Omdömen om
Schwalbe Pro One TLE

Schwalbe Pro One TLE
4.3 / 5
Genomsnitt av 214 recensioner
5
125 recensioner
4
41 recensioner
3
15 recensioner
2
9 recensioner
1
11 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Mycket bra tubeless-däck.

- Christof, 5 maj, 2024

Mycket lätt att sätta på fälgen. Helt enkelt slanglös med handpumpen.

För- & Nackdelar

Kan göras slanglös med handpump
Lätt på fälgen
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Jeffrey, 12 april, 2024

Uppfyller definitivt förväntningarna

För- & Nackdelar

Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint, bekvämt och snabbt däck från ett utmärkt märke

- Remco, 10 april, 2024

Trevliga, bekväma och snabba däck. Den första monteringen var inte lätt, men det kan ha berott på mig eller mina hjul, och tydligen hjälper det att lägga dina nya däck i solen ett tag först, eftersom det gör dem smidigare runt dina hjul. Jag köpte däcken i 28 mm-versionen, och på mina fälgar med en inre bredd på 24 mm mäter de faktiskt 30 mm i bredd.

För- & Nackdelar

Åkkomfort
Utseende
Svår initial montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra första intryck

- Rob, 1 april, 2024

Bra första intryck. Jag har inte starka händer men det var ganska lätt att montera, 1 däck behövde hjälp för det sista trycket. Behövde däckförstärkaren för att få dem i fälgen. Däcken är också snyggt runda och svänger inte, men de borde inte för priset, även om de är ett av de billigare premium TL-däcken där ute just nu. Ingen aning om hur slitstarka de är, har bara kört dem i cirka 2 veckor.

För- & Nackdelar

relativt lätt att montera för slanglösa däck
rullar mycket lätt
pris jämfört med icke TL
Automatiskt översatt

5 / 5

Mitt råd.

- Pascal, 31 mars, 2024

Originaldäck monterade på landsvägscyklar. 8500 km. Låt oss hoppas att de håller så länge.

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt däck med bra grepp

- Patrice, 28 mars, 2024

När jag väl fått på (med speciella lyfttänger) däcken (fram/bak) började jag omedelbart köra dem och skillnaden är märkbar (under vintern använder jag alla säsonger). Den körs mycket trevligare och tätare...

För- & Nackdelar

Bra grepp
Rullar fint
Dyr
Mycket svårt att få på hjulen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck till ett bra pris

- Fabrice, 23 mars, 2024

Nöjd med mina däck...

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppen!

- Alberto, 21 mars, 2024

Förutom att de är mycket smidiga ger de en fantastisk känsla av säkerhet i kurvor och nedförsbackar.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcket i sitt segment.

- Christian, 19 mars, 2024

Mycket fina däck som rullar snyggt och har utmärkt punkteringsmotstånd och hållbarhet för sådana snabba däck. Har provat många däck som vitoria corso och conti's, men sedan jag fick dessa (nu min 3: e uppsättning) vill jag inte ha något annat. Erfarenheten är baserad på slanglös körning.

För- & Nackdelar

Fint stativ
Lätt att installera
Rullar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket snabb och bekväm

- Guillaume, 3 mars, 2024

Monterad som en slang för tillfället men: mycket lågt rullmotstånd, bekväm så länge den inte pumpas upp över 5 bar, perfekt hantering på (mycket) våta vägar. Gör att du kan följa ett snabbt pack med förtroende. Behöver fortfarande testa de slanglösa

Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt vägdäck med förvirrande enkel montering

- Vincent, 3 mars, 2024

Monterad på en GIANT TCR, oklanderlig väghållning

Automatiskt översatt

5 / 5

Flera köp på denna webbplats är alltid nöjd

- GARGANETTE, 27 februari, 2024

Pris, service, snabb leverans vad annat ☺️

Automatiskt översatt

5 / 5

Däck med bra prestanda

- Adeel, 21 februari, 2024

Köpte dessa från mantel och anlände på några dagar till Storbritannien. Lätt att installera och montera slanglösa däck på fälgar utan krokar. Bra service från mantel

Automatiskt översatt

5 / 5

Slitstark och elegant.

- Jan, 18 februari, 2024

Mycket lätt att montera om du börjar på motsatt sida av ventilen. Och när du väl har kommit till ventilen, tryck upp den så att säga i däcket och detta gör att den sista delen av däcket monteras ännu bättre på hjulet.

