Omdömen om
Schwalbe Pro One TLE

Schwalbe Pro One TLE
4.3 / 5
Genomsnitt av 217 recensioner
5
128 recensioner
4
42 recensioner
3
15 recensioner
2
10 recensioner
1
11 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Topprodukt

- Hans-Peter, 30 april, 2022

Toppdäck med bra grepp och köregenskaper. Lätt att montera, trots användning av lite tätningsmjölk för slanglös montering omedelbart tät.

För- & Nackdelar

Bra grepp, utmärkta rullningsegenskaper
Enkel montering av rör och täthet
Förstklassigt utförande
För mycket förpackningsavfall
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett bra slanglöst däck

- Jimmy, 25 april, 2022

Jag har använt dem i några år när jag fick mina första fanns det inte så många slanglösa att välja mellan så jag gick för Schwalbe Jag ser ingen anledning att byta till ett annat märke även om jag behöver en 23c för min bakre jag kommer förmodligen att prova en kontinental när jag behöver ändra det som enligt rullmotstånd webbplats det sitter om en mm lägre i 25c som förhoppningsvis passar jag fick bara en liten gnugga med 25 Schwalbe

För- & Nackdelar

De är prismässigt konkurrenskraftiga
De rullar bra
Slitaget är bra
Lite svåra att passa
Verkar inte komma i en 23c längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bekvämt däck. Rimlig slitstyrka och enkel montering, rekommenderas.

- Chris, 22 april, 2022

Schwalbi Pro One TLE-däck som jag har använt i flera år eftersom de har konsekvent kvalitet. Använde en annan populär DE-tillverkare men två uppsättningar hade problem med sprickor i sidoväggarna.

För- & Nackdelar

Breda däck - bra, komfortabelt grepp
ingen
Automatiskt översatt

3 / 5

För ömtålig för att lita på

- TJ, 18 april, 2022

Jag ville verkligen älska de här däcken, och det gör jag... men jag måste skaffa något annat. De är helt enkelt för ömtåliga. Medan de fungerade var de lätta att montera, snabba, erbjöd en mjuk körning, allt du vill ha i ett däck. Men de höll bara i ca 1000 km, eller 4 månaders körning. Under den tiden drabbades de av flera punkteringar som krävde tätningsmedel för att täppa till, och slutligen en som bara vägrar att hålla sig stängd, även med en slanglös plugg i den. Saken är den att hålet är så litet att du aldrig ens skulle ha märkt det på ett däck med slang. Jag kan bara inte motivera att köpa ett så dyrt däck som är så ömtåligt, om jag inte bara skulle montera det på tävlingsdagen.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Ljus
Snabb
Lätt att punktera
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra däck, omöjligt att få på

- Jorrit, 17 april, 2022

Jag har kört på Schwalbe Ones ett tag nu, vilket är megatrevliga däck eftersom de är hållbara, sitter bra och jag nästan aldrig punkterar. Vilket är lika bra, eftersom däcket är omöjligt att få runt utan hjälp. Med tre män och grön tvål gick det fortfarande inte, så bara med en däckspak. Ganska knepigt när man är långt hemifrån på ett fält. Jag går vidare till ett annat märke.

För- & Nackdelar

Hållbar
Läcker knappast
Kan inte läggas på
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket värde för pengarna

- Bob, 6 april, 2022

Fint ytterdäck med bra egenskaper.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Läckagesäker med vätska
Lätt att montera
Slits något snabbare
Automatiskt översatt

4 / 5

perfekt för alla årstider

- STEFANO, 5 april, 2022

Jag har använt dessa däck i 3 år, mycket bekväma, de kan pumpas upp till lägre tryck och är bekväma

För- & Nackdelar

bra väghållning
god hållbarhet
inte helt lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Fantastiskt

- Marco, 1 april, 2022

Det här är andra gången jag köper dem, och jag tycker att de är mycket bra, mycket smidiga och hållbara och fungerar

För- & Nackdelar

I händelse av punktering kan en innerslang monteras
Lägre tryck används
Mycket mjukt
Hög vikt
Tryckförlust
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra pris och utmärkt täckning

- Guillermo, 27 februari, 2022

Den är lätt och det låga rullmotståndet är märkbart. Den största nackdelen är att jag tyckte att det var väldigt svårt att klacka tubeless. Även om märket säger att det är enkelt .... Det var det inte

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt
Mycket svårt att kränga
Automatiskt översatt

5 / 5

Mina favoritdäck.

- J P, 21 februari, 2022

Förra säsongen lyckades jag köra 8 000 km utan en enda punktering och jag hade en del gummi kvar! Så jag är väldigt nöjd. De är förtroende inspirerande runt hörn och ADDIX förening i min mening är i nivå med Contis Black Chilli. Jag har hoppat till Conti GP5000 i mellanrum men aldrig åtagit mig dem så länge som dessa. De har inte smidigheten hos en uppsättning Turbo Cottons eller Corsa, men de är långt ifrån grova som några andra Schwalbes och däck i detta sortiment. De passar vid 28 mm på mina 19 mm externa fälgar. Vilket är praktiskt med tanke på att spelrummet på min cykel är begränsat. De är också över 50 gram lättare än nämnda GP5000 per däck vilket är mycket på den roterande massskalan.

För- & Nackdelar

Hastighet
Skydd mot punktering
Vikt
Svårt att ställa in slanglöst
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt klinkers

- Matteo, 16 februari, 2022

Mycket bra produkt, mycket smidigt däck, utmärkt utförande. Mycket lättare att montera än andra märken/modeller.

För- & Nackdelar

Enkel montering
kvalitet
Smidighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt och smidigt

- Søren, 15 februari, 2022

Bra däck för en smidig och snabb åktur med ett lägre tryck. Lite svårt att montera men när det är på plats finns det ingen risk att det faller av fälgen - och det gör det enkelt att lufttäta däcket.

För- & Nackdelar

Lätt att göra lufttätt
Smidig körning
Snabbt däck
Svårt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck för landsväg! Topp.

