

Fordele og ulemper

ser godt ud
svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men desværre slet ikke tilfreds med funktionaliteten.

- Carl, 12 juni, 2023

Fordele og ulemper

Smukt design
Fjederen folder sig sammen efter få ganges brug
Stille
Automatisk oversat

1 / 5

Stort tilbageslag!

- Job, 22 januar, 2024

Meget skuffende kvalitet. Flot design, men fungerer knap nok og gør ikke det, den er beregnet til. Spild af penge.

Fordele og ulemper

Lille
Fjeder af dårlig kvalitet
Næsten ingen ringelyd
Automatisk oversat

2 / 5

For blød

- Jonathan, 24 maj, 2023

Klokken ser flot ud og fylder ikke meget på styret. Men betjeningselementerne er lige så dårlige som klokker fra 2,50 hos Action, og hvad vigtigere er, så er lyden alt for blød.

Fordele og ulemper

samling
ser godt ud
alt for blød
Dårlig betjening og ikke holdbar
Automatisk oversat

2 / 5

Fin ting, men det afhænger meget af din cykel, om den overhovedet virker.

- Youri, 5 februar, 2023

Flot design, men på min Giant Contend SL virker denne klokke simpelthen ikke. Der er for lidt plads til fri bevægelse gennem kablerne, og på båndet virker det ikke.

Fordele og ulemper

Smukt design
Fungerer dårligt med cykler uden kabelintegration
Automatisk oversat

2 / 5

Hvis jeg skulle gøre det hele om igen, ville jeg ikke købe den.

- Christian, 27 september, 2022

Meget skuffet over dette produkt, som virkede fint. Desværre larmer den ikke så meget som en almindelig dørklokke.

Fordele og ulemper

Diskret udseende
Pris
Holder godt på bøjlen
Lyder ikke særlig højt
Automatisk oversat

2 / 5

Stilfuld, men ikke prisen værd!

- Jörgen, 22 september, 2022

Dårlig lyd gør, at den ikke kan anbefales, og slet ikke til den pris, du betaler.

Fordele og ulemper

Lille
Stilfuld
Dårlig lyd
Dyr
Velsmagende
Automatisk oversat

2 / 5

Dårlig kvalitet

- Jolanda, 20 april, 2022

1 år i brug, og så knækkede fjederen af, kan ikke repareres!

Fordele og ulemper

God lyd
smukt design
Derefter ubrugelig
fjederen knækker let
For dyr
Automatisk oversat

2 / 5

Ser godt ud, men lyden er elendig

- Erik, 24 marts, 2022

Det ser godt ud, men lyden er alt for svag. Så man får ikke noget ud af den. Købte alligevel en anden normal klokke

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyd alt for svag -> ubrugelig
Automatisk oversat

2 / 5

Smuk, men holdbarhed endnu ikke i top (i min model)

- Edwin, 31 oktober, 2021

fin ting, men et par praktiske ulemper. 1. Når du installerer, skal du sørge for, at dine kabler ikke ligger op ad den, ellers får du ingen lyd. 2. Efter 1,5 er fjedermekanismen slidt op. praktisk talt ubrugelig.

Fordele og ulemper

pæn
skiller sig ikke ud
fjederen bliver lam
Kablet sidder fast mod det
Automatisk oversat

2 / 5

Flot design, men lyden er for blød

- Dimitri, 10 juli, 2021

Folk hører ikke klokken på afstand, kun når du er tæt på (men det er for sent).

Fordele og ulemper

Design
Lyden er for blød
Pris
Automatisk oversat

2 / 5

Fin cykelklokke, men helt ubrugelig i lang tid på grund af dårlig fjedermekanisme.

- Philip, 1 juli, 2021

Du kan bruge denne klokke i et år. Når fjederen har strakt sig en smule. Klokken er ubrugelig. Fjederen er også udsat for korrosion, hvilket betyder, at klokken bare bryder sammen efter et stykke tid.

Fordele og ulemper

Sejt design
Fjederen knækker hurtigt. Klokken er ubrugelig.
Automatisk oversat

2 / 5

Havde forventet lidt mere af den

- Denis, 11 juni, 2021

Jeg har haft ringeklokken på cyklen i 3 år nu og vil prøve den mere luksuriøse variant for at se, om den passer bedre.

