Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Godt køb

- Paul, 17 maj, 2023

Leveret godt og hurtigt. Nem at installere.

Fordele og ulemper

Klokkens lyd er fin
Passer perfekt
Automatisk oversat

5 / 5

Fin, forbedret og nu også højlydt

- Jasper, 5 maj, 2023

Min anden Knog Oi, den første holdt i årevis og sidder også på en anden cykel. Købte en ny, denne er tydeligvis højere (det står der noget om på emballagen), og det er en forbedring, for den første var ikke altid let at høre. Men nogle gange skyldes det også andres ører. Jeg er tilfreds med den.

Fordele og ulemper

Design
Diskret
Højt
Automatisk oversat

5 / 5

Fin lille klokke. Fylder næsten ingenting på styret.

- Christ, 4 maj, 2023

Fin lille klokke med god lyd. Jeg har haft flere klokker, der ikke virkede med handsker på, men det gør denne. Det er ret praktisk, når du kan advare vandrere i skoven på din mountainbike om, at du kommer.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille, men modig
smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Top produkt, tilfreds med købet

- Michael, 15 april, 2023

Selv på landevejscyklen skal man kunne høres, og med denne ringeklokke hører medtrafikanterne dig fint komme. Stor hjælp fra mantel rotterdam-medarbejderen. Jeg kan godt lide at komme der, selv om det nogle gange er for den gode kaffe.

Fordele og ulemper

Passer fint ind i styret
Tydeligt hørbar
Automatisk oversat

5 / 5

Meget flot udført og diskret. Toppie.

- Gino RJ, 12 april, 2023

Jeg har prøvet Knog Oi på flere cykler. Det er bare et godt og flot færdigt produkt.

Fordele og ulemper

Knog Oi er ikke påtrængende
Knog Oi er let at høre
Knog Oi virker altid
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende køb!!!

- Tony, 20 marts, 2023

Fantastisk ringeklokke, super nem at montere og ser bare rigtig godt ud på cyklen.

Fordele og ulemper

God lyd
slank model
Automatisk oversat

5 / 5

Top cykelklokke!

- Ruby, 15 marts, 2023

Hvis du nogensinde havde sagt, at jeg ville bruge mere end et par euro på en cykelklokke, ville jeg have kaldt dig skør, men denne lille uanselige, overraskende højlydte cykelklokke er hver en øre værd!

Fordele og ulemper

Flot mat sort, passer godt til mit styr
God lyd
Passer godt på min racercykel
Dyr
Lidt for lille, svær at sætte fast
Automatisk oversat

5 / 5

Dette anbefales

- Ester, 18 januar, 2023

Præcis hvad jeg ledte efter. Jeg er tilfreds med denne cykelklokke.

Fordele og ulemper

God
Automatisk oversat

5 / 5

Flot minimalistisk design, der ikke skiller sig ud på mn cockpit.

- Sven, 14 januar, 2023

Flot minimalistisk design, god kvalitet og høj lydstyrke. Jeg købte straks 2, 1 til mtb og 1 til gravelcykel.

Fordele og ulemper

Materialetyper af høj kvalitet
Smukt design
Tilstrækkelig høj lydstyrke
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk og gør sit arbejde

- Niels, 14 december, 2022

Hope synes, han er for stille, men han har bare en god tilstedeværelse. Den føles solid. Sidder på min mtb og skiller sig ikke rigtig ud på grund af formen, hvilket jeg godt kan lide.

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke rigtig ud med hensyn til størrelse på min mtb
Slank
Smukt, lyst ping
Ingen endnu
Automatisk oversat

5 / 5

Utroligt tilfreds med super kvalitet og gylden service!

- Merle, 12 december, 2022

Det er bestemt ikke første gang, jeg har givet denne cykelklokke i gave til en ivrig cyklist. Hver gang bliver jeg spurgt, hvor jeg har fået denne smukke cykelklokke fra. Og hver gang giver jeg det samme svar: MANTEL!!!

Fordele og ulemper

God lyd
Holdbar
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Kvalitet

- Christian, 4 oktober, 2022

Den passer perfekt på styret.

Automatisk oversat

5 / 5

En fin ringeklokke, som du gerne vil have på din cykel.

- Thomas, 27 september, 2022

En fin klokke, der er godt skjult omkring styret. Jeg havde spurgt via kundeservice, om klokken kunne blive blokeret af bremsekabler på styret. Svaret var, at det kunne den godt, men jeg bestilte den alligevel. Med en Tie-wrap på bremsekablerne blev det løst, og klokken er nu flot på mit styr.