- Elmar, 9 februari, 2022

Ur min synvinkel ett optimalt landsvägsdäck med topprestanda. Enkel montering av slanglösa däck. Superrullningsegenskaper.

För- & Nackdelar

Bra rullningsegenskaper.
Enkel montering utan slang.
Superdäck för landsvägskörning.
Körsträckan kanske är lite begränsad.
Automatiskt översatt

5 / 5

rullar som en svalas flykt

- Günter, 8 februari, 2022

trevliga åk

För- & Nackdelar

bra täthet
lätt att montera
mycket goda köregenskaper, nästan inget rullmotstånd
det
inte
jag vet
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett mycket bra däck

- SIMAN, 29 januari, 2022

Mycket bra däck, lämpligt för fälgar utan krokar, mycket lätt att montera utan verktyg eller kompressor. Mycket bra känsla, bra grepp även på våta vägar. Snabb leverans, rimligt pris och mycket bra Mantel-service.

För- & Nackdelar

Grepp/prestanda
Ingen tryckförlust (30 ml Doc Blue/däck)
Kompatibel med fälgar utan krok
Mycket lätt att montera
25 till 30 g tyngre än tillverkarens viktangivelse
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, lätt att montera

- Claude, 29 januari, 2022

Superenkelt att montera, jag körde bara en gång så jag hade inte tillräckligt med tid för att bedöma däckets uthållighet.

För- & Nackdelar

Superenkel att montera utan verktyg
Lite svårt att limma eftersom det är så flexibelt
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att montera.

- Karl, 17 januari, 2022

Bra däck och lätt att montera i jämförelse med andra slanglösa däck som jag har monterat tidigare och förseglat med bara en spårpump. Men det kanske ner till hjulen genom att gå från Cannondales Hollowgram till Zipp 303 Firecrest.

För- & Nackdelar

Montering
Pris
Feedback är att de inte håller många km.
Uppdatera så snart de har använts.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Marcin, 12 januari, 2022

Just monterad och hade kort åktur. Hittills så bra

För- & Nackdelar

Bra att rulla
Lättviktare
Inte så lätt att passa
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt, toppservice

- Steve, 30 december, 2021

Priset som visas är vad du betalar (ingen tillagd moms). Beställdes måndag kväll och levererades torsdag! Bra coms också

För- & Nackdelar

Bra hållbarhet för ett tävlingsdäck
Enkel montering och bra tätning
Utmärkt prestanda runt om
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

vass och effektiv i kurvor och snabba nedförsbackar

- Free Pectoor, 13 december, 2021

Jag använder nu dessa supergummin för andra gången och vågar till och med köra offroad med dem

För- & Nackdelar

i torra och våta förhållanden
punkteringsbeständig
supergrip, lågt rullmotstånd
dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Trots nackdelen kommer jag att välja detta band igen nästa gång

- F.X.C., 11 december, 2021

Däcket är utmärkt, men jag trodde att det skulle vara lättare att sätta på det.

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Slitstark
Behöver du hjälp med att sätta på däcket?
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar

- Fouché, 8 december, 2021

När det gäller min senaste beställning, Pro One TLE-däck, även om priset är högt, jämfört med andra försäljningssajter, är din mer rimlig!

För- & Nackdelar

gratis leverans på min beställning
konkurrenskraftiga priser
snabb leverans
begränsat antal reservdelar
Automatiskt översatt

5 / 5

Spektakulär

- Antonio, 27 november, 2021

När du trampar känner du stabiliteten och smidigheten hos den spektakulära cykeln

För- & Nackdelar

Lätt att montera och mycket smidigt
Utmärkt däck både med och utan innerslang
Utmärkt grepp i både vått och torrt väglag
Inget
Lite dyra
Nej, inget
Automatiskt översatt

4 / 5

Du kan inte gå fel med dessa däck!

- Gerrie, 27 november, 2021

Mycket beröm för dessa däck! Med rätt latex är chansen att fastna vid sidan av vägen mycket låg! Dessutom är det 1 av de snabbaste allrounddäcken där ute när de monteras slanglösa! Greppet på både torrt och vått underlag är mycket bra! För att vara ett snabbt däck är det också mycket slitstarkt!

För- & Nackdelar

grepp
hållbarhet
punkteringsbeständig
rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

mycket trevlig

- Theo Heuzen, 22 november, 2021

Dess föregångare, Ultremo, läckte redan när dåligt väder förutspåddes :) One är mycket bättre, får också några spår. Kör mycket snyggt wb grepp och rullmotstånd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra priser och bra villkor

- Alfredo, 20 november, 2021

Perfekt leverans och konkurrenskraftigt pris

För- & Nackdelar

Betalning
Pris
Tillgänglighet
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Peter, 19 november, 2021

Mycket bra service

Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkt för slanglös racing

- Stefano, 15 november, 2021

jag har använt slanglösa däck på min landsvägscykel i flera år nu och nästan alltid scwalbe pro. jag tycker att de är utmärkta däck, släta och bekväma. det enda problemet är att vissa däck punkterar lätt, medan jag med andra, även pro-däck, har gått hela säsongen utan en punktering

För- & Nackdelar

enkel montering
lätthet
smidighet
vissa uppsättningar är lätta att borra
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Paul, 14 november, 2021

Använde ett par av dessa för en hel sommar med inte en punktering som behövde repareras. Alla nedskärningar etc reparerade sig själva tills den bakre så småningom gav upp. Jag skulle säga värde för pengarna och sinnesro

För- & Nackdelar

Bra passform för Hunt Aero Carbon 33-däck
Utmärkt skydd mot punktering
Utmärkt värde för pengarna
Inte det lättaste som finns nuförtiden, men inte mycket
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidigt och utmärkt passande tublöst toppdäck från Schwalbe.