För- & Nackdelar

Bra grepp under alla förhållanden
Lätt att montera
Slitstark
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Stort slanglöst däck för landsvägskörning

- Torete, 23 januari, 2024

Andra uppsättningen Pro One 25 mm breda slanglösa landsvägsdäck som jag använder och mycket mycket bra, ganska hållbara, det bakre 5000 km. Och det främre ännu mer. 284g. Tungt för mig, inga punkteringar och de hälar mycket bra. Mycket bättre överlag än GP5000, de håller dubbelt så länge och väger lite mindre.

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt.

- Rick, 8 januari, 2024

Hade tidigare dessa däck, bytte till ett annat märke, drabbades av många punkteringar. Nu tillbaka till Schwalbe igen.

För- & Nackdelar

Inte dyrt, bra däck, snabb leverans, toppen!
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

definitivt värt att köpa

- Flavien, 9 december, 2023

bra produkt, jag föredrar den framför gp5000.inga punkteringar på 5000 km

Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera och bra grepp

- Patrick, 8 december, 2023

Första slanglösa upplevelsen som jag inte ångrar. Jag beställde ett andra par

Automatiskt översatt

5 / 5

topp slanglös

- Daniele, 28 november, 2023

Ormai da anni uso solo questo tubeless per la strada, il migliore. Facile da mettere a mani nude, morbido e durevole rispetto ai concorrenti.

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar det!

- Benjamin, 18 oktober, 2023

Köpte som ersättning för samma schwalbe pro one TLE, jag byter aldrig den, den motstår allt, ja förutom kanske spiken som fastnade i den, men jag skyller inte på den ;)

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket kvalitativ produkt

- RECEP, 8 oktober, 2023

Hittills har jag kört Conti GP 5000 med innerslang. Jag ville verkligen prova slanglösa däck från Schwalbe. Jag blev mycket positivt överraskad eftersom dessa däck med kolfiberhjul passar perfekt och sparar några gram i vikt. Snabba däck med enkel montering från en specialiserad verkstad. Jag är mycket nöjd på det hela taget.

Automatiskt översatt

5 / 5

Gör det!

- Geoff, 15 september, 2023

Jag har köpt 9 av dessa däck och kör dem nu på tre olika cyklar och har ännu aldrig haft så mycket som en punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet bra pris bra service från mantel

- Ger, 6 september, 2023

Kört pro one tle i 3 år nu - konsekvent där andra inte är det

Automatiskt översatt

5 / 5

Stora Tyre

- Paul, 4 september, 2023

Schwalbe-däck är bra för grepp och punkteringsbeständighet. Servicen från Mantle var mycket snabb och till ett bra pris.

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag fortsätter att beställa från Mantel

- Didier, 2 september, 2023

Pålitlig produkt, bra väghållning. Sällsynt punktering. Mycket bra slitage

Automatiskt översatt

5 / 5

Att pröva dem är att anta dem

- Georges, 12 augusti, 2023

Ökad komfort och prestanda jämfört med 25 Omedelbar montering med praktiskt taget inget behov av däckspakar och en enkel pump för att klämma fast på Vaccine-fälgar Snygg look på en mattsvart ram

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck som är enkelt att använda utan slang

- Patrick, 7 juni, 2023

Tubeless-montering med Schwalbe-produkt, lätt att montera, tappar inte trycket. På hjul från Scope-Cycling

För- & Nackdelar

Bekväm
Bra prestanda
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa slanglösa någonsin

- Carlo, 28 maj, 2023

Jag är nu inne på mitt fjärde däckbyte med dessa schwalbe pro one tre och det går jättebra. Mantel utmärkt säljare. oöverträffad kvalitet-pris

För- & Nackdelar

torrt grepp
vått grepp
hållbarhet bra men inte exceptionell 5000 km vid post
lite svårt att pärla vid byte
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service som alltid!

- Iain, 10 maj, 2023

De här däcken är de mest greppvänliga jag har använt och dessutom lätta. Service från Mantel är helt enkelt utmärkt. Bra pris och snabb leverans varje gång

För- & Nackdelar

Bra pris
Supersnabb leverans med tanke på att det inte är Storbritannien
Nästan £ 10 för leverans men det var snabbt!
Automatiskt översatt

5 / 5

Första introduktionen till slanglös är utmärkt!