Fordele og ulemper

Design
Skjult
Høj tone er nogle gange svær at høre
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk cykel bel

- Pablo, 26 september, 2022

Flot design, nogle gange når det er vådt, lyder det mindre støjende

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk, funktionel klokke

- Wil, 23 september, 2022

Smuk matsort klokke købt Smukt designet og nem at ringe med Virkelig en pryd på min racercykel

Fordele og ulemper

God klokke
Let at fastgøre
Smuk model
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk lille klokke

- jan, 22 september, 2022

Klokken fungerer godt og er i harmoni med styret.

Fordele og ulemper

Let at samle
Smukt design!
Fjederen er lidt skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

Cykelklokke pur sang

- siem, 25 august, 2022

Nem at montere med alle delene, så den passer godt til ethvert styr.

Fordele og ulemper

Eeg har en fin, klar og skarp lyd
Usynlig på styret
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk ringende klokke

- Per, 23 august, 2022

Fantastisk ringende ur! Design og funktion i perfekt harmoni

Fordele og ulemper

Diskret
Fantastisk lyd
Stilfuld
Ingen
Automatisk oversat

5 / 5

God hørbar klokke

- Remon, 21 august, 2022

Ideel til landevejscyklen og et must have for enhver cyklist. Vejer ingenting. Let hørbar for andre trafikanter

Fordele og ulemper

Praktisk talt usynlig
Tydeligt hørbar
Automatisk oversat

5 / 5

Genopfindelsen af cykelklokken

- Jean-Pierre, 21 juli, 2022

Den ligner ikke en ringeklokke, den passer perfekt til styret på en racercykel, men den lyder som den ægte vare.

Fordele og ulemper

Meget diskret
Meget højlydt
Meget æstetisk
Automatisk oversat

5 / 5

Super horn

- PATRICK, 25 juni, 2022

Jeg er meget glad for mit knog Oi-horn, som ser godt ud på mit styr. Den meget kraftige lyd får alle vandrere på skovstierne til at vende sig om.

Fordele og ulemper

Fantastisk design
Meget klar og kraftfuld lyd
top
nej
Automatisk oversat

5 / 5

Svarer elegant til det juridiske behov for en dørklokke

- Xavier, 13 juni, 2022

Et lydsystem med en fantastisk lyd, som sidder diskret på det sorte styr, hvilket gør det nemt at høre i det fjerne.

Fordele og ulemper

Diskret
kabelføring til bremser/gear
Plastikbeslag kan være skrøbelige
Automatisk oversat

5 / 5

Ikke irriterende synlig cykelklokke, top!

- Buddy, 14 maj, 2022

Gående sætter pris på en cykelklokke i stedet for et "godmorgen!". Det var ikke forventet, men det virker faktisk. Og denne variant er den mindst irriterende på mit styr. Win win

Fordele og ulemper

Ikke irriterende synlig på styret
Vandrere sætter pris på en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg vil varmt anbefale den til alle, der leder efter en ringeklokke, der passer til deres cykel.

- Luc, 11 maj, 2022

Denne dørklokke er præcis, hvad jeg ledte efter. Den er virkelig komplet, selv inklusive monteringsnøglen. Dens design og tone er perfekt. Moderne og diskret.

Fordele og ulemper

Design
Stempel
Automatisk oversat

5 / 5

Topboble til singletracks i mountainbiking

- Jaap, 9 maj, 2022

Meget nyttig

Fordele og ulemper

Funktionel på en mountainbike
Høj nok lydstyrke
Rund og diskret
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

- Sophie, 1 maj, 2022

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Klar lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt

- Michel, 14 april, 2022

Praktisk lille ting, høj nok og dejlig beskeden størrelse. Jeg har 3 i alt, og alle fungerer, som de skal.

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Ingen stor ting på styret
Lys
Automatisk oversat

5 / 5

Den pæneste tilføjelse til min cykel

- Mike, 14 marts, 2022

Bare gør det, funktionel og dejlig stram på styret. Havde læst anmeldelserne på internettet, blød lyd, går hurtigt i stykker. Hvis du bruger den normalt, er der ikke noget galt. Subtil ringelyd, men det er nok. en person med høretelefoner på kan ikke høre det, selv om du råber til vedkommende. jeg har en helt sort cykel, men kobberet ser stilfuldt ud.