- Arco, 1 november, 2021

Jag tog dessa däck eftersom jag har kroklösa hjul och de finns också på listan över däck som officiellt föreskrivs av hjultillverkaren. Dessutom har jag kört det vanliga vikbara Schwalbe Pro One-däcket i nästan 2 säsonger med mycket bra körupplevelse. Monteringen av det slanglösa däcket gick riktigt bra. Genom att initialt pumpa upp däcken efter montering med en vanlig golvpump (Topeak Job Blow) till över 7 bar, poppar däcken och sätter sig väl i de kroklösa fälgarna. Sedan kunde jag ta ut insidan av den speciella slanglösa ventilen och sedan köra Doc Blue's tätningsmedel in i den. Rotera däcket försiktigt runt och för det även tvärs över för att fördela tätningsmedlet ordentligt på däckets insida. Jag bytte sedan ut ventilkärnan och pumpade upp däcket till maximalt 5 bar och däcket var helt lufttätt. Detta gällde både framdäcket och bakdäcket. Att montera det här däcket är alltså fullt möjligt i praktiken och jag upplever inga problem med att däcket inte blir lufttätt. Hookless-hjul i detta fall är Giant SLR 1 (hookless). Den verkliga vägkörningsupplevelsen kommer att följa. Tips. Använd Doc Blue tätningsmedel från Schwalbe. Det fungerar mycket bra och se till att du har en ventil, där du kan skruva loss insidan för att spruta tätningsmedel i däcket via ventilen på detta sätt.

För- & Nackdelar

Bra grepp + läckageskyddande beläggning
Enkel montering
Flexibelt däck
Lågt rullmotstånd
Uppblåsbar med golvpump
Automatiskt översatt

3 / 5

Förbättringsbar vid daglig användning och viktspecifikationer felaktiga

- Jörg, 19 oktober, 2021

Ett bra däck när det gäller hastighet och rullmotstånd. Tyvärr finns det små läckor på båda hjulen vid fälgflänsen - synd, men efter 2 dagar måste de pumpas upp igen. Vikten på 288 gram motsvarar inte alls tillverkarens specifikationer, cirka 250 gram gavs, vilket jag anser vara opålitligt, särskilt eftersom detta också var fallet med alla 23 Schwalbe Pro One-däck.

För- & Nackdelar

Hastighet
Rullmotstånd
Läckage från fälgen
Vikt
Automatiskt översatt

3 / 5

Några frågor

- Ricardo, 15 oktober, 2021

Lätt att installera

För- & Nackdelar

Bekvämt
Snabb
4 dagar i rad med luft inuti
Läcker som fan
Automatiskt översatt

4 / 5

Supersnabbt däck med bra punkteringsskydd

- Thomas, 13 oktober, 2021

Superdäck, bästa slanglösa däcket enligt min mening!!!

För- & Nackdelar

Montering
Rullmotstånd
Vikt
Känslighet för punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Köp bara dessa om du vill köra slanglöst.

- Chris, 12 oktober, 2021

Fantastiska däck. Kommer inte att bry mig om att försöka mer eftersom dessa bara är fantastiska. Gjort över 3000 miles utan problem eller punkteringar som behövde ett stopp.

För- & Nackdelar

Ger bra skydd mot punktering.
Kan tas bort utan att en däckspak går sönder
Möjligt att komma upp på fälgen med bara en person
Mycket lätt att ställa upp
Rullar snabbt och är lätta
Mycket begränsad tillgång i Storbritannien.
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig och snabb resa

- Paula, 7 oktober, 2021

Köper alltid dessa däck provat andra men ingen lever upp till dessa

För- & Nackdelar

Bra och snabba däck
Lite för dyra
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra service från Mantel

- Chris, 2 oktober, 2021

Bra produkt

För- & Nackdelar

Enkel passform
Pålitlig och tålig
Smidig rullning
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket glad att beställa från dig om och om igen

- Dorothea, 30 september, 2021

Topprodukt, mycket snabb leverans. Superförpackning. Helt enkelt mycket bra.

För- & Nackdelar

Igen och igen med nöje
Mycket bra kvalitet, mycket bra förpackning
Mycket snabb, mycket professionell
Automatiskt översatt

1 / 5

Värdelös om du måste vilja fortsätta fylla på latex

- Niels, 25 september, 2021

Skinkorna läcker hela tiden och kan inte tätas. Varje gång den lossnar från väggen måste du torka den med en trasa.

För- & Nackdelar

Rullar fint
2x läckage och cykeln har inte gått många km än.
Kindarna läcker som galningar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Simone, 21 september, 2021

Bra köp

För- & Nackdelar

Bekväm
Ljus
Automatiskt översatt

3 / 5

Den tidigare versionen var bättre

- Nicolas, 14 september, 2021

Att ses på lång sikt i jämförelse med GP 5000

För- & Nackdelar

Grepp
Lätt att montera
Motstånd
Förlust av tryck
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa däcken för träning och tävling!

- Sandro, 10 september, 2021

Jag kör nu min andra uppsättning Schwalbe Pro One TLE och är mycket nöjd med dem!

För- & Nackdelar

Högsta kvalitet
Lågt rullmotstånd
Tyst
Snabbt slitage
Automatiskt översatt

3 / 5

Antingen älskar man det eller så gör man det inte

- John, 1 september, 2021

En recensent skrev att han hade fallit hårt på grund av detta däck, eftersom det välte. Han körde med en 4 bar. Schwalbe kunde inte hitta några fel på däcket efteråt. Min erfarenhet är tyvärr identisk. Det är ett bra däck: snabbt, smidigt, bekvämt, svänger bra och har tillräckligt med friktion, även i vått väder. Men.....däcket måste pumpas ganska hårt (säg minus 6 bar). Vid lägre tryck glider däcket/viker över i en kurva och du får sladd direkt, särskilt om däcket är lite äldre.Schwalbe borde säga något mer om detta, för det är bara farligt. Jag byter nu mina däck efter cirka 3500 km, ännu en gång med samma pro one TLE. Däcken håller inte riktigt länge. Varför välja dessa igen, trots invändningarna. Om du lägger tillräckligt med tryck på dem och inte dröjer vid den korta livslängden, är detta det trevligaste däcket jag kört hittills. Jag ger dem en andra chans eftersom "jag är färdig med dem". Med tanke på den korta livslängden är de dock dyra. Lyckligtvis fungerar den flytande latexen ganska bra med dessa däck. Även om de är platta länge kan du fortfarande cykla i flera månader (efter uppumpning).

