We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Craft Storm reviews

8.5 / 10 Average from 22 reviews | Write a review
8.5 / 10

22 reviews
5
(9)
4
(12)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Pros

  • Essential winter kit (1)
  • Windproof (1)
  • very warm (1)
  • Excellent fit (1)

Cons

There are currently no cons available in English yet

8 / 10

Edward 12 April, 2018

Goede warme broek!

Prima broek voor kou en wind. Kwaliteit die je van Craft verwacht

Pros
  • Warm
  • Winddicht

8 / 10

Peter 8 April, 2018

HELE GOEDE PRIJS NERGENS GOEDKOPER

sluit wel niet goed aan om je benen maar is heerlijk warm en daar heb ik hem voor gekocht

Pros
  • echt voor hele koude dagen
Cons
  • sluit niet strak aan om je benen

9 / 10

Ivo 13 March, 2018

GESCHIKT VOOR WINTERSE OMSTANDIGHEDEN

De Craft Storm broek zit comfortabel en is warm genoeg bij 5 graden plus geschikt wanneer de weersomstandigheden wat minder goed zijn. Deze broek is wind dicht en water afstotend voor een bepaalde tijd ongeveer 1 uur dan komt er stil aan vocht door.

Pros
  • WIND DICHT
  • GESCHIKT VOOR WINTERSE OMSTANDIGHEDEN
  • WARM
  • ZIT COMFORTABEL
  • WATER AFSTOTEND
Cons
  • IS NIET VOLLEDIG WATER DICHT

10 / 10

Marc 27 February, 2018

Degelijke afwerking en warm

Pros
  • winddicht bovenbeen
  • warm

8 / 10

Johan 25 February, 2018

Zoals bekend gewoon zeer fijne broek van Craft, fijne pasvorm broek met goede zeem.

8 / 10

Ronald 19 February, 2018

Voldoet zeer goed . Geen kou meer bij fietsen rond het vriespunt

8 / 10

Pieter-Jan 19 February, 2018

Perfecte all in one

Lekker warm, zit comfortabel en ziet er nog goed uit ook!

Pros
  • Fleece
  • Water- winddichtheud
Cons
  • Maatkeuze niet even makkelijk

9 / 10

Peter 12 February, 2018

Fijne winterbroek met goede pasvorm

Goed zittende winterbroek met fijne pasvorm. Het stof voelt aangenaam en de zeem is naar wens. De pasform is wel slimfit! Toepasbaar voor koude dagen, 5 graden en minder.

Pros
  • Pasform
  • Warmte

8 / 10

BGH 12 February, 2018

prima broek, lekkere zeem

lekkere zachte warme broek met goedzittende zeem.

8 / 10

Bert 6 February, 2018

Zit prima

10 / 10

Simon 6 February, 2018

Brilliant

Just wish I had these at the beginning of the winter. Keep the nether regions warm too. Above 6/7C these will be too warm.

Pros
  • Windproof
  • very warm
  • Excellent fit
  • Size guide is very accurate
  • Essential winter kit

8 / 10

JOSE ANTONIO 4 February, 2018

Dificil dar con la talla

Es muy complicado dar con la talla a pesar de la tabla, pedí una talla más porque siempre en más fácil arreglar algo grande, pero la 2XL midiendo 1.85 y pesando unos 85 kg. es enorme, es verdad que dice que para esa altura se pìda la XL, pero seguro que también hubiese sido enorme, ya me ha pasado con más ropa de la marca Craft, es muy grande. De otras marcas tengo pantalones 3XL, otras 2XL y otras XL como muy poco, de esta marca una L creo que hubiese sido suficiente, el pantalón además ajusta peor debido al doble tejido con el windstopper por encima. Eso si, es muy abrigrado para días de 0 o incluso menos.

Pros
  • Material
  • Acabados
  • Badana
Cons
  • Ajuste regular
  • Difícil acertar con la talla

10 / 10

Gera 4 February, 2018

Super fietsbroek

Geweldige aankoop van 2018

Pros
  • Prettig zitcomfort
  • Heerlijk warm

8 / 10

Tjitte 4 February, 2018

Fijne broek voor de koude dagen

Pros
  • Boven benen zijn water afstotend
  • Lekker warm
  • Goeie pasvorm
Cons
  • Zeem

7 / 10

Helmut 31 January, 2018

Prijs kwaliteit ok maar kan niet tippen aan assos

Pros
  • Winddicht waterafstotend ok.
  • Goede fluo gele reflectie
Cons
  • Stof is niet zo soepel

10 / 10

Henk 31 January, 2018

Geweldig

Goed en comfortabel passende broek die goede bewegingsvrijheid geeft. Verschillende laagdiktes aan de voorkant houden de wind buiten. Heerlijke zeem. Ritsen aan de been uiteinden helpen bij aan en uittrekken

Pros
  • Comfort
  • Winddicht
  • Zeem
  • Reflectie
Cons
  • Geen

10 / 10

Simon 29 January, 2018

Excellent

Finally a winter bibtight that works. Excellent fit and exceptional value for money. I would suggest they will be too warm when above 5 C. Haven’t tried in the wet yet.

Pros
  • Warm and wind proof
  • Great price
  • Good fit and good pad
  • Comfortable
  • Sizing perfect

8 / 10

E.J.M. 23 January, 2018

fijne, warme broek

10 / 10

Frans 16 February, 2017

Prima broek voor een scherpe prijs

Prima pasvorm en winddicht op de bovenbenen. Prima broek voor een aantrekkelijke prijs.

Pros
  • prima pasvorm
  • windstopper op de bovenbenen is prima

5 / 10

Kim 16 February, 2017

pasvorm beneden alle peil

De broek op zich is ok maar de ''zeem'' die erin steekt trekt op niks ,het is gelijk een luier zo kruipt deze in je kont ,de waterbestendigheid is wel goed ,ik rij normaal met een assos broek dus ben verwend ,Craft kan zeker en vast nog veel leren van assos

Pros
  • regen bestendig
Cons
  • pasvorm zeem

8 / 10

Raymond 7 February, 2017

Prima broek! Uitstekend draagcomfort.

10 / 10

Arie 10 December, 2015

Top fietsbroek van Craft!

Hele goede en fijne fietsbroek van Craft voor de koude wintermaanden die van voren de wind/kou buiten houd en van achteren goed ventileerd. Comfortabele pasvorm voor ons Hollanders én Friezen! Kwaliteit van stoffen, bretels en ritsen is uitstekend je van Craft verwacht...

Pros
  • Comfort pasvorm
  • Balans isolatie / ventilatie
  • Degelijk kwaliteit
Cons
  • Reflectie kan beter