Omdömen om
Schwalbe Pro One TLE

Schwalbe Pro One TLE
4.3 / 5
Genomsnitt av 214 recensioner
5
126 recensioner
4
41 recensioner
3
15 recensioner
2
9 recensioner
1
11 recensioner

Foton från kunder

1 / 5

Avskräckt, däcket är för poröst för slanglöst.

- Jord, 1 maj, 2024

Köpte en uppsättning av dessa däck. Efter montering fortsatte de att tappa luft (till och med mer än en bar under en resa). Efter mycket letande visar det sig att det inte är installationen utan däcken själva. Däckets kinder är alldeles för porösa och förlorar mycket luft. Även med ett dike tätningsmedel fortsätter de att tömmas på luft snabbt. Därför, vad mig anbelangar, rekommenderas starkt.

För- & Nackdelar

Finns i 25 mm
Snabbt däck
Kindarna är porösa och släpper ut mycket luft
Automatiskt översatt

1 / 5

Mycket besviken

- Paul, 15 oktober, 2023

Efter 1000 km monterad slanglös, 1: a framdäcket punktering på sidoväggen, 2: a bakdäcket punktering på sidoväggen. Sammanfattningsvis är jag mycket besviken över mitt köp. Jag skulle inte rekommendera detta 28 mm däck.

Automatiskt översatt

1 / 5

andra turen ohjälpligt punkterad

- Eibert, 13 maj, 2023

Monteringen var knepig. Däcket var dock lätt att pumpa upp med en vanlig cykelpump (Mavic UST-fälgar). Andra åkturen gick på en kort grusväg och ett stort sår i slitbanan som inte var förseglat med latex. Vilket stort bakslag med ett nästan 50 € däck. Sätt en stor klistermärke på insidan men när du blåser upp däcket går däcket avsevärt isär vid hålets plats. Täcks detta av garantin eller är det otur och ska jag köpa ett annat däck nästa gång?

För- & Nackdelar

Du kan cykla med den
Snabbt punkterad
Svår att montera
Automatiskt översatt

1 / 5

Förskräckliga däck undvik

- Andrew, 29 juni, 2022

Undvik. De läcker genom sidoväggen.

För- & Nackdelar

Ingenting
Hemskt att pumpa upp på däcket
Läckage genom sidoväggen
Automatiskt översatt

1 / 5

Värdelös om du måste vilja fortsätta fylla på latex

- Niels, 25 september, 2021

Skinkorna läcker hela tiden och kan inte tätas. Varje gång den lossnar från väggen måste du torka den med en trasa.

För- & Nackdelar

Rullar fint
2x läckage och cykeln har inte gått många km än.
Kindarna läcker som galningar
Automatiskt översatt

1 / 5

Besvikelse ... kan inte stängas

- Pascal Eijkelkamp, 24 maj, 2021

Efter dålig erfarenhet med detta däck där däcket är vid 2 bar inom några timmar, rapporterade det till Mantel. Det verkar som om kinderna är porösa med tanke på de många vita bulorna på kinderna. Mantels svar är att smörja kinderna med vätska och låta dem torka över natten och sedan återmontera ... hopplöst. Nu när jag läser de många recensionerna är jag trött på att ha det här däcket (jag köpte till och med två :-( ). Att Schwalbe men även Mantel inte kommer med en bättre lösning....

För- & Nackdelar

Kind
Automatiskt översatt

1 / 5

Kör super men vilken röra med dussintals hål från fabriken

- Hans, 26 april, 2021

Efter tidigare positiv recension, en kommentar ändå, Det främre däcket är perfekt men det bakre tömmer helt till 2 bar efter 1 kväll, Inte användbart på detta sätt och enormt krångel. För ett däck på nästan 50 euro. Jag hoppas att Mantel / Schwalbe kommer att ge en garanti eftersom det verkar för mig att vara ett produktionsfel. Under tiden förlorade jag mycket tid och mycket dyr Doc Blue-mjölk. Jag kunde ha spenderat den tiden på att cykla Se foto . Sportliga hälsningar Hans

För- & Nackdelar

kör underbart
Montering
mycket grepp
smidig
En besvikelse
full av små hål se foto
inte användbar
mycket krångel
Automatiskt översatt

1 / 5

Echt nooit meer kopen

- Richard, 19 april, 2021

Waardeloze band. Poreuze zijkanten. Niet te dichten ook niet met veel latex. Blijkbaar bekend maar geen service ervaren van Mantel.

För- & Nackdelar

Goed te monteren.
Bekant problem. Ingen återställning Mantel
Inte att dölja med mycket latex
Wangen van de band zijn poreus.
Automatiskt översatt

1 / 5

Ingen bra inledning

- Tom, 27 januari, 2021

Däck levereras snabbt i mycket solid förpackning från Schwalbe. Däcken är relativt flexibla och därför lätta att montera på fälgen utan verktyg. Sedan den stora. Sidoväggarna på båda däcken hade små läckor som inte förseglades av latexen. Inte ens efter att ha applicerat extra latex. Som ett resultat förlorade däcken cirka 3 bar per dag (från 5 -> 2 bar på 24 timmar). Många användare verkar uppleva detta eller klagar över att behöva pumpa om mycket (förmodligen samma problem). Nu måste vi vänta och se om Mantel kommer att ge en garanti. Ingen mer Schwalbe för mig!

För- & Nackdelar

enkel applicering
fin förpackning
läcka på kinderna
Oanvändbar
Automatiskt översatt

1 / 5

TRYCKFÖRLUST

- Marco, 10 oktober, 2020

Jag hade 2019:orna och hade en fantastisk tid, aldrig en punktering. 2020:orna har också en utmärkt glidblandning som är tillräckligt mjuk för att garantera komfort och grepp. Den stora bristen, som också rapporterats av andra recensioner, är att de tappar trycket snabbt. Jag satte dem i vattnet och kollade efter flera läckor på däckets sidovägg. De är små som om de vore öppna "porer". Detta är en återkommande tillverkningsfel ... för vad de kostar ... Jag tror att jag kommer att ändra vid nästa köp

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
utmärkt förening
tryckförlust
Automatiskt översatt

1 / 5

En besvikelse

- Tim, 17 september, 2020

Jag har använt dessa nu i cirka 5 veckor och har lagt cirka 350 miles på dem. Sammantaget är jag besviken över prestandan. De verkar ha praktiskt taget inget punkteringsmotstånd, vilket framgår av väsen på varje åktur jag har haft hittills. Den sista åkturen hade jag 5 punkteringar, med tätningsmedlet som kunde klara 4 av dem men inte den 5: e. Framdäcket har delaminerat vilket gör det oanvändbart, mycket dåligt skulle jag säga.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lätt att montera
Delaminering
Förlorar trycket snabbt
Punkteringsmotståndet är obefintligt
Automatiskt översatt