Fordele og ulemper

Let at montere
Stilfuld og diskret
Fjederen, som hammeren sidder på, bliver hurtigt halt
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

2 / 5

For det meste smuk. Mindre funktionelle.

- Jelle-Bart, 18 maj, 2021

Frem for alt er det en dejlig klokke. Ikke særlig høj. Fanger først øjet efter at have ringet mindst 3 gange.

Fordele og ulemper

Dejlig dinggg
Let at fastgøre
Ikke højlydt
Automatisk oversat

2 / 5

God idé, ekstremt dårlig udførelse

- Koen, 12 maj, 2021

Fin cykelklokke, der er næsten 'usynlig' på en racercykel. Fjederen er dog problematisk, som det allerede er skrevet i anmeldelser. Den bliver så skæv, at klokken simpelthen holder op med at virke. Dum designfejl, for ellers ville det være en topper.

Fordele og ulemper

smart design
Fjeder
Automatisk oversat

2 / 5

Vil bestemt ikke anbefale denne klokke.

- Daan, 10 maj, 2021

Desværre bøjede fjederen sig efter 2 anvendelser. Designet er flot, men desværre er kvaliteten af produktet dårlig. Til denne pris bør man forvente mere og i det mindste ingen plastik og en bedre mekanisme (fjeder).

Fordele og ulemper

Lyden er fin
Smukt design
Dyrt
Irriterende vibrationer under cykling
Plasthammer/fjeder, der hurtigt knækker
Automatisk oversat

2 / 5

Den smukkeste cykelklokke, men middelmådig kvalitet

- Jules, 4 maj, 2021

Jeg nød at cykle med denne klokke i et år, fordi den er meget flot (i sort på min sorte cykel). Men fjederen på udløseren begyndte snart at ruste (mens cyklen er indendørs), og til sidst faldt den af undervejs, så klokken ikke længere virker :-(

Fordele og ulemper

Den smukkeste klokke, jeg kender
Moderat kvalitet
Automatisk oversat

2 / 5

Skrøbelig, går hurtigt i stykker.

- Nils, 20 april, 2021

Efter én opbevaring i skuret mod andre cykler og "klappen" delvist knækket af og fjederen bøjet. Skrøbeligt produkt.

Fordele og ulemper

Diskret
Smukt design
Går hurtigt i stykker
Moderat lydstyrke
Automatisk oversat

2 / 5

For dyr til minimal lyd

- Boris, 21 marts, 2021

Jeg er på udkig efter en særlig højlydt(!) og let håndterlig (helst uden at jeg behøver at tage min hånd af styret) ringeklokke til landevejscykler. Dette er min tredje ringeklokke, og lyden af klokken forsvinder med det samme i det fri. Det eneste positive er designet, men ringeklokkens funktionalitet halter, da lyden langt fra er tilstrækkelig.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Pris
Automatisk oversat

2 / 5

Ældgammelt problem: knappen knækker af

- Michel, 22 november, 2020

Fin klokke, smuk, også høj nok og praktisk. Men .... ved første forkerte berøring (mtb, så det kan nemt ske) knækker den lille hammer af. Kan ikke repareres. Væk med en dyr, flot klokke!

Fordele og ulemper

Design
Lille, kommer ikke i vejen
Lyd
Dyr
Sårbar!
Automatisk oversat

2 / 5

Moderat, fjeder rustet igennem efter et par måneder

- Joeri, 27 oktober, 2020

Fin klokke, men jeg kan være kort om kvaliteten. Efter flere måneders brug var fjederen helt gennemrustet. Ikke lavet til at blive brugt udenfor, hvor en cykel normalt bliver brugt....

Fordele og ulemper

Design
Blød lyd
Kvalitet
Valg af materiale
Automatisk oversat

2 / 5

Alt for blød

- Erik, 19 oktober, 2020

Smukt design, men slet ikke praktisk. Lyden er alt for blød. Plastikclipsen, der bruges til at ringe med, er også meget svag. Den bøjer i alle retninger, så klokken ikke bliver ramt ordentligt.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Materiale
Automatisk oversat

2 / 5

Flot klokke, moderat kvalitet

- Albert, 19 september, 2020

Klokken ser flot ud, og når den gør det, giver den en god lyd. Desværre knækkede/strakte fjederen sig for mig efter kun et par måneder. Det er klokkens svage punkt.

