Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Diskret ringeklokke, perfekt til en racercykel

- Piotr, 10 juni, 2024

Velegnet til en racercykel, optager ikke meget plads på styret, hvor det allerede er stramt fra starten.

Automatisk oversat

5 / 5

Ville nemt købe den igen og anbefale den til en anden person.

- Michel, 2 juni, 2024

Nem at montere, pænt diskret på styret og stadig en god volumen.

Fordele og ulemper

Ikke påtrængende
Let at montere
Lille
Automatisk oversat

5 / 5

Designerens valg

- Peter, 5 maj, 2024

Har flere på mine cykler. Skiller sig smukt ud med minimalistisk design. Nogle gange er det lidt svært med tasker på styret, når man pakker cyklen. Så er man nødt til at holde klokken fri.

Fordele og ulemper

Let at sætte på
Smukt design
Ikke den højeste klokke
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt

- Sven, 1 maj, 2024

Fin lille uanselig klokke. Har en fin og klar lyd Hvis du er på udkig efter en klokke, skal du ikke lede længere og gå efter denne

Fordele og ulemper

Høj klokke
Smukt lille
Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuld klokke, der passer godt på stellet og sikrer en fin cykeltur.

- Janine, 28 april, 2024

Fin og stilfuld ringeklokke, der skiller sig minimalt ud på cyklen. Det giver mig mulighed for at give mig til kende over for vandrere på grusstier, men gør det meget diskret. Jeg har absolut ingen problemer med uønsket ringestøj på grund af bump eller skovstier. Det er også tydeligt forklaret i vejledningen, at man ikke skal spænde skruerne for hårdt, når man monterer dem.

Fordele og ulemper

Falder pænt rundt om kablerne
Jeg kan advare fodgængere på skovcykelstier
Passer perfekt over mit grusstyr
Faktisk ikke i henhold til etiketten
Automatisk oversat

5 / 5

Bare et godt produkt

- Ab, 9 april, 2024

Cykelklokke, der sidder tæt omkring mit styr

Fordele og ulemper

Solid klokke
Automatisk oversat

5 / 5

Pænt diskret og god lyd

- Bert, 1 april, 2024

Fungerer godt

Fordele og ulemper

God lyd
Lækkert
Skiller sig ikke ud, så den bliver ikke så let skrottet
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Ser godt ud, falder pænt ind i styret fin lyd

- Sabine, 31 marts, 2024

Bælterne er gode

Fordele og ulemper

Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk produkt

- Ulrica, 28 marts, 2024

Anbefal!

Automatisk oversat

5 / 5

Meget højlydt!

- Martijn, 15 marts, 2024

Enkel installation

Fordele og ulemper

Dejligt
Meget højlydt
Ikke flere vrede blikke
Automatisk oversat

4 / 5

Upåklageligt!

- Quentin, 26 februar, 2024

Installationen tager kun et par minutter og er et simpelt spørgsmål om at følge anbefalingerne. Din cykel vil se upåklagelig ud med denne diskrete ringeklokke!

Automatisk oversat

1 / 5

Stort tilbageslag!

- Job, 22 januar, 2024

Meget skuffende kvalitet. Flot design, men fungerer knap nok og gør ikke det, den er beregnet til. Spild af penge.

Fordele og ulemper

Lille
Fjeder af dårlig kvalitet
Næsten ingen ringelyd
Automatisk oversat

4 / 5

Diskret klokke i god kvalitet med behagelig lyd

- APM, 13 januar, 2024

Godt hørbar, men ikke irriterende for den øvrige trafik. Alle dele er coatede, så jeg forventer en noget længere levetid end ved tidligere køb.

Fordele og ulemper

Alle dele i farver
Fin lyd
Ikke prangende
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

taylor lavet!!!

- Roberto, 3 januar, 2024

Fint produkt, god lyd, let at påføre.