- Rik, 9 maj, 2023

Jag var lite rädd för att de skulle läcka (på grund av olika recensioner), men jag hade inga problem med dem. På råd från en mantelanställd applicerade jag först tätningsmedel på insidan av kinderna. Att sätta på dem och "poppa" gick mycket smidigt, så smidigt att de poppade av igen när ventilen breddades, så efter att ha sprutat tätningsmedlet och pumpat upp däcket, satte jag in ventilen mycket snabbt. I början tappade framdäcket tryck ganska snabbt, men efter några åkturer gjorde tätningsmedlet tydligen sitt jobb och det räcker med att pumpa upp det en gång i veckan. Det är inte så illa för slanglösa däck. Däcken sitter bra, har bra grepp och är bekväma. Min första introduktion till slanglösa däck är bra.

För- & Nackdelar

Bekväm
Flexibla däck
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar tjänsten Mantel

- DIDIER, 30 april, 2023

Snabb beställning och däck av mycket god kvalitet

För- & Nackdelar

Däck som är lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck för slanglös användning

- Antonio, 17 mars, 2023

Ett av de bästa slanglösa däcken på marknaden, enkelt att montera för hand, fotpumpad vulst. Greppet och rullmotståndet är i toppklass. Mycket nöjd med däcket.

För- & Nackdelar

Gripning och rullning
Installation
Krängning
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderat köp

- Jordi, 6 december, 2022

Produkt av hög kvalitet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Köpte en för att prova slanglös och kommer att köpa en till.

- David, 3 december, 2022

Första gången jag monterade ett slanglöst däck. Förvånansvärt lätt att montera. Kanske håller det inte trycket lika bra som kombinationen däck/innerrör.

För- & Nackdelar

Bästa pris på nätet
Lätt att montera på Hunt-hjul
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck när det används med Schwalbe förebyggande, ingen tryckförlust.

- Patrick, 5 november, 2022

25 mm slanglöst däck av högsta kvalitet

För- & Nackdelar

Bekväm
Kvalitet
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa vägdäck på marknaden.

- Chris, 12 oktober, 2022

Mycket lätt att montera. Bra tätning. Inget behov av en boosterpump. En vanlig golvpump räcker.

För- & Nackdelar

Bra skydd mot punktering
Enkel installation av slanglösa däck
Smidig rullning och snabb
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa jag haft på sex år.

- JEANLOUIS, 8 oktober, 2022

Super Tubeless-däck. kvalitet komfort prestanda lång livslängd.

För- & Nackdelar

kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt valuta för pengarna

- Miguel, 30 september, 2022

För bästa valuta för pengarna

För- & Nackdelar

Inga punkteringar efter 5000 km
Lätt att klacka
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Antonio, 31 augusti, 2022

Passar perfekt för mina användningsområden och ambitioner på cykeln.

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Snabb leverans
Tillförlitlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Simon, 30 augusti, 2022

Mycket bra pris för ett avancerat däck

För- & Nackdelar

De rullar verkligen snabbare!
Jag tyckte att det var ganska lätt att passa, särskilt för en TL
Jag har bara använt dem ett tag så jag kan inte säga
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Federico, 27 juli, 2022

Jag mår mycket bra

För- & Nackdelar

Enkel montering
Vägens bärighet
Vikt
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Roberto, 25 juli, 2022

Jag ersatte de billiga slanglösa däcken jag hade som originalutrustning med dessa proffsdäck, jag provade dem och första intrycket var riktigt bra, massor av grepp och jämnhet

Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck

- Peter, 18 juli, 2022

Jag körde mitt tidigare set helt utan kläder och det läckte inte en enda gång

För- & Nackdelar

du kan köra med lågt tryck för mer komfort
lätt att montera
rullar bra
smidig
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag gillar verkligen de här däcken. Jag fortsätter att slita ut dem och köper fler.

- Lee, 14 juli, 2022

Snabba däck. Snabb leverans. Simples.

För- & Nackdelar

Hållbar
Snabb
Kan inte
någon
Tänk på
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Gianni, 12 juli, 2022

Utmärkt produkt

Automatiskt översatt

5 / 5

Översta skydd

- RB, 12 juli, 2022

Bra däck, rullande och motståndskraftiga. Rekommenderas varmt

För- & Nackdelar

Enkel montering
Pris
Vikt
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är perfekt

- Juan A., 9 juli, 2022

Mycket bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband!!!

