Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

3 / 5

Men en fin klokke på et råddent sted

- Wendy, 24 september, 2023

Ringer højt, men skal desværre monteres tæt på mit håndtag, for i nærheden af mine kabler, hvor den egentlig skal, så ringer den ikke.

Fordele og ulemper

Bæltet larmer
Let at montere
Skal monteres på håndtaget ellers h
Automatisk oversat

3 / 5

Ser godt ud, men leverer ikke nok decibel

- Jan, 10 september, 2023

Installationen var ikke noget problem, men senere fandt jeg ud af, at jeg ikke blev hørt i den travle bytrafik.

Fordele og ulemper

Installationen er barneleg
Æstetisk tiltalende
Ikke høj nok i bytrafik
Automatisk oversat

3 / 5

Korrekt

- Bastien, 1 marts, 2023

nem at installere, meget let, kan ses over tid. efter et stykke tid synes jeg ikke, at man kan høre dørklokken så godt (midt i Paris, for eksempel).

Fordele og ulemper

let
føles spinkel
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, god lyd

- Schoonhaven, 13 januar, 2023

Fin klokke, passer godt på styret, kan næsten ikke ses og ringer godt! God lyd. Med min tidligere klokke knækkede den lille hammer af efter kun 2 år. Forhåbentlig holder denne længere.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Stram
Hammeren var knækket af på den forrige klokke
Automatisk oversat

3 / 5

For lidt lyd

- Darcey, 22 september, 2022

Ser elegant ud, men man får ikke meget ud af den; producerer meget lidt lyd.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lidt støj
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men meget skrøbeligt og blødt

- Loet, 5 september, 2022

Det er allerede min anden. Designet er smukt og passer perfekt, så klokken ikke er i vejen på mit styr. Men den er ikke særlig høj. Andre cyklister flytter sig ofte først, når jeg er lige bag dem, og så får jeg jævnligt kommentaren "ring med klokken!" slynget mod bagsiden af min hjelm. Da jeg ringede ofte og højlydt under en cykeltur, mistede jeg den skrøbelige ringeklokke. Men på grund af Mantels hurtige service håbede jeg stadig at kunne bestille endnu en Knog.

Fordele og ulemper

Let at betjene
Skiller sig ikke ud
Smukt design
Blød
Skrøbelig
Automatisk oversat

3 / 5

For dyr, placering på styret uhensigtsmæssig.

- Rene, 16 august, 2022

Et lignende produkt på AliExpress koster en brøkdel af denne pris. Monteres tæt på styrstammen, hvilket er upraktisk, hvis du vil ringe, så skal du tage hånden af styret hver gang.

Fordele og ulemper

Farve
Pasform
Lyd
Placering på styret
Pris
Automatisk oversat

3 / 5

Mere udseende end....

- Jens Michael, 14 juli, 2022

Jeg synes, klokken er for stille til vejtrafik

Fordele og ulemper

Montering
Stilfuld og elegant
For stille
Automatisk oversat

3 / 5

Lyden er for svag.

- Patrice, 18 marts, 2022

Jeg er lidt skuffet over den lave lydstyrke på dette horn, når andre af samme design tilbyder en lyd, der er meget mere hørbar for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Diskret klokke
Let at montere
Lyden er for lav
Automatisk oversat

3 / 5

Dobbelt følelse med denne klokke

- Bert, 27 februar, 2022

Meget flot design, kvalitet skuffende

Fordele og ulemper

Fin støj
Næsten usynlig
Ikke særlig solid
Larmer på ujævn vej (svag fjeder?)
Automatisk oversat

3 / 5

Slankt design og diskret

- James, 5 februar, 2022

Burde lyde lidt højere, men er fint tilfreds og er diskret bygget omkring styret. Montering med 1 skrue.

Fordele og ulemper

Diskret og diskret
Nem at montere
Slankt design
Kan lyde højere
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, ikke den bedste konstruktion

- Gabor, 6 december, 2021

Det ser godt ud, jeg kan virkelig godt lide udseendet. Men det er typisk sådan, at designet er vigtigere end funktionen.