Automatisk oversat

5 / 5

Funktionel

- Pieter, 18 december, 2023

Dette er allerede den 3. knog OI, jeg køber. Brugervenlig, klar lyd og ikke rigtig synlig på cyklen. Alle mine cykler har nu disse siddende.

Fordele og ulemper

Klar lyd
Lidt synlig
Automatisk oversat

4 / 5

Klokken, der ikke ligner en klokke

- René, 1 december, 2023

Jeg har allerede en Knog og har brugt den på min racercykel i et par år. Klokken er lavet af holdbare materialer

Fordele og ulemper

Brugervenlighed monteres i en håndevending
Design/klar tone
Passer ind i dit cockpit
Nej, det gør det ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke

- Jelmer, 10 november, 2023

Præcis hvad du køber!

Fordele og ulemper

Cykelklokke, der passer rundt om dit styr
Ringer godt. Selv ældre mennesker kan høre dig!
Forsigtig ved montering for at undgå ridser.
Automatisk oversat

5 / 5

Super produkt

- Raphael, 27 oktober, 2023

Til brug på en mountainbike. Perfekt integreret i shimono Xt-bremsehåndtaget. Perfekt til mountainbiking. På vejen, i trafikken, er lyden lidt for svag, hvis vi skal finde et negativt punkt.

Automatisk oversat

3 / 5

Men en fin klokke på et råddent sted

- Wendy, 24 september, 2023

Ringer højt, men skal desværre monteres tæt på mit håndtag, for i nærheden af mine kabler, hvor den egentlig skal, så ringer den ikke.

Fordele og ulemper

Bæltet larmer
Let at montere
Skal monteres på håndtaget ellers h
Automatisk oversat

5 / 5

Super boble, super tilfreds med den.

- John, 23 september, 2023

Top-boble

Fordele og ulemper

Flot og kompakt
Sort falder. Fader pænt væk
Automatisk oversat

3 / 5

Ser godt ud, men leverer ikke nok decibel

- Jan, 10 september, 2023

Installationen var ikke noget problem, men senere fandt jeg ud af, at jeg ikke blev hørt i den travle bytrafik.

Fordele og ulemper

Installationen er barneleg
Æstetisk tiltalende
Ikke høj nok i bytrafik
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design

- Ruud, 1 september, 2023

Produktet lever op til mine forventninger

Fordele og ulemper

Kan skjules diskret på styret
Ringetonen er fin
Smukt design
Ret dyr for en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Vidunderligt

- Rob, 20 august, 2023

Meget flot, ikke-påtrængende klokke med klar lyd

Fordele og ulemper

Design
Klar lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Fin ringeklokke, hvis du vil holde din cykel stilfuld

- Dennis, 11 august, 2023

Flot finish, passer perfekt ved siden af cykelcomputeren, og du kan nemt få adgang til den fra håndtagene.

Fordele og ulemper

Diskret
Klar tone
Stilfuld
Automatisk oversat

5 / 5

Top design produkt

- Martijn, 31 juli, 2023

Klokken fungerer fint, man kan reagere hurtigt, og lyden er virkelig hørbar. En cykelklokke, der ikke ligner en cykelklokke.

Fordele og ulemper

Klar lyd
Mange forskellige farver
Omfattende emballage, inkl. imbus
Smukt design
Absolut ingen
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk klokke til drop bars

- Sébastien, 30 juli, 2023

Jeg har været meget tilfreds med knog oi-klokken. Det er en game changer på vejen, nu kan andre brugere høre mig komme, og min cykel forbliver kølig og aerodynamisk.

Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales på det kraftigste

- Pieter, 25 juli, 2023

Gør, hvad den skal gøre

Fordele og ulemper

Design
Let at montere
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Tim, 30 juni, 2023

Jeg tøvede på grund af anmeldelserne om, at den ikke ville være høj nok. Men klokken har en fin lydstyrke efter min mening, så lad det ikke afskrække dig.