- Eddy, 8 juli, 2022

Mina tidigare däck var också Schwalbe pro One. Första gången jag sätter på dem själv nu och det var ganska enkelt, utan däcklyftare. Tycker att detta är ett extremt trevligt smidigt däck.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att lägga ner
Mycket flexibel
Något mindre slitstark
Automatiskt översatt

5 / 5

För riktiga flammare!

- Jeroen, 7 juli, 2022

Toppdäcket avslutade marmotten med det!!!

För- & Nackdelar

Max bar läsbar
Rotationsriktning tydlig
Runda
28 mm endast upp till 6,5 bar
Har redan körts platt
Automatiskt översatt

5 / 5

Alltid mycket snabb i behandlingen av ordern och i frakt.stort val på webbplatsen

- Thomas, 5 juli, 2022

Produkt i linje med förväntningarna...komfort och ganska motståndskraftig mot punktering.bra prestanda.

Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck. Det kommer att bli mitt nästa däck igen

- Mario, 29 juni, 2022

Det är mitt första Schwalbe TL-däck och jag är mycket nöjd med det. Det rullar bra och har alltid tillräckligt med grepp. Luften räcker i cirka 2 dagar, vilket är längre än med min föregångare (från en annan tillverkare). Jag cyklade 637 km i sträck med det som en del av ett cykelmaraton och allt höll sig bra som förväntat.

För- & Nackdelar

Bra grepp på vägen
Enkel montering
Håller luften bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera mycket bra slanglöst däck

- Stefan, 28 juni, 2022

Mycket bra punkteringsskydd bra grepp lätt att montera .stängs snabbt

För- & Nackdelar

Bra rullning
Enkel montering
Grepp
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt och enkelt att montera däck för fälg utan krok!

- Sjoerd, 23 juni, 2022

Första gången jag fick på ett däck på Giant hookless-fälgarna för hand utan däckspakar eller andra verktyg. Lite tvålvatten tillsattes och det ploppade rätt på plats med en golvpump.

För- & Nackdelar

Kompatibel med kroklös montering
Lätt att installera
Snabb
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

helt fantastisk

- Sam, 23 juni, 2022

bra erfarenhet med Mantel, verkligen lätt att använda webbplatsen och fantastisk leverans.

För- & Nackdelar

stort värde
utmärkt prestanda
Utmärkt service
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt enkelt det bästa slanglösa allrounddäcket

- Mark, 22 juni, 2022

Lätt att installera utan slang

För- & Nackdelar

Grepp
Kör bekvämt
Ser ut
Lagras snabbt
Lätt att skära
Automatiskt översatt

5 / 5

tysk kvalitet

- Philippe, 21 juni, 2022

Monterades för att ersätta Pirelli som var för ömtåliga. Iväg för att köra Granfondio Stelvio utan att ens köra 1 km i förväg för att köra in dem. Inga problem och absolut förtroende hela vägen till toppen.

För- & Nackdelar

Ingen luftförlust efter montering
Lätt att montera
Ser solid ut
Jag kan inte se någon för tillfället
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt i allt... Hög verklig vikt

- Daniele, 20 juni, 2022

Utmärkt för slanglös användning... Andra paret jag har köpt ... Den enda bristen är den verkliga vikten på 300/310 gram för storleken 700 × 28 mm ... (270gr tillverkare!!!) ...

För- & Nackdelar

Komfort
Smidighet
Täthet
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att använda utan slang

- Matthias, 17 juni, 2022

Bra slanglöst däck tillsammans med Zipp 303s en dröm

För- & Nackdelar

Bekväm
Enkel montering utan slang
Snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har hittat min täckmantel.

- Oscar, 12 juni, 2022

Jag har provat flera slanglösa däck och jag har inte hittat något som uppfyller alla aspekter, montering, vulst, bra beteende med vätskan, grepp och känsla av säkerhet och komfort. Jag har inte kört så mycket ännu och jag kan inte uttala mig om hållbarheten, men det verkar vara en mycket komplett produkt, bra i alla väsentliga avseenden.

För- & Nackdelar

Bekväm och bra rullning
Enkel montering på fälgen
Lätt att kränga
Automatiskt översatt

5 / 5

Använd igen, bra service

- Mike, 9 juni, 2022

Greta produkt, bra service - snabb och vi kommer att packas med bra kommunikation. Defo rekommenderar

För- & Nackdelar

Bra kommunikation
Bra värde
Snabb service och vi packar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck hittills

- Niall, 6 juni, 2022

Jag har bara kört några få mil hittills, men de känns snabba och trippiga i kurvorna.