Fordele og ulemper

Funktionelt og meget smukt
Hurtig levering gennem brevsprækken
Minimalistisk design
Dyrere på grund af designet, men det er det værd
Helt i plast, så vær forsigtig, når du strammer den til.
Automatisk oversat

5 / 5

Til at få!

- Daniel, 14 februar, 2022

Fremragende ringeklokke, pladsbesparende og passer godt til bdc- og gravelcykler.

Fordele og ulemper

Let at installere, flot udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds

- Tim, 7 februar, 2022

Matt sort er næsten umærkeligt, at det er monteret på styret.

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Lille
Automatisk oversat

5 / 5

God lyd og integrerer godt med styret

- Oscar, 22 januar, 2022

Det er den bedste måde, jeg kender til at advare forbipasserende på uden at ødelægge cyklens æstetik og uden at skille sig for meget ud. Uundværlig i vore dage, hvor det er meget let at finde fodgængere på cykelstier eller på stier og veje.

Fordele og ulemper

Effektiv
Integration af styr
Fjederdeformation alt efter brug
Automatisk oversat

5 / 5

Meget pæn og diskret klokke

- MB, 1 november, 2021

Meget pæn og diskret klokke sammenlignet med standardklokker. Lyden er helt sikkert høj nok uden at skræmme folk.

Fordele og ulemper

Enkel
Minimalistisk
Automatisk oversat

5 / 5

Helt klart anbefalet

- Arthur, 20 oktober, 2021

Klokken skiller sig ikke ud, fordi den er så lille, men den er let at høre.

Fordele og ulemper

Let at høre
Skiller sig ikke ud
Automatisk oversat

5 / 5

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

- Eduard, 10 oktober, 2021

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

Fordele og ulemper

forarbejdning
korrekt og hurtig levering
æstetisk
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste køb

- Sunil, 29 september, 2021

Meget let at samle, og til prisen var det virkelig et godt køb. Vil købe mere af det.

Fordele og ulemper

Flot klokke
God kvalitet
Let at montere
Automatisk oversat

5 / 5

Super flot klokke, der også gør det, den skal ;)

- Sander, 28 september, 2021

Super flot klokke, der også gør det, den skal ;)

Fordele og ulemper

Fin lyd
Let at montere
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

God og ikke dyr

- TF, 27 september, 2021

Lever op til forventningerne!!! Super produkt

Fordele og ulemper

Diskret design
Flot design
Ikke dyr
Nem montering
Tydeligt hørbar
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt, der kan høres på lang afstand

- Anthony, 24 september, 2021

Både på grus- og kanalbanker

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedste boble!

- Anne-Marie, 20 september, 2021

Den var meget nem at samle, og nu kan jeg i det mindste høre den.

Fordele og ulemper

God og høj lyd
Let at samle
Masser af emballage til en klokke
Automatisk oversat

5 / 5

Sikker og

- Corey, 11 september, 2021

Fungerer perfekt, og lyden er fremragende

Fordele og ulemper

Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Et must til din cykel

- Jordy, 9 september, 2021

Dette er et uundværligt produkt på din cykel. Det er asocialt at køre uden ringeklokke, og denne cykelklokke skæmmer bestemt ikke din cykel. Rimelig pris, men produkt af god kvalitet. Købte både til mig selv og min vens cykel.

Fordele og ulemper

Fremragende lyd
Let at fastgøre
Næsten usynlig på styret
Rimelig pris
Automatisk oversat

5 / 5

Ville købe den igen.

- Christine, 4 september, 2021

Ringeklokken passer rigtig godt til cyklen og forstyrrer derfor ikke det overordnede udseende.

Fordele og ulemper

Høj lyd
Meget almindelig
Skiller sig ikke ud på cyklen
Automatisk oversat

5 / 5

Gør præcis, hvad den skal gøre!