Fordele og ulemper

Design
Lyden er god
Næppe mærkbar
Ret dyr for en klokke
Automatisk oversat

5 / 5

god nem praktisk

- Jurgen, 29 juni, 2023

Nem, hurtig, lille og næsten usynlig,

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Nem installation
nej
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt design og høj lyd

- Dominiek, 25 juni, 2023

Meget fin cykelklokke, som faktisk slet ikke skiller sig ud på styret. Lyden er enormt høj, hvilket gør det nemt for andre cyklister at høre dig.

Fordele og ulemper

Høj lyd
Kompakt
Automatisk oversat

4 / 5

Smuk minimalistisk klokke

- Julian, 24 juni, 2023

Selvom jeg har læst her og der, at fjederen føles lidt skrøbelig og/eller knækker af, ville jeg give denne klokke en chance. Jeg havde en lignende klokke fra et andet mærke, som gav virkelig dårlig lyd. I det mindste giver denne klokke god lyd og er meget bedre og pænt færdig. Det kan næsten ikke mærkes, og det var præcis derfor, jeg købte denne klokke. Jeg spekulerer på, hvor længe den vil holde, men indtil videre er jeg meget glad og tilfreds med den!

Fordele og ulemper

God lyd
Minimalistisk
Næsten usynlig på styret
Rimelig pris
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men desværre slet ikke tilfreds med funktionaliteten.

- Carl, 12 juni, 2023

Fordele og ulemper

Smukt design
Fjederen folder sig sammen efter få ganges brug
Stille
Automatisk oversat

4 / 5

Gør, hvad den skal: Ringe

- Johan, 7 juni, 2023

Lever op til forventningerne. Jeg har tidligere haft Knog Oi Luxe, men fjederen er allerede knækket på den. Denne virker meget mere solid og er også billigere.

Fordele og ulemper

Høj klokke
Skiller sig ikke ud
Solid
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

2 / 5

For blød

- Jonathan, 24 maj, 2023

Klokken ser flot ud og fylder ikke meget på styret. Men betjeningselementerne er lige så dårlige som klokker fra 2,50 hos Action, og hvad vigtigere er, så er lyden alt for blød.

Fordele og ulemper

samling
ser godt ud
alt for blød
Dårlig betjening og ikke holdbar
Automatisk oversat

5 / 5

Godt køb

- Paul, 17 maj, 2023

Leveret godt og hurtigt. Nem at installere.

Fordele og ulemper

Klokkens lyd er fin
Passer perfekt
Automatisk oversat

5 / 5

Fin, forbedret og nu også højlydt

- Jasper, 5 maj, 2023

Min anden Knog Oi, den første holdt i årevis og sidder også på en anden cykel. Købte en ny, denne er tydeligvis højere (det står der noget om på emballagen), og det er en forbedring, for den første var ikke altid let at høre. Men nogle gange skyldes det også andres ører. Jeg er tilfreds med den.

Fordele og ulemper

Design
Diskret
Højt
Automatisk oversat

5 / 5

Fin lille klokke. Fylder næsten ingenting på styret.

- Christ, 4 maj, 2023

Fin lille klokke med god lyd. Jeg har haft flere klokker, der ikke virkede med handsker på, men det gør denne. Det er ret praktisk, når du kan advare vandrere i skoven på din mountainbike om, at du kommer.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille, men modig
smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Bælter gode, ikke hårde

- Gvas, 23 april, 2023

Bælter gode, ikke hårde

Fordele og ulemper

Bælterne er gode
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men dårlig kvalitet.

- Bart, 18 april, 2023

Klokkens fjeder er af dårlig kvalitet, og efter seks måneder og ikke så meget brug er den allerede bøjet, hvilket gør klokken ubrugelig.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyden er ofte ikke høj nok
Svag fjeder
Automatisk oversat

5 / 5

Top produkt, tilfreds med købet

- Michael, 15 april, 2023

Selv på landevejscyklen skal man kunne høres, og med denne ringeklokke hører medtrafikanterne dig fint komme. Stor hjælp fra mantel rotterdam-medarbejderen. Jeg kan godt lide at komme der, selv om det nogle gange er for den gode kaffe.

