We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Ortlieb Sport Packer Classic reviews

9.7 / 10 Average from 19 reviews | Write a review

9.7 / 10

19 reviews
5
(19)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pros

  • nice inner bag(s) (1)
  • waterproof (1)
  • fits A4 documents (1)

Cons

There are currently no cons available in English yet


10 / 10

Carsten 21 January, 2018

Hurtig levering

Købte kort før jul, varen kom hurtigere end hvad der opgives på hjemmesiden. Super.

Pros
  • Hurtig levering

10 / 10

Filip 19 August, 2019

Top artikel

Zeer stevige fietstassen.. passen op vrijwel elke fiets.

Pros
  • perfect waterdicht
  • degelijk materiaal
  • reflectoren op zijkanten
  • binnenzakje voor papieren
Cons
  • nog geen

10 / 10

Miguel 16 February, 2019

Delivery on time for a great product

9 / 10

Florian 12 December, 2018

great panniers if you are looking for something smaller than standard size

Bought these panniers for every day use on my way to work. Have to carry documents (A4), clothes, rainwear, spare inner tube and ocassionally a tablet computer. In most cases, one of the bags is sufficient to store all of that. So for everyday use, these two bags are big enough and on a longer journey, they will complement the rear panniers that I already own.

Pros
  • waterproof
  • fits A4 documents
  • nice inner bag(s)

9 / 10

Bart 11 September, 2018

Goed waterdicht en ruim

Deze tassen zijn echt waterdicht en geven voldoende ruimte om een week mee te trekken op de fiets. Als je wilt kamperen kun je de grotere versie nemen. Ze zijn eenvoudig te monteren op de fiets en weer eraf te halen. Enige minpuntje is dat de deksel wat stug is.

Pros
  • waterdicht
  • ruim
  • eenvoudig te (de)monteren
Cons
  • deksel is wat stug

10 / 10

Werner 16 August, 2018

Prompte Lieferung, als auch gewohnte Ortlieb Qualität

10 / 10

Dirk 29 July, 2018

Gewoon handig om te gebruiken en vooral niet te bombastisch groot.

Gewoon handig om te gebruiken en vooral niet te bombastisch groot. Wel wat wennen in het begin, omdat bovenaan verschillende "kleppen" met mekaar "in de clinch gaan".

9 / 10

Olga 29 July, 2018

Preces de goede maat voor mij en mijn fiets.

Handig ophang systeem. Fijne compakte tassen.

Pros
  • Waterdicht
  • 15 cm diepte. Fiets wordt er niet heel breed van.
Cons
  • Geen buitenvakjes.
  • Sluiting moeten daarom vaak open en dicht.
  • Inknijpen sluitingen nogal zwaar.

10 / 10

IVAN 14 June, 2018

Magic Ortlieb !

simple et efficace. J'ai installé mes nouvelles sacoches Ortlieb sport packer sur le porte bagage avant. Elles vont m'accompagner au bout du monde. J'ai rajouté l'antivol E124 indispensable car elles vont faire des envieux !

10 / 10

Rinus 24 April, 2018

ortlieb, wat moet je meer zeggen

Pros
  • kwaliteit
  • krijgt wat beloofd wordt

10 / 10

Michael 7 March, 2018

Bra kvalitet

Lätta bra packväskor i bra kvalitet.

9 / 10

John 4 September, 2017

Fabric, fittings and clasps excellent.

9 / 10

GILLES 19 May, 2017

Chouette

Pratique

Pros
  • Pratique
  • Étanche
  • Bon rapport qualité prix
Cons
  • Un peu petit

10 / 10

Erich 16 May, 2017

praktisch und unglaublich strapazierfähig und langlebig

Cons
  • nur 2 Farben

10 / 10

Corine 6 May, 2017

Eigentijdse, stoere, sterke fietstassen

Ik ben ontzettend blij met deze Ortlieb Sport Packer Classic fietstassen. Het is een mooi compact model waar je veel in kwijt kunt. Door het QL 2.1 bevestigingsysteem is de fietstas snel en gemakkelijk te bevestigen. Ze zijn waterproof en er zitten goede zichtbare reflectoren op. Kortom; heel practisch in het gebruik en een lust voor het oog. Een echte aanrader! Bovendien voor een goede aanbiedingsprijs gekocht bij Mantel.com die ons tevens vriendelijk te woord heeft gestaan en goed advies heeft gegeven.

Pros
  • Handige binnenzakjes met ritssluiting
  • Zeer praktisch & compact
  • Goed bevestigingssysteem
  • Waterproof
  • Duidelijk zichtbaar in het verkeer (reflectoren)
Cons
  • Geen kunnen ontdekken

10 / 10

Corine 6 May, 2017

Eigentijdse, stoere, sterke fietstassen

Ik ben ontzettend blij met deze Ortlieb Sport Packer Classic fietstassen. Het is een mooi compact model waar je veel in kwijt kunt. Door het QL 2.1 bevestigingsysteem is de fietstas snel en gemakkelijk te bevestigen. Ze zijn waterproof en er zitten goede zichtbare reflectoren op. Kortom; heel practisch in het gebruik en een lust voor het oog. Een echte aanrader !

Pros
  • Handige binnenzakjes met ritssluiting
  • Zeer praktisch & compact
  • Goed bevestigingssysteem
  • Waterproof
  • Duidelijk zichtbaar in het verkeer (reflectoren)
Cons
  • Geen kunnen ontdekken

9 / 10

GILLES 26 April, 2017

Bonne qualité à un prix correct

Très bon rapport qualité prix grâce à la promotion

10 / 10

Benoit 24 April, 2017

Du Ortlieb tout simplement.

Je suis ravi de ces sacoches fidèles à la marque Ortlieb. J'attend de voir dans la durée. J'aurai aimé une petite sacoche adjacente pour y stocker du tout petit matériel.

Pros
  • Solidité
  • Ergonomie
  • Design
  • Fiabilité
Cons
  • Un peu trop petites

10 / 10

Sebastiano 13 April, 2017

Ben fatta

Borse ben fatte,robuste con un sistema di posizionamento rapido,non servono attrezzi per regolare la distanza tra i ganci perchè si fa tutto con una mano.Litraggio adeguato per piccole spese o per posizionamento nella parte anteriore.Prezzo di Mantel imbattibile.

Pros
  • Robuste
  • Ben fatte
  • Litraggio pratico per trasporto a spalla
  • Molto pratico il posizionamento