We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Park Tool CC-3.2 reviews

9.1 / 10 Average from 46 reviews | Write a review

9.1 / 10

46 reviews
5
(33)
4
(13)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


9 / 10

Martijn 3 July, 2019

Handig om te gebruiken.

De parktool is heel makkelijk te gebruiken en is ook best klein. Fijn ding om makkelijk te gebruiken. Gaat ook best lang mee.

Pros
  • Makkelijk te begruiken
  • Heeft een lange levensduur

9 / 10

Bart 12 June, 2019

Mooi stukje gereedschap

Simpel en doel treffend, doet precies wat het doen moet.

Pros
  • Precies
  • Scherp ge prijst
  • Snelle levering
  • Simpel en doel treffend
Cons
  • Geen

10 / 10

Jef 6 May, 2019

Simpel en efficiënt

Handig in gebruik, doet wat het moet doen. Goede aanwinst.

Pros
  • Werkt perfect
  • Simpel in gebruik

10 / 10

Jef 6 May, 2019

Simpel en

9 / 10

Joost 1 April, 2019

Handige tool

10 / 10

Berry 14 March, 2019

Makkelijk in gebruik

Dit stuk gereedschap doet wat hij moet doen namelijk op een eenvoudige manier aangeven hoe je ketting er qua slijtage aan toe is.

Pros
  • Eenvoudig
  • Goedkoop

10 / 10

Koen 23 February, 2019

Handige tool

Handige tool om de slijtage van je ketting te meten. Mijne was dus aan vervanging toe. Ook ketting kun je gemakkelijk zelf vervangen. Je merkt duidelijk verschil met nieuwe ketting. Check je ketting (mtb) regelmatig. Slijtage kan erg hard gaan.

Pros
  • Handig
  • Kwaliteit
  • Goedkoop

9 / 10

Ton 5 September, 2018

Handig en onmisbaar. Meten is weten.

9 / 10

René 1 August, 2018

onmisbaar eenvoudig goedkoop betrouwbaar

Dit is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere fietsfanaat die zijn/haar hobby serieus neemt. De conditie van je ketting kun je heel eenvoudig meten met dit gereedschap. Deze tool is voordelig geprijsd dus daar hoef je het ook niet voor te laten.

10 / 10

Clement 16 July, 2018

perfekt tool

simpel maar efficient om slijtage fietsketting te meten

10 / 10

Thijs 11 July, 2018

Simpel maar effectief

Ik hou er van als een product met weinig poespas gewoon werkt. Met twee seconden weet je hoe jouw ketting er aan toe is. Ik raad dit product zeker aan.

Pros
  • Simpel
  • Robust
  • Het werkt

10 / 10

Said 3 July, 2018

perfecte tool

aangezien 11-speed kettingen al bij 0.5% uitrekking vervangen dienen te worden deze tool aangekocht. Ik kon dan ook direct mijn ketting gaan vervangen. De Topeak CHAIN HOOK & WEAR INDICATOR is hierin totaal onbetrouwbaar gebleken.

Pros
  • parktool heeft duidelijke instructies op youtube
  • handig en snel
Cons
  • duur voor wat het doet

10 / 10

Klaus 29 June, 2018

Doet wat het moet doen!

10 / 10

Bas 12 June, 2018

Doet wat het moet

Correcte prijs

10 / 10

Paul 8 May, 2018

Meten is weten! Handige tool die snel aangeeft wanneer je ketting te vervangen.

Pros
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Twee slijtage-indicatoren, 0,5 & 0,75%

10 / 10

Pawel 2 May, 2018

Doet goed

9 / 10

Asse 23 April, 2018

Simpel maar heel nuttig

Handig stukje gereedschap. Duidelijk beschreven hoe te gebruiken.

Pros
  • Simpel
  • Doet zijn werk snel
  • Duidelijk beschreven hoe het werkt
Cons
  • Nog niet gevonden

10 / 10

Benny 9 April, 2018

Goedkope tool die je geld bespaart!

Tijdig vervangen van de ketting geeft een langere levensduur aan je cassette. Snel terug verdiend dus.