- DJ, 28 august, 2021

I butikken spurgte jeg sælgeren: "Jeg vil ikke have en klokke, kan du hjælpe mig med det?" Han forstod præcis, hvad jeg mente! Denne cykelklokke fungerer perfekt, og du bemærker faktisk ikke engang, at du har en klokke på din cykel! (Sælgeren gjorde mig også kort opmærksom på, at der er to forskellige størrelser, så bare vær opmærksom på, hvilken størrelse du har brug for). Også når man kører MTB, ingen 'raslen' og funktionel, når det er nødvendigt! Også på vegne af mine medtrafikanter, tak for dette råd og denne 'jeg vil ikke have en cykelklokke' cykelklokke!!! ;-)

Fordele og ulemper

Funktionel
Man kan næsten ikke se, at det er en klokke!!!
Solid
Automatisk oversat

5 / 5

God værdi for pengene og flot design

- Frédéric, 30 juli, 2021

Smukt design. Nem at installere, der medfølger en adapter til forskellige styrstørrelser. Den er nem at bruge og giver en behagelig kontinuerlig lyd.

Fordele og ulemper

Design
Kvalitet
Lyd
Praktisk
Pris
Antal farver
Automatisk oversat

5 / 5

Øjet vil også have noget!

- Pieter, 17 juli, 2021

Hvis du køber en ringeklokke alene for dens funktion, findes der billigere alternativer. Men øjet vil også have noget, og især på din MTB giver denne klokke også en mere behagelig landing på styret, når du falder. Den kommer i en flot indpakning, og lyden er fin!

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Tilfredsstillende!

- SJ, 30 maj, 2021

Efter 3 ugers brug er jeg meget tilfreds med den.

Fordele og ulemper

God lyd, fungerer fantastisk
Kompakt
Dyr
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende boble

- Rik, 11 april, 2021

Gør præcis, hvad den skal gøre

Fordele og ulemper

Diskret
Slankt design
Tilstrækkelig volumen
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg skulle have haft 1 meget tidligere

- Jeroen, 10 april, 2021

Stierne er ret overfyldte i disse dage, Men man kan ikke leve uden en klokke, og denne skiller sig ikke ud. Øverste klokke

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Smukt og fint
Top boble
Automatisk oversat

5 / 5

Top-boble

- Ties, 5 april, 2021

Det er også den bedste ringeklokke, jeg har haft. Den passer godt på racercyklen og giver en høj lyd.

Fordele og ulemper

Højt
Nice
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Super boble! Et absolut must

- Tim, 26 marts, 2021

Flot klokke og super alternativ til hide-my-bell. Passer perfekt på brede aero-styr (deda superzero). Synes, at hide-my-bell er ret plastikagtig og har læst, at den hurtigt går i stykker.

Fordele og ulemper

God lyd
Passer godt
Robust
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds.

- Johny, 11 marts, 2021

Lyden er bedre end forventet, og udseendet er en racercykel værdig.

Fordele og ulemper

God lyd
Ikke påtrængende
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Det er bestemt ingen skam at sætte denne klokke på landevejscyklen.

- Johan, 10 marts, 2021

Den klare tone er let at høre. Selve klokken er næsten umærkelig, når den sidder på styret. Takket være de forskellige farver er der en passende klokke til alle.

Fordele og ulemper

Let at reparere
Ren tone
Skiller sig ikke ud på styret
Automatisk oversat

5 / 5

Top-produkt

- Jos, 5 marts, 2021

lille i størrelse stor i kvalitet

Fordele og ulemper

Klar lyd
nem at montere
Super design
Automatisk oversat

5 / 5

Godt design.

- Frans, 26 februar, 2021

God, ikke for høj klokke

Fordele og ulemper

Flot design
Ikke for højlydt
Skiller sig ikke ud på styret
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende cykelklokke, som jeg er glad for under alle omstændigheder.

- Frans, 25 februar, 2021

Flot designet klokke, der ikke skiller sig ud på grund af sit design og giver en lyd, der ikke vil skræmme dine forgængere.

Fordele og ulemper

Ingen lyd, der skræmmer mig
Skiller sig ikke ud
Smukt design
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Flot klokke

- Ton, 20 februar, 2021

smuk smuk klokke, topper

Fordele og ulemper

lyd
lys
smuk
Automatisk oversat

5 / 5

Lækkert design og stor volumen

- Nick, 2 februar, 2021

Super fin bel die een goed volume produceert. Flot design og praktisk at du kan lave eventuelle kabler under bel'en.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Makkelijk te monteren
Iets duurder
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design og meget velfungerende luksuscykelklokke.

- Sjaak, 19 januar, 2021

En smuk og meget velfungerende luksuscykelklokke. Men med et prisskilt.

Fordele og ulemper

Flot design
Fungerer fint.
Pænt kompakt.
Ikke billig
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk og frem for alt høj og klar

- Pieter, 9 januar, 2021

Skulle have købt meget tidligere - perfekt.