För- & Nackdelar

bekväm
smidig
snabb
håller inte länge
kan inte köras på mjuka däck
relativt dyra
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck, blödning genom sidoväggen är ett bekymmer.

- Richard, 31 augusti, 2021

Däcket har egentligen bara 1 nackdel, men det gäller alla slanglösa däck. Att fylla på däcket med ett tätningsmedel som inte kan gå genom ventilen, t.ex. Stans Race Sealant, är 1 stort drama. Mer rinner ut ur däcket än vad som stannar kvar. Popping fungerar bara (för mig) när däcket är helt löst och i mitten av fälgen, men mängden tätningsmedel du förlorar då.... nästa gång ska jag bara gå tillbaka till normala Stans via ventilen :-) Däcken kan förlora lite tätningsmedel genom sidoväggarna, jag följde 2 tips och det verkar lösa problemet: 1. applicera tätningsmedel på insidan av däcket före montering och låt det torka, bara sedan montera och fyll med tätningsmedel (tack till Mantel support) 2. Pumpa däcket till maximalt tryck (bar eller 7) och låt det vara där i 24 timmar efter montering (jag gjorde detta med tätningsmedel, förresten) (tack till Giant Facebook-sida).

För- & Nackdelar

Ganska motståndskraftig mot punktering
Grepp
Lågt rullmotstånd
Lämplig för fälgar utan krok
Tätningsmedlet kan blöda lite genom sidoväggarna
Automatiskt översatt

4 / 5

för dem som söker säkerhet och prestanda utmärkt produkt

- DAVIDE, 27 augusti, 2021

Schwalbe har aldrig gett mig några problem utmärkt väghållning slits snabbt

För- & Nackdelar

Lämpliga kostnader
snabb leverans
Automatiskt översatt

2 / 5

Mycket mindre än den gamla modellen!

- Roger, 20 augusti, 2021

Jag köpte dessa för att ersätta Schwable Pro One TLE 25mm 2016-modell men de nya däcken är mycket mindre än de gamla (-14% av volymen med V = 2ᴨᴨRrr) vilket innebär att de inte är lika bekväma. Jag tror att de nya 28mm är samma storlek som de gamla 25's. mycket nedslående!

För- & Nackdelar

monteras enkelt
snabbt rullande
inte lika stor som den gamla modellen
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera även för slanglösa nybörjare

- Maximilian, 12 augusti, 2021

Jag har bara kört 100 km med däcket. Men "Easy" i namnet bekräftades under monteringen. Lätt att montera utan kompressor... vilket också var min anledning till att köpa.

För- & Nackdelar

Montering
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkter med bra rabatt och snabb leverans ...

- Alessio, 8 augusti, 2021

allt perfekt ... bra produkter, attraktiva rabatter och snabb leverans ...

För- & Nackdelar

grepp och jämnhet
mer än god hållbarhet
utmärkt motståndskraft mot punktering
listpriset är lite högt
lite svår att pärla
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra leveransservice och utmärkt produkt Jag är redan på min fjärde

- Paolo Fantino, 10 juli, 2021

Bra leveransservice och utmärkt produkt Jag är redan på min fjärde

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Prestanda
Förbrukning
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra för krokar

- Daniele, 15 juni, 2021

Monterad på sl1 gigantiska hookles. Jag måste säga att jag inte hade några problem att montera dem. Utmärkt grepp på vägen. Jag rekommenderar dem

För- & Nackdelar

Kompatibel med fälgar utan krokar
Mycket smidig
Utmärkt grepp i kurvor
Automatiskt översatt

2 / 5

Ingen bra upplevelse

- Hans, 14 juni, 2021

Hade mina hjul gjorda slanglösa av en expert. Under cykling luftförlust + tätningsmedel förlust, cykeln var väl täckt av skräp. Det fungerar bra om du inte tar höghastighetssvängar. Nu kör jag med innerdäck. Slöseri med mina pengar.

För- & Nackdelar

Bult väl
Komfort
Leverans
Läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett av de bästa och snabbaste däcken på marknaden

- Sam, 11 juni, 2021

Har varit mitt favoritdäck för slanglösa däck hela året med ett snabbt rullmotstånd och enkel montering. Har lyckats få ut ca 6-7000 för bakdäcket, möjligen 8000 för framdäcket, beroende på antalet klipp/reparationer. Använd med Stans Race tätningsmedel och reparera med däckpluggar men tätningsmedlet pluggar vanligtvis hålen. Stark slanglös vulst gör det till det rekommenderade däcket för fälgar utan krok

För- & Nackdelar

Lätt att använda utan slang
Snabbt rullmotstånd
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

se slitage över tid

- Flavien, 9 juni, 2021

mycket bra valuta för pengarna

För- & Nackdelar

bra prestanda och lätt att montera
däcket är 25 mm i storlek 25
minst 60 ml slanglös produkt krävs
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb, lätt, bekväm och enkel montering

- Armand, 28 maj, 2021

Egentligen bara ett mycket trevligt däck, rider mycket smidigt och snabbt. Däcket läcker verkligen mycket tätningsmedel, även genom slitageindikatorer, särskilt den första natten, men efter några nätter slutar det (även efter att ha fyllt på tätningsmedel) och däcket håller också bra tryck. Jag tror att jag nästa gång kommer att välja Pro One igen men i skinwall

För- & Nackdelar

Enkel montering
Grepp
Kompatibel med kroklös
Mjuk och bekväm
Snabbt och lätt
Ingen skinwall tillgänglig när jag köpte
Mycket läckage i början
Automatiskt översatt

2 / 5

Snabb, men kvalitet och tillförlitlighet vid slanglös körning är mycket tveksam.