Fordele og ulemper

ser godt ud
stikker ikke ud på styret
Dårlig fjeder
Automatisk oversat

2 / 5

Lader kvaliteten tilbage at ønske

- Arald, 6 juli, 2020

Jeg er nu 2 år henne og har haft 2 af disse cykelklokker. Da jeg købte dem, faldt mit øje på det subtile/stramme design, men jeg ville ikke bestille dem igen. Den første klokke var stort set defekt efter 2 måneder efter min mening. Fjederen var slap/bøjet, hvilket gjorde det ret svært at ringe. Denne klokke producerer også meget lidt lyd. I løbet af de sidste 2 år har jeg regelmæssigt overhalet irriterede fritidscyklister på min cykel, som stadig råbte til mig, at jeg skulle ringe med ringeklokken. Tip: begå ikke den samme fejl som mig ved kun at se på, hvordan klokken ser ud! En Hidemybell kombineret med en navigation er af meget bedre kvalitet og producerer mere lyd.

Fordele og ulemper

Let at montere
Slankt design
Fjederen er af dårlig kvalitet og bliver hurtigt slap
Ikke hørbar for andre cyklister
Automatisk oversat

3 / 5

Korrekt

- Bastien, 1 marts, 2023

nem at installere, meget let, kan ses over tid. efter et stykke tid synes jeg ikke, at man kan høre dørklokken så godt (midt i Paris, for eksempel).

Fordele og ulemper

let
føles spinkel
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, god lyd

- Schoonhaven, 13 januar, 2023

Fin klokke, passer godt på styret, kan næsten ikke ses og ringer godt! God lyd. Med min tidligere klokke knækkede den lille hammer af efter kun 2 år. Forhåbentlig holder denne længere.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Stram
Hammeren var knækket af på den forrige klokke
Automatisk oversat

3 / 5

For lidt lyd

- Darcey, 22 september, 2022

Ser elegant ud, men man får ikke meget ud af den; producerer meget lidt lyd.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lidt støj
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men meget skrøbeligt og blødt

- Loet, 5 september, 2022

Det er allerede min anden. Designet er smukt og passer perfekt, så klokken ikke er i vejen på mit styr. Men den er ikke særlig høj. Andre cyklister flytter sig ofte først, når jeg er lige bag dem, og så får jeg jævnligt kommentaren "ring med klokken!" slynget mod bagsiden af min hjelm. Da jeg ringede ofte og højlydt under en cykeltur, mistede jeg den skrøbelige ringeklokke. Men på grund af Mantels hurtige service håbede jeg stadig at kunne bestille endnu en Knog.

Fordele og ulemper

Let at betjene
Skiller sig ikke ud
Smukt design
Blød
Skrøbelig
Automatisk oversat

3 / 5

For dyr, placering på styret uhensigtsmæssig.

- Rene, 16 august, 2022

Et lignende produkt på AliExpress koster en brøkdel af denne pris. Monteres tæt på styrstammen, hvilket er upraktisk, hvis du vil ringe, så skal du tage hånden af styret hver gang.

Fordele og ulemper

Farve
Pasform
Lyd
Placering på styret
Pris
Automatisk oversat

3 / 5

Mere udseende end....

- Jens Michael, 14 juli, 2022

Jeg synes, klokken er for stille til vejtrafik

Fordele og ulemper

Montering
Stilfuld og elegant
For stille
Automatisk oversat

3 / 5

Lyden er for svag.

- Patrice, 18 marts, 2022

Jeg er lidt skuffet over den lave lydstyrke på dette horn, når andre af samme design tilbyder en lyd, der er meget mere hørbar for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Diskret klokke
Let at montere
Lyden er for lav
Automatisk oversat

3 / 5

Dobbelt følelse med denne klokke

- Bert, 27 februar, 2022

Meget flot design, kvalitet skuffende

Fordele og ulemper

Fin støj
Næsten usynlig
Ikke særlig solid
Larmer på ujævn vej (svag fjeder?)
Automatisk oversat

3 / 5

Slankt design og diskret

- James, 5 februar, 2022

Burde lyde lidt højere, men er fint tilfreds og er diskret bygget omkring styret. Montering med 1 skrue.