För- & Nackdelar

Känns bra
Lätt att installera
Verkar hållbar
Ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa

- José, 6 juni, 2022

Det finns en anledning till att däcket är slutsålt på alla försäljningsställen. Låg vikt och mycket bra rullning. Bredden 28 gör att du kan gå under 5 bar vilket är absolut komfort på vägen. Mycket nöjd med däcket. Den enda nackdelen är slitaget, men jag gör 2000 km på baksidan och 5000 km på framsidan. Så det kommer att hålla mig 9 månader, för mig mycket bra.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Lågt rullmotstånd
Slitage och förslitning
Automatiskt översatt

5 / 5

Ändra inte på någonting!

- Hartger, 3 juni, 2022

Nu har jag en uppsättning till (kör ca 15 000 km per år) och är fortfarande helt nöjd! Har provat andra däck men återkommer hela tiden till Pro One.

För- & Nackdelar

Hållbart (för mig)
Passar mina fälgar exakt
Smidigt däck
Ännu inte upptäckt!
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa alternativet för slanglös

- Andrea, 31 maj, 2022

Mycket bra däck, med högt grepp, även på våt asfalt. Mycket lätt att installera, jämfört med andra slanglösa däck

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Mer än 8000 km
Skön känsla
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett av de bästa slanglösa däcken

- Jim, 7 maj, 2022

Har använt Schwalbe slanglösa däck i 5 år eftersom de är bäst i klassen. Den senaste versionen är fantastisk, bra väghållning och längre livslängd

För- & Nackdelar

Bra grepp både på torrt och vått underlag
Den senaste versionen håller mycket längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Hans-Peter, 30 april, 2022

Toppdäck med bra grepp och köregenskaper. Lätt att montera, trots användning av lite tätningsmjölk för slanglös montering omedelbart tät.

För- & Nackdelar

Bra grepp, utmärkta rullningsegenskaper
Enkel montering av rör och täthet
Förstklassigt utförande
För mycket förpackningsavfall
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett bra slanglöst däck

- Jimmy, 25 april, 2022

Jag har använt dem i några år när jag fick mina första fanns det inte så många slanglösa att välja mellan så jag gick för Schwalbe Jag ser ingen anledning att byta till ett annat märke även om jag behöver en 23c för min bakre jag kommer förmodligen att prova en kontinental när jag behöver ändra det som enligt rullmotstånd webbplats det sitter om en mm lägre i 25c som förhoppningsvis passar jag fick bara en liten gnugga med 25 Schwalbe

För- & Nackdelar

De är prismässigt konkurrenskraftiga
De rullar bra
Slitaget är bra
Lite svåra att passa
Verkar inte komma i en 23c längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bekvämt däck. Rimlig slitstyrka och enkel montering, rekommenderas.

- Chris, 22 april, 2022

Schwalbi Pro One TLE-däck som jag har använt i flera år eftersom de har konsekvent kvalitet. Använde en annan populär DE-tillverkare men två uppsättningar hade problem med sprickor i sidoväggarna.

För- & Nackdelar

Breda däck - bra, komfortabelt grepp
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket värde för pengarna

- Bob, 6 april, 2022

Fint ytterdäck med bra egenskaper.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Läckagesäker med vätska
Lätt att montera
Slits något snabbare
Automatiskt översatt

5 / 5

Mina favoritdäck.

- J P, 21 februari, 2022

Förra säsongen lyckades jag köra 8 000 km utan en enda punktering och jag hade en del gummi kvar! Så jag är väldigt nöjd. De är förtroende inspirerande runt hörn och ADDIX förening i min mening är i nivå med Contis Black Chilli. Jag har hoppat till Conti GP5000 i mellanrum men aldrig åtagit mig dem så länge som dessa. De har inte smidigheten hos en uppsättning Turbo Cottons eller Corsa, men de är långt ifrån grova som några andra Schwalbes och däck i detta sortiment. De passar vid 28 mm på mina 19 mm externa fälgar. Vilket är praktiskt med tanke på att spelrummet på min cykel är begränsat. De är också över 50 gram lättare än nämnda GP5000 per däck vilket är mycket på den roterande massskalan.

För- & Nackdelar

Hastighet
Skydd mot punktering
Vikt
Svårt att ställa in slanglöst
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt klinkers

- Matteo, 16 februari, 2022

Mycket bra produkt, mycket smidigt däck, utmärkt utförande. Mycket lättare att montera än andra märken/modeller.