- Tim, 25 maj, 2021

Jag åkte cirka 850 km med 2 av dessa däck i kombination med räckvidden R4D 28 mm. Jag är själv från de flamländska Ardennerna. Detta var uppenbarligen utsatt för kullerstenar och stigningar som Eikenberg, Taaienberg e.t.c. Efter en snabb åktur efter jobbet på en kilometer hemifrån hörde jag en liten klack till fälgen sst, och tom efter en liten ojämnhet i ett hörn. Jag gick ner... axeln var öm i uttaget under de första dagarna. Handen hade djupa skrubbsår och ytterligare skrubbsår/fläckar. Mantel undersökte däcket och kunde inte 100% ange om det var produktfel. (Återbetalas dock) Jag märker att Vittorias airliner är starkt innovativ jämfört med att bara köra med latex. Eftersom ditt däck i en vinkel går ut ur sidan men stannar kvar i fälgen förhindras med airlinern. Jag fick också ett kort från Mantel för den kroppsliga skadan är uppskattad. Men själv tänker jag köra upp mitt sista däck och åka till vittoria efteråt i kombination med airlinern. Jag har själv behövt 2 veckors fysisk återhämtning. Och tyvärr färgsprickorna på castelli byxor/leggings/skor/lazer hjälm/de enormt svåråtkomliga shifters från Tyskland/Litauen. Och ja, även skador på hjulens undersida. Nu håller bromsarna på att förstärkas (ventileras) hos en lokal cykelhandlare. Mantel visste inte om den ytterligare skadan härmed nämner jag det igen. Nu kör jag dessa däck och tänker definitivt inte på att köpa schwalbe igen. Även om detta orsakades av banan / däcket. Men vinkeln och storleken på däcket, platsen för sprickan kan omöjligen ha orsakats av penetration utan misslyckande. (4 bar, 62 kg) Jag rekommenderar absolut inte schwalbe! I samarbete med scope men lufttätheten och tillförlitligheten låter detta vackra samarbete resten får du bestämma själv. Hälsningar, Tim.

För- & Nackdelar

Punkteringsmotstånd (sammansatt)
Rullmotstånd
Även om den är korrekt monterad töms den på luft snabbare än slangar.
Konkurrenter erbjuder säkrare alternativ
Slanglösa däck farliga om de töms snabbt på luft!
Tillförlitlighet söm/tråd.
Automatiskt översatt

1 / 5

Besvikelse ... kan inte stängas

- Pascal Eijkelkamp, 24 maj, 2021

Efter dålig erfarenhet med detta däck där däcket är vid 2 bar inom några timmar, rapporterade det till Mantel. Det verkar som om kinderna är porösa med tanke på de många vita bulorna på kinderna. Mantels svar är att smörja kinderna med vätska och låta dem torka över natten och sedan återmontera ... hopplöst. Nu när jag läser de många recensionerna är jag trött på att ha det här däcket (jag köpte till och med två :-( ). Att Schwalbe men även Mantel inte kommer med en bättre lösning....

För- & Nackdelar

Kind
Automatiskt översatt

2 / 5

Går inte att stänga.

- Rob, 15 maj, 2021

Monterade 2:a 25 mm. Föregående höll i 2 dagar innan den var tom via många hål i kinderna. Normalt enligt Schwalbe, men inte förseglat av latexen. Monterade en ny 25 mm denna vecka och den var platt inom 24 timmar. Återigen via kinderna. Tycker det är konstigt eftersom det inte inträffar med 28 mm på mitt bakhjul.

För- & Nackdelar

Rullmotstånd
25 mm läckage genom kinderna
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint band

- Mark, 28 april, 2021

Efter slanglösa erfarenheter med grusdäck, var vägdäcken också tvungna att gå. Dessa däck går mycket enkelt runt fälgen (DT Swiss e1800) och fixeras enkelt med en cykelpump. Tillsätt sedan 30 ml doc blue och kör igång. Efter några timmar var 1 däck ändå platt och läckte genom sidoväggarna. 30 ml är lite kritiskt på 30 mm däck. Schwalbe rekommenderade också 60ml, men Mantel säljer 2 däck med 1 flaska i ett set och provade det först. Däcket rengjordes och återmonterades med 60ml. Efter 2 dagar fortfarande ingen tryckförlust. De rider bra, ger stort förtroende vid kurvtagning. Hållbarheten återstår att se. Efter 200 km fortfarande inget att se.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att få på fälgen
Pumpas med en vanlig pump
Blir lufttät
Automatiskt översatt

1 / 5

Kör super men vilken röra med dussintals hål från fabriken

- Hans, 26 april, 2021

Efter tidigare positiv recension, en kommentar ändå, Det främre däcket är perfekt men det bakre tömmer helt till 2 bar efter 1 kväll, Inte användbart på detta sätt och enormt krångel. För ett däck på nästan 50 euro. Jag hoppas att Mantel / Schwalbe kommer att ge en garanti eftersom det verkar för mig att vara ett produktionsfel. Under tiden förlorade jag mycket tid och mycket dyr Doc Blue-mjölk. Jag kunde ha spenderat den tiden på att cykla Se foto . Sportliga hälsningar Hans

För- & Nackdelar

kör underbart
Montering
mycket grepp
smidig
En besvikelse
full av små hål se foto
inte användbar
mycket krångel
Automatiskt översatt

1 / 5

Echt nooit meer kopen

- Richard, 19 april, 2021

Waardeloze band. Poreuze zijkanten. Niet te dichten ook niet met veel latex. Blijkbaar bekend maar geen service ervaren van Mantel.

För- & Nackdelar

Goed te monteren.
Bekant problem. Ingen återställning Mantel
Inte att dölja med mycket latex
Wangen van de band zijn poreus.
Automatiskt översatt

5 / 5

Inte illa!!!

- Aurelien, 18 april, 2021

Efter en misslyckad montering med GP 5000s vände jag mig till Pro One. Du behöver fortfarande ett bra grepp för de sista 20 centimetrarna, men inget att oroa sig för. Utgången är bra på 6bars för 75 kilo och komforten är inte heller dålig. Det ena däcket vägde dock 300 g och det andra 287 g! Långt över den vikt som Schwalbe meddelat !!!!