Fordele og ulemper

Diskret og diskret
Nem at montere
Slankt design
Kan lyde højere
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, ikke den bedste konstruktion

- Gabor, 6 december, 2021

Det ser godt ud, jeg kan virkelig godt lide udseendet. Men det er typisk sådan, at designet er vigtigere end funktionen.

Fordele og ulemper

Ser godt ud
Det virker som en skrøbelig konstruktion
Ikke mange justeringsmuligheder
Kunne være højere
Automatisk oversat

3 / 5

Skrøbelig

- Erik, 4 september, 2021

Indtil videre går det fint, men det er virkelig en skrøbelig ting. Det fremgår også tydeligt af de andre anmeldelser, som jeg virkelig burde have læst tidligere.

Fordele og ulemper

Design
God ping
Ventilen er af virkelig dårlig kvalitet
Automatisk oversat

3 / 5

God, men kunne være bedre

- Jonathan, 27 juli, 2021

En skam, at knappen til at ringe med har en slap fjeder. Allerede bøjet efter 1 tur. Virker stadig (men ikke længere ved at trykke ned). Nu skal jeg selv skubbe knappen frem mod klokken for at ringe.

Fordele og ulemper

Passer perfekt
Rent design
Dyr for en cykelklokke
Ikke super højlydt
Slap fjeder
Automatisk oversat

3 / 5

Fjeder i klokke knækket for tidligt, inden for 3 måneder

- Niek, 17 juli, 2021

Lille og kompakt klokke, der bare går i stykker for hurtigt

Fordele og ulemper

Design
Lille
Kvalitet
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men middelmådig kvalitet

- Chris, 2 juni, 2021

Store forventninger i betragtning af prisen, men et meget skrøbeligt produkt, som du bemærker, når du samler det. Ventilen sætter sig fast efter et stykke tid, fjederen ruster og mangler derfor funktion, fordi man ikke længere kan ringe hårdt nok. Kan ikke anbefales.

Fordele og ulemper

Rent cockpit
Smukt design
Efter en måned fungerer ventilen ikke længere ordentligt
Fjederen ruster
Meget skrøbelig
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men fungerer ikke godt!

- Marc, 3 april, 2021

Klokken lyder for blødt, så folk ikke kan høre den.

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Blød lyd
Skal fastgøres "frit
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men håndter den med forsigtighed. Måske for skrøbelig til en MTB og dens omgivelser.

- Martinus, 24 februar, 2021

Fin klokke, høj nok og nem at betjene. Nem at montere, med ideelle kabeludskæringer. På præcis det rigtige sted til min Cube. Betjeningspalen er skrøbelig. Den er hovedsageligt fastgjort til fjederen. Tryk for hårdt på den, og den går i stykker. Betjen den for klodset, og du kan ikke længere ringe så højt, som det var meningen. Efter en måned var min klokke i stykker

Fordele og ulemper

Lyd
Montering
Udseende
Konstruktion
Sårbar
Automatisk oversat

3 / 5

Form gik forud for funktion

- Kees-Jan, 7 januar, 2021

Meget fin ting, men lyden er faktisk ikke høj nok. Gad vide, hvor længe klapfjederen holder ... den er lidt langt ude.

Fordele og ulemper

Attraktivt design
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

3 / 5

For sårbar

- Sjoerd, 26 november, 2020

Fin klokke og god høj lyd, men desværre alt for skrøbelig. Efter et par uger knækkede den lille hammer af, og den ikke helt billige klokke kunne smides i skraldespanden.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Levetid
Svagt materiale
Automatisk oversat

3 / 5

ikke for iøjnefaldende ring, før du ringer!

- Angelo, 24 september, 2020

Flot klokke, meget pænt udført, skiller sig ikke ud. Lækkert materiale. Ringer også meget højt og passer til den tykkere stang. Pas dog på ledninger; klokken er i kurven, hvilket gør den følsom over for ledninger, der rammer den. Fjederen til ringen er følsom, men bøjer hurtigt for langt. Med et lidt hårdere tryk virker klokken stadig. Alt i alt et godt køb, som lader dig fortælle de forankørende, at du er på vej, uden at du behøver at træde på bremsen.

Fordele og ulemper

Højlydt
Passer til tykkere stænger
Smukt design
Fjederen bøjer let
Klokken er i kurven, ret lang
Automatisk oversat

3 / 5

Ser godt ud, men leverer ikke nok decibel

- Jan, 10 september, 2023

Installationen var ikke noget problem, men senere fandt jeg ud af, at jeg ikke blev hørt i den travle bytrafik.

