We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Camelbak Podium 21oz reviews

9.0 / 10 Average from 21 reviews | Write a review

9.0 / 10

21 reviews
5
(17)
4
(3)
3
(0)
2
(1)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


10 / 10

Tim 26 August, 2019

De beste

Mijn favoriete bidon. Lekt niet, prima dosering tijdens het drinken en goed schoon te maken.

Pros
  • Uitstekende dosering tijdens drinken
  • Goed schoon te houden
  • Lekt niet
Cons
  • Geen

9 / 10

J.T.R. 8 July, 2019

bevalt prima

10 / 10

Piet 5 August, 2018

zeer handige en makkelijk te gebruiken bidon.

mij lijkt deze bidon zeer degelijk en makkelijk schoon te maken . de manier van drinken is zeer makkelijk .

Pros
  • makkelijk in gebruik

10 / 10

Jan 9 July, 2018

de beste bidon die er te koop is

niet twijfelen gewoon kopen,makkelijk schoon te maken en inderdaad de eerste bidon die niet lekt tijdens transport,en de levering van mantel zeer vlot 20.00 uur besteld volgende dag al binnen . een zeer tevreden klant.

9 / 10

Ronald 27 February, 2018

Goede bidon, handig ventiel.

Goede bidon, vooral handig bij het gebruik van sportdrank in bruistablet vorm, de overdruk raak je vanzelf kwijt. Ook minder kleverige sportdrank op het frame. Wel goed uitspoelen, er wil snel schimmel in het ventiel komen.

Pros
  • Ventiel
  • Uiterlijk
Cons
  • Schoonhouden

10 / 10

Luca 9 November, 2017

Ottima borraccia. Per me è la numero uno 1⃣

La numero 1

9 / 10

Rogier 29 May, 2017

Goede bidon voor goede prijs

Lang gezocht naar een geschikte bidon. Grote vulopening, drinktuit kun je handmatig afsluiten, maar ook op "standje" open, verliest deze bidon niets van je drankje. Goed te doseren en geen "gelurk" om er iets uit te krijgen. Echt comfortabel om vocht tot je te nemen. Zit strak in m'n bidonhouder en lijkt in nagenoeg alle houders te passen ondanks zo nu en dan een ander bericht hierover. Enige nadeeltje is van deze "doorzichtige" versie, is dat mijn "poederoplossing - geel/oranje" te zien is en een gloedje achterlaat. Een aanrader.

Pros
  • Grote vulopening
  • Goede te doseren
  • Stevig doch goed in te knijpen
  • Geen verspilling van drank; geen lekkage.
Cons
  • Achterblijven van kleur van je drankje

7 / 10

Paul 29 December, 2016

Prima drinktuit, jammer van de maat

Zoals verwacht drinken de tuitjes van Camelback prima! Geen lekkage meer en weinig weerstand als je eruit drinkt. Maar wel erg jammer dat ze breder zijn dan standaard bidons. Daardoor passen ze niet meer in mijn Elite Custom Race. Diverse houders uitgeprobeerd en uitgekomen op de Bontrager RL. Maar dat was allemaal niet nodig geweest als de vorm een beetje rechter was.

Pros
  • Drinktuit
  • Lekvrij
  • BPA-vrij
Cons
  • Pasvorm in houder
  • Prijzig

7 / 10

Michael 26 August, 2016

gute Trinkflasche

Pros
  • gut zu trinken
  • gut zu füllen
  • gut zu reinigen
Cons
  • es verbleibt relativ großer Rest

4 / 10

Menno 5 June, 2016

Te Breed

Past heel moeilijk in mijn Elite houder ondanks eerdere reviews. Verder kan ik er nog niet veel over kwijt omdat ik hem dus niet kan meenemen.

Pros
  • Nog niet kunnen uit proberen
Cons
  • Te breed voor Elite bidon houder

10 / 10

Mark 14 December, 2015

Mooie bidon!

Hele fijne, degelijke bidon met een handige sluiting. Gebruik dit model voor op de racefiets en ben tot dusver zeer tevreden.

Pros
  • Lekt niet
  • Drinkt goed
  • Mooi design
Cons
  • Tot nu toe nog niet kunnen ontdekken

9 / 10

Adam 8 September, 2015

Top bidon !

Werkt uitstekend! Water drinken is leuk. Makkelijke schoon te maken door een grote opening. Prima aankoop

10 / 10

Casper 1 September, 2015

Makkelijke bidon

Makkelijke bidon door dop.

Pros
  • Camelbak dop

10 / 10

Sjaak 10 August, 2015

Een prima aankoop.

Een prima aankoop met een snelle levering

Pros
  • Makkelijke vulopening.
  • Ook handig met het schoonmaken.
  • Je frame blijft ook schoon.
Cons
  • Geen

9 / 10

Rick 30 July, 2015

Uitstekende bidon

Goede bidon met grote tuit waar het water goed eruit komt.

Cons
  • geen

10 / 10

Remko 16 July, 2015

Perfecte bidon

Al meerdere bidons geprobeerd, maar dit is echt de perfecte bidon. Lekt niet en drinkt heel makkelijk. Verder heeft de bidon een brede vulopening.

Pros
  • Lekt niet
  • Brede vulopening
  • Drinkt makkelijk
Cons
  • Geen inhoudsaanduiding

8 / 10

Erik 30 June, 2015

Top bidon

Een bidon maar dan net even anders. Knijpen en drinken, werkt prima. De dop en fles laten zich goed schoonmaken. Makkelijk op de racefiets maar ook voor de sportschool. De dop sluit goed wel kan er na het drinken nog wat lucht uit de fles ontsnappen waardoor een raar geluidje ontstaat. een keer extra in de fles knijpen lost dat op.

Pros
  • Handig drinken
  • Makkelijk schoonhouden
  • Geen getrek met je tanden
Cons
  • Geen aanduiding in ml

9 / 10

Henk 26 May, 2015

Hele fijne bidon

Gebruiksvriendelijke door de membraan in de dop waardoor je niet met je tanden de dop moet openen. Ook geen vieze plastic smaak aan het water.

Pros
  • Gebruiksgemak
Cons
  • Nog niet ontdekt

9 / 10

3291HL 13 May, 2015

Handige bidon

Prima bidon met een fijn afsluitsysteem. Werkt voortreffelijk.

Pros
  • Grote vulopening
  • Goed afsluitbaar
  • Makkelijk doseerbaar

10 / 10

Egbert 11 May, 2015

Belangrijk BPA vrij en twee bidons passen perfect op m'n Epic frame. Drinken fijn.

10 / 10

Henk 16 March, 2015

simply the best Bidon

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat bidons versleten en zonder twijfel is de Camelbak Bidon Podium de beste bidon die ik ooit heb gebruikt. Niet meer lekken langs de framebuis, niet meer open trekken met je tanden en door het inknijpen van de bidon een perfect doseerbare hoeveelheid drank.

Pros
  • In open stand niet lekken
  • niet meer open trekken met de tanden
  • perfect doseerbaar
Cons
  • echt nog geen minpunten gevonden
  • e e