För- & Nackdelar

"Lätt att installera
Trycksättning utan kompressor
Vikt mycket större än beskrivet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket fina däck,

- Hans, 14 april, 2021

Har nu kört 2000 km på dessa 25 mm däck. Rider underbart smidigt, Montering var bra (Zipp 404) Jag använder själv schwalbe easy fit och Schwalbe expansion barrels. Däcken ser snygga ut och plockar inte upp små stenar från golfterrängen där jag ofta kör under långa perioder. Bakdäcket kan fortfarande hålla 2000 km om jag jämför slitagemarkeringarna, framdäcket är fortfarande som nytt. Första upplevelsen med Tubeless och jag gillar det, Mycket fina däck. Nästa gång beställer jag ett 28 mm däck till bakdäcket.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Montering
Smidig
Trevlig
Varaktighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- Leigh, 29 mars, 2021

Monterad på Zipp 303S-hjul, lätt att sätta på utan däckspakar och lyckades sitta med bara en vanlig spårpump (en krävde lite tvålvatten).

För- & Nackdelar

Känns skönt och smidigt
Lätt att montera
Ingen
Automatiskt översatt

2 / 5

Aldrig mer!

- A.G.P., 27 mars, 2021

Efter år av att ha kört continentals (4000S), kör nu schwalbe pro one tle 's som kom med min nya cykel. Jag läste bra recensioner och var hoppfull. Efter 500 km, 3 punkteringar och 2 svårigheter att få dem att falla ordentligt i fälgen med tryck. Konsekvens: en slags bula/höjdbula i däcket som bara långsamt försvinner. Hade aldrig känslan av ett snabbt däck (28 mm) men bekvämt. Tyvärr för mig inga fler schwalbes, tillbaka till continentals 5000, som kommer på fälgen helt fint och härlig känsla av lätt rullmotstånd.

För- & Nackdelar

Bekväm
Motståndskraftig mot punktering
Passar på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, lätt att montera för slanglös förberedelse

- Patrick, 26 mars, 2021

Mycket lätt att montera på Giant SLR01 fälgar, 27 mm dimensioner för de 25 mm som annonseras, svårt att få trycket att hålla (flera dagar)

För- & Nackdelar

Komfort
lätt att montera på Giant SLR01 kolfiberfälgar
storlek 27 för 25
Svårt att hålla trycket på
Automatiskt översatt

5 / 5

Superfint däck

- Robert, 24 mars, 2021

Superfint däck för många snabba kilometer!

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Superbra grepp
Vackert däck
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra däck.

- Jon, 22 mars, 2021

Otroligt lätt att montera på hjulet och pumpas upp med en spårpump första gången. Mycket smidig rullning.

För- & Nackdelar

lätt att installera
smidig rullning
snabb
slits snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabbt och bekvämt däck inte för vintern

- Miguel, 19 mars, 2021

Ser inte mycket punktering motstånd, men fortfarande rekommenderas snabb och bekväm

För- & Nackdelar

Låg vikt
Snabb
Inte ett vinterdäck
Liten motståndskraft mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra TL-däck

- Jim, 14 mars, 2021

Fantastiskt däck, den nya modellen är ännu bättre och den gamla var ganska bra

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Rullar riktigt bra
Inte billig
Automatiskt översatt

4 / 5

Pålitlig

- Stefano, 9 mars, 2021

Fungerar mycket bra med kroklös fälg med bred innerkanal (21"). Omedelbar krängning, minimal tryckförlust efter första monteringen. På vägen fungerar den mycket bra.

För- & Nackdelar

Bra rullning vid låga tryck
Klättrar lätt
OK för axlar utan krok
Inte särskilt lätt
Automatiskt översatt

1 / 5

Ingen bra inledning

- Tom, 27 januari, 2021

Däck levereras snabbt i mycket solid förpackning från Schwalbe. Däcken är relativt flexibla och därför lätta att montera på fälgen utan verktyg. Sedan den stora. Sidoväggarna på båda däcken hade små läckor som inte förseglades av latexen. Inte ens efter att ha applicerat extra latex. Som ett resultat förlorade däcken cirka 3 bar per dag (från 5 -> 2 bar på 24 timmar). Många användare verkar uppleva detta eller klagar över att behöva pumpa om mycket (förmodligen samma problem). Nu måste vi vänta och se om Mantel kommer att ge en garanti. Ingen mer Schwalbe för mig!

För- & Nackdelar

enkel applicering
fin förpackning
läcka på kinderna
Oanvändbar
Automatiskt översatt

4 / 5

Härligt ytterdäck, massor av grepp, snabbt och fint!

- Remy, 24 januari, 2021

För- & Nackdelar

Lätt att lägga
Massor av grepp
Vackert jämn svart
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint däck men svårt att sätta på och överpackat

- Steven, 12 januari, 2021

Jag hade den tidigare versionen och kunde montera den som slanglös med måttlig ansträngning. Den här tog jag till slut till min LBS för deras tryckluftslinje. Produktförpackningen är OTT - en glänsande låda inuti en glänsande hylsa, som Mantel sedan lägger i en stor förpackningslåda. Det kan vara premium, men är detta nödvändigt? Rullar dock väldigt fint och jag fick bra service från den tidigare tills den var gasad.

För- & Nackdelar

Bra motstånd mot punktering
Mycket bra prestanda
Kunde inte sätta den utan en tryckluftsledning
överemballerad
Automatiskt översatt

5 / 5

Absolut lysande

- Stuart, 8 januari, 2021

Jag har kört en hel del av de snabbaste däcken, men när gp: s och corsa: s kommer av på vintern är pro one: s den enda formel klibbig nog att känna sig säker på en vägcykel - superb

För- & Nackdelar

Fantastiskt grepp
Slanglös
Snabb
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Enkelt är verkligen på plats

- Wouter, 7 januari, 2021

Slanglös som går på fälgen så smidigt att det räcker med en vanlig golvpump. Den smäll du normalt hör kommer inte. Hade jag vetat detta i förväg hade det besparat mig flera timmars meningslöst pumpande.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Ronny, 22 december, 2020

Däcken gick bra att montera och bulnade mycket försiktigt

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Ian, 25 november, 2020

Hade de tidigare ProOnes, de nya 28 mm är smalare än de gamla, tydligen med hänsyn till nya fälgstorlekar. Jag kan eventuellt gå upp till en 30 mm. Bara monterat detta hopp om att det varar lika länge som det föregående.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Bra motstånd mot punktering
Kan köras med lägre tryck
Annan storlek än tidigare däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra körkänsla

- Steve, 20 november, 2020

Mycket smidigt och snabbt däck. Lätt att sätta på och installera. Märkte ett par små hack efter de första åkningarna så det återstår att se hur bra de håller, men inga p * nctures ännu

För- & Nackdelar

Bekvämt
Känsla
Smidig
Snabb
Hållbarhet?
Automatiskt översatt

3 / 5

Inte särskilt punkteringssäker! skärs upp till lätt.