För- & Nackdelar

Enkel montering
kvalitet
Smidighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt och smidigt

- Søren, 15 februari, 2022

Bra däck för en smidig och snabb åktur med ett lägre tryck. Lite svårt att montera men när det är på plats finns det ingen risk att det faller av fälgen - och det gör det enkelt att lufttäta däcket.

För- & Nackdelar

Lätt att göra lufttätt
Smidig körning
Snabbt däck
Svårt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck för landsväg! Topp.

- Elmar, 9 februari, 2022

Ur min synvinkel ett optimalt landsvägsdäck med topprestanda. Enkel montering av slanglösa däck. Superrullningsegenskaper.

För- & Nackdelar

Bra rullningsegenskaper.
Enkel montering utan slang.
Superdäck för landsvägskörning.
Körsträckan kanske är lite begränsad.
Automatiskt översatt

5 / 5

rullar som en svalas flykt

- Günter, 8 februari, 2022

trevliga åk

För- & Nackdelar

bra täthet
lätt att montera
mycket goda köregenskaper, nästan inget rullmotstånd
det
inte
jag vet
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett mycket bra däck

- SIMAN, 29 januari, 2022

Mycket bra däck, lämpligt för fälgar utan krokar, mycket lätt att montera utan verktyg eller kompressor. Mycket bra känsla, bra grepp även på våta vägar. Snabb leverans, rimligt pris och mycket bra Mantel-service.

För- & Nackdelar

Grepp/prestanda
Ingen tryckförlust (30 ml Doc Blue/däck)
Kompatibel med fälgar utan krok
Mycket lätt att montera
25 till 30 g tyngre än tillverkarens viktangivelse
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Marcin, 12 januari, 2022

Just monterad och hade kort åktur. Hittills så bra

För- & Nackdelar

Bra att rulla
Lättviktare
Inte så lätt att passa
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt, toppservice

- Steve, 30 december, 2021

Priset som visas är vad du betalar (ingen tillagd moms). Beställdes måndag kväll och levererades torsdag! Bra coms också

För- & Nackdelar

Bra hållbarhet för ett tävlingsdäck
Enkel montering och bra tätning
Utmärkt prestanda runt om
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

vass och effektiv i kurvor och snabba nedförsbackar

- Free Pectoor, 13 december, 2021

Jag använder nu dessa supergummin för andra gången och vågar till och med köra offroad med dem

För- & Nackdelar

i torra och våta förhållanden
punkteringsbeständig
supergrip, lågt rullmotstånd
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar

- Fouché, 8 december, 2021

När det gäller min senaste beställning, Pro One TLE-däck, även om priset är högt, jämfört med andra försäljningssajter, är din mer rimlig!

För- & Nackdelar

gratis leverans på min beställning
konkurrenskraftiga priser
snabb leverans
begränsat antal reservdelar
Automatiskt översatt

5 / 5

Spektakulär

- Antonio, 27 november, 2021

När du trampar känner du stabiliteten och smidigheten hos den spektakulära cykeln

För- & Nackdelar

Lätt att montera och mycket smidigt
Utmärkt däck både med och utan innerslang
Utmärkt grepp i både vått och torrt väglag
Inget
Lite dyra
Nej, inget
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra priser och bra villkor

- Alfredo, 20 november, 2021

Perfekt leverans och konkurrenskraftigt pris

För- & Nackdelar

Betalning
Pris
Tillgänglighet
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Peter, 19 november, 2021

Mycket bra service

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Paul, 14 november, 2021

Använde ett par av dessa för en hel sommar med inte en punktering som behövde repareras. Alla nedskärningar etc reparerade sig själva tills den bakre så småningom gav upp. Jag skulle säga värde för pengarna och sinnesro

För- & Nackdelar

Bra passform för Hunt Aero Carbon 33-däck
Utmärkt skydd mot punktering
Utmärkt värde för pengarna
Inte det lättaste som finns nuförtiden, men inte mycket
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidigt och utmärkt passande tublöst toppdäck från Schwalbe.