Fordele og ulemper

Passer fint ind i styret
Tydeligt hørbar
Automatisk oversat

4 / 5

smuk og diskret, men lidt for stille

- Eddy, 15 april, 2023

Jeg forventede, at lyden ville være lidt bedre, men designet er meget flot.

Fordele og ulemper

optager kun lidt plads
ser godt ud og er ikke klodset
er til den stille side
Automatisk oversat

5 / 5

Meget flot udført og diskret. Toppie.

- Gino RJ, 12 april, 2023

Jeg har prøvet Knog Oi på flere cykler. Det er bare et godt og flot færdigt produkt.

Fordele og ulemper

Knog Oi er ikke påtrængende
Knog Oi er let at høre
Knog Oi virker altid
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende køb!!!

- Tony, 20 marts, 2023

Fantastisk ringeklokke, super nem at montere og ser bare rigtig godt ud på cyklen.

Fordele og ulemper

God lyd
slank model
Automatisk oversat

5 / 5

Top cykelklokke!

- Ruby, 15 marts, 2023

Hvis du nogensinde havde sagt, at jeg ville bruge mere end et par euro på en cykelklokke, ville jeg have kaldt dig skør, men denne lille uanselige, overraskende højlydte cykelklokke er hver en øre værd!

Fordele og ulemper

Flot mat sort, passer godt til mit styr
God lyd
Passer godt på min racercykel
Dyr
Lidt for lille, svær at sætte fast
Automatisk oversat

3 / 5

Korrekt

- Bastien, 1 marts, 2023

nem at installere, meget let, kan ses over tid. efter et stykke tid synes jeg ikke, at man kan høre dørklokken så godt (midt i Paris, for eksempel).

Fordele og ulemper

let
føles spinkel
Automatisk oversat

4 / 5

Als het nodig is doet ie wat ie moet doen.

- Arthur, 17 februar, 2023

Da jeg to gange mødte min cykel, vidste jeg det godt. Det gør wielrennen et stykke mere tilsløret.

Fordele og ulemper

Minimalistisk design
Onopvallend opvallend
Automatisk oversat

2 / 5

Fin ting, men det afhænger meget af din cykel, om den overhovedet virker.

- Youri, 5 februar, 2023

Flot design, men på min Giant Contend SL virker denne klokke simpelthen ikke. Der er for lidt plads til fri bevægelse gennem kablerne, og på båndet virker det ikke.

Fordele og ulemper

Smukt design
Fungerer dårligt med cykler uden kabelintegration
Automatisk oversat

5 / 5

Dette anbefales

- Ester, 18 januar, 2023

Præcis hvad jeg ledte efter. Jeg er tilfreds med denne cykelklokke.

Fordele og ulemper

God
Automatisk oversat

5 / 5

Flot minimalistisk design, der ikke skiller sig ud på mn cockpit.

- Sven, 14 januar, 2023

Flot minimalistisk design, god kvalitet og høj lydstyrke. Jeg købte straks 2, 1 til mtb og 1 til gravelcykel.

Fordele og ulemper

Materialetyper af høj kvalitet
Smukt design
Tilstrækkelig høj lydstyrke
Nej, det er
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, god lyd

- Schoonhaven, 13 januar, 2023

Fin klokke, passer godt på styret, kan næsten ikke ses og ringer godt! God lyd. Med min tidligere klokke knækkede den lille hammer af efter kun 2 år. Forhåbentlig holder denne længere.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Stram
Hammeren var knækket af på den forrige klokke
Automatisk oversat

1 / 5

Gik i stykker efter 2 dage, alt for skrøbelig

- Sébastien, 17 december, 2022

Klokken gik i stykker efter den anden dag. Fjederen er meget skrøbelig og bøjede meget hurtigt. Og knappen for enden af fjederen gik løs. Klokken er nu ubrugelig. Designet er meget flot, og det er meget fristende at købe den (hvilket jeg gjorde på trods af de negative anmeldelser), men begå virkelig ikke den samme fejl. Den er alt for skrøbelig.

