We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Shimano MTB Brake reviews

7.8 / 10 Average from 9 reviews | Write a review

7.8 / 10

9 reviews
5
(3)
4
(5)
3
(0)
2
(1)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


10 / 10

P. 8 October, 2018

Complete remkabelset

Pros
  • Shimano kabels zijn van uitstekende kwaliteit

8 / 10

Ward 15 May, 2018

Niet specifiek voor MTB

De set werkt prima, niet zo soepel als de duurdere setjes maar voor mij goed genoeg. De naam doet alleen vermoeden dat de set geschikt is voor MTB maar voor de racefiets voldoet deze ook. Lengte van binnen en buitenkabel was ruim voldoende.

Pros
  • Prijs
  • Goede lengte binnen en buitenkabel
Cons
  • Naam MTB is verwarrend, ook voor racefiets

7 / 10

Jack 7 May, 2018

jammer dat de totale lengte op een click afstand staat

10 / 10

Stef 28 November, 2017

Alles wat ik nodig had

Dankzij deze set en de uitleg op het Mantel Blog heb ik m’n oude Batavus trekking fiets voorzien van een stel nieuwe binnen- en buiten remkabels. De set bevat alles wat je nodig hebt (binnenkabels, buitenkabels, stoppers en uiteindjes). Vergeet niet dat je ook een kabelkniptang (ook in de webshop verkrijgbaar van XLC) nodig hebt om de buitenkabels goed op lengte te maken.

Pros
  • Set, dus alle onderdelen die je nodig hebt
  • Uitleg op Mantel Blog
Cons
  • Je houdt onderdeeltjes over (voor over 10 jaar?)
  • Summiere productomschrijving

7 / 10

Fernando 28 November, 2017

It works

I used it to replace my old brake cables in my mountain bike. Good quality product like all Shimano products. It is worth to pay about 5 euros more to have a good quality Shimano product, instead of choosing the cheapest option.

Pros
  • Shimano quality
  • Full cable set
  • Fits well in MTB
Cons
  • Not specific for MTB

4 / 10

Peter 21 November, 2017

Mooie kabels, buitenkabel erg kort

Mooie, stevige kabels. Buitenkabel was voor mij te kort. Kabel voorrem even lang gemaakt als de originele kabel. Het resterende deel was te kort voor de rem achter.

Pros
  • stevige kabel
  • makkelijk in gebruik
Cons
  • buitenkabel lengte

9 / 10

M. 21 December, 2016

Degelijk materiaal

Bij intensief gebruik van fiets standaard de kabels elk jaar vervangen om een goede werking te garanderen.

Pros
  • Zowel voor rem als derailleur te gebruiken
Cons
  • Geen

7 / 10

Danny 23 November, 2016

Prima kabels

Degelijk en doet wat het moet doen

8 / 10

Henk 20 May, 2015

prima remkabel en compleet