Fordele og ulemper

Installationen er barneleg
Æstetisk tiltalende
Ikke høj nok i bytrafik
Automatisk oversat

3 / 5

Men en fin klokke på et råddent sted

- Wendy, 24 september, 2023

Ringer højt, men skal desværre monteres tæt på mit håndtag, for i nærheden af mine kabler, hvor den egentlig skal, så ringer den ikke.

Fordele og ulemper

Bæltet larmer
Let at montere
Skal monteres på håndtaget ellers h
Automatisk oversat

4 / 5

Gør, hvad den skal: Ringe

- Johan, 7 juni, 2023

Lever op til forventningerne. Jeg har tidligere haft Knog Oi Luxe, men fjederen er allerede knækket på den. Denne virker meget mere solid og er også billigere.

Fordele og ulemper

Høj klokke
Skiller sig ikke ud
Solid
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Bælter gode, ikke hårde

- Gvas, 23 april, 2023

Bælter gode, ikke hårde

Fordele og ulemper

Bælterne er gode
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

4 / 5

smuk og diskret, men lidt for stille

- Eddy, 15 april, 2023

Jeg forventede, at lyden ville være lidt bedre, men designet er meget flot.

Fordele og ulemper

optager kun lidt plads
ser godt ud og er ikke klodset
er til den stille side
Automatisk oversat

4 / 5

Als het nodig is doet ie wat ie moet doen.

- Arthur, 17 februar, 2023

Da jeg to gange mødte min cykel, vidste jeg det godt. Det gør wielrennen et stykke mere tilsløret.

Fordele og ulemper

Minimalistisk design
Onopvallend opvallend
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design cykelklokke

- Robert, 8 december, 2022

Flot cykelklokke! Et anderledes design end normale cykelklokker. Pænere, mindre iøjnefaldende på styret. Jeg kan også bedre lide lyden end de normale cykelklokker.

Fordele og ulemper

design
Diskret
God lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Praktisk lille iøjnefaldende klokke

- Michel, 6 december, 2022

Jeg har 3 af disse klokker nu, 2 på mtb'en og 1 på racercyklen. De er billige, lette og næsten ikke mærkbare. Jeg bruger den regelmæssigt, og for mig ringer den højt nok. Desværre er ingen klokke høj nok for nogle mennesker, så de bevæger sig ikke. Det er en skam, at fjederen ikke er lavet af rustfrit stål, så den ruster, når den er blevet rengjort og/eller regnet på et par gange. Men alt i alt en fin lille klokke!

Fordele og ulemper

let
lille
ringe hårde nok
du skal placere den rigtigt
rust
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk klokke med flot og slankt design

- Robin, 2 november, 2022

Installationen er nem, og lyden er fin. Lydstyrken kunne dog godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

Enkelt design
Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Ikke særlig højlydt
Ser ikke særlig solid ud eller føles ikke særlig solid
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Mark, 29 oktober, 2022

Klokken sidder godt og stramt på styret, men lyden er lidt for blød.

Fordele og ulemper

ser godt ud
Ikke særlig svært
Automatisk oversat

4 / 5

Slankt udseende klokke og lav pris

- Colin, 4 september, 2022

Dette er en slank klokke, der gør, hvad der er brug for til en lav pris. Perfekt til landevej/Gravel eller MTB

Fordele og ulemper

Lav pris
Ser godt ud
Udfører det nødvendige arbejde
Automatisk oversat

4 / 5

Produkt af god kvalitet.

- Joona, 1 september, 2022

Fungerer godt, kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Stealth
Ikke den mest højlydte klokke derude...
Automatisk oversat

4 / 5

Fijne bel!

- Amber, 27 august, 2022

Envoudig monteerbaar. Smukt design. Wel een vrij hoog geluid waardoor sommige mensen de bel wat later horen. Keertje extra bellen voor de zekerheid

Fordele og ulemper

Flot design
Makkelijk te monteren
Na 3 maanden beetje verkleurd richting
Vrij hoog geluid, niet iedereen hoort hem goed
Automatisk oversat

4 / 5

God, men skal ses over tid

- Fabrice, 26 august, 2022

Attraktivt, diskret udseende. Integrerer perfekt med de andre betjeningselementer. Lyder højt nok, men ikke hver gang. Virker skrøbelig. Skal ses over tid

Fordele og ulemper

Størrelse
Udseende
Ringer ikke hver gang
Virker skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Super boble!