- Arco, 1 november, 2021

Jag tog dessa däck eftersom jag har kroklösa hjul och de finns också på listan över däck som officiellt föreskrivs av hjultillverkaren. Dessutom har jag kört det vanliga vikbara Schwalbe Pro One-däcket i nästan 2 säsonger med mycket bra körupplevelse. Monteringen av det slanglösa däcket gick riktigt bra. Genom att initialt pumpa upp däcken efter montering med en vanlig golvpump (Topeak Job Blow) till över 7 bar, poppar däcken och sätter sig väl i de kroklösa fälgarna. Sedan kunde jag ta ut insidan av den speciella slanglösa ventilen och sedan köra Doc Blue's tätningsmedel in i den. Rotera däcket försiktigt runt och för det även tvärs över för att fördela tätningsmedlet ordentligt på däckets insida. Jag bytte sedan ut ventilkärnan och pumpade upp däcket till maximalt 5 bar och däcket var helt lufttätt. Detta gällde både framdäcket och bakdäcket. Att montera det här däcket är alltså fullt möjligt i praktiken och jag upplever inga problem med att däcket inte blir lufttätt. Hookless-hjul i detta fall är Giant SLR 1 (hookless). Den verkliga vägkörningsupplevelsen kommer att följa. Tips. Använd Doc Blue tätningsmedel från Schwalbe. Det fungerar mycket bra och se till att du har en ventil, där du kan skruva loss insidan för att spruta tätningsmedel i däcket via ventilen på detta sätt.

För- & Nackdelar

Bra grepp + läckageskyddande beläggning
Enkel montering
Flexibelt däck
Lågt rullmotstånd
Uppblåsbar med golvpump
Automatiskt översatt

5 / 5

Köp bara dessa om du vill köra slanglöst.

- Chris, 12 oktober, 2021

Fantastiska däck. Kommer inte att bry mig om att försöka mer eftersom dessa bara är fantastiska. Gjort över 3000 miles utan problem eller punkteringar som behövde ett stopp.

För- & Nackdelar

Ger bra skydd mot punktering.
Kan tas bort utan att en däckspak går sönder
Möjligt att komma upp på fälgen med bara en person
Mycket lätt att ställa upp
Rullar snabbt och är lätta
Mycket begränsad tillgång i Storbritannien.
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig och snabb resa

- Paula, 7 oktober, 2021

Köper alltid dessa däck provat andra men ingen lever upp till dessa

För- & Nackdelar

Bra och snabba däck
Lite för dyra
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket glad att beställa från dig om och om igen

- Dorothea, 30 september, 2021

Topprodukt, mycket snabb leverans. Superförpackning. Helt enkelt mycket bra.

För- & Nackdelar

Igen och igen med nöje
Mycket bra kvalitet, mycket bra förpackning
Mycket snabb, mycket professionell
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Simone, 21 september, 2021

Bra köp

För- & Nackdelar

Bekväm
Ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa däcken för träning och tävling!

- Sandro, 10 september, 2021

Jag kör nu min andra uppsättning Schwalbe Pro One TLE och är mycket nöjd med dem!

För- & Nackdelar

Högsta kvalitet
Lågt rullmotstånd
Tyst
Snabbt slitage
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck, blödning genom sidoväggen är ett bekymmer.

- Richard, 31 augusti, 2021

Däcket har egentligen bara 1 nackdel, men det gäller alla slanglösa däck. Att fylla på däcket med ett tätningsmedel som inte kan gå genom ventilen, t.ex. Stans Race Sealant, är 1 stort drama. Mer rinner ut ur däcket än vad som stannar kvar. Popping fungerar bara (för mig) när däcket är helt löst och i mitten av fälgen, men mängden tätningsmedel du förlorar då.... nästa gång ska jag bara gå tillbaka till normala Stans via ventilen :-) Däcken kan förlora lite tätningsmedel genom sidoväggarna, jag följde 2 tips och det verkar lösa problemet: 1. applicera tätningsmedel på insidan av däcket före montering och låt det torka, bara sedan montera och fyll med tätningsmedel (tack till Mantel support) 2. Pumpa däcket till maximalt tryck (bar eller 7) och låt det vara där i 24 timmar efter montering (jag gjorde detta med tätningsmedel, förresten) (tack till Giant Facebook-sida).

För- & Nackdelar

Ganska motståndskraftig mot punktering
Grepp
Lågt rullmotstånd
Lämplig för fälgar utan krok
Tätningsmedlet kan blöda lite genom sidoväggarna
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera även för slanglösa nybörjare

- Maximilian, 12 augusti, 2021

Jag har bara kört 100 km med däcket. Men "Easy" i namnet bekräftades under monteringen. Lätt att montera utan kompressor... vilket också var min anledning till att köpa.