Fordele og ulemper

Design
Let at installere
Diameter ikke særlig velegnet til ophæng
Lav volumen
Meget, meget skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk og gør sit arbejde

- Niels, 14 december, 2022

Hope synes, han er for stille, men han har bare en god tilstedeværelse. Den føles solid. Sidder på min mtb og skiller sig ikke rigtig ud på grund af formen, hvilket jeg godt kan lide.

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke rigtig ud med hensyn til størrelse på min mtb
Slank
Smukt, lyst ping
Ingen endnu
Automatisk oversat

5 / 5

Utroligt tilfreds med super kvalitet og gylden service!

- Merle, 12 december, 2022

Det er bestemt ikke første gang, jeg har givet denne cykelklokke i gave til en ivrig cyklist. Hver gang bliver jeg spurgt, hvor jeg har fået denne smukke cykelklokke fra. Og hver gang giver jeg det samme svar: MANTEL!!!

Fordele og ulemper

God lyd
Holdbar
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design cykelklokke

- Robert, 8 december, 2022

Flot cykelklokke! Et anderledes design end normale cykelklokker. Pænere, mindre iøjnefaldende på styret. Jeg kan også bedre lide lyden end de normale cykelklokker.

Fordele og ulemper

design
Diskret
God lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Praktisk lille iøjnefaldende klokke

- Michel, 6 december, 2022

Jeg har 3 af disse klokker nu, 2 på mtb'en og 1 på racercyklen. De er billige, lette og næsten ikke mærkbare. Jeg bruger den regelmæssigt, og for mig ringer den højt nok. Desværre er ingen klokke høj nok for nogle mennesker, så de bevæger sig ikke. Det er en skam, at fjederen ikke er lavet af rustfrit stål, så den ruster, når den er blevet rengjort og/eller regnet på et par gange. Men alt i alt en fin lille klokke!

Fordele og ulemper

let
lille
ringe hårde nok
du skal placere den rigtigt
rust
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk klokke med flot og slankt design

- Robin, 2 november, 2022

Installationen er nem, og lyden er fin. Lydstyrken kunne dog godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

Enkelt design
Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Ikke særlig højlydt
Ser ikke særlig solid ud eller føles ikke særlig solid
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Mark, 29 oktober, 2022

Klokken sidder godt og stramt på styret, men lyden er lidt for blød.

Fordele og ulemper

ser godt ud
Ikke særlig svært
Automatisk oversat

5 / 5

Kvalitet

- Christian, 4 oktober, 2022

Den passer perfekt på styret.

Automatisk oversat

1 / 5

Livstruende.

- Cees, 4 oktober, 2022

Denne klokke kan ikke bruges effektivt i trafikken, men meget få trafikanter kan høre klokken.

Fordele og ulemper

Let at montere
Smuk
Alt for stille, bilister kan ikke høre dig.
Kun cyklister kan høre denne klokke.
Automatisk oversat

5 / 5

En fin ringeklokke, som du gerne vil have på din cykel.

- Thomas, 27 september, 2022

En fin klokke, der er godt skjult omkring styret. Jeg havde spurgt via kundeservice, om klokken kunne blive blokeret af bremsekabler på styret. Svaret var, at det kunne den godt, men jeg bestilte den alligevel. Med en Tie-wrap på bremsekablerne blev det løst, og klokken er nu flot på mit styr.

Fordele og ulemper

Design
Skjult
Høj tone er nogle gange svær at høre
Automatisk oversat

2 / 5

Hvis jeg skulle gøre det hele om igen, ville jeg ikke købe den.

- Christian, 27 september, 2022

Meget skuffet over dette produkt, som virkede fint. Desværre larmer den ikke så meget som en almindelig dørklokke.