Fordele og ulemper

Højt
Klar
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Superbel

- Stan, 17 december, 2020

Den bedste cykelklokke, jeg nogensinde har købt.

Fordele og ulemper

Lyd
Nem installation
Pålidelighed
Pris
Udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt

- Jasper, 8 december, 2020

Meget god og stilfuld klokke.

Fordele og ulemper

Tydeligt hørbar
Udformning
Automatisk oversat

5 / 5

Minimalistisk og tilstrækkelig højlydt

- Annick, 1 december, 2020

Automatisk oversat

5 / 5

Flot design, hørbar

- Dylan, 30 november, 2020

Fordele og ulemper

skiller sig ikke ud
nogle gange støj på brosten
Automatisk oversat

5 / 5

Du har ikke brug for flere klokker

- Markus, 19 november, 2020

Fordele og ulemper

Kompakt
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste produkt

- Enzo, 17 november, 2020

Meget diskret klokke, men med en rigtig god lyd.

Fordele og ulemper

Højlydt
Ikke påtrængende
Let at montere
Robust
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuldt og diskret ping, der lyder godt!

- Sune, 12 november, 2020

Topkarakterer!

Automatisk oversat

5 / 5

Diskret og effektiv

- MICHALSKI, 28 oktober, 2020

Min anden af denne type. En Knog-klokke til hver af mine cykler. Diskret på styret, klokken er hørbar nok. Bare pas på ikke at tvinge delene for meget, så er den pålidelig. Et rigtig godt produkt.

Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuld, og den virker.

- Tom, 22 oktober, 2020

Stilfuld klokke, der ikke ligner en klokke. Så den skiller sig slet ikke ud på dit styr, men giver masser af hørbar lyd. Den har også udskæringer, så den passer over bremse- og skiftekablet. Bare lidt dyrere end de fleste "normale" ringeklokker.

Fordele og ulemper

Ikke umiddelbart mærkbar
Let at montere
Stadig godt hørbar
Stilfuld
Lidt dyrere
Automatisk oversat

5 / 5

Lyder godt og meget højt

- Luc, 1 oktober, 2020

Automatisk oversat

5 / 5

En meget flot cykelklokke

- Saskia, 21 september, 2020

En fin cykelklokke, der passer på din racercykel. Fin model og nem at montere.

Automatisk oversat

5 / 5

Flot design og hørbar klokke

- Lieke, 20 september, 2020

Flot design, og ringetonen er høj og tydelig. Der er plads til kabler, men det glider nogle gange af mit styr, så det er ikke helt stramt.

Fordele og ulemper

Høj ringelyd
Smukt design
Nogle gange lidt løs omkring styret på grund af kablerne
Automatisk oversat

5 / 5

Helt i top! Meget diskret og effektiv!

- Frédéric, 8 september, 2020

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Let at installere
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt, kompakt design

- Mirjam, 19 august, 2020

Dejligt diskret til mountainbiken. Lyden er let at høre.

Fordele og ulemper

God lyd
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk ringeklokke til racercyklen!

- Alexander, 14 august, 2020

Sikke en fin klokke, meget diskret at montere og et meget tydeligt ping. Bogstaveligt talt et dejligt stykke sikkerhed til gaden.

Fordele og ulemper

Lyd
Udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedst designede cykelklokke på markedet

- Pascal, 12 august, 2020

Fordele og ulemper

Design
Kabelføring
Lyd
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt subtil klokke

- Henk, 10 august, 2020

God lyd og fin lille klokke på styret. Fordi jeg valgte en sort, kan man næsten ikke se klokken.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille og smal klokke
Nem at montere
Dog ret dyr
Automatisk oversat

5 / 5

Stor klokke

- Ad, 9 august, 2020

Ideel klokke til cyklister, der placeres ved siden af mio 210-styrholderen, så den nu ligner en enhed. Fuldstændig fantastisk

Fordele og ulemper

God lyd
Kompakt
Automatisk oversat

5 / 5

Ideel til landevejscyklen

- Ad, 9 august, 2020

Fantastisk produkt lige ved siden af støtten til navigation nu synes en hel anbefales til enhver cyklist

Fordele og ulemper

Forskellige farver
Kompakt
Let at høre
Automatisk oversat

5 / 5

Et must for cyklister

- Bruno, 6 august, 2020

næsten usynlig, fjerlet og en lyd som en klokke

Automatisk oversat

5 / 5

Fin ting fin lyd og kommer ikke i vejen

- Rolf, 26 juli, 2020

Flot klokke. Bærende lyd

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Usynlig, men alligevel nyttig

- Tim, 26 juli, 2020

Alle cyklister kunne bruge disse, godt for omdømmet!

