Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

2 / 5

For blød

- Jonathan, 24 maj, 2023

Klokken ser flot ud og fylder ikke meget på styret. Men betjeningselementerne er lige så dårlige som klokker fra 2,50 hos Action, og hvad vigtigere er, så er lyden alt for blød.

Fordele og ulemper

samling
ser godt ud
alt for blød
Dårlig betjening og ikke holdbar
Automatisk oversat

2 / 5

Fin ting, men det afhænger meget af din cykel, om den overhovedet virker.

- Youri, 5 februar, 2023

Flot design, men på min Giant Contend SL virker denne klokke simpelthen ikke. Der er for lidt plads til fri bevægelse gennem kablerne, og på båndet virker det ikke.

Fordele og ulemper

Smukt design
Fungerer dårligt med cykler uden kabelintegration
Automatisk oversat

2 / 5

Hvis jeg skulle gøre det hele om igen, ville jeg ikke købe den.

- Christian, 27 september, 2022

Meget skuffet over dette produkt, som virkede fint. Desværre larmer den ikke så meget som en almindelig dørklokke.

Fordele og ulemper

Diskret udseende
Pris
Holder godt på bøjlen
Lyder ikke særlig højt
Automatisk oversat

2 / 5

Stilfuld, men ikke prisen værd!

- Jörgen, 22 september, 2022

Dårlig lyd gør, at den ikke kan anbefales, og slet ikke til den pris, du betaler.

Fordele og ulemper

Lille
Stilfuld
Dårlig lyd
Dyr
Velsmagende
Automatisk oversat

2 / 5

Dårlig kvalitet

- Jolanda, 20 april, 2022

1 år i brug, og så knækkede fjederen af, kan ikke repareres!

Fordele og ulemper

God lyd
smukt design
Derefter ubrugelig
fjederen knækker let
For dyr
Automatisk oversat

2 / 5

Ser godt ud, men lyden er elendig

- Erik, 24 marts, 2022

Det ser godt ud, men lyden er alt for svag. Så man får ikke noget ud af den. Købte alligevel en anden normal klokke

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyd alt for svag -> ubrugelig
Automatisk oversat

2 / 5

Smuk, men holdbarhed endnu ikke i top (i min model)

- Edwin, 31 oktober, 2021

fin ting, men et par praktiske ulemper. 1. Når du installerer, skal du sørge for, at dine kabler ikke ligger op ad den, ellers får du ingen lyd. 2. Efter 1,5 er fjedermekanismen slidt op. praktisk talt ubrugelig.

Fordele og ulemper

pæn
skiller sig ikke ud
fjederen bliver lam
Kablet sidder fast mod det
Automatisk oversat

2 / 5

Flot design, men lyden er for blød

- Dimitri, 10 juli, 2021

Folk hører ikke klokken på afstand, kun når du er tæt på (men det er for sent).

Fordele og ulemper

Design
Lyden er for blød
Pris
Automatisk oversat

2 / 5

Fin cykelklokke, men helt ubrugelig i lang tid på grund af dårlig fjedermekanisme.

- Philip, 1 juli, 2021

Du kan bruge denne klokke i et år. Når fjederen har strakt sig en smule. Klokken er ubrugelig. Fjederen er også udsat for korrosion, hvilket betyder, at klokken bare bryder sammen efter et stykke tid.

Fordele og ulemper

Sejt design
Fjederen knækker hurtigt. Klokken er ubrugelig.
Automatisk oversat

2 / 5

Havde forventet lidt mere af den

- Denis, 11 juni, 2021

Jeg har haft ringeklokken på cyklen i 3 år nu og vil prøve den mere luksuriøse variant for at se, om den passer bedre.

Fordele og ulemper

Let at montere
Stilfuld og diskret
Fjederen, som hammeren sidder på, bliver hurtigt halt
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

2 / 5

For det meste smuk. Mindre funktionelle.

- Jelle-Bart, 18 maj, 2021

Frem for alt er det en dejlig klokke. Ikke særlig høj. Fanger først øjet efter at have ringet mindst 3 gange.

Fordele og ulemper

Dejlig dinggg
Let at fastgøre
Ikke højlydt
Automatisk oversat

2 / 5

God idé, ekstremt dårlig udførelse

- Koen, 12 maj, 2021

Fin cykelklokke, der er næsten 'usynlig' på en racercykel. Fjederen er dog problematisk, som det allerede er skrevet i anmeldelser. Den bliver så skæv, at klokken simpelthen holder op med at virke. Dum designfejl, for ellers ville det være en topper.