10 / 10

Michael 7 February, 2018

Zeer handig en onmisbaar gereedschap

Zeer fijn product kwam er al snel achter met dit handige gereedschap dat mijn ketting versleten was en die gauw kon vervangen zonder verdere schade aan de andere delen zoals tandwielen

9 / 10

Justin 23 January, 2018

Eenvoudig, maar degelijk

Zeer makkelijk te gebruiken om de stretch/speling van de ketting in de gaten te houden wat weer belangrijk is voor het behoud van je kettingbladen en cassette. Meet zowel 0,75% als 0,5%

Pros
  • Eenvoudig, maar degelijk
  • Meet zowel 0,75% als 0,5%

9 / 10

Paolo 4 October, 2017

buon compagno di officina

fa il suo dovere egregiamente

10 / 10

Tracey 20 September, 2017

Easy to use very simple

Pros
  • Cheap
  • Very easy to y

10 / 10

Olivier 3 July, 2017

Heerlijk snelle manier om chainstretch te meten.

Ik ben erg tevreden met dit product. Na veel online te hebben gelezen over verschillende chain checkers heb ik toch gekozen voor deze optie. Hiermee kan ik snel en gemakkelijk controleren of mijn ketting aan vervanging toe is. Ik heb hiervoor een goedkopere variant gehad die alleen in de ketting past bij 0.8mm stretch. Dit is toch een stuk fijner!

Pros
  • Snelle manier om slijtage van de ketting te meten
  • Licht
  • Mooi gevormd
  • Goed afleesbare cijfers, ook aan de achterzijde
Cons
  • Houdt niet rekening met slijtage van de rollers
  • Vrij lang (maar wel nauwkeuriger daardoor)

9 / 10

Bob 7 June, 2017

kettingbreuk voorkomen

Handige meting van je ketting. Voorkomt onnodige breuk van de ketting tijdens een training en of wedstrijd.

10 / 10

Carl 17 May, 2017

Bra kvalitet, lätt att använda, enkel.

10 / 10

THIERRY 9 April, 2017

impeccable!

Très simple d'utilisation, rempli parfaitement son rôle.

10 / 10

Ann 20 December, 2016

handig tool

kon al direkt 2 kettingen vervangen , wat ik nooit had gedacht had dit al vlugger moeten kopen

Pros
  • gemakkelijk in gebruuik
Cons
  • geen

9 / 10

Mathias 12 May, 2016

Handig compact betaalbaar & duidelijk

Handig en inzichtelijk tooltje om slijtage aan ketting te meten maar vooral om snelle slijtage (=kosten)aan tandwielen te voorkomen. Duidelijke instructie bijgevoegd

Pros
  • Effectief
  • Prijs
  • Instructies
  • Anticiperen op hoge kosten
Cons
  • Geen

10 / 10

Fons 23 February, 2016

super handig en nauwkeurig

In tegenstelling tot andere kettingmeters is deze wat groter en veel handiger in gebruik omdat het een "go no go" tool is. Als hij door een schakel valt weet je dat het niveau van slijtage dat ermee overeenstemt bereikt is.

10 / 10

Koen 4 December, 2015

Simpel en zeer doeltreffend

En zijn vele manieren die uitleggen hoe een ketting op te maten. Een rolmaat is al voldoende. Maar om nou iedere keer weer te moeten onthouden hoeveel speling je mag hebben. En dan ben je nog steeds niet zo nauwkeurig als deze tool. Zet simpel je tool op de ketting en je ziet gelijk of de ketting er nog mee door kan. Er staan discussies op het web over de nauwkeurigheid van de tool met ellenlange theorieën. Ook al wijkt het een fractie van een tiende millimeter af. Als je vervangt zodra de tool het aangeeft, doe je het altijd al beter dan wanneer je helemaal geen check doet.

Pros
  • Simpel in gebruik
  • Niet duur, voor wat je ermee voorkomen kunt

9 / 10

Jeroen 9 July, 2015

Hartstikke handig ding

Een erg handig stuk gereedschap voor wie zich druk maakt over de vraag: is mijn ketting nog niet versleten?

Pros
  • handzaam
  • degelijk
Cons
  • zou nog beter zijn als de toleranties van de
  • belangrijke kettingfabrikanten vermeld werden

10 / 10

Martin 25 May, 2015

Must-have!

Dit kleine handige tooltje kan je veel grote kosten aan je drive-train besparen. Hij meet naast 0,75 mm speling op de schakels, ook 0,5 mm speling. Dat doen niet alle ketting checkers. Hiermee check je dus gelijk wanneer je ketting bijna versleten is. Handig!

Pros
  • Meet ook 'bijna' versleten
  • Kind kan de was doen
  • Lage kostprijs

10 / 10

Jan 15 March, 2015

Een heel eenvoudig en nuttig gereedschap