Fordele og ulemper

Diskret udseende
Pris
Holder godt på bøjlen
Lyder ikke særlig højt
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk cykel bel

- Pablo, 26 september, 2022

Flot design, nogle gange når det er vådt, lyder det mindre støjende

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk, funktionel klokke

- Wil, 23 september, 2022

Smuk matsort klokke købt Smukt designet og nem at ringe med Virkelig en pryd på min racercykel

Fordele og ulemper

God klokke
Let at fastgøre
Smuk model
Nej
Automatisk oversat

2 / 5

Stilfuld, men ikke prisen værd!

- Jörgen, 22 september, 2022

Dårlig lyd gør, at den ikke kan anbefales, og slet ikke til den pris, du betaler.

Fordele og ulemper

Lille
Stilfuld
Dårlig lyd
Dyr
Velsmagende
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk lille klokke

- jan, 22 september, 2022

Klokken fungerer godt og er i harmoni med styret.

Fordele og ulemper

Let at samle
Smukt design!
Fjederen er lidt skrøbelig
Automatisk oversat

3 / 5

For lidt lyd

- Darcey, 22 september, 2022

Ser elegant ud, men man får ikke meget ud af den; producerer meget lidt lyd.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lidt støj
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men meget skrøbeligt og blødt

- Loet, 5 september, 2022

Det er allerede min anden. Designet er smukt og passer perfekt, så klokken ikke er i vejen på mit styr. Men den er ikke særlig høj. Andre cyklister flytter sig ofte først, når jeg er lige bag dem, og så får jeg jævnligt kommentaren "ring med klokken!" slynget mod bagsiden af min hjelm. Da jeg ringede ofte og højlydt under en cykeltur, mistede jeg den skrøbelige ringeklokke. Men på grund af Mantels hurtige service håbede jeg stadig at kunne bestille endnu en Knog.

Fordele og ulemper

Let at betjene
Skiller sig ikke ud
Smukt design
Blød
Skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Slankt udseende klokke og lav pris

- Colin, 4 september, 2022

Dette er en slank klokke, der gør, hvad der er brug for til en lav pris. Perfekt til landevej/Gravel eller MTB

Fordele og ulemper

Lav pris
Ser godt ud
Udfører det nødvendige arbejde
Automatisk oversat

4 / 5

Produkt af god kvalitet.

- Joona, 1 september, 2022

Fungerer godt, kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Stealth
Ikke den mest højlydte klokke derude...
Automatisk oversat

4 / 5

Fijne bel!

- Amber, 27 august, 2022

Envoudig monteerbaar. Smukt design. Wel een vrij hoog geluid waardoor sommige mensen de bel wat later horen. Keertje extra bellen voor de zekerheid

Fordele og ulemper

Flot design
Makkelijk te monteren
Na 3 maanden beetje verkleurd richting
Vrij hoog geluid, niet iedereen hoort hem goed
Automatisk oversat

4 / 5

God, men skal ses over tid

- Fabrice, 26 august, 2022

Attraktivt, diskret udseende. Integrerer perfekt med de andre betjeningselementer. Lyder højt nok, men ikke hver gang. Virker skrøbelig. Skal ses over tid

Fordele og ulemper

Størrelse
Udseende
Ringer ikke hver gang
Virker skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Super boble!

- Frans, 25 august, 2022

Nem at montere, er ikke i vejen og nem at betjene, og så ser den perfekt ud.

Fordele og ulemper

Lyder langt og godt
Optager næsten ingen plads på dit styr
Stilfuld
Lidt dyr, hvis du vil have en anden farve
Automatisk oversat

5 / 5

Cykelklokke pur sang

- siem, 25 august, 2022

Nem at montere med alle delene, så den passer godt til ethvert styr.

Fordele og ulemper

Eeg har en fin, klar og skarp lyd
Usynlig på styret
Nej
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Tom, 23 august, 2022

Fin klokke, som man næsten ikke kan se. Klokken lyder ikke særlig højt, men højt nok.