- Frans, 25 august, 2022

Nem at montere, er ikke i vejen og nem at betjene, og så ser den perfekt ud.

Fordele og ulemper

Lyder langt og godt
Optager næsten ingen plads på dit styr
Stilfuld
Lidt dyr, hvis du vil have en anden farve
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Tom, 23 august, 2022

Fin klokke, som man næsten ikke kan se. Klokken lyder ikke særlig højt, men højt nok.

Fordele og ulemper

Diskret
Smuk
Dyr
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

4 / 5

Ottimo campanello alternativo.

- Roberto, 10 august, 2022

Montato su monopattino elettrico si integra benissimo. Selv om lyden ikke er særlig kraftig, kan den mærkes.

Fordele og ulemper

Bello esteticamente
Suono brillante
Data la dimensione, poco potente
Mekanismen er i plastik,
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Adrian, 8 august, 2022

Købt til racercykel. Fungerer fint til formålet

Fordele og ulemper

Falmer pænt væk
Let at installere
Mindre støjende i byen
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design og masser af lyd

- Koen, 5 august, 2022

Efter at have læst mange anmeldelser fandt jeg ud af, at den går ret hårdt til værks, så tøv ikke med at købe den.

Fordele og ulemper

Passer diskret
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Diskret

- Renaud, 28 juli, 2022

Gør jobbet, diskret på bøjlen

Fordele og ulemper

Diskret
Let at montere
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke, når du cykler afslappet og ikke har travlt med at få folk til at holde ind til siden.

- Ronald, 10 juli, 2022

Ved kraftigere vind og mere støj fra omgivelserne er cykelklokken ikke let at høre for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Lille og smalt design
Mindre hørbar med mere støj fra omgivelserne
Automatisk oversat

4 / 5

Funktion og design

- Wim, 10 juli, 2022

Fin klokke, der larmer nok til at advare forgængere

Fordele og ulemper

Funktionalitet
Smukt design
Bremse- og skiftekabler kan forstyrre opkaldet
Automatisk oversat

4 / 5

Kunne være højere

- Mathias, 21 juni, 2022

For at sætte den fast, er det bedst at fjerne håndtaget osv. Men det er ikke noget problem. Jeg har også en lignende klokke (noname fra Kina), som føles en smule højere og lysere i lyden.

Fordele og ulemper

Godt design
Iøjnefaldende
Lidt støjsvag
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Hans van der Vlist, 14 juni, 2022

Fin klokke og ikke så mærkbar, men lyden kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

design
montering
lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, lille brugssag.

- Nicky, 10 juni, 2022

Den sad hurtigt på min cykel og ser meget pæn ud. Desværre rykker plastknappen på fjederen nogle gange, når jeg ringer. Så kan jeg ikke længere ringe ordentligt. Med lidt fifleri kan jeg få det til at fungere igen. Men det er ikke ideelt. På trods af fifleriet er den ikke gået i stykker endnu. Ellers en fin klokke med en klar klang.

Fordele og ulemper

fin
klar lyd
Let at montere
Ikke egnet til aerodynamiske styr
Knappen rykker nogle gange tilbage og sidder fast
Automatisk oversat

4 / 5

Skiller sig ikke ud er lille.

- Edward, 3 juni, 2022

Skiller sig ikke ud er lille civiliseret lyd.

Fordele og ulemper

Mulighed for at føre kablet i holderen
Skiller sig ikke ud på styret
Er der flere under plastikken i æsken?
Automatisk oversat

4 / 5

Til den sikre cyklist!

- Steven, 1 juni, 2022

Nem, diskret montering. Uundværlig for enhver sporty cyklist!

Fordele og ulemper

Hip
Subtil redigering
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Dejlig kompakt klokke

- Erik, 1 juni, 2022

Fin lille klokke med en fremragende lyd ... perfekt til landevejscyklen. Placer kablerne godt

Fordele og ulemper

Div farver
Kompakt
Luksuriøs og komplet emballage
Belastning af bremsekabler
Automatisk oversat