- Richard, 19 november, 2020

Jag har bytt ut detta däck som ursprungligen levererades med en ny Canyon Road-cykel. Bakdäcket har skurits upp dåligt och jag har haft två punkteringar efter bara 800 mil. Jag har bytt ut däcket och reserverar dom.

För- & Nackdelar

Rullar bra
Skär upp till lätt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra grepp men förlorar tryck

- Alessandro, 31 oktober, 2020

Detta slanglösa däck är utan tvekan ett däck som garanterar utmärkt jämnhet, körkomfort och säkerhet, men det har en stor brist: det bibehåller inte trycket, trots att tätningsvätska används inuti det. Vid varje utflykt är det nödvändigt att kontrollera trycket och pumpa upp däcket. Mycket markant läckage bak, mer begränsat fram.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Smidighet
Stor känsla av säkerhet i nedförsbackar
Tryckförlust
Automatiskt översatt

5 / 5

En av de bästa blev bara ännu bättre 2020!

- Sam, 29 oktober, 2020

Har alltid varit ett fan sedan lanseringen av Pro One men 2020 TLE-versionen i 28 mm rankas som ett av de snabbast rullande slanglösa däcken jag har använt. 10 000 km i år utan att behöva laga en punktering med Stans RACE-tätningsmedel

För- & Nackdelar

Fast
Förbättrat motstånd mot punktering
Pris jämfört med konkurrenterna
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiska däck, första gången med slanglösa däck, verkligen imponerad

- Alan, 23 oktober, 2020

Jag försökte ett annat märke först, omöjligt att passa men dessa gick på som en dröm, de är väldigt bekväma och ser fantastiska ut också

För- & Nackdelar

Mycket snygga
Öst för att passa
Ser ut att hålla länge
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa däck jag har använt på en landsvägscykel

- Andrew, 21 oktober, 2020

Däcken är lätta att montera för hand, pumpas upp med normal spårpump. Bra körsträcka uppnås på dessa med bra punkteringsskydd.

För- & Nackdelar

Bra känsla från dem
Bra körsträcka från dem
Enkel slanglös montering på fälgar
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för att omvandla en gravelcykel till en racercykel

- Tom, 21 oktober, 2020

Under sommaren monterade jag dessa däck (med innerslang) på mina Mavic Allroad Gravel Wheels. På så sätt kunde jag omvandla min Koga Colmaro, som redan har en snabb geometri, till en riktig racer. På asfalten gör detta att jag enkelt kan hålla jämna steg med racers som Trek AL-cyklarna. Mina fälgar är ganska breda (23 mm invändigt), de 28 mm däck som jag har är ganska svåra att montera på grund av detta. Jag har inte punkterat dem efter flera hundra km ännu, så jag har inte behövt byta ut dem bredvid vägen heller, men det är något jag ser fram emot lite grann. När de väl sitter på är de dock helt perfekta, och därför är "Stug" både ett minus och ett plus.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Snabb
Tuff
Utseende
Tuff
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra men inte perfekt

- Jef, 14 oktober, 2020

Däcken är mycket lättkörda och har bra grepp. Jag körde dem dock platta en gång och den slanglösa mjölken fick inte igen hålet. De ser också trevliga ut tycker jag.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Slanglös
Trevligt
Automatiskt översatt

4 / 5

Superb körkvalitet

- Sean, 13 oktober, 2020

Första åkturen trodde att däcken var mjuka åkturen var så smidig, märkte omedelbart lägre rullmotstånd över tidigare Schwalbe One's men har plockat upp ett par synliga skär i de första 200 milen.

För- & Nackdelar

Grepp
Kör
Rullmotstånd
Lätt att skära
Automatiskt översatt

1 / 5

TRYCKFÖRLUST

- Marco, 10 oktober, 2020

Jag hade 2019:orna och hade en fantastisk tid, aldrig en punktering. 2020:orna har också en utmärkt glidblandning som är tillräckligt mjuk för att garantera komfort och grepp. Den stora bristen, som också rapporterats av andra recensioner, är att de tappar trycket snabbt. Jag satte dem i vattnet och kollade efter flera läckor på däckets sidovägg. De är små som om de vore öppna "porer". Detta är en återkommande tillverkningsfel ... för vad de kostar ... Jag tror att jag kommer att ändra vid nästa köp

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
utmärkt förening
tryckförlust
Automatiskt översatt

3 / 5

Enkel att montera, kompressor behövs

- Joao, 5 oktober, 2020

Lätt att montera, spakar behövs inte. Men omöjligt att fylla med en vanlig pump, kompressor behövs. Reynolds AR41 slanglösa hjul.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Omöjligt att fylla med en normal pump
Automatiskt översatt

5 / 5

Slanglös; aldrig mer innerrör.

- Michael, 4 oktober, 2020

Sedan början av året har jag kört på dessa Schwalbe TLE-däck. Inga fler punkteringar, komfort många gånger om tack vare lägre däcktryck. Mindre rullmotstånd och mer grepp tack vare smidigare gummi. Kontrollera däcktrycket innan du kör, det kan vara några bar lägre efter några dagar.

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Komfort
Mer grepp
Mindre rullmotstånd = högre hastighet
Kontrollera däcktrycket före varje cykeltur
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket grepp, få läckor.