Fordele og ulemper

Diskret
Smuk
Dyr
Ringer ikke særlig højt
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk ringende klokke

- Per, 23 august, 2022

Fantastisk ringende ur! Design og funktion i perfekt harmoni

Fordele og ulemper

Diskret
Fantastisk lyd
Stilfuld
Ingen
Automatisk oversat

5 / 5

God hørbar klokke

- Remon, 21 august, 2022

Ideel til landevejscyklen og et must have for enhver cyklist. Vejer ingenting. Let hørbar for andre trafikanter

Fordele og ulemper

Praktisk talt usynlig
Tydeligt hørbar
Automatisk oversat

3 / 5

For dyr, placering på styret uhensigtsmæssig.

- Rene, 16 august, 2022

Et lignende produkt på AliExpress koster en brøkdel af denne pris. Monteres tæt på styrstammen, hvilket er upraktisk, hvis du vil ringe, så skal du tage hånden af styret hver gang.

Fordele og ulemper

Farve
Pasform
Lyd
Placering på styret
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Ottimo campanello alternativo.

- Roberto, 10 august, 2022

Montato su monopattino elettrico si integra benissimo. Selv om lyden ikke er særlig kraftig, kan den mærkes.

Fordele og ulemper

Bello esteticamente
Suono brillante
Data la dimensione, poco potente
Mekanismen er i plastik,
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Adrian, 8 august, 2022

Købt til racercykel. Fungerer fint til formålet

Fordele og ulemper

Falmer pænt væk
Let at installere
Mindre støjende i byen
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design og masser af lyd

- Koen, 5 august, 2022

Efter at have læst mange anmeldelser fandt jeg ud af, at den går ret hårdt til værks, så tøv ikke med at købe den.

Fordele og ulemper

Passer diskret
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Diskret

- Renaud, 28 juli, 2022

Gør jobbet, diskret på bøjlen

Fordele og ulemper

Diskret
Let at montere
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Genopfindelsen af cykelklokken

- Jean-Pierre, 21 juli, 2022

Den ligner ikke en ringeklokke, den passer perfekt til styret på en racercykel, men den lyder som den ægte vare.

Fordele og ulemper

Meget diskret
Meget højlydt
Meget æstetisk
Automatisk oversat

3 / 5

Mere udseende end....

- Jens Michael, 14 juli, 2022

Jeg synes, klokken er for stille til vejtrafik

Fordele og ulemper

Montering
Stilfuld og elegant
For stille
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke, når du cykler afslappet og ikke har travlt med at få folk til at holde ind til siden.

- Ronald, 10 juli, 2022

Ved kraftigere vind og mere støj fra omgivelserne er cykelklokken ikke let at høre for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Lille og smalt design
Mindre hørbar med mere støj fra omgivelserne
Automatisk oversat

4 / 5

Funktion og design

- Wim, 10 juli, 2022

Fin klokke, der larmer nok til at advare forgængere

Fordele og ulemper

Funktionalitet
Smukt design
Bremse- og skiftekabler kan forstyrre opkaldet
Automatisk oversat

5 / 5

Super horn

- PATRICK, 25 juni, 2022

Jeg er meget glad for mit knog Oi-horn, som ser godt ud på mit styr. Den meget kraftige lyd får alle vandrere på skovstierne til at vende sig om.

Fordele og ulemper

Fantastisk design
Meget klar og kraftfuld lyd
top
nej
Automatisk oversat

4 / 5

Kunne være højere

- Mathias, 21 juni, 2022

For at sætte den fast, er det bedst at fjerne håndtaget osv. Men det er ikke noget problem. Jeg har også en lignende klokke (noname fra Kina), som føles en smule højere og lysere i lyden.