Automatisk oversat

5 / 5

Smuk, funktionel cykelklokke

- Christophe, 22 juli, 2020

Ser godt ud og fungerer perfekt

Automatisk oversat

5 / 5

Glat levering og pålidelig.

- Jos, 14 juli, 2020

Ser godt ud på min racercykel, og støjniveauet er godt.

Automatisk oversat

5 / 5

Meget kompakt, så den passer fint på racercyklens styr

- HG, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Fin boble, flot design

- Theo, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

betjening
design
lyd
nem montering
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt design og høj lyd

- Dominiek, 25 juni, 2023

Meget fin cykelklokke, som faktisk slet ikke skiller sig ud på styret. Lyden er enormt høj, hvilket gør det nemt for andre cyklister at høre dig.

Fordele og ulemper

Høj lyd
Kompakt
Automatisk oversat

5 / 5

god nem praktisk

- Jurgen, 29 juni, 2023

Nem, hurtig, lille og næsten usynlig,

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Nem installation
nej
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales på det kraftigste

- Pieter, 25 juli, 2023

Gør, hvad den skal gøre

Fordele og ulemper

Design
Let at montere
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk klokke til drop bars

- Sébastien, 30 juli, 2023

Jeg har været meget tilfreds med knog oi-klokken. Det er en game changer på vejen, nu kan andre brugere høre mig komme, og min cykel forbliver kølig og aerodynamisk.

Automatisk oversat

5 / 5

Top design produkt

- Martijn, 31 juli, 2023

Klokken fungerer fint, man kan reagere hurtigt, og lyden er virkelig hørbar. En cykelklokke, der ikke ligner en cykelklokke.

Fordele og ulemper

Klar lyd
Mange forskellige farver
Omfattende emballage, inkl. imbus
Smukt design
Absolut ingen
Automatisk oversat

5 / 5

Fin ringeklokke, hvis du vil holde din cykel stilfuld

- Dennis, 11 august, 2023

Flot finish, passer perfekt ved siden af cykelcomputeren, og du kan nemt få adgang til den fra håndtagene.

Fordele og ulemper

Diskret
Klar tone
Stilfuld
Automatisk oversat

5 / 5

Vidunderligt

- Rob, 20 august, 2023

Meget flot, ikke-påtrængende klokke med klar lyd

Fordele og ulemper

Design
Klar lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design

- Ruud, 1 september, 2023

Produktet lever op til mine forventninger

Fordele og ulemper

Kan skjules diskret på styret
Ringetonen er fin
Smukt design
Ret dyr for en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Super boble, super tilfreds med den.

- John, 23 september, 2023

Top-boble

Fordele og ulemper

Flot og kompakt
Sort falder. Fader pænt væk
Automatisk oversat

5 / 5

Super produkt

- Raphael, 27 oktober, 2023

Til brug på en mountainbike. Perfekt integreret i shimono Xt-bremsehåndtaget. Perfekt til mountainbiking. På vejen, i trafikken, er lyden lidt for svag, hvis vi skal finde et negativt punkt.

Automatisk oversat

5 / 5

Funktionel

- Pieter, 18 december, 2023

Dette er allerede den 3. knog OI, jeg køber. Brugervenlig, klar lyd og ikke rigtig synlig på cyklen. Alle mine cykler har nu disse siddende.

Fordele og ulemper

Klar lyd
Lidt synlig
Automatisk oversat

5 / 5

taylor lavet!!!

- Roberto, 3 januar, 2024

Fint produkt, god lyd, let at påføre.

Automatisk oversat

5 / 5

Meget højlydt!

- Martijn, 15 marts, 2024

Enkel installation

Fordele og ulemper

Dejligt
Meget højlydt
Ikke flere vrede blikke
Automatisk oversat

5 / 5

Pænt diskret og god lyd

- Bert, 1 april, 2024

Fungerer godt

Fordele og ulemper

God lyd
Lækkert
Skiller sig ikke ud, så den bliver ikke så let skrottet
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk produkt

- Ulrica, 28 marts, 2024

Anbefal!

Automatisk oversat