För- & Nackdelar

Montering
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkter med bra rabatt och snabb leverans ...

- Alessio, 8 augusti, 2021

allt perfekt ... bra produkter, attraktiva rabatter och snabb leverans ...

För- & Nackdelar

grepp och jämnhet
mer än god hållbarhet
utmärkt motståndskraft mot punktering
listpriset är lite högt
lite svår att pärla
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra för krokar

- Daniele, 15 juni, 2021

Monterad på sl1 gigantiska hookles. Jag måste säga att jag inte hade några problem att montera dem. Utmärkt grepp på vägen. Jag rekommenderar dem

För- & Nackdelar

Kompatibel med fälgar utan krokar
Mycket smidig
Utmärkt grepp i kurvor
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett av de bästa och snabbaste däcken på marknaden

- Sam, 11 juni, 2021

Har varit mitt favoritdäck för slanglösa däck hela året med ett snabbt rullmotstånd och enkel montering. Har lyckats få ut ca 6-7000 för bakdäcket, möjligen 8000 för framdäcket, beroende på antalet klipp/reparationer. Använd med Stans Race tätningsmedel och reparera med däckpluggar men tätningsmedlet pluggar vanligtvis hålen. Stark slanglös vulst gör det till det rekommenderade däcket för fälgar utan krok

För- & Nackdelar

Lätt att använda utan slang
Snabbt rullmotstånd
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

se slitage över tid

- Flavien, 9 juni, 2021

mycket bra valuta för pengarna

För- & Nackdelar

bra prestanda och lätt att montera
däcket är 25 mm i storlek 25
minst 60 ml slanglös produkt krävs
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb, lätt, bekväm och enkel montering

- Armand, 28 maj, 2021

Egentligen bara ett mycket trevligt däck, rider mycket smidigt och snabbt. Däcket läcker verkligen mycket tätningsmedel, även genom slitageindikatorer, särskilt den första natten, men efter några nätter slutar det (även efter att ha fyllt på tätningsmedel) och däcket håller också bra tryck. Jag tror att jag nästa gång kommer att välja Pro One igen men i skinwall

För- & Nackdelar

Enkel montering
Grepp
Kompatibel med kroklös
Mjuk och bekväm
Snabbt och lätt
Ingen skinwall tillgänglig när jag köpte
Mycket läckage i början
Automatiskt översatt

5 / 5

Inte illa!!!

- Aurelien, 18 april, 2021

Efter en misslyckad montering med GP 5000s vände jag mig till Pro One. Du behöver fortfarande ett bra grepp för de sista 20 centimetrarna, men inget att oroa sig för. Utgången är bra på 6bars för 75 kilo och komforten är inte heller dålig. Det ena däcket vägde dock 300 g och det andra 287 g! Långt över den vikt som Schwalbe meddelat !!!!

För- & Nackdelar

"Lätt att installera
Trycksättning utan kompressor
Vikt mycket större än beskrivet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket fina däck,

- Hans, 14 april, 2021

Har nu kört 2000 km på dessa 25 mm däck. Rider underbart smidigt, Montering var bra (Zipp 404) Jag använder själv schwalbe easy fit och Schwalbe expansion barrels. Däcken ser snygga ut och plockar inte upp små stenar från golfterrängen där jag ofta kör under långa perioder. Bakdäcket kan fortfarande hålla 2000 km om jag jämför slitagemarkeringarna, framdäcket är fortfarande som nytt. Första upplevelsen med Tubeless och jag gillar det, Mycket fina däck. Nästa gång beställer jag ett 28 mm däck till bakdäcket.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Montering
Smidig
Trevlig
Varaktighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- Leigh, 29 mars, 2021

Monterad på Zipp 303S-hjul, lätt att sätta på utan däckspakar och lyckades sitta med bara en vanlig spårpump (en krävde lite tvålvatten).

För- & Nackdelar

Känns skönt och smidigt
Lätt att montera
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, lätt att montera för slanglös förberedelse

- Patrick, 26 mars, 2021

Mycket lätt att montera på Giant SLR01 fälgar, 27 mm dimensioner för de 25 mm som annonseras, svårt att få trycket att hålla (flera dagar)

För- & Nackdelar

Komfort
lätt att montera på Giant SLR01 kolfiberfälgar
storlek 27 för 25
Svårt att hålla trycket på
Automatiskt översatt