Fordele og ulemper

Godt design
Iøjnefaldende
Lidt støjsvag
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Hans van der Vlist, 14 juni, 2022

Fin klokke og ikke så mærkbar, men lyden kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

design
montering
lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Svarer elegant til det juridiske behov for en dørklokke

- Xavier, 13 juni, 2022

Et lydsystem med en fantastisk lyd, som sidder diskret på det sorte styr, hvilket gør det nemt at høre i det fjerne.

Fordele og ulemper

Diskret
kabelføring til bremser/gear
Plastikbeslag kan være skrøbelige
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, lille brugssag.

- Nicky, 10 juni, 2022

Den sad hurtigt på min cykel og ser meget pæn ud. Desværre rykker plastknappen på fjederen nogle gange, når jeg ringer. Så kan jeg ikke længere ringe ordentligt. Med lidt fifleri kan jeg få det til at fungere igen. Men det er ikke ideelt. På trods af fifleriet er den ikke gået i stykker endnu. Ellers en fin klokke med en klar klang.

Fordele og ulemper

fin
klar lyd
Let at montere
Ikke egnet til aerodynamiske styr
Knappen rykker nogle gange tilbage og sidder fast
Automatisk oversat

4 / 5

Skiller sig ikke ud er lille.

- Edward, 3 juni, 2022

Skiller sig ikke ud er lille civiliseret lyd.

Fordele og ulemper

Mulighed for at føre kablet i holderen
Skiller sig ikke ud på styret
Er der flere under plastikken i æsken?
Automatisk oversat

1 / 5

Jeg er ikke tilfreds

- Christophe, 2 juni, 2022

Svag lyd, næsten uhørlig! Ærgerligt, for det er en flot, elegant klokke

Fordele og ulemper

Smuk klokke
For lidt lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Til den sikre cyklist!

- Steven, 1 juni, 2022

Nem, diskret montering. Uundværlig for enhver sporty cyklist!

Fordele og ulemper

Hip
Subtil redigering
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Dejlig kompakt klokke

- Erik, 1 juni, 2022

Fin lille klokke med en fremragende lyd ... perfekt til landevejscyklen. Placer kablerne godt

Fordele og ulemper

Div farver
Kompakt
Luksuriøs og komplet emballage
Belastning af bremsekabler
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig artikel

- Freek, 21 maj, 2022

Kan lide dårligt, fjederen er for svag, derfor svag lyd til at alarmere

Fordele og ulemper

Alt for slap, ingen høj lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke...

- Frans, 17 maj, 2022

Klokken går i stykker i løbet af meget kort tid. Fjederen drejer, og så er klokken ubrugelig. En værdiløs klokke, med andre ord.

Fordele og ulemper

Dårlig kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Ikke irriterende synlig cykelklokke, top!

- Buddy, 14 maj, 2022

Gående sætter pris på en cykelklokke i stedet for et "godmorgen!". Det var ikke forventet, men det virker faktisk. Og denne variant er den mindst irriterende på mit styr. Win win

Fordele og ulemper

Ikke irriterende synlig på styret
Vandrere sætter pris på en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg vil varmt anbefale den til alle, der leder efter en ringeklokke, der passer til deres cykel.

- Luc, 11 maj, 2022

Denne dørklokke er præcis, hvad jeg ledte efter. Den er virkelig komplet, selv inklusive monteringsnøglen. Dens design og tone er perfekt. Moderne og diskret.

Fordele og ulemper

Design
Stempel
Automatisk oversat

5 / 5

Topboble til singletracks i mountainbiking

- Jaap, 9 maj, 2022

Meget nyttig

Fordele og ulemper

Funktionel på en mountainbike
Høj nok lydstyrke
Rund og diskret
Nej, det er
Automatisk oversat

1 / 5

Fejlsalg.

- Erik, 3 maj, 2022

Skrøbelig ting, går meget let i stykker. Og så er den også dyr. Lad være med det.

Fordele og ulemper

Fin klokke
Virker slet ikke, dårligt køb
Automatisk oversat