- Pieter, 1 oktober, 2020

Bra däck som bultar smidigt. Massor av grepp i kurvorna, vilket gör dig mer vågad. Jag kör det här däcket slanglöst med cirka 5,5 bar bak och 4,7 bar fram. Några små punkteringar förseglades perfekt av Latex under de första 5000 km. Den sista större punkteringen blev dödlig för däcket, men jag köpte samma däck igen. Den enda nackdelen är att när jag hade en större punktering kunde jag knappt få av däcket från fälgen och var tvungen att "fiffla" en hel del för att komma tillbaka på vägen.

För- & Nackdelar

Bra grepp i kurvor
Flexibelt däck
Perfekt för slanglösa däck
Tätt runt fälgen och svårt att reparera på vägen
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabba, lätta men bräckliga däck

- Duncan, 27 september, 2020

Älskade hastigheten och greppet på dessa däck, lätt att ställa in slanglösa. Hade dock en olycklig utblåsning med baksidan - pärlan delade sig faktiskt så skickade tillbaka och hade ersatt foc, men tappade lite förtroende för dem nu.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lätt att installera slanglöst
Ljus
Snabb
Fräck
Automatiskt översatt

3 / 5

För när du gillar läckande ....

- Marco, 27 september, 2020

Däck rider mycket snyggt men mycket måttligt när det gäller punkteringsmotstånd. .... Jag går tillbaka till mina pålitliga conti's eftersom inget är mer irriterande än frekventa punkteringar.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Smidigt
Dåligt motstånd mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb och greppvänlig

- Marcus, 23 september, 2020

Det här är ett fantastiskt däck som erbjuder en bra kompromiss mellan hastighet och hållbarhet för vägkörning. Jag skulle dock inte använda det på vintern om inte vägarna var torra och ganska rena.

För- & Nackdelar

grepp
lättvikt
Smidighet
långsiktig hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däck

- Gerard, 20 september, 2020

Perfekt däck för mig! Mycket smidigt och mycket grepp!

För- & Nackdelar

Grepp
Mjuk
Utseende
Automatiskt översatt

5 / 5

Förmodligen det bästa däcket på marknaden just nu

- Jean Pierre, 17 september, 2020

Lätt, bekväm och uppenbarligen mycket slitstark; det var den sista egenskapen som förvånade mig mest. Lätt att montera, kan fästas med en fotpump.

För- & Nackdelar

bekväm
lätt att montera
lätt för slanglösa däck
motståndskraftig
högt pris
Automatiskt översatt

1 / 5

En besvikelse

- Tim, 17 september, 2020

Jag har använt dessa nu i cirka 5 veckor och har lagt cirka 350 miles på dem. Sammantaget är jag besviken över prestandan. De verkar ha praktiskt taget inget punkteringsmotstånd, vilket framgår av väsen på varje åktur jag har haft hittills. Den sista åkturen hade jag 5 punkteringar, med tätningsmedlet som kunde klara 4 av dem men inte den 5: e. Framdäcket har delaminerat vilket gör det oanvändbart, mycket dåligt skulle jag säga.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lätt att montera
Delaminering
Förlorar trycket snabbt
Punkteringsmotståndet är obefintligt
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt rullande, greppvänligt och bekvämt.

- Paul, 11 september, 2020

Jag tyckte att dessa var mycket lätta att montera på mina rörlösa fälgar. Jag hade tidigare försökt montera den tidigare generationen av Schwalbe Pro Ones, men gav upp efter att jag inte kunde få dem att blåsa upp även med en co2-pump. Den senaste versionen var dock en doddle, lätt att komma på fälgen med bara mina fingrar, ta bort ventilinsatsen, co2-pumpen och boom.... Uppblåst direkt. När du har pärlat på fälgen sätter du helt enkelt in din tätningsvätska efter val och monterar ventilen och pumpen med din normala spårpump. Storleksmässigt letade jag efter ett 25 mm däck som inte bulkade upp på mina 23/19 mm breda fälgar. Yhese kom ut på exakt 25 mm, (den äldre versionen var nästan 28 mm vilket orsakade lite kedjestagsgnidning på min Cannondale Supersix). När det gäller körning är dessa fantastiska, definitivt de snabbaste däcken som jag har kört, men också med gott om grepp. Att kunna köra med ett något lägre tryck än traditionella slangade clincher-däck ökar också komforten avsevärt... Särskilt på trasiga eller grova underlag.

För- & Nackdelar

Bekväm
Låg vikt.
Lätt att installera
Snabb
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera mycket lätt

- MARCO, 7 september, 2020

Bra utförande är mycket lätt. Monteras mycket enkelt, gjord för att pärla med normal pump, tenderar att förlora trycket på några dagar. Vanlig komfort och grepp på vägen.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Komfort och grepp på vägen
Låg vikt
Tappar trycket snabbt
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra men...

- ROBERTO, 23 augusti, 2020

Däcken är välgjorda och när de testas på väg är de bra. Tyvärr tappar de trycket snabbt (24 timmar), särskilt de bakre, och inte på grund av inkompatibilitet med fälgarna eftersom de tidigare var utrustade med samma däck utan några problem. För närvarande har jag inte kunnat lösa problemet ens genom att ta isär dem och sätta ihop dem igen med tillsats av latex. Jag kommer att försöka byta ut ventilerna även om det inte verkar som om luftläckaget kommer därifrån.

För- & Nackdelar

bekväm (28 mm bred)
bra utförande
lätt att montera
förlorar snabbt tryck
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck

- Alain, 18 augusti, 2020

Ett mycket bekvämt och dynamiskt 28x700-däck som passar lätt på mavic-fälgar. Det enda mindre klagomålet är att däcket, efter 500 km och med produkten som injicerades så snart det monterades, inte behöll sitt tryck (-3 bar på en vecka).

För- & Nackdelar

Bekväm
Dynamisk
Lätt att anpassa
Motståndskraftig
Förlust av tryck
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

lätt att montera, bra allrounddäck

- Colin, 7 augusti, 2020

Automatiskt översatt