Fordele og ulemper

smart design
Fjeder
Automatisk oversat

2 / 5

Vil bestemt ikke anbefale denne klokke.

- Daan, 10 maj, 2021

Desværre bøjede fjederen sig efter 2 anvendelser. Designet er flot, men desværre er kvaliteten af produktet dårlig. Til denne pris bør man forvente mere og i det mindste ingen plastik og en bedre mekanisme (fjeder).

Fordele og ulemper

Lyden er fin
Smukt design
Dyrt
Irriterende vibrationer under cykling
Plasthammer/fjeder, der hurtigt knækker
Automatisk oversat

2 / 5

Den smukkeste cykelklokke, men middelmådig kvalitet

- Jules, 4 maj, 2021

Jeg nød at cykle med denne klokke i et år, fordi den er meget flot (i sort på min sorte cykel). Men fjederen på udløseren begyndte snart at ruste (mens cyklen er indendørs), og til sidst faldt den af undervejs, så klokken ikke længere virker :-(

Fordele og ulemper

Den smukkeste klokke, jeg kender
Moderat kvalitet
Automatisk oversat

2 / 5

Skrøbelig, går hurtigt i stykker.

- Nils, 20 april, 2021

Efter én opbevaring i skuret mod andre cykler og "klappen" delvist knækket af og fjederen bøjet. Skrøbeligt produkt.

Fordele og ulemper

Diskret
Smukt design
Går hurtigt i stykker
Moderat lydstyrke
Automatisk oversat

2 / 5

For dyr til minimal lyd

- Boris, 21 marts, 2021

Jeg er på udkig efter en særlig højlydt(!) og let håndterlig (helst uden at jeg behøver at tage min hånd af styret) ringeklokke til landevejscykler. Dette er min tredje ringeklokke, og lyden af klokken forsvinder med det samme i det fri. Det eneste positive er designet, men ringeklokkens funktionalitet halter, da lyden langt fra er tilstrækkelig.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Pris
Automatisk oversat

2 / 5

Ældgammelt problem: knappen knækker af

- Michel, 22 november, 2020

Fin klokke, smuk, også høj nok og praktisk. Men .... ved første forkerte berøring (mtb, så det kan nemt ske) knækker den lille hammer af. Kan ikke repareres. Væk med en dyr, flot klokke!

Fordele og ulemper

Design
Lille, kommer ikke i vejen
Lyd
Dyr
Sårbar!
Automatisk oversat

2 / 5

Moderat, fjeder rustet igennem efter et par måneder

- Joeri, 27 oktober, 2020

Fin klokke, men jeg kan være kort om kvaliteten. Efter flere måneders brug var fjederen helt gennemrustet. Ikke lavet til at blive brugt udenfor, hvor en cykel normalt bliver brugt....

Fordele og ulemper

Design
Blød lyd
Kvalitet
Valg af materiale
Automatisk oversat

2 / 5

Alt for blød

- Erik, 19 oktober, 2020

Smukt design, men slet ikke praktisk. Lyden er alt for blød. Plastikclipsen, der bruges til at ringe med, er også meget svag. Den bøjer i alle retninger, så klokken ikke bliver ramt ordentligt.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Materiale
Automatisk oversat

2 / 5

Flot klokke, moderat kvalitet

- Albert, 19 september, 2020

Klokken ser flot ud, og når den gør det, giver den en god lyd. Desværre knækkede/strakte fjederen sig for mig efter kun et par måneder. Det er klokkens svage punkt.

Fordele og ulemper

ser godt ud
stikker ikke ud på styret
Dårlig fjeder
Automatisk oversat

2 / 5

Lader kvaliteten tilbage at ønske

- Arald, 6 juli, 2020

Jeg er nu 2 år henne og har haft 2 af disse cykelklokker. Da jeg købte dem, faldt mit øje på det subtile/stramme design, men jeg ville ikke bestille dem igen. Den første klokke var stort set defekt efter 2 måneder efter min mening. Fjederen var slap/bøjet, hvilket gjorde det ret svært at ringe. Denne klokke producerer også meget lidt lyd. I løbet af de sidste 2 år har jeg regelmæssigt overhalet irriterede fritidscyklister på min cykel, som stadig råbte til mig, at jeg skulle ringe med ringeklokken. Tip: begå ikke den samme fejl som mig ved kun at se på, hvordan klokken ser ud! En Hidemybell kombineret med en navigation er af meget bedre kvalitet og producerer mere lyd.

Fordele og ulemper

Let at montere
Slankt design
Fjederen er af dårlig kvalitet og bliver hurtigt slap
Ikke hørbar for andre cyklister
Automatisk oversat