Fordele og ulemper

Ser godt ud
Det virker som en skrøbelig konstruktion
Ikke mange justeringsmuligheder
Kunne være højere
Automatisk oversat

3 / 5

Skrøbelig

- Erik, 4 september, 2021

Indtil videre går det fint, men det er virkelig en skrøbelig ting. Det fremgår også tydeligt af de andre anmeldelser, som jeg virkelig burde have læst tidligere.

Fordele og ulemper

Design
God ping
Ventilen er af virkelig dårlig kvalitet
Automatisk oversat

3 / 5

God, men kunne være bedre

- Jonathan, 27 juli, 2021

En skam, at knappen til at ringe med har en slap fjeder. Allerede bøjet efter 1 tur. Virker stadig (men ikke længere ved at trykke ned). Nu skal jeg selv skubbe knappen frem mod klokken for at ringe.

Fordele og ulemper

Passer perfekt
Rent design
Dyr for en cykelklokke
Ikke super højlydt
Slap fjeder
Automatisk oversat

3 / 5

Fjeder i klokke knækket for tidligt, inden for 3 måneder

- Niek, 17 juli, 2021

Lille og kompakt klokke, der bare går i stykker for hurtigt

Fordele og ulemper

Design
Lille
Kvalitet
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men middelmådig kvalitet

- Chris, 2 juni, 2021

Store forventninger i betragtning af prisen, men et meget skrøbeligt produkt, som du bemærker, når du samler det. Ventilen sætter sig fast efter et stykke tid, fjederen ruster og mangler derfor funktion, fordi man ikke længere kan ringe hårdt nok. Kan ikke anbefales.

Fordele og ulemper

Rent cockpit
Smukt design
Efter en måned fungerer ventilen ikke længere ordentligt
Fjederen ruster
Meget skrøbelig
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men fungerer ikke godt!

- Marc, 3 april, 2021

Klokken lyder for blødt, så folk ikke kan høre den.

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Blød lyd
Skal fastgøres "frit
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men håndter den med forsigtighed. Måske for skrøbelig til en MTB og dens omgivelser.

- Martinus, 24 februar, 2021

Fin klokke, høj nok og nem at betjene. Nem at montere, med ideelle kabeludskæringer. På præcis det rigtige sted til min Cube. Betjeningspalen er skrøbelig. Den er hovedsageligt fastgjort til fjederen. Tryk for hårdt på den, og den går i stykker. Betjen den for klodset, og du kan ikke længere ringe så højt, som det var meningen. Efter en måned var min klokke i stykker

Fordele og ulemper

Lyd
Montering
Udseende
Konstruktion
Sårbar
Automatisk oversat

3 / 5

Form gik forud for funktion

- Kees-Jan, 7 januar, 2021

Meget fin ting, men lyden er faktisk ikke høj nok. Gad vide, hvor længe klapfjederen holder ... den er lidt langt ude.

Fordele og ulemper

Attraktivt design
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

3 / 5

For sårbar

- Sjoerd, 26 november, 2020

Fin klokke og god høj lyd, men desværre alt for skrøbelig. Efter et par uger knækkede den lille hammer af, og den ikke helt billige klokke kunne smides i skraldespanden.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Levetid
Svagt materiale
Automatisk oversat

3 / 5

ikke for iøjnefaldende ring, før du ringer!

- Angelo, 24 september, 2020

Flot klokke, meget pænt udført, skiller sig ikke ud. Lækkert materiale. Ringer også meget højt og passer til den tykkere stang. Pas dog på ledninger; klokken er i kurven, hvilket gør den følsom over for ledninger, der rammer den. Fjederen til ringen er følsom, men bøjer hurtigt for langt. Med et lidt hårdere tryk virker klokken stadig. Alt i alt et godt køb, som lader dig fortælle de forankørende, at du er på vej, uden at du behøver at træde på bremsen.

Fordele og ulemper

Højlydt
Passer til tykkere stænger
Smukt design
Fjederen bøjer let
Klokken er i kurven, ret lang
Automatisk oversat